kardeş takımın çıtırları iade-i ziyarete geldim.Nasılsınız bakalım.Kusura bakmayın geliyorum yazıyorum yazıyorum yok oluyorum.Ama okul ygs-lys falan derken zor oluyor.Hilalcim sınavımın nasıl geçtiğini sormuşsun cevaplayamamıştım kusura bakma.Herkesin tersine türkçem iyi diğerlerini sorma gitsinsınav çok fena kastım yaa..
Hilal cim Ya dün özelden mesaj atmıştım. listede adım Yok
benim menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir
roka
öğlen
1 tabak makarna
roka
ara
biraz fındık
form çayı
akşam
belki bir çorba yada sadece bitki çayı
Oyyy kuzum benim yaaaa kıyamam sana ben. Bende çok üzüldüm senin adına ama inşallah en kısa zamanda görüşürsünüz. Olan olmuş artık sıkma sen canını.
Sorma canım yaaa çok teşekkürler çok mutlu oldum. Kot bedeni 32 ama dar kesim. Yani 32 den bence daha düşük. Ama çok güzel oldu. İnşallah yarın güzel kilo vermiş olacağız.
Canım yaaaa Ayşe'de demiş bugün elektrikler gitti diye. Sanırım Iğdırda elektriklerle ilgili sorun çok oluyor. İnşallah kötü bişey yoktur. Ya internetinde sorun vardır ya elektriklerde. Umarım yarın gelir liste için. Bildirim yapar.
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 porsiyon Sebzeli terbiyeli et (yemeğin adını bilmiyorum)
2 dilim kepek ekmek
1 tane küçük muz
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Bol su + form çayı
Hic sorma canim ya bu hafta menulerim sapitti ki ne sapitti
Beni durtun biraz motiveye ihtiyacim war gene cok dagildim ben:26:
ben de menümü yazayım
sabah
peynirli omlet
1 dilim çavdar ekmeği
kaşar
2 kaşık portakal reçeli
öğlen
1 sütlü nescafe
3 tane kırmızı üzüm
akşam
1 porsiyon balık
yatana kadar da ancak yogurt falan yerim 1 kase akşam yemegimi saat 4 de yedim çünkü
spor da:1 saat
ebrum sizin orda muzu bedavaya mı v
eriyiler her oglen yemeginde muz yediriyorlar size
menün güzel cnm muz olmasa daha iyi olurdu.mevyeyi ya yemekten yarım saat önce yada en az 2 saat sonra yenmesini öneriyorlar.ama yine de güzel menü afiyet olsun
yeme yeme tamam
Yine top oynuyorlar topikte kimse yooooookkk yaaaaaa. Yarın Cuma millet. Bugün iyice boş kalmış burası.
Menüm:
Sabah:
2 dilim denge ekmeğe peynir,domatesli ve marullu sandviç
1 haşlanmış yumurta ve çay
Öğle:
1 dilim denge ekmek
6 kaşık bakla yemeği
Yeşil soğan
Akşam:
Tavuk göğsü ve çoban salata
2 kaşık yogurt
2 lt. su + 1 lt. yaseminli yeşilçay
45 dk. zumba + 200 mekik
Bende form çayı yaptım kendime. Yarına hazırlık olsun belki işe yarar diye. Kızlar bende felaket problem var. En son ne zaman tuvalete çıktığımı hatırlamıyorum bile. Doğal yollardan çözmek istiyorum ama ilaçsız ve form çaysız olmayacak gibi. Ne yapsam bilmiyorum ki:26:
ben niye yokum(( canım sana özelden mesaj atmıştım ben ( benim dün 28 di
Afiyet olsun hilal. Klasik hilal menüsüne dönmüşsün yine...
benim menüm
SABAH
1 dilim çavdar ekmeği
sahanda yumurta
peynir
yeşil çay
ARA: Sütlü kahve
ÖĞLEN
2 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık
peynir,zeytin
(okulda arkadaşlar kısır yaptı,yapımına yardım etmiş olsamda tadına dahi bakmadım:)) )
AKŞAM
1 ızgara balığın yarısından biraz fazla yedim
salata
3lt su
Spordan pek sayılmaz ama arkadaşlarla 1saat 45 dakika doğa yürüyüşü yaptık.ormanda bol oksijende dağ tepe dolaştık :)))
Oldu sanırım. Rica ederim ne demek
Bence geçen haftaki kilolarımız başlangıç kilosu olsun. Bu haftamız boşa gitmesin. Zaten kaç kilo olduğumuz önemli değil. Toplamda vereceğimiz 5 kilo önemli. Sen geçen hafta kaç kiloydun?
Menüm:
Kahvaltı(08.00):
1 dilim tahıl ekmeği, 1 kk light beyaz peynir, 6 zeytin, yarım çay kaşığı bal, domates şekersiz çay…
Ara(10.30):
1 yeşil çay, 1 portakal…
Öğle(13.00):
1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim tahıl ekmeği…
Ara(15.00):
1 elma…
Akşam(18.00):
1 tabak yumurtalı pırasa, 1 dilim tahıl ekmeği, yy yoğurt…
2,4 lt su
2 kupa yeşil çay
1 kupa form çayı…
kardeş takımın çıtırları iade-i ziyarete geldim.Nasılsınız bakalım.Kusura bakmayın geliyorum yazıyorum yazıyorum yok oluyorum.Ama okul ygs-lys falan derken zor oluyor.Hilalcim sınavımın nasıl geçtiğini sormuşsun cevaplayamamıştım kusura bakma.Herkesin tersine türkçem iyi diğerlerini sorma gitsinsınav çok fena kastım yaa..
Hilal'cimin aklı bugünlerde yine yukarlarda
Yarınki listeyede çok dikkat etmek lazım.
Afiyet olsun Betül'cüm ..
Kabak yemeği istedi bak canım
Canım ekledim ana listeye.
Aynen öyle şekerim çoğunuz biliyorsunuz zaten hesaplamayı bir kaç kez kontrol edelim
Öyle olsun o zaman Ebru'cum. Benim geçen haftaki klom:73.4
Betül'cüm şimdi seni bu hafta listeye almıyoruz gelince alıyoruz değil mi ?
Teşekkür ederim buna dikkat ettiğin için yeni gelip direk izine çıkmak yerine gelince girmen daha iyi oldu.
PÜsküüt kızabiliyor da
Tamam canım benim kilomda 72,7 ydi. O zaman yarışımız başladı. Hadi bakalım hayırlısı
Ben not alıyorum kiloları. Toplamda 5 kiloyu kim önce verirse o kazanacak.
Evet öyle yapalım Hilal'cim. Bu hafta listeye girip diğer hafta izinli yazmak abes olurdu biraz. Ben gelince liste müsait olursa girerim inşallah listeye...
Hilal'cim ben annemlerde olduğum süre zarfında hiçbir şekilde nete giremiycem bu herhangi bir sorun teşkil eder mi? Orda ne pc ne net yok çünkü.
ooo hayırlı olsun kızlar. iddalar falan. PEKİ BENDEN TEKLİF İDDAYA KAZANAMAYAN KAZANANA PİZZA ISMARLASIN
Neyse şaka şaka. süpersiniz.
ooo hayırlı olsun kızlar. iddalar falan. PEKİ BENDEN TEKLİF İDDAYA KAZANAMAYAN KAZANANA PİZZA ISMARLASIN
Haydi bakalım iyi olan kazansın. İnşallah ikimizde kazanırız.Tamam canım benim kilomda 72,7 ydi. O zaman yarışımız başladı. Hadi bakalım hayırlısı
Ben not alıyorum kiloları. Toplamda 5 kiloyu kim önce verirse o kazanacak.
Ayy inşallah Ebru'cum o rakamları görürüz.Betül'cüm senin yarışı kazanabilmen için 68,4 olman gerekli
Benim kazanabilmem için 67,7 olmam lazım.
Yarış sonunda inşallah 6 lı rakamları görmüş olacağız.
canım hılal bana kılo cetvelı yapmayı ögretırmısn ya kımse bılmıyor bı el atarmsısın bana
Tamam canım 20 günü bulmaz en fazla 15 gün olur zaten. Belki o kadar da olmayabilir.
Canım benim 15-20 güne geleceksin senin yerine kimseyi almayız merak etme, deneme haftan da doldu zaten geldiğin gibi ilk cuma listede olursun.
Kız cozutuveririm pizza mizza deme.
Bugün menüdeki yumurtalı pırasayı pizza diye okudum zaten
Tamam canım 20 günü bulmaz en fazla 15 gün olur zaten. Belki o kadar da olmayabilir.
Allah seni Hilaaal. Benim yumurtalı pırasamı pizza diye mi okudun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?