Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun Ebru. Bisiklet sürmek ne keyifli olur şimdi, bu sayede spor da yapmış olursun. Haydi size iyi eğlenceler.

Teşekkürler canım gerçekten çok keyifli ve eğlenceli. Eşim, kardeşim ve ben geziyoruz. Çok eğlenceli oluyor.

Ben de bakıyorum Meleeeeeeek. Baktım kimse yok ben de spor yaptım koşu bandında 45 dk yürüdüm. 4,1 km. 220 kalori harcadım. Sen neler yapıyorsun.

Ne güzel...

Bende sabah sporumu yapmıstım,akşam inş. bi daha yapıcam.

Yemek yaptım, şimdide cüzlerime bakmam lazım :44:

Oğlanı uyutunca calısıcam.sen neler yaptın başka?

Aralar ve meyveler biraz çok olmuş sanki .

Bugun ki yediklerimi yazmayim beni oldurursunuz
Yarindan itibaren number van menulerle giris yapicam yanlis biseyimi gorurseniz carmiga gerin beni

Elektriğe bağlarım bak seni bu hafta başka kaçamak olursa

aa 3. olmusum aferin bana
hepiiz sahaneyiz

aynen:18:

Ben hesapladım da kilomun yüzde 20sini versem benden bir şey kalmaz geriye

Ayy sorma nasıl mutluyum ya çok heyecanlıyım.
Bir gelse şöyle off ..
Yemek konusunda dikkat etmeye çalışacağım ama cidden içi rahat etmiyor ben yemeyince.
Yemek yemeye gidiyoruz bakıyorum gözü ben de kendi tabağındakilerden de yedirip duruyor sürekli.
Hele balık yerken balığı çok sevdiğimi biliyor ya resmen bana dokundurtmuyor
Eee nasıl yemeyeyim ben de.
Azıcık alabilirim ama çok almayacağım sözz ..

Aldım ama sakladım dolaba gelene kadar dokunmamayı düşünüyorum bakalım olacak mı ..
Dondurmayı da pek az miktarda bırakamıyorum ondan yememeye çalışsam daha iyi olur sanki.

Günaydın 13. grubun çıtır hatunları.

Konya'dan güzel güneşli bir günden hepinize sevgliler

Bugün maşallahım var kıpır kıpır hissediyorum kendimi

Ayy hatunların enerjikliğine bak sen maşallah sizeee ..

günaydın kızlar,bu sabah çok cansızım yazı bile zoraki yazıyorum.
çok erken bir saat abim geldi kahvaltı yapıp gitti.çok uykum var.

Off uykusuzluğa ben de dayanamıyorum pek ..

Ayy ne güzel ya nasıl özledim anlatamam bisikleti, rüyamda da patene biniyordum ..

Ben bilmiyorum bisiklet kullanmasını biliyor musun Ebru'cum. En çok isteyip de yapamadığım şey bisiklet sürmek.

En sevdiğim şeylerdendir kendisi, normalde ben asla 5-6 gibi kalkamam ama bisiklete binmek için kalkardım zamanında hele haftasonları etraf boşken 12ye kadar binerdim .

Ben de bakıyorum Meleeeeeeek. Baktım kimse yok ben de spor yaptım koşu bandında 45 dk yürüdüm. 4,1 km. 220 kalori harcadım. Sen neler yapıyorsun.

Maşallahh azime bak sen ..

helloooo bebekler napıyorsunuz benim biraz canım sıkkın o yüzden bugün pek yazamıcammmmm hilalim sana mesaja ttım mailine baksana bir de dünkü mesaj sayımda 19 canumm bugün beni mutlu eden tek şey kilomun 67.3 çıkması demek ki vermeye basladım cumaya böyük bir gelişme kaydederim diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Ayy hatunların enerjikliğine bak sen maşallah sizeee ..

Maşallahh azime bak sen ..
valla sabah 45 dk. zumba yaptım
hiç birden 45 dk. yapamıyordum ama pestilim cıktı

hayırdır, neden canın sıkkın?

valla sabah 45 dk. zumba yaptım
hiç birden 45 dk. yapamıyordum ama pestilim cıktı

hayırdır, neden canın sıkkın?

Maşallah ne iyi yapmışsın Melek.
Ben bu hafta pek rahatım koruyayım yeter düşüncesi var bakalım.

Lİsteye ekledim turtam kilon da gayet güzel aman bırak sıkma canını yahu hepsi düzelecek merak etme senn ..

ben atmadım mı hilal? attım diye hatırlıyorum ama :44:

Atmışsın Melek'cim sen ..

bisikleti ne çok özlemişim bekarken kız kardeşimle akşamları çıkıp gezerdik,ama şimdi öyle bir imkanım yok.benim yerimede sür.
kızlar ne güzel güne sporla başlamışsınız,ben daha yapmadım.
inatçı kilolar gitmeye başladı.canını sıkan neyse inşallah biran önce düzelir.

bende bu hafta sabah akşam yapmak istiyorum ama, halet-i ruhiye me baglı

tamam canım...

Yapabilirsen çok etkisini göreceğine eminim.
Ben dün ne yaptım bilemedim ama deli gibi spor yapmış gibi ağrım var rüyamda patene çok bindim ondan mı ki

Bu arada dün yeni bir hayatı izlediniz miii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…