herkese iyi geceler..
Canlarım bende kaçıyorum. Yarın yine büyük ihtimal ilk bildirimi ben yapıp uğur getireceğim gruba.Öpüyorum kocaman herkesi
bende çıkıyorum kızlar
iyi geceler
yarın güzel haberlerde buluşmak üzere...
LAydLiNe kullanıcısından alıntı
172 benim boyum. Senin boyun kaç?
kızlar boyunuz uzunmuş yaa kilonuz boyunuza göre fena değilmiş yani bide beni düşünün1.73 benimde aynıyız
baktım resimlerin görünmüyooo merak etim paylaşsana :26:saol cnm evet senin boyun kaç bu arada sen benim eski resimleri görmedin tabiiiiiiiiiiiiiiii ay o şişko halimi görsen dersin bir tane çıkmış senden
iyi geceler .... tatlı rüyalarrrr...
kızlar boyunuz uzunmuş yaa kilonuz boyunuza göre fena değilmiş yani bide beni düşünün
boyum 1,60 kilo 67 offf offff
baktım resimlerin görünmüyooo merak etim paylaşsana :26:
iyi geceler .... tatlı rüyalarrrr...
kızlar boyunuz uzunmuş yaa kilonuz boyunuza göre fena değilmiş yani bide beni düşünün
boyum 1,60 kilo 67 offf offff
baktım resimlerin görünmüyooo merak etim paylaşsana :26:
hmm evet dogru ya mecburen muhatab oluyorsun digerleriyle ama en azından ödemeleriniz rahatlayana kadar iyi olur dedim di sen çalışmak istenmiyor musun peki o kadar sene okudun sonucta :44::44:
kızlar ben bu sitede toplam 100 mesaj göndermediğim için özel mesaj gönderemiyrmuşum,o yüzden kaç gönderi yazdığımı deryaya gönderemedim
kızlar ben bu sitede toplam 100 mesaj göndermediğim için özel mesaj gönderemiyrmuşum,o yüzden kaç gönderi yazdığımı deryaya gönderemedim
neyse şekerler bende kaçar
inş. güzel sonuçlar alınır
benim bu hafta ki kilom olmaz sanırım paylaşım yapmam gerekiyormu
olmassa haftaya kadar inş. sıkı bi rejimle güzel sonuçlar alırım ki tabloyu olumsuz etkilemezzzz
yarın görüşmek üzere yarın msj sayımlarınada başlarım
iyi geçelerrrr ... tatlı rüyalarrrr...
tatlılar rüyalarınızla sınırlı olsunnnn
(içinizden bazıları bunu sen mi diyorsun diyooo galibaaa)
eski_bir_masal
Sen bu hafta sık kendini Özlemcim haftaya dön listeye bence de ..
Sence bazılarımız mı diyor ::
İyi gecelerr ..
sanırım hepinizzz
iyi geceler.
davet ettiğiniz için teşekür ederim.
adım ceren 32 yaşındayım.
boyum 170 cm ve kilom 83.8 di pazartesi.
ama artık cumadan cumaya tartılıcam.
deneme süresi ne kadar.
bir de hergün kü mesaj sayısını mı bildiricaz
Hoşgeldin aramıza Ceren ..
Hikayene bayıldım ..
Kızın umarım çıtır anne diye çağıracak seni en kısa zamanda.
Evet günlük mesaj sayılarını listeyi kim yapacaksa ona mesaj atıyoruz.
Senin de sanırım mesaj sayın dolmamış o yüzden buraya yazabilirsin.
Yarın da tartılıp bildirirsen başlangıç kilon olarak o kilonu alırız.
Ben sana kuralları ekleyeyim ..
Bu saatte burası baya boşaldı ama yarın hareketlenir ..
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
canım çok teşekür ederim.
13 benim uğurlu sayımdır.
13 ünde doğdum.
13 nde evlendim
13 ünde kızıma hamile kaldım.
13 ünde göreve başladım.
hayat benim için hep 13 le başladı.
buda benim için bir başlangıç
ve yine 13 le başlıyorum yeni hayatıma.
inşallah buradada güzel paylaşımlarda bulunup
hep beraber kilocuklardan kurtuluruz.
tek sıkıntım pazartesi salı okulum biraz yoğun.
o günlerde paylaşımım biraz düşebilir.
ama diğer zamanlar daha rahatım canım
Aaa ne kadar güzel bir uğurun da burası olacak inşallah ..
Öğretmen misin ?
Branşın nedir ?
Paylaşım konusunda bu sıralarda kurallarla ilgili canım çok sıkılıyor o yüzden en baştan lütfen dikkat et bu konuda diye söylemek istiyorum.
Zaten 2 haftada bunun için Ceren'cim ..
Aslında kararsızım.
Zaten istersen karışmam diyor.
Şöyle ki çalışırsam maddi olarak rahat olmak için çalışırım.
O da sen en ufak bir streste hasta oluyorsun kötü etkilerse diyor ..
iyi geceler.
davet ettiğiniz için teşekür ederim.
adım ceren 32 yaşındayım.
boyum 170 cm ve kilom 83.8 di pazartesi.
ama artık cumadan cumaya tartılıcam.
deneme süresi ne kadar.
bir de hergün kü mesaj sayısını mı bildiricaz
canım çok teşekür ederim.
13 benim uğurlu sayımdır.
13 ünde doğdum.
13 nde evlendim
13 ünde kızıma hamile kaldım.
13 ünde göreve başladım.
hayat benim için hep 13 le başladı.
buda benim için bir başlangıç
ve yine 13 le başlıyorum yeni hayatıma.
inşallah buradada güzel paylaşımlarda bulunup
hep beraber kilocuklardan kurtuluruz.
tek sıkıntım pazartesi salı okulum biraz yoğun.
o günlerde paylaşımım biraz düşebilir.
ama diğer zamanlar daha rahatım canım
inşallah canım.
evet canım öğretmenim.
matematik öğretmeniyim.
tamam canım dikkat ederim.
normal tabii ki deneme süresi hak veriyorum.
sürekli girip çıkmalar olunca ne motivasyon kalır ne liste ne de disiplin.
ya sonucta güçlü olabilmek için birşeyler yaşamak lazım hilalim herkes her zaman yanımızda olamıyor hayatta kendi başımıza birşeyler yapmak zorundayız sen de bence kendi başına birşeyler yapmaya basla baktın zorlanıyorsun ara ver sonra tekrar basla. demek istediğim yarın öbür gün tabi Allah korusun ama ne olcagı belli olmuyor yalnız basıan devam etmek zorunda oldugunda elinde birşeyler olsun yani
hoşgeldin canım 13 benimde ugurlu sayımdır bu arada nickini dombili yapmıssın bastan kendini demotive ediyorsun valla
eski bir masal sen evlimisin canım.
neler yapıyosun.
çalışıyomusun.
ya sonucta güçlü olabilmek için birşeyler yaşamak lazım hilalim herkes her zaman yanımızda olamıyor hayatta kendi başımıza birşeyler yapmak zorundayız sen de bence kendi başına birşeyler yapmaya basla baktın zorlanıyorsun ara ver sonra tekrar basla. demek istediğim yarın öbür gün tabi Allah korusun ama ne olcagı belli olmuyor yalnız basıan devam etmek zorunda oldugunda elinde birşeyler olsun yani
hoşgeldin canım 13 benimde ugurlu sayımdır bu arada nickini dombili yapmıssın bastan kendini demotive ediyorsun valla
Yok bekarım Ceren'cim ben ..
Öğrenciyim.
Bitsin diye bakınıyorum öyle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?