Kızlar size bir şey soracağım.
Bu diyet yüzükleri varmış duydunuz veya kullandınız mı ?
Akapuntur etkisi yaparak iştahı dengeliyormuş.
Kan akışını falan hızlandırıyormuş.
teşekür ederim ebrucum.
kaçamak yapmamaya çalışıyorum.
maşallah canım size.
allah ağıztadınızı bozmasın
hayrola geçmiş olsun gönül.
hasta değilsin yaaaa.
neyse cuma tartılınca ufak bir parça yersin canım
Kahwalti:
Yulafli yogurt
Ara:
Badem, findik
Oglen:
Tavuk
salata
yogurt
Ara:
Yarim portakal
Aksam:
5-6 kasik kayseri mantisi
3 lt su
3 bardak yesil cay
1 saat yuruyus
Doktora gittim cnm konustum persembe tekrar aramam gerekecek arastirma yapicak malum burda
fazla turk psikolog yok ..
Esimin ewrak islemleri wardi benimki haala cozumlenmedi beklemedeyim
Hic sorma yogun br hafta yarin we persembe ben musait olmadigim icin
cumaya ertelendi ee benimde isime gelir malum cuma tarti gunu
Bende şimdi internetten izliyorum yeni bir hayat'ı. Bakalım nasıl devam edecekler. Umarım biran önce hepsi zayıflar çünkü gerçekten çok kilolular. Yazık yaaaa.
kızlaaaaar az önce bir yerden aradılar şehr-i istanbul gazetesiymiş perşembe günü görüşmeye cagrıyolar sevindrik oldum amma üstüme halen olmuyor daralttıgım kıyafetler ama neyse giycek bişiler bulurumdua edin banaaaaa daha önce hiç gazertede çalışmadım gerçi ne programları kullanıyorlar bilmiyorum amma bakalım inş. güzel geçer görüşmem :18::18::18::18::18::18::18:
canım hiç duymadım ama güzelmiş.
denemek lazım aslında.
ayyy ben çok üzüldüm oradaki kişilere.
çok fazlalar.
en kilolu olan çocuk varya.
o dediya burada benim hedefim olan insanlar var. sözü beni bitirdi.
canım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur.
Mantı var ama miktarı çok az olduğundan bence de problem olmayacaktır.
Anladım canım ama ihmal etmemen çok iyi oldu en azından ..
Ne kadar çok beklettiler böyle ya aylar oldu resmen.
Çok iyi olmuş cuma olması ama olmasa da sen yemezdin bence.
Mantiyi yuruyusten sonra bayagi gec saatte yedim kayserili oldugumdan ileri gelse gerek bayilirim kayseri mantisina off offff
Maasim icin artik dawa acilacak patronuma cnm artik 3 ay mi surer 5 ay mi surer muallakta :44:
Kendiliginden werecegi yok malesef magdur durumda birakti beni umarim hersey lehimde gelisir ..
Gecmise soyle bir gozattim okuyacak takatim yok bugunluk benden bu kadar Allah rahatlik wersin
ya çok istiyorum aslında ama olmadı bir türlü,eşimde bırakalı 1 yıl oldu.adam içmiyorum artık dedi bir dahada agzına sürmedi.
Onu da bırakırsın inşallah zamanı geldiğinde Elif'cim..
güelve doğru bir paylaşımŞİŞMANLIĞI OLUMLU DÜŞÜNCEYLE YEN!
Şişmanlık ya da obezite hastalığının en önemli nedenlerinden biri de aşırı yemek yeme isteği ile hareketsizliktir. Pozitif düşünce ve pozitif enerji tekniklerinin bu hastalıklara yönelik iyileştirici birçok yöntemleri vardır. Bu yöntemlerin kilo verme ve kiloyu kontrol edebilmesindeki yararları artık bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Bu tekniklerden kısaca bahsedersek, pozitif düşünce alışkanlığı kazandıracak etkili yöntemler olarak afirmasyon yani onaylama ile imgeleme tekniklerinin kullanılmasıdır. Bu uygulamalar aynı zamanda pozitif enerjinin de anahtarlarıdır. Örneğin; obezite için onaylama/afirmasyon çalışmasını ne kadar sık tekrarlarsanız o kadar çok yararını görürsünüz. Cümlenizi bir kağıda yazın ve her fırsatta okumaya çalışın: Yaşamımı sevgiyle dolduruyor ve yaşamıma değer veriyorum. Yeme alışkanlığıma dur diyebilecek tek kişi benim gibi... Burada amaç, hastalığı tedavi etmeye çalışmak değil, kendine değer vermek, kendini sevmek, affetmek, kendinle barışık yaşamak, kendini kabul etmek gibi pozitif düşünceler içerisinde olabilmeyi sağlamaktır. Çünkü öncelikle kendimizde beğenmediğimiz yönler varsa önce o negatif düşünce alışkanlığından kurtulmalı ve pozitif enerjiyi davet etmeliyiz. Diğer uygulamalar ise, günümüzde giderek yayılan ve artık doktorlar tarafından da önerilen meditasyon, yoga ve nefes teknikleri ile reiki gibi tekniklerdir. Pozitif düşünce ve pozitif enerjinin kaynağına inen bu çalışmalar doğru ve düzenli olarak uygulandığında sağlıklı yaşamanın mutluluğunu hayatımıza yansıtacaklardır.
Bilinçli beslenme, kilo verme, strese karşı koyabilme, kendine değer verme, ağrı ve şikayetlerden kurtulma ve huzur duygusunu her an yaşayabilme gibi sağlıklı olmak ve yaşam kalitesini artırmak için pozitif düşünce ve pozitif enerji çalışmalarının ne kadar yararlı olduğunu öğrenerek görebilirsiniz. Sizlere veda ederken, yeniden görüşünceye kadar hayatınız gökkuşağının renkleriyle ışıldasın.
inş.canım belki beraber bıkakırız.
Kararlıyım Ebru'cum haziranın sonu temmuz başı gibi sigara faslı sona erecek inşallah.
kızlaaaaar az önce bir yerden aradılar şehr-i istanbul gazetesiymiş perşembe günü görüşmeye cagrıyolar sevindrik oldum amma üstüme halen olmuyor daralttıgım kıyafetler ama neyse giycek bişiler bulurumdua edin banaaaaa daha önce hiç gazertede çalışmadım gerçi ne programları kullanıyorlar bilmiyorum amma bakalım inş. güzel geçer görüşmem :18::18::18::18::18::18::18:
ya çok istiyorum aslında ama olmadı bir türlü,eşimde bırakalı 1 yıl oldu.adam içmiyorum artık dedi bir dahada agzına sürmedi.
güelve doğru bir paylaşım
inş.canım belki beraber bıkakırız.
hadi hayırlısı canım.
sanada ALLAH rahatlık versin.
Mantiyi yuruyusten sonra bayagi gec saatte yedim kayserili oldugumdan ileri gelse gerek bayilirim kayseri mantisina off offff
Maasim icin artik dawa acilacak patronuma cnm artik 3 ay mi surer 5 ay mi surer muallakta :44:
Kendiliginden werecegi yok malesef magdur durumda birakti beni umarim hersey lehimde gelisir ..
Gecmise soyle bir gozattim okuyacak takatim yok bugunluk benden bu kadar Allah rahatlik wersin
Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Eşimle sinema keyfi yapacağız. Öpüyorum kocaman hepinizi
Uyuya kalmazsam uğrarım yine
hilalcim şu kiloları verelim sonra onunda üstesinden geliriz.
herkese iyi geceler.
AMİN CANIM.aslında kendime güveniyorum ne olduysa birden işime bir korku girdi.tabiki Allah başka dert vermesin.
Görüşme inşallah istediğin gibi geçer canım.kızlaaaaar az önce bir yerden aradılar şehr-i istanbul gazetesiymiş perşembe günü görüşmeye cagrıyolar sevindrik oldum amma üstüme halen olmuyor daralttıgım kıyafetler ama neyse giycek bişiler bulurumdua edin banaaaaa daha önce hiç gazertede çalışmadım gerçi ne programları kullanıyorlar bilmiyorum amma bakalım inş. güzel geçer görüşmem :18::18::18::18::18::18::18:
Yinede güzel menü afiyet olsun. :)))kızlar bugünkü menümü yazayım:
sabah:
1 domates
2 dilim ekmek
2 kayısı
5 zeytin
öğle:
küçük bir kase çorba
1 tavuk baget
1 dilim ekmek
ara:nescafe
ara:1 elma
ara:2 kayısı
akşam:küçük bir kase mercimek çorbası
yarım dilim ekmek
bol suuu ve yeşil çay
aralar biraz fazla oldu.
ama çok canım sıkıldı bugün.
en azından böyle atlatayım dedim.
ayyy okul bitmek bilmedi bugün.
İyi seyirler :)Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Eşimle sinema keyfi yapacağız. Öpüyorum kocaman hepinizi
Uyuya kalmazsam uğrarım yine
Kahwalti:
Yulafli yogurt
Ara:
Badem, findik
Oglen:
Tavuk
salata
yogurt
Ara:
Yarim portakal
Aksam:
3 lt su
3 bardak yesil cay
1 saat yuruyus
ayyy ben çok üzüldüm oradaki kişilere.
çok fazlalar.
en kilolu olan çocuk varya.
o dediya burada benim hedefim olan insanlar var. sözü beni bitirdi.
canım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur.
saol inş. cnm
bu arada mesaj sayılarını kime atıyoruz bugün :26::26:
MESAJLAR Lydline atılıyor. yani Ebru 'ya isimleri unutuyorum,yanlış değildir umarım
benim menüm
sabah: 2dilim ekmek+peynir+zeytin+domates+yeşilçay
ara: sütlü kahve
öğle: 1 kase kayısılı yoğurt,2 yulaflı bisküvi
akşam: bir kaç kaşık mercimek çorbası,haşlanmış tavuk, salata,yoğurt
menü
sabah
1 fincan şekersiz kahvehiç güzel değildi
salatalık dometes,
1 dilim çavdar ekmeyi
öğlen
1haşlanmış baget
brokoli haşlaması
akşam
küçük bir kase haşlanma mısır
1 elma
su 2 litre
spor yapamadım bu gün hiç canım istemedi
kızlar bugünkü menümü yazayım:
sabah:
1 domates
2 dilim ekmek
2 kayısı
5 zeytin
öğle:
küçük bir kase çorba
1 tavuk baget
1 dilim ekmek
ara:nescafe
ara:1 elma
ara:2 kayısı
akşam:küçük bir kase mercimek çorbası
yarım dilim ekmek
bol suuu ve yeşil çay
aralar biraz fazla oldu.
ama çok canım sıkıldı bugün.
en azından böyle atlatayım dedim.
ayyy okul bitmek bilmedi bugün.
Kahwalti:
Yulafli yogurt
Ara:
Badem, findik
Oglen:
Tavuk
salata
yogurt
Ara:
Yarim portakal
Aksam:
3 lt su
3 bardak yesil cay
1 saat yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?