Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

offf öldüm yaaaa allah ne eksık nede muhtaç etsin
hastaneden geliyorum güneşin bağrında 1.5 saattir otobüs bekledim canım çıktı yaaa
sabah 9 da hastaneye gıttım saat 14.00 da dr muayene etti(22 haırana tekrar gıdecegım) tabı kavga cıkaranlar falan eglencelıydı
guldum bayagı
neyse sabah namazına kalkınca saat 4.30 4 yemek kasıgı dolusu mozaık pasta yedım az sekerli vede yagsız yapmıstım)
ceza olarak kahvaltı yapmadım oglene hastane kantininden
avuc ıcınden bıraz buyuk1 poğaca yedım esımın pılav ustu tavugu (haslanmıs) 2 tane tıftılmıslerınden arasına koydum ve acık seekrsiz çay içtim
yesıl cay içiyorum suan

slmm
abla sen nerene rejiim yapıyon vallahi anlamadımm
benim gibi yüzün küçük seninde verince yüzünden veriyonn
fıstık gibi hatunsun maşallaahh tütütütütüü

geçmiş olsun canım önemli bişi değildir umarım...
ankaradaydın dimi evet bugün çook sıcak
bende dün çıktım pişman oldum
az yemişsin sende hamur işi sevenlerdensin :))

sen bana küstün mü neden bana yazmıyon hiçççmafoldumben

işşşşşşşştttttttt kimse kimseye küsmesin bakem

kızlar o benim zayıf halim sayılır gerçi kaç kiloydum galiba bu kilomdaydım hatırlamıyorum evet nereuscuğum yüzüm küçük gidince ordan gidiyo görende maşallah zayıflamışsın diyor ama heryer heryerde şeker hedefim 38 beden mümkünse 36 yani oyüzden şuan şişkoyum şişko yani kendime şu şarkıyı söylüyorum yarım çuval patatesli olan şarkı vardı ya

geçmiş olsun canım önemli bişi değildir umarım...
ankaradaydın dimi evet bugün çook sıcak
bende dün çıktım pişman oldum
az yemişsin sende hamur işi sevenlerdensin :))
dosbacım canımmmmmm
dısgebelıkten sonra adet duzensızlesti gittim doktordan cok memnunum 22 hazirana tetkikler falan uzun iş önemli birsey yok çok sukur

hemde nasıl ozellıkle tatlıya bayılıyorum hamur ıslerını sevıyorum zaten hamurlar benı hamur gıbı yaptılar bı kollarım var mayalı hamur gibi puf puf naniknanik
ben ızmırl ıoldugum ıçın ankara sıcak gelmıyorda tabı yınede sıcak ama ankarada gölgeler serin izmirde heryer kaynar kazan ama bende yavas yavas ankaranın havasına alısıyorum bır ızmıre gıdıp ankaranın kıymetını bılmem lazım alkisalkisalkis

yanlışlarının zamanında söylenmesi konusunda sana katılıyorum melzeyit,çünkü bende böyle bir durumdan hoşlanmam.her zaman açık sözlü olduğumu düşünmüşümdür ki tanıyanlarımda aynı şeyi söyler,keşke yazdığım sayfayı hatırlayabilsem ama bu konuda sana şaka yollu zerzenişte bulunmuştum,o zaman yazıma cevap yazdın ama ondan sonra tekrar birkaç sefer özellikle senin için yazdığım yazılara cevap yazmadın.neyse,ben sadece hatırlatmak amacıyla yazdım,herhangi bir kırıcı maksadım yok kesinlikle yanlış anlaşılmasın,bende kırmak ve kırılmak istemem. :1rolleyes:

tırtıl kebelek geÇmıŞ olsun
adkızz arada kaynıyor ıŞte laflar
ÜzÜlmeyın boŞyerın
eevet kısme kırılmasın ÜzÜllmesıınnn

tırtıl kelebek bende ankaralıyım geçen ay ankaradaydım ay sıcağını bile çok seviyorum oranın nerde oturuyorsun
adcığım bu konuyu kapatmak istiyorum çok rahatsız oldum yada özelden konuşalım lütfen aslında senin bana yazdığın şeylere bilerek cevap vermemişsem özür dilerim ama geçen 2 haftaya kadar zor bir dönemden geçtim iki sınav üst üste geldi ve birisi benim için çok ama çok önemliydi belki dikkatimden kaçtı senin yazdıkların ama kasıtlı değildi herneyse bu konu sonsuza dek kapanmıştır açık sözlülükle kırıcı olmak arasındaki farkı bu sene çok iyi öğrendim

melzeyit sen kilolu değilsinki,bu resimler şuanki halinmi,eğer öyleyse ben bişey göremedim.tabi insan kendi fazlalığını daha iyi bilir. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…