Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun melek. Menün yine çok güzel.

kayısıyı denedin mi?
acı biber tursusuda işe yarar aslında :44:

bekunis diye bi hap var, cok işe yarıyor, bi dene istersen
Ben geçenlerde kabuklu kabuklu çiğdem(çekirdek) yemiştim. 1 gün sonra falan afedersiniz büyük tuvaletimi yapamadım. Neler denemedim neler. En sonunda eşim gitti bekunis aldı geldi. 3-4 saat sonra çok güzel bir şekilde yapabildim. O bekunis çok etkili gerçekten.

benim menüm
SABAH
1 dilim çavdar ekmeği
sahanda yumurta
peynir
yeşil çay

ARA: Sütlü kahve

ÖĞLEN
2 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık
peynir,zeytin
(okulda arkadaşlar kısır yaptı,yapımına yardım etmiş olsamda tadına dahi bakmadım :)) )

AKŞAM
1 ızgara balığın yarısından biraz fazla yedim
salata

3lt su

Spordan pek sayılmaz ama arkadaşlarla 1saat 45 dakika doğa yürüyüşü yaptık.ormanda bol oksijende dağ tepe dolaştık :)))

eger dogal yollar işe yaramıyorsa bi kereliğine ilaç al ebru..
birde sıvı agırlıklı beslen, oda işe yarar.

evet ya neydi öyle sular, elmalar

eee artık ahdımız var dimi hatice

Yokkk yaaaa ben korkarım öyle ilaçlardan. Ağrı kesiciyi bile çok zor durumda kalmadıkça içmem. Pofffffffsssss

Menü çok güzel olmuş. Umarım yarın senden de çok güzel bir sonuç gelecek. Nasıl spordan sayılmıyormuş yaaaa, sporun hası bence açık havada yürümek.

Amin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar göreceğiz yarın. Bu arada ben seninle yarışmak istiyorum. Sende benim rakibem olur musun?

Kilolarımız aşağı yukarı aynı.

Tabi ki ben de çok memnun olurum Ebru'cum. Ama şöyle bir durum var ben bu hafta listeye dahil olmayayım. Çünkü bu hafta sonu Allah'ın izniyle Annemlere gitme durumum var orada 10-15 gün kalacağım gibi. Geldikten sonra liste müsait olursa girerim diye düşünüyorum.
Şimdi yarın girersem öbür hafta izinli olma durumu olmaz.

Yok canım bu yarışta listede olup olmaman önemli değil. Biz ikimiz yarışacağız sadece. Hem motive oluyoruz böylece. Senden önce bir arkadaş vardı Elif diye. Ayrıldı gruptan. Onunla yarışmıştık son hafta ben geriden başlamama rağmen onu geçmiştim. İşe yarıyor yarış meselesi. Sadece kaçamak yapacağın zaman beni getir aklına. Dahada hırslanalım. Kilolarımız yakın diye sana söyledim zaten. Yoksa Melek'lemi yarışsam acaba. Arada 5 kiloya yakın fark var. Ne diyosun Melek sana yetişebilirmiyim

Menü çok güzel olmuş. Umarım yarın senden de çok güzel bir sonuç gelecek. Nasıl spordan sayılmıyormuş yaaaa, sporun hası bence açık havada yürümek.

orası öyle canım da tempolu yürümedik. o yüzden sayılmaz gibi geliyor.
Bu arada inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. ben hasta oldum diye karnım 2 gündür şiş. hele bugün baktıkça sinir oluyorum. o yüzden pek umutlu değilim yarından.bu hafta kaçamak falanda yapmadım ama bakalım ne olacak

bence çok güzel.Afiyet olsun. Açık havadaki yürüyüş, sporların en güzeli.

Geçen hafta bende regl olmama ragmen 700 gr verdim. Hiç bir zaman umutsuz olma. Beynin çok önemli kilo alma yada verme konusunda. Hep vereceğini düşün. Bugün yeşil çayı bol içseydin. Ödem atmana yardımcı olurdu. Bence temposuzda yürüsen bir saatten fazla yürümüşsün. Bence güzel olmuş.

Tamam o zaman Ebru'cum varım seninle yarışa. Hedeflerimiz farklı senin hedefine yaklaşık 10 kg var. Daha benim yolum uzun.
Şöyle olsun 10 kg kim daha önce verecek ne dersin?

Menüm:

Kahvaltı(08.00):

1 dilim tahıl ekmeği, 1 kk light beyaz peynir, 6 zeytin, yarım çay kaşığı bal, domates şekersiz çay…

Ara(10.30):

1 yeşil çay, 1 portakal…

Öğle(13.00):

1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim tahıl ekmeği…

Ara(15.00):

1 elma…

Akşam(18.00):

1 tabak yumurtalı pırasa, 1 dilim tahıl ekmeği, yy yoğurt…

2,4 lt su

2 kupa yeşil çay
1 kupa form çayı…

Tamam o zaman Ebru'cum varım seninle yarışa. Hedeflerimiz farklı senin hedefine yaklaşık 10 kg var. Daha benim yolum uzun.
Şöyle olsun 10 kg kim daha önce verecek ne dersin?

Tamam canım. O zaman şuan yarış başladı. Kilolarımızı kaydedelim. Kim 10 kiloyu önce verirse o kazansın. İstersen önce daha az tutalım hedefi. 5 kilo yapalım daha çekişmeli olur ulaşması daha kolay. Sonra bir 5 kilo için daha yarışırız.

Mmenün çok güzel olmuş afiyet olsun. Bu arada bende bugün pırasa yaptım. Kilosu ucuzmuş alırken abartmışım pırasayı. Yıkadım doğradım baktım yemeğe çok gelecek bir kısmını ayırdım. Senin yumurtalı pırasa nasıl bişey? Daha önce hiç yemedim. Tarif etsene kalan pırasayı öyle yapayım.

Afiyet olsun canım. menün güzel olmuş :)
Bu arada yazımızın rengini nerden değiştirioruz ya ((

Canım kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenleyi seç ve aşağıda Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü yazan yeri seç. Sonra mesaj kutunun üzerinde çeşitle ikonlar belirecek. Ordan seçiyorsun.

menüleriniz çok güzel kızlar afiyet olsun.

teşekkürler canım

Tamam 5 kilo için yarışalım. Geçen haftaki kilolarımızı mı kaydedelim yoksa yarınki kilolarımızla mı başlayalım sence?

Ebru'cum ben pırasayı küçük küçük doğradım aldım tavaya çok az yağ koydum içine iyice kavurdum. Pırasalar yumuşayınca yumurta kırdım. Çok lezzetli oldu sanki pırasalı börek yiyormuşum gibi geldi bana. Tavsiye ederim...
Teşekkür ederim Hatice'cim.
menüleriniz çok güzel kızlar afiyet olsun.
Teşekkürler Ayşe...

kardeş takımın çıtırları iade-i ziyarete geldim.Nasılsınız bakalım.Kusura bakmayın geliyorum yazıyorum yazıyorum yok oluyorum.Ama okul ygs-lys falan derken zor oluyor.Hilalcim sınavımın nasıl geçtiğini sormuşsun cevaplayamamıştım kusura bakma.Herkesin tersine türkçem iyi diğerlerini sorma gitsin sınav çok fena kastım yaa..

teşekkürler canım

Oldu sanırım. Rica ederim ne demek

Bence geçen haftaki kilolarımız başlangıç kilosu olsun. Bu haftamız boşa gitmesin. Zaten kaç kilo olduğumuz önemli değil. Toplamda vereceğimiz 5 kilo önemli. Sen geçen hafta kaç kiloydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…