Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anladım turtam.
O kilolar gidince de rahatladın tabi.
Sinir edici durum o zaten ..

Anladım canım acaba dedim ben dee ..

Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler,şimdi daha iyiyim.
Ebru tahminin doğru zehir içtim.

Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler,şimdi daha iyiyim.
Ebru tahminin doğru zehir içtim.

Bi zamanlar bende içiyordum Elif'cim. 4 Nisan'da tam bir yıl olacak bırakalı. Darısı sana ve Hilal'e inşallah.

ŞİŞMANLIĞI OLUMLU DÜŞÜNCEYLE YEN!

Şişmanlık ya da obezite hastalığının en önemli nedenlerinden biri de aşırı yemek yeme isteği ile hareketsizliktir. Pozitif düşünce ve pozitif enerji tekniklerinin bu hastalıklara yönelik iyileştirici birçok yöntemleri vardır. Bu yöntemlerin kilo verme ve kiloyu kontrol edebilmesindeki yararları artık bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Bu tekniklerden kısaca bahsedersek, pozitif düşünce alışkanlığı kazandıracak etkili yöntemler olarak ‘afirmasyon’ yani ‘onaylama’ ile ‘imgeleme’ tekniklerinin kullanılmasıdır. Bu uygulamalar aynı zamanda pozitif enerjinin de anahtarlarıdır. Örneğin; obezite için onaylama/afirmasyon çalışmasını ne kadar sık tekrarlarsanız o kadar çok yararını görürsünüz. Cümlenizi bir kağıda yazın ve her fırsatta okumaya çalışın: “Yaşamımı sevgiyle dolduruyor ve yaşamıma değer veriyorum. Yeme alışkanlığıma ‘dur’ diyebilecek tek kişi benim” gibi... Burada amaç, hastalığı tedavi etmeye çalışmak değil, kendine değer vermek, kendini sevmek, affetmek, kendinle barışık yaşamak, kendini kabul etmek gibi pozitif düşünceler içerisinde olabilmeyi sağlamaktır. Çünkü öncelikle kendimizde beğenmediğimiz yönler varsa önce o negatif düşünce alışkanlığından kurtulmalı ve pozitif enerjiyi davet etmeliyiz. Diğer uygulamalar ise, günümüzde giderek yayılan ve artık doktorlar tarafından da önerilen meditasyon, yoga ve nefes teknikleri ile reiki gibi tekniklerdir. Pozitif düşünce ve pozitif enerjinin kaynağına inen bu çalışmalar doğru ve düzenli olarak uygulandığında sağlıklı yaşamanın mutluluğunu hayatımıza yansıtacaklardır.

Bilinçli beslenme, kilo verme, strese karşı koyabilme, kendine değer verme, ağrı ve şikayetlerden kurtulma ve huzur duygusunu her an yaşayabilme gibi sağlıklı olmak ve yaşam kalitesini artırmak için pozitif düşünce ve pozitif enerji çalışmalarının ne kadar yararlı olduğunu öğrenerek görebilirsiniz. Sizlere veda ederken, yeniden görüşünceye kadar hayatınız gökkuşağının renkleriyle ışıldasın.

Bende şimdi internetten izliyorum yeni bir hayat'ı. Bakalım nasıl devam edecekler. Umarım biran önce hepsi zayıflar çünkü gerçekten çok kilolular. Yazık yaaaa.

Çok önemli bir konu düşünce. Ve gerçekten çok işe yarıyor.

Kararlıyım Ebru'cum haziranın sonu temmuz başı gibi sigara faslı sona erecek inşallah.

İnşallah canım. Zaten 55 kg olduğun zaman sözün vardı. Unutmadım daha

Bende şimdi internetten izliyorum yeni bir hayat'ı. Bakalım nasıl devam edecekler. Umarım biran önce hepsi zayıflar çünkü gerçekten çok kilolular. Yazık yaaaa.

Bir tanesinin sevgili terketmiş kilolu diye zayıflayıp onu geri alacakmış cık cık cık
Beni kilom için terk eden adamla ne işim olur ..

Çok önemli bir konu düşünce. Ve gerçekten çok işe yarıyor.

İnşallah canım. Zaten 55 kg olduğun zaman sözün vardı. Unutmadım daha

Hayatın her alanı için çok önemli aslında ..
Gönül nerelerde ki bu arada ?

55 için sözüm söz.
Mayıs sonu gibi olurum diyorum ondan dedim haziranın sonu diye eğer biraz geçikirse diye de temmuz başını ekledim.

kızlaaaaar az önce bir yerden aradılar şehr-i istanbul gazetesiymiş perşembe günü görüşmeye cagrıyolar sevindrik oldum amma üstüme halen olmuyor daralttıgım kıyafetler ama neyse giycek bişiler bulurum dua edin banaaaaa daha önce hiç gazertede çalışmadım gerçi ne programları kullanıyorlar bilmiyorum amma bakalım inş. güzel geçer görüşmem :18::18::18::18::18::18::18:

Ayy turtam hadi bakalım hayırlısı olur inşallah istediğin gibi geçer görüşme de olur ..

internette hangi siteden izliyorsun canım bende bakmak istiyorum ona ya

Tv arşivinden bakabilirsin ben genelde oradan izliyorum.

Oda dönmeyecektir zaten onu hırs yapmıştır kendine. Hele bi zayıflasın bakalım o zaman hemen unutacaktır.

İnşallah canım. Hem kilonu verirsin hem bırakırsın.

Hakkında hayırlısı olsun turtacım. Bir gazetecimiz eksikti oda olacak.

internette hangi siteden izliyorsun canım bende bakmak istiyorum ona ya

Star'ın kende sitesinden izliyorum canım. Ödül 250 bin liraymış. Ben olsam kesin kazanırdım yarışmayı bende bu hırs, bu irade varken. Çok iyi para 250 bin lira.

beni de bir sevgilim o yüzden terk etmişti tabi direk söylemedi amma abisinin konusmalarından falan anlamıştım sonra bu 15 kilo falan verdikten sonra gittim onun oraya baska biriyle ahahyt ben zayıf olsam zaten ondan daha yakışıklılarını tavlayabilecekken ona geri mi dönerim

saol cnm ay evet ya ben yemem içmem o para için aç gezerdim ama onlar dayanamıyor ya geçenkidne bir pizza dilimi için kendini paralıyordu hepsi

Ayy turtam hadi bakalım hayırlısı olur inşallah istediğin gibi geçer görüşme de olur ..

Tv arşivinden bakabilirsin ben genelde oradan izliyorum.

inş. cnm saol bakalım çok umutsuzdum ben hiçbir yer beni aramıyor diye ama inş. güzel olur

Oda dönmeyecektir zaten onu hırs yapmıştır kendine. Hele bi zayıflasın bakalım o zaman hemen unutacaktır.

İnşallah canım. Hem kilonu verirsin hem bırakırsın.

Bence de unutsun bıraksın ya dönülür mü öyle adama ..

Deli oluyorum şöyle tiplere, dünyada başka adam kalmasa yine bakılmaz tekrar ona ..

kızlar selammmmmmmmm

Hoşgeldin Cerennn ..

Hay sen çok yaşa emi

kızlar selammmmmmmmm

Hoşgeldin Ceren'cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…