- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Ay ben daha du$ alcaktim demi, daldim gene hep sizin yuzunuzden lafa tutttunuz beni :26:
Hadi gidiyorum ben good night ler herkese, ins yarin tartilar herkesin yuzunu guldurur
Ay ben daha du$ alcaktim demi, daldim gene hep sizin yuzunuzden lafa tutttunuz beni :26:
Hadi gidiyorum ben good night ler herkese, ins yarin tartilar herkesin yuzunu guldurur
5. sınıftayım ben..hala öyle çok istediğim bi bölüm yok biliyr musun puanıma göre bakcam heralde ben..biraz rahat bi bölüm istiyorum çok nöbeti olmayan çok acili olmayan..
Dogru... 4 sehzade, ancak hakkından gelir senin
Haklısın valla, ben bu mesajı beğenirim
Genelde yemekle harcadık.
Her gün 20 tl civarı abur cubura gidiyordu.
4 tane burger menü alıyorduk.
Onun haricinde yemeğe çıkıp pizza iskender ne bulursak.
Geceleri kokoreç yeme çıkıyorduk.
Onun haricide kıyafet, oyuncak, kitap falan ..
Öyle tabi ya o kadar mümkün değil olmaz, batarız ama sanırım benim de aynısını yapmam gerekir hoş ben de pek tutumlu değilim ama bizimkisi kadar olamam ..
evlenince öyle olmaz...
Yoksa batarsınız..
bak bana, sonunda ben alıyorum maaşı
evi ben gecindiriyorum yani
55 ile ne alakası var hilal*
sonra kilo alırım diyemi korkuyorsun
vallhi şaşırman çok normal
ben bile şaşıyorum bugünkü ruh halime
hemde bu havada diyorum
normal Semiha bu havada tuvalete zor giderdi
eşimde şaşırdı halime
sen ne içtin diyor...
Haklısın valla, ben bu mesajı beğenirim
Genelde yemekle harcadık.
Her gün 20 tl civarı abur cubura gidiyordu.
4 tane burger menü alıyorduk.
Onun haricinde yemeğe çıkıp pizza iskender ne bulursak.
Geceleri kokoreç yeme çıkıyorduk.
Onun haricide kıyafet, oyuncak, kitap falan ..
oh ohhhhhhhhh ayy azcık kilo vereyimde anneme sölim bana iskender ısmarlasın
hadi ordanayyyyy içiniz fesat kızım sizin içiniz
Öyle tabi ya o kadar mümkün değil olmaz, batarız ama sanırım benim de aynısını yapmam gerekir hoş ben de pek tutumlu değilim ama bizimkisi kadar olamam ..
Aynen öyle çok yiyebiliyorum bırakmaya kalkınca, bir de sevdiceğimin gelmesi yaklaşacak o varken içmeden dayanabiliyorum.
20 gün içmemiştim o gelince ..
Batırdın yani çocuğu. Gerçi o şimdi oralarda parada harcayamıyordur. İyi etmişsiniz. Harcayın gitsin. Şimdi ağlatmayayımda seni.
Batırdın yani çocuğu. Gerçi o şimdi oralarda parada harcayamıyordur. İyi etmişsiniz. Harcayın gitsin. Şimdi ağlatmayayımda seni.
Kızlar ben cıkıyorum..
Yarın + cıkacagım gibi, öyle hissediyorum...
inş. öyle olmaz.. herkese ii geceler hacılar...
Önce aldığın kiloları ver amaaaa ..
Kız ben geldiğimde salata yemek istiyordum sadece o kadar sıkılmıştım kii ..
Kızlar ben cıkıyorum..
Durun yaa yetişemiyorummm ..
Rakı içtim deseydin inanırdı adam[/B]
bende cok tutumlu degilim ama eşimden iyiyim yani
o zaman 55 olunca bırak hilal.. yazık günah ya
amaaaan hilalime harcamıcakta kime harcıcak harcat harcat ne kadar para harcatırsan o kadar degerli oluyorsun valla
Kızlar ben cıkıyorum..
ayy tabi canım o dediğim şöyle 60 lara düşünce olucak bişey evet ben de cok yiyince biseyleri böyle bir daha ömrüm boyunca o yemekleri yemek istemiyorum hissi oluşuyor sıkılıyorum
ayy tabi canım o dediğim şöyle 60 lara düşünce olucak bişey evet ben de cok yiyince biseyleri böyle bir daha ömrüm boyunca o yemekleri yemek istemiyorum hissi oluşuyor sıkılıyorum
Sende çok iyi vermişsin canım yaaaa 86 kilodan 68 e inmekte çok güzel bir duygudur. Tebrik etmek lazım seni. Başlangıç kilolarımız aşağı yukarı aynı. Bende 85,5 ile başladım.
Kızlar ben cıkıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?