ben takımdan ayrılıyorumhilale sinir oluyorum aramızda kalsın ama çok gıcık birisi kendini bişiiiiiiiiiiii sanıyoooooor zaten şişkonun teki
bu arada bugün kü mesajları kime atıyorukkkkkkkkkkkkkkk kızlar ??
benim de menüm :
sabah : peynirli omlet
5 adet yesil zeytin
peynir 2 dilim kaşar
salatalık
öğlen : 1 sütlü nescafe
akşam: yarım kase ayranaşı çorbası
4 kaşık bulgur pilavı + yogurt
salata
1 dene soda
spor da : 1 saat
Hiçte unutmuyorum dimi
Listeyi görünce ilk aklıma puding geldi. Yakaladım seni
Ben bu hafta çok umutluyum ikimizden umarım yine güzel kilo vereceğiz.
Mesaj sayısı içinde teşekkürler canım. Attım zannetmiştim ama unutmuşum meğerse
09,03,2012 / 10,03,2012
elmalıturta 22/25
betüld 15/18
ladyline 27/22
eskibirmasal 58/48
semiha 19/27
mutedeyyin 48/40
file76 0 /13
hayattanazıcık 9/0
tadlı 21/0
ayşecig 38/18
ysfmir 0/0
fefilifa 0/0
12/03 - 13/03 msj sayilari
Aysecig: 16/24
Ayyildiz: 0/0
Betuld: 0/0
Elmali turta: 14/8
Eski_bir_masal: 55/42
Fefiliha: 0/15
File76: 0/0
Hayattanazicik: 0/0
Ladyline: 26/12
Mutedeyyin: 26/0
Semiha: 7/11
TadLi: 24/22
Ysfmir: 9/17
14- 15 Mart 2012
LAydLiNe:25/44
aysecig:18/0
tadLi:24/34
semiha:7/44
mutedeyyin:15/45
fefilifa:11/0
elmaliturta:20/36
eski_bir_masal:42/89
betuld:0/0
hayattanazicik : 0/0
Kızlar bu haftanın mesaj sayıları bu durumda ..
Elif annesine gitmişti ama merak ettim acaba nasıl oldu doktorda ters bir şey çıkmamıştır umarım.
Medine sanırım aramıza ara ara katılacak malum bebeği küçük daha zamanı pek uygun değil sanırım.
Su'yun son zamanlarda morali çok bozuktu, ben özelden de yazdım izinli yazdığımı bu haftaki katılımı çok düşükmüş zaten, bana kırılmayacağını ve aramızdan ayrılmayacağını umuyorum.
Gülçin'in kayınpederini de merak ettim umarım iyidir.
Betül'ün abisi geldi, özelden bildirmişti zaten burada da yazdı, böyle bir durum olduğunda lütfen özelden de bildirin. İzine çıkmak istemediğini ama 3-4 gün bu şekilde olduğunu belirttiğinde zaten anlayışlı davranıyoruz.
Derya mezun oldu, tebrik ediyorum Derya'cım menülerinle bize çok güzel örnek oldun.
Buket ve Ceren aramıza hoşgeldiniz ..Umarım paylaşımlarınız güzel olur ve 2 hafta sonra sizi de listemizde görürürüz.
Bir arkadaşı daha davet ettim gelirse o gelecek bir de, ondan sonra bir süre yeni kimseyi almayız diye tahmin ediyorum.
Gönül kaç haftadır menülerin gayet iyi olması ve spor yapmana rağmen ufak ufak gidiyordu, bir kere daha gördük ki az az gittiğinde moralimizi bozmuyoruz sonra birden bir atak ile gidiyor kilolar ..
Ebru tamamen kendime bağlıyorum senin verdiğin kiloyu özür dilerim
Melek o kadar sıvı tüketiminden sonra normal menülere dönmene rağmen kilo almaman çok büyük bir başarı bence.
Turtam güzel bir hafta bekliyorum senden haftaya gir şu listeye de isyan etme
Semiha ben yavaş veriyorum diye şikayet ediyordun hep bak bu hafta ne güzel gittiler
Haftaya da güzel paylaşımlar ve menülerle istiktrarlı bir şekilde devam edeceğimizi umuyorum.
Hiçte unutmuyorum dimi
Listeyi görünce ilk aklıma puding geldi. Yakaladım seni
Ben bu hafta çok umutluyum ikimizden umarım yine güzel kilo vereceğiz.
Mesaj sayısı içinde teşekkürler canım. Attım zannetmiştim ama unutmuşum meğerse
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Haftaya listeye bomba gibi bir giriş yaparsın artık.
Küserim sana görürsün pis şişko
Amanın kaçamak yok bu menü de senin mi cidden turtam
Mesajları Gülçin'e atıyorduk ama gitti, bana atabilirsiniz mesaj kutumu boşaltayım hemen ..
Umarım bundan sonra daha güzel günler bekliyor bizi. Kilo konusunda da gerçekten bu hafta çok istikrarlı bir hafta oldu grup için. Kilo alan hiç kimse yoktu. Bu durumda motivasyonumuzun çok iyi olduğunu gösteriyor. Bide kendime bağlıyorum yine 4. lüğü. 20 Ocak 2012 (ayrıca bu tarih kızımın doğum günü) tarihinden itibaren en kötü derecemiz 4. lük.
İkimize gelince haftayada aynı kiloyu verirsek yuh artık diyeceğim
inş. yapıcam canım ee eltgorumce olcaz biz nede olsaayy bayılazaiiiiimmm
çok şaşırtıcı dimi hilalim valla ben bile inanamadım bugün ne kadar az yediğime kaldı kiiiiiiiiiii sabah ekmekbile yemedim ayy bir an önce vereyim de gitsin şu kilolarım artık yeter bu kadar yemek yemek
Valal senden hiç bir şey kaçmıyor
Ben de çok umutluyum en önemlisi hiç bir şeye sıkılmıyoruz bu hafta, en çok bu etkiliyor gerçekten ..
Zihinden spora beraber başlayalım mı Ebru ?
Ve bol motive ile devam edelim.
Sporumu da yaptım 2 milimi bu arada ..
Tabi baktın Görümcen seni gözlüyor hemen bıraktın dimi kaçamakları
Valal senden hiç bir şey kaçmıyor
Ben de çok umutluyum en önemlisi hiç bir şeye sıkılmıyoruz bu hafta, en çok bu etkiliyor gerçekten ..
Zihinden spora beraber başlayalım mı Ebru ?
Ve bol motive ile devam edelim.
Sporumu da yaptım 2 milimi bu arada ..
Cidden maşallah Ebru'cum bir girdin takıma nazar boncuğumuz oldun.
Gönül'ün sabah ki mesajına bayıldım totem olsun Ebru'yı bekliyorum bildirim için dediği ..
Haftaya aynı kiloyu verirsek ondan sonraki hafta deneme yapalım birimiz çok kaçamak yapalım diğerimiz normal gidelim bakalım ne olacak ..
Ben kaçamak yapan tarafı üstüme alabilirim
inş. yapıcam canım ee eltgorumce olcaz biz nede olsaayy bayılazaiiiiimmm
çok şaşırtıcı dimi hilalim valla ben bile inanamadım bugün ne kadar az yediğime kaldı kiiiiiiiiiii sabah ekmekbile yemedim ayy bir an önce vereyim de gitsin şu kilolarım artık yeter bu kadar yemek yemek
Elti değil elti. Görümce olur eşinin kız kardeşi. Sende benim gelin olacaksın. Ama ben sana görümce değil kaynana olurum ona göre
Hilal'cim ben o zihinden spor olayını çözemedim bi türlü. Ama deneyeceğim tekrardan. Eğer yapabilirsem benim için süper olacak. Havalar çok soğuk dışarda spor yapamıyorum evde yaptıklarımda hoşuma gitmiyor. Belki zihinden olan işe yarar.
Bide özellikle sen kaçamak yapmıyosun tamam mı?
evet evet
ayy bende katılayım dicem zihinden sporunuza ama her an karşınıza kedi köpek çıkarsa biz koşarkene benim zihnimden diye korkuyorumyada pizzzalarrr iskenderler falan geçerse zihnimden diyee korkuyorum
Hilal bak yicem birazdan seni. Ne tatlı bişeysin yaaaa. Koptum resmen gülmekten. Ben zaten istesemde kaçamak yapamam yoksa psikolojim bozulur. Geçen ki pastayı hatırlıyor musun? Ama en çok kiloyu o hafta verdim. Verdik daha doğrusu
Gönül'de haklı çünkü şimdiye kadar hep ilk bildirimleri ben yaptım. Bu hiç aklıma gelmemişti. Aslında erken kalktım tartıldım -400 ü görünce moralim bozuldu tekrar yattım. Bildirimi daha sonra yaptım. Yoksa Gönül daha gelmeden ben gelirdim
Canım şimdi hayal edeceksin ..
Bulunduğum yeri düşün kıyafetlerini.
Ve normalde yürürken nasıl kasların yanıyor belli bir süre onu hayal ediyorsun
Ben resmen bacaklarımın acıdığını hissediyorum çok hızlı koştuğumda ..
Valla senin zihnin yaparsa hiç şaşırmam
Ben zaten sırf seni düşündüğümden ben yapayım dedim yoksa sen yap derdim ki
Ayy nasıl utandım ya ..
Ben de tartıldım dedim kesin bu sefer Ebru ile farklı verdik ama görünce şaşkınlıktan kaldım ..
ben hayal ederken birden yol ortasında lokanta görür girer iskender yerim hilalim
Şimdilik kaçıyorum ben kızlar. Eşim gelecek. Yemeğini hazırlayayım adamcağızın. Gelir gelmez hemen yesinki daha geç olmasın. Arkasından da yalan dünya başlayacak. Onu izleyeceğim ve aklıma hep sen geleceksin turtiş
Öpüyorum hepinizi
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit
1 fincan şekersiz çay
Öğle
3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
1 porsiyon yoğurtlu ıspanak
1 tane buget
Akşam
1 porsiyon mantarlı tavuk sote
2 dilim karışık tahıllı ekmek
Bol su + yeşil çay
Menum:
1 bardak yesil cay,
2 bardak su
Kahwalti:
kayisi kuru ceviz
kasarli tost
hindiba
haslanmis yumurta
port suyu
Ara:
Nescafe
minik pralin
Oglen:
salata
2 kase yogurt corbasi
Ara:
Yesil elma
Aksam:
1 bardak sut
Su: 3 lt
Yesil cay: 3 bardk
Callanetics, 30 dak kond bisikleti
1 saat yuruyus
Menümü yazayım ..
sabah :
- 1 greyfurt
Akşam :
- Bulgur pilavı
- Et kavurma
- Ayran
Sıvı :
- Bol su
- 2 fincan bitki çayı
Spor :
- Leslie ile 2 mil yürüyeceğim
İş yerindeki bilgisayar o kadar yavaşki bazen çıldırtıyor beni. Evde bakınca topiğe çok hızlı geldi birden. Evimi seviyorum yaaaaa. Yaşasınnnnnnn yarın tatilllllllllll
Kızlar 4. olmuşuz bu hafta ..
Bana biraz musade, balkonda agzimi saga sola ayirarak bi sigara tuttureyim arkasindan
dopdolu enerjiyle full temizlik
Güzel olmuş menün. Puding göremedim
Ben ilk mesaj sayımında öyle saydım. Resmen işkenceydi.
Afiyet olsun canım. Bugün listen bana kabarık gibi geldi. Minik pralin nasıl bişey? Akşamında çok az olmuş bu arada.
Elif'cim canım senin bu halin birden ortaya çıktı ne olduğunu tam olarak anlamadım ben. Çok alıngan geldin bana. Bi sorun mu var? Bu arada ben seni aramızda görmek istiyordum hemen pesedip gitmen sana yakışmadı
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit
1 fincan şekersiz çay
Öğle
3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
1 porsiyon yoğurtlu ıspanak
1 tane buget
Akşam
1 porsiyon mantarlı tavuk sote
2 dilim karışık tahıllı ekmek
Bol su + yeşil çay
afiyet olsun canım sanada menü güzel sporda süperrrrr
bana gelecek olursa ki ben 20 günlük bi şükür orucu niyetlenmiştim zamanı gelince tutmaya başladım
bugün ilk günümdü biraz halsizlik oldu ama 2 . gün daha rahat gecer inş.
akşam sahur yapmadım yediğimle yattım omg 3 almıştım
iftarda
1 tabak peynirli salata
1 kase çorba
1 dilim elmalı tart (ben yaptım çok nefisti beeee)
1 avuçtan az antp fıstıgı
2 lt su içmeye calışcam spor 1 saat yürüdüm
gece salata yemeyi düşünüyorum
menüm de tart olmasa iyiydide... yapcak bişey yok bu cay boş gitmiyoooo beee
oh
bende calışınca cumartesi günü de işe giderdim yarım gün çalışırdım
o gün bile bi farklı uyanırdım bee ertesi gün evdeyip diyeeee
şimdi hep evdeyim çalışmak güzelmiş onu anlıyorum evde zaman öldürüyoruzzz
yuh o yüzdeyi 4. olmuşuz birinci 0 üstünde heralde
agzında sıgara bu hareketi balkonda yapma bi gören olur sonraa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?