Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben takımdan ayrılıyorum hilale sinir oluyorum aramızda kalsın ama çok gıcık birisi kendini bişiiiiiiiiiiii sanıyoooooor zaten şişkonun teki

Küserim sana görürsün pis şişko

Amanın kaçamak yok bu menü de senin mi cidden turtam
Mesajları Gülçin'e atıyorduk ama gitti, bana atabilirsiniz mesaj kutumu boşaltayım hemen ..

Valal senden hiç bir şey kaçmıyor
Ben de çok umutluyum en önemlisi hiç bir şeye sıkılmıyoruz bu hafta, en çok bu etkiliyor gerçekten ..
Zihinden spora beraber başlayalım mı Ebru ?
Ve bol motive ile devam edelim.
Sporumu da yaptım 2 milimi bu arada ..

Umarım bundan sonra daha güzel günler bekliyor bizi. Kilo konusunda da gerçekten bu hafta çok istikrarlı bir hafta oldu grup için. Kilo alan hiç kimse yoktu. Bu durumda motivasyonumuzun çok iyi olduğunu gösteriyor. Bide kendime bağlıyorum yine 4. lüğü. 20 Ocak 2012 (ayrıca bu tarih kızımın doğum günü) tarihinden itibaren en kötü derecemiz 4. lük.

İkimize gelince haftayada aynı kiloyu verirsek yuh artık diyeceğim

inş. yapıcam canım ee eltgorumce olcaz biz nede olsa ayy bayılazaiiiiimmm

Küserim sana görürsün pis şişko

Amanın kaçamak yok bu menü de senin mi cidden turtam
Mesajları Gülçin'e atıyorduk ama gitti, bana atabilirsiniz mesaj kutumu boşaltayım hemen ..

çok şaşırtıcı dimi hilalim valla ben bile inanamadım bugün ne kadar az yediğime kaldı kiiiiiiiiiii sabah ekmekbile yemedim ayy bir an önce vereyim de gitsin şu kilolarım artık yeter bu kadar yemek yemek

Cidden maşallah Ebru'cum bir girdin takıma nazar boncuğumuz oldun.
Gönül'ün sabah ki mesajına bayıldım totem olsun Ebru'yı bekliyorum bildirim için dediği ..

Haftaya aynı kiloyu verirsek ondan sonraki hafta deneme yapalım birimiz çok kaçamak yapalım diğerimiz normal gidelim bakalım ne olacak ..
Ben kaçamak yapan tarafı üstüme alabilirim

Tabi baktın Görümcen seni gözlüyor hemen bıraktın dimi kaçamakları

Hilal'cim ben o zihinden spor olayını çözemedim bi türlü. Ama deneyeceğim tekrardan. Eğer yapabilirsem benim için süper olacak. Havalar çok soğuk dışarda spor yapamıyorum evde yaptıklarımda hoşuma gitmiyor. Belki zihinden olan işe yarar.

Bide özellikle sen kaçamak yapmıyosun tamam mı?

Tabi baktın Görümcen seni gözlüyor hemen bıraktın dimi kaçamakları

evet evet

ayy bende katılayım dicem zihinden sporunuza ama her an karşınıza kedi köpek çıkarsa biz koşarkene benim zihnimden diye korkuyorum yada pizzzalarrr iskenderler falan geçerse zihnimden diyee korkuyorum

Son düzenleme:

Hilal bak yicem birazdan seni. Ne tatlı bişeysin yaaaa. Koptum resmen gülmekten. Ben zaten istesemde kaçamak yapamam yoksa psikolojim bozulur. Geçen ki pastayı hatırlıyor musun? Ama en çok kiloyu o hafta verdim. Verdik daha doğrusu

Gönül'de haklı çünkü şimdiye kadar hep ilk bildirimleri ben yaptım. Bu hiç aklıma gelmemişti. Aslında erken kalktım tartıldım -400 ü görünce moralim bozuldu tekrar yattım. Bildirimi daha sonra yaptım. Yoksa Gönül daha gelmeden ben gelirdim

Elti değil elti. Görümce olur eşinin kız kardeşi. Sende benim gelin olacaksın. Ama ben sana görümce değil kaynana olurum ona göre

Canım şimdi hayal edeceksin ..
Bulunduğum yeri düşün kıyafetlerini.
Ve normalde yürürken nasıl kasların yanıyor belli bir süre onu hayal ediyorsun
Ben resmen bacaklarımın acıdığını hissediyorum çok hızlı koştuğumda ..

evet evet

ayy bende katılayım dicem zihinden sporunuza ama her an karşınıza kedi köpek çıkarsa biz koşarkene benim zihnimden diye korkuyorum yada pizzzalarrr iskenderler falan geçerse zihnimden diyee korkuyorum

Valla senin zihnin yaparsa hiç şaşırmam

Ben zaten sırf seni düşündüğümden ben yapayım dedim yoksa sen yap derdim ki
Ayy nasıl utandım ya ..

Ben de tartıldım dedim kesin bu sefer Ebru ile farklı verdik ama görünce şaşkınlıktan kaldım ..

ben hayal ederken birden yol ortasında lokanta görür girer iskender yerim hilalim

Şimdilik kaçıyorum ben kızlar. Eşim gelecek. Yemeğini hazırlayayım adamcağızın. Gelir gelmez hemen yesinki daha geç olmasın. Arkasından da yalan dünya başlayacak. Onu izleyeceğim ve aklıma hep sen geleceksin turtiş

Öpüyorum hepinizi

Görüşürüz Ebru'cumm ..

hımmm biraz kaçmışmı ne sanki ekmek simit :44::44::44:

afiyet olsun

afiyet olsun canım spor süper olmuşşş

Menümü yazayım ..

sabah :

- 1 greyfurt

Akşam :

- Bulgur pilavı
- Et kavurma
- Ayran

Sıvı :

- Bol su
- 2 fincan bitki çayı

Spor :

- Leslie ile 2 mil yürüyeceğim

afiyet olsun canım sanada menü güzel sporda süperrrrr

bana gelecek olursa ki ben 20 günlük bi şükür orucu niyetlenmiştim zamanı gelince tutmaya başladım
bugün ilk günümdü biraz halsizlik oldu ama 2 . gün daha rahat gecer inş.

akşam sahur yapmadım yediğimle yattım omg 3 almıştım

iftarda
1 tabak peynirli salata
1 kase çorba
1 dilim elmalı tart (ben yaptım çok nefisti beeee)
1 avuçtan az antp fıstıgı

2 lt su içmeye calışcam spor 1 saat yürüdüm

gece salata yemeyi düşünüyorum

menüm de tart olmasa iyiydide...yapcak bişey yok bu cay boş gitmiyoooo beee

İş yerindeki bilgisayar o kadar yavaşki bazen çıldırtıyor beni. Evde bakınca topiğe çok hızlı geldi birden. Evimi seviyorum yaaaaa. Yaşasınnnnnnn yarın tatilllllllllll

oh
bende calışınca cumartesi günü de işe giderdim yarım gün çalışırdım
o gün bile bi farklı uyanırdım bee ertesi gün evdeyip diyeeee

şimdi hep evdeyim çalışmak güzelmiş onu anlıyorum evde zaman öldürüyoruzzz

Kızlar 4. olmuşuz bu hafta ..

yuh o yüzdeyi 4. olmuşuz birinci %100 üstünde heralde

Bana biraz musade, balkonda agzimi saga sola ayirarak bi sigara tuttureyim arkasindan
dopdolu enerjiyle full temizlik

agzında sıgara bu hareketi balkonda yapma bi gören olur sonraa.....

Pralin belcikanin meshur cikolatasidir, turkcesi de pralin yanilmiyorsam, nescafenin yaninda bayilirim, gittigim yerde kutuyla
ikram ettiler ben bi taneyle yetindim, onceden olsa 4-5 hak getire

Bu arada ben 5 bazen 6 ogun yapiyorum, oglenki ikinci kase corbadan baska fazlalik yok ...

Afiyet olsun ..

Geldiğin nasıl da belli oluyor hemen kaçamakları gördüm ..
Kız sen 2.5 kg falan mı aldın.
En son 67.7ymişsin sanırım ..

Birincinin yüzdesini net hatırlamıyorum ama 1.69 mu neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…