Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bişey sorcam size aranızda reglisinin son gününe kadar yani bitene kadar şiş olan varmı yoksa bu şişkinlik regli olur olmaz bitiyomu sizlerde çünkü benim vucudumda halen şiş var da merak ettim reglim bitmek üzere üstelik

şişgocuğum vallahi benim şişkinliğim son güne kadar devam ediyor hatta birkaç günde geçiyor yani üzerinden
bu arada arkadaşlar 1 domates 1 salatalık 1 bardak ayran ve 1dilim pide(ekmek) yedim

şişgocuğum vallahi benim şişkinliğim son güne kadar devam ediyor hatta birkaç günde geçiyor yani üzerinden
bu arada arkadaşlar 1 domates 1 salatalık 1 bardak ayran ve 1dilim pide(ekmek) yedim

canım gayet güzel yemişsin şöle takımca öğleni ve akşamı hafif atlatalımda yarına birazcık da olsa verelimmmkaydirigubbakcemile2

dosbacım yazını yeni gördüm vallahi benimde kalp problemim var ama haftada 1 tane alıyorum akşamları yoksa sürekli şiş geziyorum hatta şöye söyleyim şekerim sabah tartımla akşam tartılmam arasında hiç fark olmuyor bazen akşamları daha hafif geliyorum mesela 2 günde 3 kilo alabiliyorum hesap et artık ben şöyle düşünüyorum haftada birtane alırsam bence sıkıntı olmaz ama sürekli alırsam çok sıkıntı bu arada arkadaşlar ankara muhabbeti yaptınız ama beni davet eden yok bakıyorumda hımmmmmmmkötükedihüso
olmadı yani bir ankaralı olark kırıldım laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile:gitme:

merhaba kızlarrr

sabah 6 da uyandımmm

parkta 1 buçuk saat yürüdümm

11 tur attım..parkurda

sonra eve geldim 1 tas mercimek çorbası içtim

arada 2 erik

sonra nivea bady dinamik sabahlar cdsini yaptım

şimdide karnıbahar haşlaması yanında yoğurt yıyorum

evet canım 4 aylık benim bebiş

canım sen niye şimdiden zayıflama derdine düştün öğlen sadece börekle anne sütünün kalitesini ne kadar arttırmayı planlıyorsun çok merak ettim senin bebeiğin anne sütü almıyormu senin ne acelen var kilo vermek için bebek bi 6 ayılk olsun ondan sonra düşün yazık değilmi o çocuğa hım belki anne sütü almıyordur o zaman bişey diyemem ama alıyorsa kendinden çok şuan onu düşünüp bu işe bir an önce son vermek zorundasın

bu arada evet bebek emiyormuş geçmişe baktım ya vallahi yanlış anlama ama bence bu benim düşüncem yaptığını hatalı buluyorum sütünün kalitesini düşürüyorsun bence yediklerinede şöyle bi baktımda bilemiyorum
ben doğum yaptığımda 98 kiloydum doğumdan çıktığımda ama 6 ay boyunca herşeyi yedim ne zaman kızım ek gıdalara geçti ciddi anlamda ben ozaman başladım ve doğumdan sonra bir annenin hemen diyete başlaması beni herzaman germiştir şu an için en önemli şey çocuk olmalı fizik değil belki biraz sert çıkıyorum ama çocuklar işin içine girince hele bebeklerse tahamül edemiyorum karşımda olsaydın acayip kızardım sana bu yazdıklarımdan sonra kızacağınıda biliyorum ama duygularımı belirtmek istedim ve benim kanaatimce yanlış yaptığını düşünüyorum

aaaaaaaaa melzeyıtım seekrım ankaralı mısın ? bılmıyordum ki
ahh canım olurmu sekerım buyur gelcegınde haber ver yeter beklerım canım

canım super baslamıssın gune bende parkur stat gıbı 1 saatte 14 tur atıyorum bugun 11 oldu nivea body ınsnaı çok yoruyor 3 sat yuruyeyım okdar yorulmuyorum ama nıvea tır gecmıs gıbı yapıyor benı nıvea ben 3 hafta devem ettım selulıt falan kamamıstı tabı kararlılıla hergun yapabılene acayıpte ıncelmıstım

aaaaaaaaa melzeyıtım seekrım ankaralı mısın ? bılmıyordum ki
ahh canım olurmu sekerım buyur gelcegınde haber ver yeter beklerım canım

ankaraya bi geleyim şöyle sakin kafayla dosbacımıda arayacam senide ararım zaten sürekli etlikten anteras tan alışveriş yapıyorum her gelişimde ordayım kısacası oraya takılıyorum son zamanlarda

canım zaten sıkı bir diyet yapmıyorum aslında yaptığım diyet bile değilama abur cuburu çok seviyorum .emzirirken kilo olan çok insan tanırım ben sadece dikkat ediyorum ve sütümünde maşallahı var zaten acelemde yok. yoksa evladımı herkesten fazla düşünüyorum ama yinede düşünüp uyardığın için saol. dediğim gibi kendimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum yoksa dünyaları yiyebilirim hele de çikolat falan dayanamam:) birde ablam gruba katılınca benimde kayılasım geldi burda olmayı seviyorum:)

ya lütfe yanlış anlama sen tabiki daha iyisini bilirsin ama benim ki sadece bir uyarıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…