Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım ben çıkıyorum artık birazcık dinleneyim. Gözlerim kaşındı lenslerimi çıkarttım. Birazcık onlarda dinlensin. Totemi bozmuyoruz. Yarın yine ilk bildirimi ben yapıyorum inşallah. Hepimiz şıkır şıkır bir sürü kilo vermiş oluruz inşallah yarın sabaha. Hepinizi öpüyorum kocaman.

Kız cozutuveririm pizza mizza deme.
Bugün menüdeki yumurtalı pırasayı pizza diye okudum zaten
Hilalcim ya ben senin teşhisini koydum, canım senin GÖZÜN DÖNMÜŞ

Ne pizzası canı yaaaaa. 5 kilo vereceğim diye bir sürü uğraşacağım sonra üzerine pizza yermiyim sanıyorsun. Alttaki şaka şaka kısmını şuan gördüm

Haydi bakalım iyi olan kazansın. İnşallah ikimizde kazanırız.

Ayy inşallah Ebru'cum o rakamları görürüz.

Haticeeeeeee ne pizzası bir tane pizzada 1600 kalori varmış. Bütün pizzada yani.

İNŞALLAH ikinizde kazanırsınız bizde sizi takip ederek kazanırız. bende takipçinizim. Yarışmaya girmiyorum ama sizin verdiğiniz sürede ne kadar vereceğimi merak ediyorum :44:

ayy kuzum saol
baslangıç kılom 83
şimdiki 55.5
hedef 53
boy 1.63
ayy kuzum afillı olsun
cok heyecan yaptım beklıyom

Ezgi'cim yaaa affına sığınarak bişey söylemek istiyorum. Profil resmin bana çok itici geliyor. Çocuk çok tuhaf görünüyor bana. Yoksa sadece benmi öyle düşünüyorum?

Ezgi'cim yaaa affına sığınarak bişey söylemek istiyorum. Profil resmin bana çok itici geliyor. Çocuk çok tuhaf görünüyor bana. Yoksa sadece benmi öyle düşünüyorum?

ayy kuzum ben onu gordukce coook hosuma gıdıyor.valla ya oğlumda öyleydı kucukken.tasıyamıyordum.

Yarını düşününce heyecanlandım valla. İnşallah çok güzel sonuçlar alırız. İyi geceler sana.

evet canım atlattım zaten o stresi şimdi sırada lys maratonu var

Halledersin Ece'cim sen de merak etme.
Hem herkesin yapamadığını yapmak çok etkili oluyor.
Benim de zamanında öyleydi feni yapamamış insanlar benim fulle yakındı puanı da yükselmişti tabi.

ayy kuzum saol
baslangıç kılom 83
şimdiki 55.5
hedef 53
boy 1.63
ayy kuzum afillı olsun
cok heyecan yaptım beklıyom

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wHHBb2V/weight.png
Buyur canım benim.

ayy kuzum ben onu gordukce coook hosuma gıdıyor.valla ya oğlumda öyleydı kucukken.tasıyamıyordum.

Ama çok kilolu yaaaaaaa. Yazık çocuğa. Sadece üzüldüğüm için bana itici geldi.

Yarını düşününce heyecanlandım valla. İnşallah çok güzel sonuçlar alırız. İyi geceler sana.

Bende çok heyecanlıyım canım yaaaa. Her cuma öncesi böyle oluyorum. Biran önce sabah olsun istiyorum. İnşallah bu hafta 71 i göreceğim. Az kaldı altılara

Görüşürüz Ebru'cum güzel sonuçlarla bekliyoruz ..

Hilalcim ya ben senin teşhisini koydum, canım senin GÖZÜN DÖNMÜŞ

Mümkündür yani
Canım stresliyken ben ya dondurma ya da yağlı acılı şeyler yemek istiyorum.

Ayy inşallah hepimiz vermiş oluruz. Sana iyi geceler Ebru'cum. İLk mesajı senden bekliyoruz yine...
[QUOTE=UZAYIM;23958360]Hilalcim ya ben senin teşhisini koydum, canım senin GÖZÜN DÖNMÜŞ

İNŞALLAH ikinizde kazanırsınız bizde sizi takip ederek kazanırız. bende takipçinizim. Yarışmaya girmiyorum ama sizin verdiğiniz sürede ne kadar vereceğimi merak ediyorum :44:[/QUOTE]

Hepimiz kazanacağız bu süreçte inşallah...

Mümkündür yani

Kaptan kaptan şşşiiiiştttt silkelen kendine gel. Baştan çıkarma üyeleri. (Bunu sana yalan dünyadaki orçunun annesi gibi söyledim)

Yarın sabah kızımı doktora götüreceğim erkenden saat yedi buçukta eşim bizi hastaneye bırakacak. Kilo bildirimini biraz geç yapabilirim. Gerçi listeye girmeyeceğim ama olsun haber vereyim dedim...

Aaa kızlar ben size ne anlatacağım.
Rüyamda bana mesaj veriliyordu
Elimde yarım ekmek arası köfte o kadar güzel duruyordu kiii.
Neyse afiyetle yiyorum.
Bir amca geldi birden gökten ak sakallı dede.
Yeme kızım yeme bak ilerisini düşün ileriye yatırım yap dedi.
Bırakıverdim elimdekini
Rüyamda bile rahat yok

Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
çizelge kısmına senın verdığın lınkı kopyaladım ama bu uyarı cıkıyor

Mümkündür yani

Sen yeter ki iste .O zaman ben sana MARAŞ dondurması ile batlıcan kebabı veya acılı adana ısmarlayayım

ee napcam sımdı onu ben benım tablomda yazılarımın altında gözukecekmı

Canım profiline gir.
Orada düzenle seçeneği var oradaki çizelge yerine yapıştıracaksın.

Kaptan kaptan şşşiiiiştttt silkelen kendine gel. Baştan çıkarma üyeleri. (Bunu sana yalan dünyadaki orçunun annesi gibi söyledim)

:26::26::26: Şeyy ben kem küm ama tabi cıssss ..

kız guldurdun valla ne guzel ruyaymış ruyada yemek bıle guzel

Çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaa.

Kıyamam ben sana. Yarın eğer - çıkarsan sana ödül olsun ekmek arası köfte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…