canım tebik ediyorum.bu azimle çok güzel kilolar verirsin.inanmak başarmanın yarısıdır..kontrol altındasın..gözüm üstündebenimki şu, bir ara mehalim de bize yazmıştı uygulamıştı o zaman kızımı emziriyordum yani tek meme ile besleniyordu yapmadım. Şimdi meme 4-5 öğüne düştü artık bir şey olmaz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/268955-haftada-3-kilo-deneyelim.html
patborim yazacağım sana hep, kahvaltıma uydum 1 dilim ekmek, 1kk peynir, çay. Melzeyitim 5. takımın yapacağını da inceledim ama işyerinde yapılması zor gibi geldi bana.
nereusum canım.sen de kontrol altındasın..listenin dışına çıkmak yok..tabii ki besin değişimi yapılabilir...mesela 1 dilim ekmek =2 kaşık pilav gibibenide bu diyete dahil edin kızlarr
bari son ay 3 kilo kaybedeyim benim hafta olmasa bile ay içinde 3 kilo vereyim bari
günaydınn buarada
şişgom sen zaten programlısın..ama kendine göre bir diyet listesi çıkarabilirsincanım ya bu diyette simit var ben simit yiyemiyom susam yemiyom yanii sanırım ben yine bildiğim yolda ilerliyim 3 haftam kaldı vermem gereken ise 2 kilo gayreet etsem giderr sanırım
bu hafta kendimden emin değilim kızlar hiç olmazsa bir iki yuz gram versem bari
bugün diyetinin 2.günümü yoksa pazartesimi başlamıştın.nasıl dayanacağını merak ettim.inşallah verirsin.kızlar günaydın kimsecikler yok sabah olduğu için diye düşünüyorum umarım akşam spordan sonra 15 tane kiraz 1 erik 1 kayısı yedim
bu sabah ki menüm 1 etimek ve 40 gr peyaz peynir afiyetleyedim
benimyaptığım rejimde melisciğim nerdeyse kalori olarak 1000nin altında o yüzden mutlaka ara öğün ekliyorum benim almam gereken kalori en az 1500 olmalı oyüzden araları ve meyveyi biraz fazla tüketiyorum ki güçsüz kalmayım diye dün zor atlattım bu gün daha az acıkacam peynir herzaman beni tok tutar arada da 3 kayısı yerim
o zamanlar çocuk yoktu sanırım.bizde yoktuk.e şimdi varız.alsanda pek sorun olurmu bilmiyorum.sahi kafanı kaşıcak vaktin var mı?kızlar sims oynayan varmı ben ilk çıktığında sims1i çok oynuyordum evde olduğum günler akşama kadar bağımlılık yapmıştı eşim eve geliyordu yemek yok hiç ders çalışmıyorum falan. sims2yi almadım o yüzden.
ama şimdi sims3 çıkmış alsammı çok istiyorumkaydirigubbakcemile3
yoksa yine bağımlılık mı yapar:bbo:
bende kendi kendime yazıyom diyordum meğer kimler kimler varmış ama maalesef benim kaçmam lazım bulaşıklar ev beni bekliyor oooffff offffbu yorgunlığa hiç çekilmiyor ama mecburum ne yapayım
bugün diyetinin 2.günümü yoksa pazartesimi başlamıştın.nasıl dayanacağını merak ettim.inşallah verirsin.kızlar günaydın kimsecikler yok sabah olduğu için diye düşünüyorum umarım akşam spordan sonra 15 tane kiraz 1 erik 1 kayısı yedim
bu sabah ki menüm 1 etimek ve 40 gr peyaz peynir afiyetleyedim
benimyaptığım rejimde melisciğim nerdeyse kalori olarak 1000nin altında o yüzden mutlaka ara öğün ekliyorum benim almam gereken kalori en az 1500 olmalı oyüzden araları ve meyveyi biraz fazla tüketiyorum ki güçsüz kalmayım diye dün zor atlattım bu gün daha az acıkacam peynir herzaman beni tok tutar arada da 3 kayısı yerim
o zamanlar çocuk yoktu sanırım.bizde yoktuk.e şimdi varız.alsanda pek sorun olurmu bilmiyorum.sahi kafanı kaşıcak vaktin var mı?kızlar sims oynayan varmı ben ilk çıktığında sims1i çok oynuyordum evde olduğum günler akşama kadar bağımlılık yapmıştı eşim eve geliyordu yemek yok hiç ders çalışmıyorum falan. sims2yi almadım o yüzden.
ama şimdi sims3 çıkmış alsammı çok istiyorumkaydirigubbakcemile3
yoksa yine bağımlılık mı yapar:bbo:
Arkadaşlar bir uyarı yapmak istiyorum;
Burada paylaşımı ve motivasyonu yüksek tutmak istiyoruz, bu amaçla herkes ne yediğini yazmasın sadece, diğer mesajlara da cevap yazın arkadaşlarınızla sohbet ediyormuş gibi yani. Bu hem takım ruhunu canlı tutar hem hepimizin motivasyonunu arttırır, kilo verişlerimize de yansır.
Hayat paylaştıkça güzel (buraya uydumu bilmem ama içimden geldi :))
Not: melzeyitcim eklemek istediğin bir şey var mı?
bende kendi kendime yazıyom diyordum meğer kimler kimler varmış ama maalesef benim kaçmam lazım bulaşıklar ev beni bekliyor oooffff offffbu yorgunlığa hiç çekilmiyor ama mecburum ne yapayım
bugün diyetinin 2.günümü yoksa pazartesimi başlamıştın.nasıl dayanacağını merak ettim.inşallah verirsin. yok dün başladım bugün 2.gün iyi gidiyor psikolojik açlık yaşıyorum onun dışında bazı yerlerini değiştirdim öle yapıyorum çünkü bu diyet 1000 kalorinin altında ben 1200 gibi yapmaya çalışıyorum
heh sonunda gerekli uyarı yapıldı. vereliniortak valla melzeyit nasıl olduğunu anlamışsın, hani yazılarına cevap gelmiyor ya.baksana sanada sıkıntı yapmış,ama aynı şeyi zamanında sende çok yapmıştın. kendin yazıyorsun kendin okuyorsun. hiç güzel olmuyor.lmaz:
ah adcığım keşke bunu yaptığım zaman yapsaydında bende düzeltmek için çaba sarfetseydim ama şimdi söylüyosun yanlış anlama ama hayatta nefret ettiğim şeyler var herkes gibi bunlardan biriside hata yaptığım zaman bunun çok sonra söylenmesi iş işten geçtikten sonra ben çok duymam o yüzden ben hep şunu söylerim ve savunurum hatama o an yüzüme söyleyin sonradan karşıma çıkartmayım umursamam ozaman insan hatalarının farkına kendisi varamaz dışarıdan birinin hatırlatması lazım melis ve bende bunu yaptık bukadar lütfen kimse üzerine alınmasın sertmi yazdım kimseyi kırmak gibi bi niyetim yok ama lütfen bende kırılmak istemem
bu arada ara öğün 2 grısini ve çay yada kahveydi ama ben mavi yeşilin pısır ve pirinç patlağını buldum onu tüketecem çok seviyorum hemde kalorisi 138 yani 4 grisini 1 de ayran içecem bu sıcakta iyi olur bide güzel bi haber geçenlerde işyerinde eski boy ve kilo ölçen aletlerden var orda tartılmıştım bu gün tekrar tartıldım eğer yanlış görmediysem 3 kilo ya yakın eksik var acaba benim tartımda mı problem var ayrıca ordaki bayan arkadaş olsa olsa 70 sindir dedi ya bittiğim ve ağzımın kulaklarıma vardığı andı
]
kızlar hepinize iyi akşamlar birazdan çıkıcam eve gidip karpuz peynir yiycem bu arada vucudum acayip şiş parmağıma bol gelen yüzük kımıldamıyo bileee inşallah cumaya kadar şiş geçerde bu haftaki performansımı görürürümmm
eğer buralardaysan halen sakın karpuz ve peyniri bir arada yeme sebebini unuttum ama zararlı olduğunu hatırlıyorum
şimdi ara öğünümüde yedim kzular galiba bu iş oluyor ya
1 bardak ayran mavi yeşil light mısır pirinç patlağı hım nefis 2 litrede su içtim akşama yatana kadar 3 olur akşam domates çorba köfta cacık ve patates haşlama var ama patatesi yeyiyecem onun yerine mavi yeşil ydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?