Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dün yediklerimi yazayım sıra gelmişken.
dün akşam üzerine doğru 2 ince dilim kek yedim. akşam eşim gelince onunla beraber sadece ve salata yiyecektim,ama tansiyonum düştüğü için 1 dilim ekmek ve 5-6 ad zeytin yedim.daha sonra kiraz yedim yarım tabak,

ya adcığım boy 1.67 ama kilo 78 olunca ne oluyor şuan tam 58 olmam lazım ama ben 78 im 20 kilo nedemek ya acayip fazlalık bedende

canım bende ege üni. okudum bilirim o sıcağı... ama çooook özledim yine de....
canım doktorun nerde bana özelden adını ve yerini söylersen sevinirim

canım havalar artık ii sıcak.. dikkat et tansiyonuna...
ben de çok aç kaldığımda hemen başım döner

ideal vücut ağırlığın boyuna göre 63 olması gerekiyormuş.vermen gereken kilo rakamını 15 yapabilirsin aslında.
yarım tabak kiraz dediysem 10 tane bile değildir yediğim. valla dosbacım sanırım sıcaklardan.birde az yediğim zaman benim tansiyonum oynar,başım ağrır.aynı dertden müzdaribiz.

akşama yeöegımı yazayım saat 18 gıbı yıyecegım salata 1 tatlıkasıgı yag ıle 1 kucuk kase yogurt
2 yk etlı yagsız nohut yemegı akşamda 1saatlık yuruyus yapacagım net varken yazam dedım net gıdıo akşamda apt manın netı bu herkes ısten gelıyor yulenıyorlar hele bılde tatıl bbelerde evde artık bızım net hep kesık kesık olur

patbori nereye kayboldu,hani analizler hatun nerlerdesin sen. kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan

evet izmir kaynıyor inanın aa dosba ben bornavada oturuyorum bilirsin buraları küçük parkı falan

ahhh bilmezmiyim canımm
öğrenciliğim hep oralarda geçti
izmiri çok severim ayrıca eşimle orda tanışmanın verdiği anlamı da çok büyüktür...
geçen şubat özlem gidermek için geldik...tabii sıcak değildi ama kışını daha bi çok özlediğimi sölesem yalan olmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…