Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hilalcim dün yazamadım çok mutlusun biliyorum kavuşmanıza az kalmış.RABBİM sizi en kısa zamanda bir ömür boyu kavuştursun hiç ayrılmayın bir daha.boy boyolur inşallah.

Ne güzel...

Bende sabah sporumu yapmıstım,akşam inş. bi daha yapıcam.

Yemek yaptım, şimdide cüzlerime bakmam lazım :44:

Oğlanı uyutunca calısıcam.sen neler yaptın başka?

Bizim burada pazar var bu gün ben de pazara çıkmayı düşünüyorum. Bir kaç meyve sebze alayım. Ayy melek benim de okunacak cüzlerim var. Kaç zamandır okuyamadım birikti.Kolay gelsin sana da..

hilalcim dün yazamadım çok mutlusun biliyorum kavuşmanıza az kalmış.RABBİM sizi en kısa zamanda bir ömür boyu kavuştursun hiç ayrılmayın bir daha.boy boyolur inşallah.

Aminn canım aminnn ..
İnşallah gelsin biran önce de ben de kendime geleyim.
Çocuk konusunda yorumsuzumm
Biz ikimizde büyümeyiz çünkü ..
O benim 1 tane çocuğum var zaten diyor

Yapabilirsen çok etkisini göreceğine eminim.
Ben dün ne yaptım bilemedim ama deli gibi spor yapmış gibi ağrım var rüyamda patene çok bindim ondan mı ki

Bu arada dün yeni bir hayatı izlediniz miii ?

evet ya nasıl kilolar vermişler,en az veren 3.4 kg di.
keşke tv'ye çıkarmadan yapsaydılar bu yarışmaları kesin giderdim.

evet ya nasıl kilolar vermişler,en az veren 3.4 kg di.
keşke tv'ye çıkarmadan yapsaydılar bu yarışmaları kesin giderdim.

Ama onların kilolarına göre çok zor değil ki ..
Ortalamaları 4 küsürdü.
O kadar düzene o kadar programa aslında çok gelmedi bana ortalama.

Hosbuldumda artik benim boyutum kacamak kismini gecti
yeni bir terim bulmak lazim :2:

Bence sen bunları unuttur bize biz de yeni bir sözcük bulmayalımm.

Hilal kafamdan ne geciyor biliyormusun

Yapabilirsen çok etkisini göreceğine eminim.
Ben dün ne yaptım bilemedim ama deli gibi spor yapmış gibi ağrım var rüyamda patene çok bindim ondan mı ki

Bu arada dün yeni bir hayatı izlediniz miii ?

Ben de izledim. Maşallah ne kadar güzel kilolar vermişler. İnşallah geri almazlar verdiklerini. Bu kadar spor yapmaları lazım yarışmadan sonra da.

mart başı kilom 87'di ha başlıyacam ha başladım dedim durdum sayenizde mart sonuda olsa zayıflamaya başladım.
nisan ayına tam 82 ile girdim.gerçi bu gün biraz saçmaladım ama tek suçlu abim.

Hilal kafamdan ne geciyor biliyormusun

Ne geçiyor Gönüll ?
Mantı mı

seni büyüktür,sonra çocuk ister.

Büyürsem tabi

Ben de izledim. Maşallah ne kadar güzel kilolar vermişler. İnşallah geri almazlar verdiklerini. Bu kadar spor yapmaları lazım yarışmadan sonra da.

Hangi ülkede yapılmıştı bundan önce hatırlayamadım ama oradaki insanlar çok şikayetçiymiş.
Normale döndüklerinde fazlasıyla bile almışlar kiloları ve psikolojileri iyice allak bullak olmuş.
İlk reklamları dolanmaya başladığında köşe yazılarına çok konu olmuştu.

Bir tabak sarmisakli kayseri mantisi
Noluyor gene bana boyle :2:

Nasıl biliyorum ama ya direk tahmin ettim

mart başı kilom 87'di ha başlıyacam ha başladım dedim durdum sayenizde mart sonuda olsa zayıflamaya başladım.
nisan ayına tam 82 ile girdim.gerçi bu gün biraz saçmaladım ama tek suçlu abim.

Maşallah Elif'cim çok güzel ve kararlı gidiyorsun sabah kötü olduysa orada bırak onu bol su yeşil çay iç akşamı da azıcık kıs tamamdırr ..

Iyisi mi ben biraz uyuyum belki kafamdan gecen seyi unutabilirim DD

DÜNKİ MENÜM
SABAH. haşlanmış yumurta,2 dilim ekmek.yeşil çay
öğle:yyyyok
akşam: yarım tabak kısır ve salata,haşlanmış tavuk,turşu
AH AH ONCA su böreği,antep fıstıklı kurabiyeler,çörekler . amma ben dokunmadım bile. sadece 1 türk kahvesi içtim. :)))
5 tane çilek

BUGÜN:
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,salça,1dilim ekmek,kızartmadan 2biber ve 1 domates dilimi
öğle:yok
akşam:2 ızgara kuşbaşı+ayran+salata+közlenmiş biber ekmek yarım dilim kadar.
ara:1 sütlü kahve

Son düzenleme:

Maşallah Hatice menülerin pek bir güzel. Tebrikler aynı zamanda o kadar şeyi yemediğin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…