kusura bakmayın yeni olduğum için herşeyi soruyorum ama zihinsel spor grubu da mı var yoksa?derya gelmişken sana birşey sormak istiyorum
2-3 gündür bende zihinsel spora takılıyorum ama
anlamadığım birşey var
süresini kafanda nasıl beliriyorsun
bana tam açıklarmısın?
kusura bakmayın yeni olduğum için herşeyi soruyorum ama zihinsel spor grubu da mı var yoksa?
hmm güzel bişey...
Yok o bizim grubumuzdaki Derya arkadaşımızın başladığı bize de tavsiye ettiği bir yöntem, grubu yok ..
derya gelmişken sana birşey sormak istiyorum
2-3 gündür bende zihinsel spora takılıyorum ama
anlamadığım birşey var
süresini kafanda nasıl beliriyorsun
bana tam açıklarmısın?
Hilal sorduğum soruyu gördün mü canım
Derya çıktı sanırım
görmedi mesajımı
geçende sormuştum karışıklığa geldi
cevaplarsan sevinirim...
selam. beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkürler. :)))
selam. beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkürler. :)))
Canım derya cevap verir diye atlamıştım.
Tamamen o da kafanda kurduğun bir şey.
10 dakika falan sürüyor benim ama 1 saat koştuğumu hayal ediyorum.
Zaten hızlı da koşuyorum .
Mesela sehili düşünüyorum çoook uzun.
Onun bittiğini bu sırada 1 saatin dolduğunu hayal ediyorum.
tamam canım
ama ben koşuya adapte olamıyorum
bölgesel çalıştırıyorum zihnimi
Canım derya cevap verir diye atlamıştım.
Tamamen o da kafanda kurduğun bir şey.
10 dakika falan sürüyor benim ama 1 saat koştuğumu hayal ediyorum.
Zaten hızlı da koşuyorum .
Mesela sehili düşünüyorum çoook uzun.
Onun bittiğini bu sırada 1 saatin dolduğunu hayal ediyorum.
Ben kurallarımızı ekleyeyim o zaman sana ..
Yalnız kurallarımızın bir çok takıma göre sıkı olduğunu ve birebir uyguladığımı en baştan söylemek istiyorum..
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
tamam canım
ama ben koşuya adapte olamıyorum
bölgesel çalıştırıyorum zihnimi
BEN VARIM. kilo vermeyede burda olmayada :)))
bugünlük yediklerimi yazayım.
sabah: domates,peynir,zeytin 1 dilim (biraz kalın dilim :)) çavdar ekmeği ,yeşil çay.
ara:200ml süt
öğlen: yoğurtlu,garnitürlü makarna 1 kase yedim.
15:30 da 1 kase müslili yoğurt+ bir dilim salçalı çavdar ekmeği
16:20 de yemekten seçtiğim çok az bir patates.
yediklerim bu kadar. su içmeye devam.
Her gün 100 twester,100 mekik ve 200 an bel hareketi yapıyorum. Ayrıca 30 dk koşu bandında yürüyorum. Bugün yürümek dışında sporumu yaptım.
uzayım hoşgeldin
ben Semiha.
kendini biraz tanıtırmısın bize?
Onda da aynı şekilde düşünebilirsin Semiha'cım hatta konsantre olursan yanmaları daha iyi hissedebilirsin ..
Hoş geldin o zaman aramıza, biraz kendinden bahseder misin bize ?
Bu arada her gün kaç mesaj yazdığımızı sıra kimdeyse o arkadaşa mesaj atıyorsun.
Bugün bana atılıyor mesajlar
Sporun çok güzel olmuş yalnız beslenmen çok fazla karbonhidrat ağırlıklı olmuş.
Ekmek, makarna, müsli, patates ..
Eğer proteinlere ağırlık verip karbonhidratları azaltırsan daha güzel kilo verceğini düşünüyorum.
Bir de başlangıç kilonu ve hedefini öğrensem not alayım ..
Tekrar merhaba,
Ben öğretmenim 27 yaşındayım,evliyim.çocuğum yok.boyum 1,70.kilom 69 :)
başlangıç kilom 72,5. şuan 69 :)
Hedefim 57
Kaç kg olmak istiyorsun ?
Mezuniyet için şimdiden gerekiyor da ..
Aa ne güzel branşın ne ?
Hangi şehirdesin ?
Adın neydi bu arada ..
Ayy kendimi iyice sorguya çeker gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?