kıyamam sana gel pişireyim beraber yeriz birde üsütne biraz kaşae rendesi koyarız ohh yemeye doyum olmazcokacimcoook
aa kızlar kendınıze hakım olun yaaa bu ufaktan uafaktan baslar sonra bır bakmıssınız dıyet bozulmus
bence sılın aklınızdan yıyecegı
kızlar bişey sorcam size aranızda reglisinin son gününe kadar yani bitene kadar şiş olan varmı yoksa bu şişkinlik regli olur olmaz bitiyomu sizlerde çünkü benim vucudumda halen şiş var da merak ettim reglim bitmek üzere üstelik
şişgocuğum vallahi benim şişkinliğim son güne kadar devam ediyor hatta birkaç günde geçiyor yani üzerinden
bu arada arkadaşlar 1 domates 1 salatalık 1 bardak ayran ve 1dilim pide(ekmek) yedim
günaydınnn
canım salata türü bişeyler tercih edersin...
bende senin gibi çabuk şişiyorum ama ödem ilacı hiç kullanmadım
düşük tansiyonluyum bu nedenle kullanmaktan çekiniyorum ama benimde çok ihitiyacım var aslında
ojel naber acıbiber afiyet olsun senin bebk küçükmüydü sanki banamı öyle geliyor
evet canım 4 aylık benim bebiş
dosbacım yazını yeni gördüm vallahi benimde kalp problemim var ama haftada 1 tane alıyorum akşamları yoksa sürekli şiş geziyorum hatta şöye söyleyim şekerim sabah tartımla akşam tartılmam arasında hiç fark olmuyor bazen akşamları daha hafif geliyorum mesela 2 günde 3 kilo alabiliyorum hesap et artık ben şöyle düşünüyorum haftada birtane alırsam bence sıkıntı olmaz ama sürekli alırsam çok sıkıntı bu arada arkadaşlar ankara muhabbeti yaptınız ama beni davet eden yok bakıyorumda hımmmmmmmkötükedihüso
olmadı yani bir ankaralı olark kırıldım laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile:gitme:
merhaba kızlarrr
sabah 6 da uyandımmm
parkta 1 buçuk saat yürüdümm
11 tur attım..parkurda
sonra eve geldim 1 tas mercimek çorbası içtim
arada 2 erik
sonra nivea bady dinamik sabahlar cdsini yaptım
şimdide karnıbahar haşlaması yanında yoğurt yıyorum
aaaaaaaaa melzeyıtım seekrım ankaralı mısın ? bılmıyordum ki
ahh canım olurmu sekerım buyur gelcegınde haber ver yeter beklerım canım
canım zaten sıkı bir diyet yapmıyorum aslında yaptığım diyet bile değilama abur cuburu çok seviyorum .emzirirken kilo olan çok insan tanırım ben sadece dikkat ediyorum ve sütümünde maşallahı var zaten acelemde yok. yoksa evladımı herkesten fazla düşünüyorum ama yinede düşünüp uyardığın için saol. dediğim gibi kendimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum yoksa dünyaları yiyebilirim hele de çikolat falan dayanamam:) birde ablam gruba katılınca benimde kayılasım geldi burda olmayı seviyorum:)bu arada evet bebek emiyormuş geçmişe baktım ya vallahi yanlış anlama ama bence bu benim düşüncem yaptığını hatalı buluyorum sütünün kalitesini düşürüyorsun bence yediklerinede şöyle bi baktımda bilemiyorum
ben doğum yaptığımda 98 kiloydum doğumdan çıktığımda ama 6 ay boyunca herşeyi yedim ne zaman kızım ek gıdalara geçti ciddi anlamda ben ozaman başladım ve doğumdan sonra bir annenin hemen diyete başlaması beni herzaman germiştir şu an için en önemli şey çocuk olmalı fizik değil belki biraz sert çıkıyorum ama çocuklar işin içine girince hele bebeklerse tahamül edemiyorum karşımda olsaydın acayip kızardım sana bu yazdıklarımdan sonra kızacağınıda biliyorum ama duygularımı belirtmek istedim ve benim kanaatimce yanlış yaptığını düşünüyorum
canım zaten sıkı bir diyet yapmıyorum aslında yaptığım diyet bile değilama abur cuburu çok seviyorum .emzirirken kilo olan çok insan tanırım ben sadece dikkat ediyorum ve sütümünde maşallahı var zaten acelemde yok. yoksa evladımı herkesten fazla düşünüyorum ama yinede düşünüp uyardığın için saol. dediğim gibi kendimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum yoksa dünyaları yiyebilirim hele de çikolat falan dayanamam:) birde ablam gruba katılınca benimde kayılasım geldi burda olmayı seviyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?