Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet 1den daha iyi olduğunu duymuştum ondan almadım 1de bile her işimi ihmal etmiştim. Ama 3ü çok merak ediyorum çok gelişmiştir herhalde.:sinifsinif:
evet meyve bol ve güzel bu mevsimde. Kış meyvesi hiç sevmem yaz meyveleri tam bana göre.

ben oğlum olmöadan önce sims 2 oynuyordum oy oy oy sakın başlama feci bağımlılık yapar bizi bile unutursun

doğrusun canım ben 1de bile öyle olmuştum. İnsan vakitin nasıl geçtiğini anlamıyor. Yemek bile yemiyordum kurumuş kalmıştım :)

kızlar ben gidiyorumm yürüyüşeeee iyice bunaldımm zayıflamak istiyorummmmmmmm

gelirim yine mucukkkkkk

iyi yürüyüşler tatlım.

Arkadaşlar bir uyarı yapmak istiyorum;

Burada paylaşımı ve motivasyonu yüksek tutmak istiyoruz, bu amaçla herkes ne yediğini yazmasın sadece, diğer mesajlara da cevap yazın arkadaşlarınızla sohbet ediyormuş gibi yani. Bu hem takım ruhunu canlı tutar hem hepimizin motivasyonunu arttırır, kilo verişlerimize de yansır.

Hayat paylaştıkça güzel (buraya uydumu bilmem ama içimden geldi :))

Not: melzeyitcim eklemek istediğin bir şey var mı?

Son düzenleme:

canım yeterince açık konuşmuşsun ve hayat gerçekten paylaştıkça güzel cuk oturmuş hehhehehedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben yeğimi yedim arkadaşlar 2 katı yumurta 1domato 1 salatalık açmıyım evet normalde ne yiyodum ekmek özledim ayyyyyyy bunasıl bişey ya

selam kızlar
ben yine geç kalmışım bugün...
sıcaklardan 2 gündür uyku düzenim bozuldu.. birden bu kadar sıcak olunca (sabaha karşı daldım
sabah geç kalktım... uzun zaman sonra eşim bana kahvaltı hazırlamış çok mutlu oldum... önce tartıldığım için moralim bozuldu veee çok bişi yemedim patatesli omlet yapmış ( 1 dilim ekmekle herşeyden çok az yedim... öğleni meyve ile geçiştireceğim
sizler nasılsınız ...bu hafta herkes çok ii gidiyor bakalım
bu arada 1 lt su tükettim

slm kızlar bugün anca girebildim dün akşam karpuz peynir yedim
sabah regl olmuşum 500 grm fazla çıktım şişkiniliktir kesin
sabah sırada n kahvaltı
öğlen patlıcan yemeği
ara soda
akşam yine karpuz peynir yemek istiyom

merhab kizlar nasilsiniz bakalim nasil bu hafta derceye girermisiniz ben bugün biraz daha iyiyim ilacin birini 1 haftaligina biraktim bakalim basagrim ondan mi belli olacak dosba sisgo nasilsiniz canim sisgo bayagi iyi gidiyorsun canim az kaldi ha mezun olmaya bende su koritzon illetini bir biraksaydim tam gaz devam edecem ama bakalim hayairlisi

iyiyim canım benim iyi gittiği yok şekerim ya 1 aydır 57 kiloyum ama evet az kaldı sadece 2 kilo ama gitmiyo bi türlü yapıştı resmensenağlama

ben hala regl olmadım
sters yaptıkçada olmayacam sanırım (

iyiyim canım benim iyi gittiği yok şekerim ya 1 aydır 57 kiloyum ama evet az kaldı sadece 2 kilo ama gitmiyo bi türlü yapıştı resmensenağlama

sisgocum birsey kalmamis sen onu kendine sknt yaptigin icinde gitmiyordur keske benim de 2 kilom kalsaydi inanki hic dert etmezdim

merhaba kızlar çok yorgunum arkadaşla bostanlı pazarına gittik saat 10 dan 13e kadar dolaştık yemeğide biraz kaçırdım galiba pazardada yarım simit yedim mutfak beni bekliyor benimde hiç yapasım yok ayaklarıma kara sular indi yaa

melyezitcim benim elimde 1400 kalorilik bir liste var bir diyetisyenin bi arkadaşa verdiği istersen onu sana yaza bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…