Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende kendi kendime yazıyom diyordum meğer kimler kimler varmış ama maalesef benim kaçmam lazım bulaşıklar ev beni bekliyor oooffff offffbu yorgunlığa hiç çekilmiyor ama mecburum ne yapayım

canım tebik ediyorum.bu azimle çok güzel kilolar verirsin.inanmak başarmanın yarısıdır..kontrol altındasın..gözüm üstünde

benide bu diyete dahil edin kızlarr
bari son ay 3 kilo kaybedeyim benim hafta olmasa bile ay içinde 3 kilo vereyim bari

günaydınn buarada
nereusum canım.sen de kontrol altındasın..listenin dışına çıkmak yok..tabii ki besin değişimi yapılabilir...mesela 1 dilim ekmek =2 kaşık pilav gibi

canım ya bu diyette simit var ben simit yiyemiyom susam yemiyom yanii sanırım ben yine bildiğim yolda ilerliyim 3 haftam kaldı vermem gereken ise 2 kilo gayreet etsem giderr sanırım
şişgom sen zaten programlısın..ama kendine göre bir diyet listesi çıkarabilirsin

bu hafta kendimden emin değilim kızlar hiç olmazsa bir iki yuz gram versem bari

canım hedefimizi yüksek tutalım ve biraz gayrettt..az kaldı hedeflerimize

kızlar güzel haber:2 hafta baya kaytarmıştım..2 kilo almıştım..bu sabah tartıldım 3 günde vermişim 2 kiloyu..sabah akşam nesfit yiyorum..öğlen de et,sebze ne olursa hafif atlatıyorum..aralarda meyvede var tabi

bugün diyetinin 2.günümü yoksa pazartesimi başlamıştın.nasıl dayanacağını merak ettim.inşallah verirsin.

o zamanlar çocuk yoktu sanırım.bizde yoktuk.e şimdi varız.alsanda pek sorun olurmu bilmiyorum.sahi kafanı kaşıcak vaktin var mı?

bende kendi kendime yazıyom diyordum meğer kimler kimler varmış ama maalesef benim kaçmam lazım bulaşıklar ev beni bekliyor oooffff offffbu yorgunlığa hiç çekilmiyor ama mecburum ne yapayım

sanada merhaba emirelcim,e oldumu şimdi biz geldik sen gidiyorsun.iyi peki işlerini halletde gel o zaman ama bende birazda gideceğim malum yemek yapmam lazım. cokacimcoook

Son düzenleme:
bugün diyetinin 2.günümü yoksa pazartesimi başlamıştın.nasıl dayanacağını merak ettim.inşallah verirsin.

o zamanlar çocuk yoktu sanırım.bizde yoktuk.e şimdi varız.alsanda pek sorun olurmu bilmiyorum.sahi kafanı kaşıcak vaktin var mı?

heh sonunda gerekli uyarı yapıldı. vereliniortak valla melzeyit nasıl olduğunu anlamışsın, hani yazılarına cevap gelmiyor ya.baksana sanada sıkıntı yapmış,ama aynı şeyi zamanında sende çok yapmıştın. kendin yazıyorsun kendin okuyorsun. hiç güzel olmuyor. lmaz:

sanada merhaba emirelcim,e oldumu şimdi biz geldik sen gidiyorsun.iyi peki işlerini halletde gel o zaman ama bende birazda gideceğim malum yemek yapmam lazım. cokacimcoook

kızlar hepinize iyi akşamlar birazdan çıkıcam eve gidip karpuz peynir yiycem bu arada vucudum acayip şiş parmağıma bol gelen yüzük kımıldamıyo bileee inşallah cumaya kadar şiş geçerde bu haftaki performansımı görürürümmm

eğer buralardaysan halen sakın karpuz ve peyniri bir arada yeme sebebini unuttum ama zararlı olduğunu hatırlıyorum

bn geldm yine biraz yürüyüpppp

of ya regl olmuşum bu arada nerden çıktı şimdi bu

kötükedihüso

şimdi ara öğünümüde yedim kzular galiba bu iş oluyor ya
1 bardak ayran mavi yeşil light mısır pirinç patlağı hım nefis 2 litrede su içtim akşama yatana kadar 3 olur akşam domates çorba köfta cacık ve patates haşlama var ama patatesi yeyiyecem onun yerine mavi yeşil ydim

ben de bugün gayet ii gidiyorum bakalım
sabah 1 dilim ekmekle ii bi kahvaltı yaptım (bal-reçel yok!)
öğlen 3 tane erik yedim
2 lt su içtim
akşama yemeği bayağı azalttım
sadece haşlanmış tavuk+salata+karpuz
umarım su 3 lt olur

patbori canım bu kadar detaylı yazmayalı çok olmuş
umarı takımın hepsini takip edebilirsin :))
unutma sen gönüllü oldun :)) kolay gelsin şekerim

hmm gayet ii gidiyorsun canım
aslında az gibi görünsede sanırım çok aç kalmıyorsun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…