Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5. sınıftayım ben..hala öyle çok istediğim bi bölüm yok biliyr musun puanıma göre bakcam heralde ben..biraz rahat bi bölüm istiyorum çok nöbeti olmayan çok acili olmayan..

Vallahi Buket'cim sağlık bakanlığının son durumlarından sonra doktorlukta çok zorlaştı. Ben radyolojideyim bizimkiler çok rahat. 11 radyolog var zaten 7 saat çalışıyorlar. Tavsiye ederim sana.

Dogru... 4 sehzade, ancak hakkından gelir senin

ayyyyy içiniz fesat kızım sizin içiniz

Ay ben daha du$ alcaktim demi, daldim gene hep sizin yuzunuzden lafa tutttunuz beni :26:

Hadi gidiyorum ben good night ler herkese, ins yarin tartilar herkesin yuzunu guldurur

iyi geceler canımmmm

oh ohhhhhhhhh ayy azcık kilo vereyimde anneme sölim bana iskender ısmarlasın

Durun yaa yetişemiyorummm ..

evlenince öyle olmaz...
Yoksa batarsınız..

bak bana, sonunda ben alıyorum maaşı
evi ben gecindiriyorum yani
Öyle tabi ya o kadar mümkün değil olmaz, batarız ama sanırım benim de aynısını yapmam gerekir hoş ben de pek tutumlu değilim ama bizimkisi kadar olamam ..

Ay ben daha du$ alcaktim demi, daldim gene hep sizin yuzunuzden lafa tutttunuz beni :26:

Hadi gidiyorum ben good night ler herkese, ins yarin tartilar herkesin yuzunu guldurur

Bisikletinii unutma Gönüll ..
Görüşürüz, iyi geceler ..

55 ile ne alakası var hilal*
sonra kilo alırım diyemi korkuyorsun

Aynen öyle çok yiyebiliyorum bırakmaya kalkınca, bir de sevdiceğimin gelmesi yaklaşacak o varken içmeden dayanabiliyorum.
20 gün içmemiştim o gelince ..

vallhi şaşırman çok normal
ben bile şaşıyorum bugünkü ruh halime
hemde bu havada diyorum
normal Semiha bu havada tuvalete zor giderdi
eşimde şaşırdı halime
sen ne içtin diyor...

Rakı içtim deseydin inanırdı adam

Batırdın yani çocuğu. Gerçi o şimdi oralarda parada harcayamıyordur. İyi etmişsiniz. Harcayın gitsin. Şimdi ağlatmayayımda seni.

ayyyyy içiniz fesat kızım sizin içiniz
hadi ordan

bende cok tutumlu degilim ama eşimden iyiyim yani

o zaman 55 olunca bırak hilal.. yazık günah ya

Kızlar ben cıkıyorum..
Yarın + cıkacagım gibi, öyle hissediyorum...
inş. öyle olmaz.. herkese ii geceler hacılar...

Batırdın yani çocuğu. Gerçi o şimdi oralarda parada harcayamıyordur. İyi etmişsiniz. Harcayın gitsin. Şimdi ağlatmayayımda seni.

Ben bir şey yapmıyorum ki
Hoş gecenin kaçında pasta diye arattım istediğimi kaç pastanede bulamadım falan ..
Ama o da öyle diyor.
Orada duruyor zaten tabi harcayacağız diyor, oysa birikim yapsak da iyi olacak ..

Kızlar ben cıkıyorum..

Yaaaa Melek ne şimdi bu akşam akşam. Pozitif ol. İyi düşün iyi olsun. Umarım + çıkmazsın yarın. Çıkarsan bak kızacağım sana. Lütfen iyi düşün.

İyi geceler

bende cok tutumlu degilim ama eşimden iyiyim yani

o zaman 55 olunca bırak hilal.. yazık günah ya

Yok kesin kararlıyım bırakacağım Melek ..

amaaaan hilalime harcamıcakta kime harcıcak harcat harcat ne kadar para harcatırsan o kadar degerli oluyorsun valla

Canım ya ben cidden kıyamıyorum orada neler çekiyor sonuçta.
Bu sefer özellikle dikkat etmeye çalışacağım.
O durmaz ben onu durdurayım bari.

Zaten önümüzdeki sene için bütün her şeyi bana soruyor, ev kredisine mi girelim araba mı alalım ne yapalım diye.

Kızlar ben cıkıyorum..

Görüşürüz Melek'cim ..
İyi geceler ..

ayy tabi canım o dediğim şöyle 60 lara düşünce olucak bişey evet ben de cok yiyince biseyleri böyle bir daha ömrüm boyunca o yemekleri yemek istemiyorum hissi oluşuyor sıkılıyorum

Sende çok iyi vermişsin canım yaaaa 86 kilodan 68 e inmekte çok güzel bir duygudur. Tebrik etmek lazım seni. Başlangıç kilolarımız aşağı yukarı aynı. Bende 85,5 ile başladım.

Yaaaa Melek ne şimdi bu akşam akşam. Pozitif ol. İyi düşün iyi olsun. Umarım + çıkmazsın yarın. Çıkarsan bak kızacağım sana. Lütfen iyi düşün.

İyi geceler

haftanın basından beri iyiyim ama 2 gündür acayip şiş hissediyorum..
tamam pozitifim

ayy tabi canım o dediğim şöyle 60 lara düşünce olucak bişey evet ben de cok yiyince biseyleri böyle bir daha ömrüm boyunca o yemekleri yemek istemiyorum hissi oluşuyor sıkılıyorum

Keşke hep kalsa o his dimi

Sende çok iyi vermişsin canım yaaaa 86 kilodan 68 e inmekte çok güzel bir duygudur. Tebrik etmek lazım seni. Başlangıç kilolarımız aşağı yukarı aynı. Bende 85,5 ile başladım.

Ebru bir görsen ilk ve son fotoğraflar arasındaki farkı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…