Yine bingo. Çünkü bende şuan nesfit yiyorum
O zaman hem özeleştiri yapalım hemde bir hafta içindeki durumu herkes kendince değerlendirsin. Bence çok güzel olur. Özellikle özeleştiri konusu.
Afiyet olsun Ebru'cum ..
Bence de ..
Kilo verdim veya veremedim değil ki neleri yanlış yapıyoruz nasıl daha iyisi olabilir.
Mesela ben ciddi kilo verdiğim haftalarda genelde daha iyisini yapabilecek durumda oluyorum ama yapabileceğim her şeyi yapmış olmuyorum.
Cadi seniiii
Agrisi boynuma kafama wuruyor ya agri kesici alip uzaniyim biraz, gorusuruz
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 2 yumurtadan kıymalı yumurta
- 1 bardak ayran
Ara:
- 1 bardak maden suyu ( içine de limon attım çok tok tutuyor.)
Akşam :
- 8 köfte
- 1 kase yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su
- 3 fincan bitki çayı
Saf proteine devam ..
Evi sildim süpürdüm...
Halılar fırçalandı, banyo tuvalet yıkandı...
Tozlar alındı... Çamaşırlar sıldı, katlandı...
Bulasıklar halledildi, bahce temizlendi...
Ütüde bitti... ohh her yer mis gibi oldu
Şimdide yeşilçayımı içeyim...
Annemlere gidicem birazdan...
12 de kahvaltı yaptım, acıkırsam ara öğün yaparım..
Annemlerdede çiğköfte yerim,yeşillikle beraber....
Alışverişede cıkıcam daha...
Canım ben gruptan o kadar memnunum ki. Gerçekten herkes canla başla uğraşıyor. Mesela Ceren'in cuma günü gelip kilo bildirimi yapması, Elif'in bilgisayarı bozuk olduğu halde gidip komşudan kilo bildirmesi. Ve bunun gibi. Eminim herkes bir şekilde burda olmayı istiyor. Menülere yorumlar yapılıyor. Zaten Melek'inde dediği gibi paylaşım akşamları çoğalıyor. Normalde cumarteside çok olurdu ama bugün neden böyle oldu anlamadım. Ben mesela gündüzleri iş yoğunluğundan giremiyordum şimdi ara ara yazmaya çalışıyorum. İnşallah kendiliğinden düzelir bu paylaşım sorunu. Birde bu arada gruba yeni gelen sayısı çok fazla. Çok fazla izinde arkadaş var. Toplama bakarsak sayımız oldukça fazla. Yakın zamanda düzelir inşallah bu durum.
Ben bu saf protein olayını sadece ekmekten dolayı yapamayacağımı düşünüyorum. Ben ekmek yemezsem eğer doyduğumu anlamıyorum
Olabilri tabiki canım.
PAylaşım yüksek olduğunda, paylaşımların içeriğine de bağlı olarak motivemiz artıyor.
Mesela geçen konuşma oldu biliyorsun Ezgi falan da geldi o gün baya konuştuk ve ben ondan sonra dedim kendime niye buradasın neden daha fazla uğraşmıyorsun yazık değil mi sürekli kilo verme düşüncene ve o günden beri çok iyiyim.
Her şeye hayır diyebiliyorum.
Normalde Cuma günü kaçamak yapardım bakmadım bile yüzüne.
Aslında evet kendimizi tek tek eleştirmeliyiz.
Hatta bir fikrim var cuma günü hepimiz tek tek birbirimiz hakkında yorum yapsak belki eksiklerimizi yanlışlarımızı daha iyi fark ederiz.
Bir de bu hafta sonuçlarımız pek de kötü değildi.
Ben kendi adıma daha kaçamaksız bir hafta geçirseydim kendim içinde takım içinde daha iyi olabileceğini düşünüyorum.
Melek elinden geleni yaptı onun artı çıkması hiç problem değildi bence ama herkes yorum yapabilir nedeni hakkında belki birisi düşünmediğimiz bir şeyi fark eder.
Gönül bu hafta buradan uzak kalmanın da etkisiyle çok kaçamak yaptı bence.
O şekilde olmasa 3. oluyorduk zaten ama bu hafta farkına vararak daha da azimli olacak diye düşünüyorum.
Hmm ..
Karnının açlığı ne durumda ?
Bu saate kaldıysan pek acelen yok gibi sanki yeme konusunda o yüzden hafif olsun diye nesfit olabilir bence.
O zaman hem özeleştiri yapalım hemde bir hafta içindeki durumu herkes kendince değerlendirsin. Bence çok güzel olur. Özellikle özeleştiri konusu.
Teşekkürler canım
Mesela bende kendimden şöyle bir örnek vereyim. Spor yapmadan kilo veriyorum ve vücudumda bunun eksilerini görmeye başladım. Benimde spor yapıp sıkılaşmam lazım ama ben yine kızımdan dolayı çıkamıyorum dışarıya. Kızımı bırakacak kimse olmadığı için istediğim gibi çıkamıyorum dışarıya. Ama havalarda biraz düzeldi. İnşallah bundan sonra başlayacağım yavaş yavaş spora.
harika menü canım afiyet olsun
takımda paylaşım çok iyi gerçekten kızlar herkes birbirine değer veriyor bu çok belli gerçek bir samimiyet var.paylaşım kendimize hakim olmamızdaki en büyük etken gerçekten.bu tek tek eleştirme fikri hoşuma gitti çok iyi olur bence de.
MENÜM
Sabah
1 kase sütlü nesfit
Öğle
1 tabak pırasa yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Bol su
Ben de sporu çok ihmal ettim ama hiç içimden gelmiyor son zamanlarda ve biliyorum başlasam devamı gelecek, başlamak lazım ..
Ben de sporu çok ihmal ettim ama hiç içimden gelmiyor son zamanlarda ve biliyorum başlasam devamı gelecek, başlamak lazım ..
Teşekkür ederim uslandım artıkk
Cuma gününden itibaren başlayalım o zaman buna herkes kendini genel olarak görmüş olsun ..
yarın eşim gelecekakşamda misafirimiz var yarın yoğun bir gün beni bekliyor kızlar
bugün menüm
sabah öğlen bir oldu
3 dilim ekmek
peynir
zeytin
akşam
2 kase tarhana çorbası salata
afiyet olsun canım çok güzel menün
Teşekkür ederim uslandım artıkk
Cuma gününden itibaren başlayalım o zaman buna herkes kendini genel olarak görmüş olsun ..
Senin menüde çok güzel Ayşe'cim. Afiyet olsun. (Ekmeğin çok olmuş diyomuşum)
Teşekkürler canım.
MENÜM
Sabah
1 kase sütlü nesfit
Öğle
1 tabak pırasa yemeği
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Bol su
yarın eşim gelecekakşamda misafirimiz var yarın yoğun bir gün beni bekliyor kızlar
bugün menüm
sabah öğlen bir oldu
3 dilim ekmek
peynir
zeytin
akşam
Benim imkanım yok Hilal'cim. Ben zaten şuan senin yerinde olsam kimse durduramaz beni. Şuan kendimi düşündümde ben senin yaşlarındayken 50 kiloydum. Ama hiç duramazdım yerimde. Sonradan ne hale gelmişim yaaaa
spora ara verdiğin zaman hemen soğukluk giriyor araya malesef.
cuma günü başlayalım
Tamam canım hem yenilik olur bizim içinde. Cuma başlıyoruz
Sen hep usluydun ama bazen içine başka bişeyler kaçıyordu
ahh o ekmek var ya o ekmek
bu arada dünkü msj sayısını kime atıyorduk 12 benimki
kızımın yemeğini yedireyim,evi tekrar süpüreyim geliyorum kızlar.günde 2 kere süpürmem gerekiyor nerdeyse çok dağıtıp döken bir kızım var
ahh o ekmek var ya o ekmek
bu arada dünkü msj sayısını kime atıyorduk 12 benimki
kızımın yemeğini yedireyim,evi tekrar süpüreyim geliyorum kızlar.günde 2 kere süpürmem gerekiyor nerdeyse çok dağıtıp döken bir kızım var
Çok güzel menü. Afiyet olsun Hilal'cim...Menümü yazayım ..
Sabah :
- 2 yumurtadan kıymalı yumurta
- 1 bardak ayran
Ara:
- 1 bardak maden suyu ( içine de limon attım çok tok tutuyor.)
Akşam :
- 8 köfte
- 1 kase yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su
- 3 fincan bitki çayı
Saf proteine devam ..
Nesfit diyeti var ya Ebru'cum, 2 öğün nesfit yiyorsun ona benzemiş... Afiyet olsun...MENÜM
Sabah
1 kase sütlü nesfit
Öğle
1 tabak pırasa yemeği
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Bol su
bugün menüm
sabah öğlen bir oldu
3 dilim ekmek
peynir
zeytin
akşam
Çok güzel menü. Afiyet olsun Hilal'cim...
Nesfit diyeti var ya Ebru'cum, 2 öğün nesfit yiyorsun ona benzemiş... Afiyet olsun...
Afiyet olsun Ayşe'cim. Ben de çok severim tarhana çorbasını...
Hilal'cim bende şu epilasyon konusunda Aycangül'ü takip ediyordum. Bu ay tarihleri değiştirmiş yeniden haberin varmı. Ben 8 i diye biliyordum ilk tarihi. Aralığıda uzamış.
Çok güzel menü. Afiyet olsun Hilal'cim...
Nesfit diyeti var ya Ebru'cum, 2 öğün nesfit yiyorsun ona benzemiş... Afiyet olsun...
Afiyet olsun Ayşe'cim. Ben de çok severim tarhana çorbasını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?