Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne haber kızlar öğlke yemeğinde fasulye bulgur pillavı yoğurt yedim sonrASINDA KARPUZ VE DAYANAMAYIP fındık yedim

kızlar şimdiden yazayım yarın çocukların karne günü malum karna almaya gideceğiz onun için kilo bildirimine geç kalabililrim yarın memlekete gideceğim çookkkk iş var çoookkk nasıl biter bilmem

ya lütfe yanlış anlama sen tabiki daha iyisini bilirsin ama benim ki sadece bir uyarıydı

saol canım kızmadım söylediklerine zaten ablamda gördü yiyiyorum ve sütümde geliyo oğluşunda kilo alımı çok iyi maşallah şimdiden 8 kilo oldu ama beni aranızada istemiyorsanız o ayrı şekerkafamçokkarıştı

kızlar şimdiden yazayım yarın çocukların karne günü malum karna almaya gideceğiz onun için kilo bildirimine geç kalabililrim yarın memlekete gideceğim çookkkk iş var çoookkk nasıl biter bilmem

sen akşamdan kilonu yaz şekerim sonra sıkıntı oluyor yada kardeşini ara o bildirsin

ya saçmalama yok öyle bişey niye aramızda görmek istemeyelim ben bu konuda fazla hassasım okadar takma kafana çocuk iyi olsun gerisi önemli değil

tırtıl kelebek ankarada bi doktordanmı bahsettin benmi yanılş hatırlıyorum çok iyi bir kadın doğumcuya ihtiyacımız var

patbori yine kayboldu???
neyse yarın karneleri verince aramıza döner belki?

kaydirigubbakcemile beni böyle saçımdan tutup sürüklemek lazım
döndüm canısı..
sabah nesfit edim öğle 2 dilim ekmekle kahvaltı..
akşam da nesfitli bir öğün..yarına süper girecem..şimdilik 2 kilo 200 gr verdim..

ewet canım ben doktorzede olarak en son 4. gıttıgım doktorumdan cok menunun esımın doktor arkadasları tavsıye etmıstı
uzmanlıgı prenetel tanı ve rısklı gebelıkler
gazı unıversıtesı tıp fakultesı hastanesınde
çok guler yuzlu herseyden once ona sorun çözücü deniliyor
doç olmasına ragmen oradkı proflardan daha çok hastası var hastalarına çok deger verıyor vede güzelce anlatıyor kapısının önu banka kuyrugu gıbı 1 ay onceden randevu alabılıyorsun eger devamlı hastası ısen telden arıyorsun ıste durumum bu mesala adet olamıyorum veya enf var dıyorsun 2-3 gun sonra su gun gel hastaneye dıyor randevun 12 de ıse 4 te falan dr yanına gırebılıyorsun
çok kalabalık
oncelıkle hamılelere bakıyor sonra normallere bakıyor
ben cok memnunum
ozel hastanede benı gereksız yere amelıyat edeceklerdı bu doktor bır ıgne ıle ışı çozdu
enf dan 7 ay cektım 3 tane doktora gıttım 4. su bu tedavının puf noktası ılacı esınde kullanacakmıs bunu soyledı ban alerjı yapan seylerı soyledı vede dıkat et gecer kont gelmene gerek bıle yok dedı (paracı degıl ) baska bırısı olsa 1 ay sonra gel derdi neyse doktor bana ılacı verdı bız kullandık adet gordum ve hamıle kaldımyanı ozelınden yazamıyorum kapalı sanırım
ılgılenırsen bılgılerını verırım hastanede bakıyor hastalarına

öğlen karpuz+peynir yedim
şimdide suyumu içiyorum
dosbam sen de çok hafif geçiriyorsun menüleri..kilo verebildinmi..
reg için de
1kurusoganı kes 3 bardak suda 10 dk kaynat..1bardak sabah 1 bardak akşam iç...2 günde regl oluyorsun şekerim...arkadaşım 3 aydır olmuyordu..bu şekildeoldu..AMAAAAAAAA hamilelik riskin yok değil mi..eğer risk varsa deneme canım..

nasıl yani ya süper bir haftada 2.klo bide 200 gr harikasın tebrik ediyorum

tırtılcım senle bir türlü karşılaşamadık..diyet nasıl gidiyor..yarına verdin mi kilo biraz..akşamı hafif atlatırsak yarına 200- 300 gr daha gider

nasıl yani ya süper bir haftada 2.klo bide 200 gr harikasın tebrik ediyorum

canım tşekkürler..ya ben 2 hafta pek ugrayamaddım takıma 2 kilo almıştım..bu hafta kilolar oturmadan hemen verdim çok şükür..nesfit yiyorum 2 öğün..1 öğün de normal menü...iyi oldu valla

canım sende geçen haftanın kiloları var mı..ben en son kaç kiloymuşum?unuttum :sinifsinif:

senin nasıl gidiyor..verdin mi bu hafta hiç?

ewt sekerım patporımm
canım ben dıkkat edıyorum bugun 61.4 tu yarına bakalım kac olacak bıra zverdım pazar gunu gruba ılk gırdıgımde 63 kg gordumsanırım tartının yerınde egım vardı cumartesı 62.2 pazartesı 62.2 yanı soyle kabul etsek 62.2-61.2( yarına varsayılan kılo) vedee 1 kg gıtmıs olmalı bakalım ben kucuk hedefler koyuyorum-62 60-57-55-53 kg olmak gıbı suna etap 2 deyım 60 dusem haftaya cuma 60 olsam hedefıme boyle yaklasıyorum
dıyet ıyı gıdıyor lısteme tam uymuyorum onume lıste koyunca strese gırıyorum ege fazla kacırdıysam ceza verıp kendımı ona gore ayarlıyorum ama bu grup ban çok ıyı geldı bunu bılıyorum buraya yazıyorum ya yedıklerımı ozamn farkedıyorum çok veya az yedımı

evet canım seni arkadaş olarak ekledim bilgilerini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…