Ayy çok güldüm
Bak yürümüş olursun iyi oldu
Tabi arada değişiklik lazım
Ebru geçen dediğin toprak kaplar vardı ya, yarın çıkayım da onlardan alayım dyorum.
İnip duragin karsisina gecip bindim geri
Hem uzun 2 durak gecmisim hem meteobusteydim e-5ten gidiyo yirunecek yol yok
Nil in soyledigi iciyorsam sebebi cok diye bir soda reklami vardi
Her isim o hesap benim
Ben de alcam ama seramik olanlardan bir de yemek yapmak icin degil, sufle yapicam:))
Arkadasima gidiyorm bu gece orda kalcamm
Yarin sabah da yalovaya gidicezzz
Bu arada size yazarken inecegim duragi kacirdim, iyi mi
Gevezeler siziii
Benim biraz rejim yapip vucudumu sasirtmam lazim di mi
Ebru geçen dediğin toprak kaplar vardı ya, yarın çıkayım da onlardan alayım dyorum.
Zaten Hilal'cim onların dışı toprak içi seramik gibi sirli oluyor.. Betül seramik demiş ama sen içi seramik olanlardan al. Tam toprak alırsan ekmek hoş olmaz sanırım. Tam topraklarda güveç güzel oluyor.
Dettttttt delü turta. Hiçte kalmadı boğazımda. Hemide Antakya'dan geldi künefe. Ohhh mis gibi yedim işte
Kıyamam yaaaa canın mı çekti yoksa
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Ama akşamı sırft neskafe içmek için harcama. Bari ara öğünlerde iç kahveyi.
Düşünsene Betül'cüm daha öncedende üye olmadan takip etmiş. Bencede seçsin bakalım enleri. Kimi nasıl tanıyor
Yemekte ne yiyeceksin?
Olacak canım olacak.
Hadi bakalım Cerenle bir yarışa başlayın ..
Canım boyun kaçtı boyunu unuttum ..
Afiyet şeker olsun canım ..
Kız kendi lehine çevirsene bak dikkat edince ne güzel veriyorsun.
Tamam canım iyi eğlenceler.
Kızlar yaaaa akşam yemeği için basit fikirler verin bana. Eşime yemek yapacağım ama aklıma hiç birşey gelmiyor. :26:
hilalim bu arada asansörüm dün ankaradaydıgörürsen kır kafasını
Tamam canım ama rengi yine aynı olacak dimi ?
ayyyyyyyy birgün de dışardan söylesin canım sen ugrasma
ÇİLEKLİ CHEESECAKE
MALZEMELER:
-1 kutu sütaş light çilekli yoğurt
-1 yumurta
-2 yk süttozu
-3-4 damla vanilya aroması
Tüm malzeme çırpılır ve önceden 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 25dk. pişirilir.buzdolabında 3-4 saat dinlendirildikten sonra servis edilir.
*Yoğurdun tadı benim için yeterliydi.daha tatlı istiyorsanız tatlandırıcı da ekleyebilirsiniz.
Bunu da denemek istiyorummm ..
Evet canım aynı renk olacak ama içi parlak olacak. Anladın dimi?
Dene bakalım ama aklın hala yemekte
Ben yine bugün tiksindim resmen tatlıdan. Bidaha yiyeceğim zaman bana hatırlatın yaaaa çiğköfte yesem daha iyiydi bugün
Dışardan söyleye söyleye kilo aldık zaten. Konya'de etli ekmekten başka söylenecek güzel bişey yok
Ben yine bugün tiksindim resmen tatlıdan. Bidaha yiyeceğim zaman bana hatırlatın yaaaa çiğköfte yesem daha iyiydi bugün
Bnm de cok guzel bir cheesecake tarifim var
Ama buna gore daha zahmetli
Bu yalanci cheesecake olmus:))
Aaa nereden biliyorsun turtam ?
Gönderde bir kırayım ben onun kafasınıııı ..
Dışardan söyleye söyleye kilo aldık zaten. Konya'de etli ekmekten başka söylenecek güzel bişey yok
Bnm de cok guzel bir cheesecake tarifim var
Ama buna gore daha zahmetli
Bu yalanci cheesecake olmus:))
twitterdan followladım onu oda beni followladı cok romantigiz degil mi birden cenesi düstü adamın herseyi yazmaya basladı
sen ye böyle tatlıları al tarifleri gir öyle acaip tatlı tarifleri olan sitelere sonra da zayıflayamıyorum de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?