aaaaaaaaaaaaa hanı bana hanı bana gelmiycen mı?
olmadı sımdıkklava:
selam kızlar akşam yemeğimde sadece salatalık ve domates vardı bir de oğlumun makarnasından çok az tırtıkladım.daha sonra da 1 saatliğine yürüyüşe çıktım geldim duşumuda aldım ne rahatım anlatamam.oğlum babası ile mahalleyi dolaşıyor.şimdi birde yeşil çay içem keyfim yerine gelsin.hepinizi öptüm yarın görüşürüz.
kızlar iyi akşamlar yazıp hemen çıkacam 1 kase cacık 6-7 dilim karpuz 2 köfte şimdi dışarı çıkıyorum bu arada 25 dakika yürüyüş 1 saat ev temizliği 1 tane halı silme sporyapmış sayılırmıyım ben spor yaptığıma inanıyorum ama hoşçakalın
ben ne yedim
bi baget+salata+karpuz
biraz aç hissediyorum ama suyumu içip yatmayı düşünüyorum
slm kızlar,sabah beri koşturup duruyorum evde,çarşıya gittim eksikler için,sabah kahvaltım klasik kahvaltı,akşamda bugur pilavı ve cacık biraz erken yedim şimdi açlık hissediyorum ama yemiycem tabikide,belki yeşil çay yaparım sıcak bişeler içmiş olurum,daha mutfak dolaplarını silcem:bbo:görüşürz yine kıslar bakarım arada,hepiniz mıncırıldınız,haaa bu arada burda sizlerle olmaktan çok mutlu oluyoruma.s.
günaydınnnnn
bu hafta ilk defa yüzüm güldü...
geçen cumartesi tartıldığımda 71.9 görmüştüm ve bu hafta çok dikkat ettim ve 70.4 olmuşum tekrar
yarına kadar vermezsem değişen bişey olmayacak ama en azından almamış olcam
buna da sevineceğimi hiç düşünmemiştim :))
bugün kahvaltımı hafif yaptım
öğlen meyve ile geçiştirecem
akşam menüsünü düşünmedim daha ama hafif bişeyler hazırlayacağım
ben dün akşam yemekteydim biliyorsunuz eve gelmedim annemlerde kaldım eşim yoktu, baba kız ve torun üçlemesi yaptık dün.
çok kaçırmadım sütlaç dışında ama biraz geç yedim 8 falandı.
günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim ödem ilacımı almadığım halde geçen haftaki kilomla aynıyım ve düşünün ki sabah ayağıma ayakkabı zor oldu ay bu diyet çok işe yarıyor ama akşam çay var ve gitmek zorunayım arkadaşımın organize ettiği bi durum ve açık büfe uuufffffff ama yemiyecem yersemde hepsinin ucundan alacam
güüünaydıınnllarr
nasılsın dosbaamm
nasılsın dosbaamm
demekki sen bana küssün dündesormuştum cevap vermedin hayırdır bilmeyerek kalbini mi kırdım
SENİ İÇİME SOKASIM GELİRKEN KÜSMEM ÇOK SAÇMA OLURR ŞİŞİGGOMM
BAYILIYORUM SANAAAA opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?