sims 2 bende warr çok süper bir oyunnn
sims 1 den çokçok iyi
ama sims 3 çıktı onu al o daha iyiii mişş :)
sims 2 bendede bi ara bağımlılık yapmıştı
melisciğim ben
meyve ve yoğurt ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum meyve diyeti gibi birşey yapıcam
ben oğlum olmöadan önce sims 2 oynuyordum oy oy oy sakın başlama feci bağımlılık yapar bizi bile unutursun
kızlar ben gidiyorumm yürüyüşeeee iyice bunaldımm zayıflamak istiyorummmmmmmm
gelirim yine mucukkkkkk
Arkadaşlar bir uyarı yapmak istiyorum;
Burada paylaşımı ve motivasyonu yüksek tutmak istiyoruz, bu amaçla herkes ne yediğini yazmasın sadece, diğer mesajlara da cevap yazın arkadaşlarınızla sohbet ediyormuş gibi yani. Bu hem takım ruhunu canlı tutar hem hepimizin motivasyonunu arttırır, kilo verişlerimize de yansır.
Hayat paylaştıkça güzel (buraya uydumu bilmem ama içimden geldi :))
Not: melzeyitcim eklemek istediğin bir şey var mı?
merhab kizlar nasilsiniz bakalim nasil bu hafta derceye girermisiniz ben bugün biraz daha iyiyim ilacin birini 1 haftaligina biraktim bakalim basagrim ondan mi belli olacak dosba sisgo nasilsiniz canim sisgo bayagi iyi gidiyorsun canim az kaldi ha mezun olmaya bende su koritzon illetini bir biraksaydim tam gaz devam edecem ama bakalim hayairlisi
slm kızlar bugün anca girebildim dün akşam karpuz peynir yedim
sabah regl olmuşum 500 grm fazla çıktım şişkiniliktir kesin
sabah sırada n kahvaltı
öğlen patlıcan yemeği
ara soda
akşam yine karpuz peynir yemek istiyom
ben hala regl olmadım
sters yaptıkçada olmayacam sanırım(
iyiyim canım benim iyi gittiği yok şekerim ya 1 aydır 57 kiloyum ama evet az kaldı sadece 2 kilo ama gitmiyo bi türlü yapıştı resmensenağlama
canim dr gitmedin mi stres in cok etkisi oluyor ama hormonlarindan da olabilir bence fazla ihmal etme bi dr git
ben hala regl olmadım
sters yaptıkçada olmayacam sanırım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?