Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlarım yediklerimi yakmak için dışarı çıktık 1 saat yürüdük rutin çarşı yürüyüşü ve haşlanmış bardak mısır aldım çorba yerineonu yiyeyim diye oda ancak 3 y.k yiyebildim 3 erik 5-6 tanede kiraz yedim şimcik suyumu içip avruoa yakası ızlemeye devam edecem byyyyyyyyyyy

günaydınnnnn
bu hafta ilk defa yüzüm güldü...
geçen cumartesi tartıldığımda 71.9 görmüştüm ve bu hafta çok dikkat ettim ve 70.4 olmuşum tekrar
yarına kadar vermezsem değişen bişey olmayacak ama en azından almamış olcam
buna da sevineceğimi hiç düşünmemiştim :))
bugün kahvaltımı hafif yaptım
öğlen meyve ile geçiştirecem
akşam menüsünü düşünmedim daha ama hafif bişeyler hazırlayacağım

ne güzel ikniz de az yemişsiniz, spor da ypmışsınız. Melzeyit sayılır bence bayaaa hareket olmuş.

ben ne yedim
bi baget+salata+karpuz
biraz aç hissediyorum ama suyumu içip yatmayı düşünüyorum

senin de güzel olmuş canım en çok yiyen benim herhalde. Gerçi ben de ızgara levrek ve salata yedim. Bir de yarım kase sütlaç lmaz:

kolay gelsin canım. Hislerimiz karşılıklı zemuszemusopuyorumnanaktan

ne güzel canım işte hepimiz öyle dişkkat edince karşılığını alıyoruz. Kilo veremediğimiz hafta genelde geri dönüp bkaktığımızda kaçamaklara rastlıyoruz. Bence bugün de 200-300 gr gider.

ben dün akşam yemekteydim biliyorsunuz eve gelmedim annemlerde kaldım eşim yoktu, baba kız ve torun üçlemesi yaptık dün.
çok kaçırmadım sütlaç dışında ama biraz geç yedim 8 falandı.

günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim ödem ilacımı almadığım halde geçen haftaki kilomla aynıyım ve düşünün ki sabah ayağıma ayakkabı zor oldu ay bu diyet çok işe yarıyor ama akşam çay var ve gitmek zorunayım arkadaşımın organize ettiği bi durum ve açık büfe uuufffffff ama yemiyecem yersemde hepsinin ucundan alacam

ben dün akşam yemekteydim biliyorsunuz eve gelmedim annemlerde kaldım eşim yoktu, baba kız ve torun üçlemesi yaptık dün.
çok kaçırmadım sütlaç dışında ama biraz geç yedim 8 falandı.

afiyet olsun canım... sütlaç dışında gayet güzel bi menü...

günaydınnn
canım salata türü bişeyler tercih edersin...
bende senin gibi çabuk şişiyorum ama ödem ilacı hiç kullanmadım
düşük tansiyonluyum bu nedenle kullanmaktan çekiniyorum ama benimde çok ihitiyacım var aslında

günaydınlar kızlar sabah klasik kahvaltımı ettim şimdide suyumu içiyom pazartesi tartı 57,8 gösteriyodu çünkü regl olmuştum ve şiş ti vucudum daha bittmedi reglim bu sabah tartıldım 57,1 olmuşum sanırım yarına reglim biter ve ben bugünü hafif atlatırsam nihayet 1 aydır beklediğim 56 lı rakamları yarın kısmetse göre bilirimm..opuyorumnanaktan

bende bende bende görmek istiyorum 56 ları yaaaaaaa ama ölürmüyüm 56 olursam ölmemde sürünürüm hehehe
şaka şaka inşallah görürsün şekerim sabah kahvaltısında
1 etimek ve kocaman yani 2 kibrit kutusu kaşar peyniri yedim onu fırına vermek gerekiyomuş yağlar gitsin diyedir ama öyle bi şansım yoktu direk yedim ohhh afiyet olsun bana

kızlar günaydınnn
yürüyüşe çıkacagıom 1 ssat yuruyup gelırım kahvaltımı ederım

asıl irade savsşım sımdı akşama erkek kardesım gelıyor ve ben mantı yapacagım 2 yk yıyıp geri alanı su ile dolduracagım
opuldunuz
emirelim canımmmm temmuzun 6-7 gıbı ızmırde olacagım sonrasında o cuma veya haftaya olan cumada esım gelecek 1-2 gun odan ızmırde kalır aydına gıdecegız insallah gorusuruz canım

demekki sen bana küssün dündesormuştum cevap vermedin hayırdır bilmeyerek kalbini mi kırdım

şişgocum nereus küsmez yada ben öle tahmin ediyorum...
bazen oluyo... bana da bi arkadaş iki gündür cevap vermiyo ama gözünden kaçıyo diye düşünüyorum alınganlık yapmayalım ...

SENİ İÇİME SOKASIM GELİRKEN KÜSMEM ÇOK SAÇMA OLURR ŞİŞİGGOMM
BAYILIYORUM SANAAAA opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz :asigim:

kız şişgo dün sen söyledin bende bu cevabı vermiştim okumamışın demekk
günaydın canım sana küsem ihtimaliimm olamaazz Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…