bendede diğişiklik var gibi ama bakalım yarın olsundacanım tşekkürler..ya ben 2 hafta pek ugrayamaddım takıma 2 kilo almıştım..bu hafta kilolar oturmadan hemen verdim çok şükür..nesfit yiyorum 2 öğün..1 öğün de normal menü...iyi oldu valla
canım sende geçen haftanın kiloları var mı..ben en son kaç kiloymuşum?unuttum:sinifsinif:
canım 71.8 kiloymuşsun şimdi kaçsın
senin nasıl gidiyor..verdin mi bu hafta hiç?
vay çok iyi bu hafta biziz birinci:):hooray:
sen öyle san şekerim 7 takım su diyeti diye bişey yapıyor gerçi ölecekler az kaldı ama bayanlardan biri enson 5 kilo vermişti bir haftada en fazla 5 en az iki kiloyla gidiyolar
6 takım benim yaptığı mdiyeti yapıyor onlarda iyi gidiyor 5.takım desen aynı şekilde
ooo kiseler yok ara öğün 2 kayısı 2 ayran 1 paket mavi yeşil lıght pirinç mısır patlağı 3 tanesi 1 dilim ekmeğe eşitmiş ayranıda öğlen iki bardak içmem gerekiyordu 1 bardak içtim geri kalanınıda şimdi içtim akşama çaya gidecem o yüzden tehlike çanları benim için çalıyor ama salata bulursam onunla geçiştiririm
iyide onalar kılo verdıgını sanıyor
1 haftada 5 kg vermek ımkansız zaten su kaybı oluyor sıvı elektrolıt dengesını bozar saglıklı olan 4 hafta max 5 kg vermek
ben sahsen ole olumcul dıyetlerı yapamam saglıgım onemlı
bu gıttıgım doktordan oncekı doktora gıtmıstım adette duzensızlık oluyor demıstım o doktor 3 ay ıcınde hızlı kılo alıp verdınmı bu sısıtemını mahveder ama hormon testlerım normal demıstım bu bızım bıldıgımız bılmedıgımız daha ne testler vardır tıbbın bulması gereken demıstı ,
yanı oyle delı gıbı yapmak mantıklı degıl 19 ocakta 65 kıloydum hazırandayız 6 ay oldu yavas oluyor ama olsun gercı benım metabolızmamla ılgılı
ewt sekerım patporımm
canım ben dıkkat edıyorum bugun 61.4 tu yarına bakalım kac olacak bıra zverdım pazar gunu gruba ılk gırdıgımde 63 kg gordumsanırım tartının yerınde egım vardı cumartesı 62.2 pazartesı 62.2 yanı soyle kabul etsek 62.2-61.2( yarına varsayılan kılo) vedee 1 kg gıtmıs olmalı bakalım ben kucuk hedefler koyuyorum-62 60-57-55-53 kg olmak gıbı suna etap 2 deyım 60 dusem haftaya cuma 60 olsam hedefıme boyle yaklasıyorum
dıyet ıyı gıdıyor lısteme tam uymuyorum onume lıste koyunca strese gırıyorum ege fazla kacırdıysam ceza verıp kendımı ona gore ayarlıyorum ama bu grup ban çok ıyı geldı bunu bılıyorum buraya yazıyorum ya yedıklerımı ozamn farkedıyorum çok veya az yedımı
patbori 71.8 imişsin cancağızım
kızlar akşam yemegım
4 yk sossuz mantı sos çunkı yaglı 2 bardak kalorısız kola
gercı selulıt yapıyor sısırıyor ama ondanda kısarsam artık patlarım yanı
dosbam sen de çok hafif geçiriyorsun menüleri..kilo verebildinmi..
reg için de
1kurusoganı kes 3 bardak suda 10 dk kaynat..1bardak sabah 1 bardak akşam iç...2 günde regl oluyorsun şekerim...arkadaşım 3 aydır olmuyordu..bu şekildeoldu..AMAAAAAAAA hamilelik riskin yok değil mi..eğer risk varsa deneme canım..
teşekkürler canım..o zaman şimdilik sadece 1 kilo vermiş sayılıyorum mafoldumben
afiyet olsun şeker ya ben kiraz sapının kaynatılıp içilince ödemi attığını duymuştum bir araştırsana canım belki işine yararbu arada akşam yemeğim çok az hünkar beğendi yedim
az yapayım dedim bu nedenle tuzunu birazcık fazla atmışım umarım sabaha şişmem(
afiyet olsun şeker ya ben kiraz sapının kaynatılıp içilince ödemi attığını duymuştum bir araştırsana canım belki işine yarar
güzel atlatmışsın hayatım.tutabildiysen kendini ne güzel.ben ne yedim
bi baget+salata+karpuz
biraz aç hissediyorum ama suyumu içip yatmayı düşünüyorum
canım erken yiyince çabuk acıkıyor insan. ama yeşil çay belki tutar.ayrıca kolay gelsin.bizde seninle olmaktan mutluyuz en azından kendi adıma.slm kızlar,sabah beri koşturup duruyorum evde,çarşıya gittim eksikler için,sabah kahvaltım klasik kahvaltı,akşamda bugur pilavı ve cacık biraz erken yedim şimdi açlık hissediyorum ama yemiycem tabikide,belki yeşil çay yaparım sıcak bişeler içmiş olurum,daha mutfak dolaplarını silcem:bbo:görüşürz yine kıslar bakarım arada,hepiniz mıncırıldınız,haaa bu arada burda sizlerle olmaktan çok mutlu oluyoruma.s.
canım senin adına sevindim.ne güzel almamışsındır.insan 100 gr verince bile mutlu oluyor.aynı kalmakta güzl heleki kaçırdığı olunca.inşallah bende almadan atlatabilmişimdir.günaydınnnnn
bu hafta ilk defa yüzüm güldü...
geçen cumartesi tartıldığımda 71.9 görmüştüm ve bu hafta çok dikkat ettim ve 70.4 olmuşum tekrar
yarına kadar vermezsem değişen bişey olmayacak ama en azından almamış olcam
buna da sevineceğimi hiç düşünmemiştim :))
bugün kahvaltımı hafif yaptım
öğlen meyve ile geçiştirecem
akşam menüsünü düşünmedim daha ama hafif bişeyler hazırlayacağım
oh ne güzel deymeyin keyfinize.allah bozmasın hayatım. sütleç geç yenince biraz bozmuş sanki ama. :teselli:ben dün akşam yemekteydim biliyorsunuz eve gelmedim annemlerde kaldım eşim yoktu, baba kız ve torun üçlemesi yaptık dün.
çok kaçırmadım sütlaç dışında ama biraz geç yedim 8 falandı.
mantı yemeyeli o kadar zaman oldu ki.sen deyince hatırladım bende mantı yapsam olmaz mı :uhm: yada sen banada gönder . :Saruboceq:kızlar günaydınnn
yürüyüşe çıkacagıom 1 ssat yuruyup gelırım kahvaltımı ederım
asıl irade savsşım sımdı akşama erkek kardesım gelıyor ve ben mantı yapacagım 2 yk yıyıp geri alanı su ile dolduracagım
opuldunuz
emirelim canımmmm temmuzun 6-7 gıbı ızmırde olacagım sonrasında o cuma veya haftaya olan cumada esım gelecek 1-2 gun odan ızmırde kalır aydına gıdecegız insallah gorusuruz canım
ne yalan söyliyim bende dondurmayı abarttım bu hafta.eşim özellikle gidiyor geceleri alıp geliyor film izlerken iyi oluyor diye.bende kaşıklıyorum ama sıcaktada gidiyor. :kedi:bu arada şekerler 1 kase çorba 3 kaşık sebze yemeği ve yoğurt ama eşim dondurma almaya gitti:)
bende aldığını zannetmiyorum hayatım ama nasıl yediğine bağlı. :teselli:günaydın kızlar nasılsınız bakalım diyet süper gidiyor bakıyorum ben hariç çok kötü çok bu sabah tartıya çıktım 62.1 off ya off daha dün 61.7 geliyordum çok da kaçırmadım bu kadar kısa sürede bu kadarn kilo alınır mıo canım aklım mantığım almıyor galiba ödem
tebrikler hayatım.süpersin valla. alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile beni böyle saçımdan tutup sürüklemek lazım
döndüm canısı..
sabah nesfit edim öğle 2 dilim ekmekle kahvaltı..
akşam da nesfitli bir öğün..yarına süper girecem..şimdilik 2 kilo 200 gr verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?