Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bendede diğişiklik var gibi ama bakalım yarın olsunda

vay çok iyi bu hafta biziz birinci:):hooray:

sen öyle san şekerim 7 takım su diyeti diye bişey yapıyor gerçi ölecekler az kaldı ama bayanlardan biri enson 5 kilo vermişti bir haftada en fazla 5 en az iki kiloyla gidiyolar
6 takım benim yaptığı mdiyeti yapıyor onlarda iyi gidiyor 5.takım desen aynı şekilde

ooo kiseler yok ara öğün 2 kayısı 2 ayran 1 paket mavi yeşil lıght pirinç mısır patlağı 3 tanesi 1 dilim ekmeğe eşitmiş ayranıda öğlen iki bardak içmem gerekiyordu 1 bardak içtim geri kalanınıda şimdi içtim akşama çaya gidecem o yüzden tehlike çanları benim için çalıyor ama salata bulursam onunla geçiştiririm

iyide onalar kılo verdıgını sanıyor
1 haftada 5 kg vermek ımkansız zaten su kaybı oluyor sıvı elektrolıt dengesını bozar saglıklı olan 4 hafta max 5 kg vermek
ben sahsen ole olumcul dıyetlerı yapamam saglıgım onemlı
bu gıttıgım doktordan oncekı doktora gıtmıstım adette duzensızlık oluyor demıstım o doktor 3 ay ıcınde hızlı kılo alıp verdınmı bu sısıtemını mahveder ama hormon testlerım normal demıstım bu bızım bıldıgımız bılmedıgımız daha ne testler vardır tıbbın bulması gereken demıstı ,
yanı oyle delı gıbı yapmak mantıklı degıl 19 ocakta 65 kıloydum hazırandayız 6 ay oldu yavas oluyor ama olsun gercı benım metabolızmamla ılgılı

ben bugunkı gunduz gezmesıne gıtmedım
ısım vardı gercı ama gıtmak ısteseydım gıderdım-tatlicadiarzu-
yarın akşama var gezme onuda bır atlatayım yeter

kimse zaten desteklemiyor yaptıklarını ama özellikle 5 kilo veren acayip inat etti sürekli takip ediyorum ailesiyle sevgilisiyle tartışma modunda ben haftada 2 kiloyu bile çok buluyorum aslında en ideali yarım kilo ama işte inat ettik ya

yani
ama bak sımdı bende merak ettım bızede bıldırıısın
ben oel yapsan esım kuser bana ama bıkere taktımıda gerı kalnlar vız gelıyor anlasılan

kızlar ya öle su diyeti faalan yazık sağlığımızdan olmayalım zayıflayacağız diye ben akşam ne yiyeceğime henüz karar vermedin hafif atlatsam süper olur yarın sabah için umarım başarırım bu arada yarın hekesten çok ümitliyim belki derece yapacaklar bile olabilir aramızda

canım
cok iyi kilo vermişsin..tebriler valla hep böyle devam...

kızlar akşam yemegım
4 yk sossuz mantı sos çunkı yaglı 2 bardak kalorısız kola
gercı selulıt yapıyor sısırıyor ama ondanda kısarsam artık patlarım yanı

kızlar akşam yemegım
4 yk sossuz mantı sos çunkı yaglı 2 bardak kalorısız kola
gercı selulıt yapıyor sısırıyor ama ondanda kısarsam artık patlarım yanı

canım ya ben kolayı bırakalı 3 sene oldu inan şimdi hiç aramıyorum bol bol ayran içiyorum inan sende bıraksan pişman olmazsın hiç

canım bende yapıyorum ama günde 2 yapmak lazımmış ancak 1 tane yapıyorum önceden içemiyordum şimdi idare eder bakalım bekliyorum
hem hamile olsamda düşüğe sebep olmazmış

teşekkürler canım..o zaman şimdilik sadece 1 kilo vermiş sayılıyorum mafoldumben

bende 1.5 kilo verdim ama hiç vermemiş gibiyim yani geçen hafta ki kilomdayım yarın sabah belli olur

bu arada akşam yemeğim çok az hünkar beğendi yedim
az yapayım dedim bu nedenle tuzunu birazcık fazla atmışım umarım sabaha şişmem (

bu arada akşam yemeğim çok az hünkar beğendi yedim
az yapayım dedim bu nedenle tuzunu birazcık fazla atmışım umarım sabaha şişmem (
afiyet olsun şeker ya ben kiraz sapının kaynatılıp içilince ödemi attığını duymuştum bir araştırsana canım belki işine yarar

afiyet olsun şeker ya ben kiraz sapının kaynatılıp içilince ödemi attığını duymuştum bir araştırsana canım belki işine yarar

canım bilgi için saol bende biliom ama bu ara o kadarda karıştırmak istemiom sonuçta soğan suyu da içiyorum bi de yeşil çay... malum bitkilerinde çok karışması ii değil
ama şişersem belki yeşil çayı bırakır kiraz sapı mısır püskülü demlerim

ben ne yedim
bi baget+salata+karpuz
biraz aç hissediyorum ama suyumu içip yatmayı düşünüyorum
güzel atlatmışsın hayatım.tutabildiysen kendini ne güzel.

canım erken yiyince çabuk acıkıyor insan. ama yeşil çay belki tutar.ayrıca kolay gelsin.bizde seninle olmaktan mutluyuz en azından kendi adıma.
canım senin adına sevindim.ne güzel almamışsındır.insan 100 gr verince bile mutlu oluyor.aynı kalmakta güzl heleki kaçırdığı olunca.inşallah bende almadan atlatabilmişimdir.

ben dün akşam yemekteydim biliyorsunuz eve gelmedim annemlerde kaldım eşim yoktu, baba kız ve torun üçlemesi yaptık dün.
çok kaçırmadım sütlaç dışında ama biraz geç yedim 8 falandı.
oh ne güzel deymeyin keyfinize.allah bozmasın hayatım. sütleç geç yenince biraz bozmuş sanki ama. :teselli:

mantı yemeyeli o kadar zaman oldu ki.sen deyince hatırladım bende mantı yapsam olmaz mı :uhm: yada sen banada gönder . :Saruboceq:

bu arada şekerler 1 kase çorba 3 kaşık sebze yemeği ve yoğurt ama eşim dondurma almaya gitti:)
ne yalan söyliyim bende dondurmayı abarttım bu hafta.eşim özellikle gidiyor geceleri alıp geliyor film izlerken iyi oluyor diye.bende kaşıklıyorum ama sıcaktada gidiyor. :kedi:
bende aldığını zannetmiyorum hayatım ama nasıl yediğine bağlı. :teselli:

tebrikler hayatım.süpersin valla. alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…