ya lütfe yanlış anlama sen tabiki daha iyisini bilirsin ama benim ki sadece bir uyarıydı
anakarada yağmuuuuurrr vaaarrr
ankaraya bi geleyim şöyle sakin kafayla dosbacımıda arayacam senide ararım zaten sürekli etlikten anteras tan alışveriş yapıyorum her gelişimde ordayım kısacası oraya takılıyorum son zamanlarda
daha burada yagmadı ama bıraz sonra yagar
naptın dosbammm dr ısını neye karar verdın
buarad oglen yemegı olarak sadece 4 yk yogurt yedım
kızlar şimdiden yazayım yarın çocukların karne günü malum karna almaya gideceğiz onun için kilo bildirimine geç kalabililrim yarın memlekete gideceğim çookkkk iş var çoookkk nasıl biter bilmem
saol canım kızmadım söylediklerine zaten ablamda gördü yiyiyorum ve sütümde geliyo oğluşunda kilo alımı çok iyi maşallah şimdiden 8 kilo oldu ama beni aranızada istemiyorsanız o ayrı şekerkafamçokkarıştı
patbori yine kayboldu???
neyse yarın karneleri verince aramıza döner belki?
dosbam sen de çok hafif geçiriyorsun menüleri..kilo verebildinmi..öğlen karpuz+peynir yedim
şimdide suyumu içiyorum
kaydirigubbakcemile beni böyle saçımdan tutup sürüklemek lazım
döndüm canısı..
sabah nesfit edim öğle 2 dilim ekmekle kahvaltı..
akşam da nesfitli bir öğün..yarına süper girecem..şimdilik 2 kilo 200 gr verdim..
nasıl yani ya süper bir haftada 2.klo bide 200 gr harikasın tebrik ediyorum
ewet canım ben doktorzede olarak en son 4. gıttıgım doktorumdan cok menunun esımın doktor arkadasları tavsıye etmıstı
uzmanlıgı prenetel tanı ve rısklı gebelıkler
gazı unıversıtesı tıp fakultesı hastanesınde
çok guler yuzlu herseyden once ona sorun çözücü deniliyor
doç olmasına ragmen oradkı proflardan daha çok hastası var hastalarına çok deger verıyor vede güzelce anlatıyor kapısının önu banka kuyrugu gıbı 1 ay onceden randevu alabılıyorsun eger devamlı hastası ısen telden arıyorsun ıste durumum bu mesala adet olamıyorum veya enf var dıyorsun 2-3 gun sonra su gun gel hastaneye dıyor randevun 12 de ıse 4 te falan dr yanına gırebılıyorsun
çok kalabalık
oncelıkle hamılelere bakıyor sonra normallere bakıyor
ben cok memnunum
ozel hastanede benı gereksız yere amelıyat edeceklerdı bu doktor bır ıgne ıle ışı çozdu
enf dan 7 ay cektım 3 tane doktora gıttım 4. su bu tedavının puf noktası ılacı esınde kullanacakmıs bunu soyledı ban alerjı yapan seylerı soyledı vede dıkat et gecer kont gelmene gerek bıle yok dedı (paracı degıl ) baska bırısı olsa 1 ay sonra gel derdi neyse doktor bana ılacı verdı bız kullandık adet gordum ve hamıle kaldımyanı ozelınden yazamıyorum kapalı sanırım
ılgılenırsen bılgılerını verırım hastanede bakıyor hastalarına
kaydirigubbakcemile beni böyle saçımdan tutup sürüklemek lazım
döndüm canısı..
sabah nesfit edim öğle 2 dilim ekmekle kahvaltı..
akşam da nesfitli bir öğün..yarına süper girecem..şimdilik 2 kilo 200 gr verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?