Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yine bingo. Çünkü bende şuan nesfit yiyorum

Afiyet olsun Ebru'cum ..

O zaman hem özeleştiri yapalım hemde bir hafta içindeki durumu herkes kendince değerlendirsin. Bence çok güzel olur. Özellikle özeleştiri konusu.

Bence de ..
Kilo verdim veya veremedim değil ki neleri yanlış yapıyoruz nasıl daha iyisi olabilir.
Mesela ben ciddi kilo verdiğim haftalarda genelde daha iyisini yapabilecek durumda oluyorum ama yapabileceğim her şeyi yapmış olmuyorum.

Afiyet olsun Ebru'cum ..

Teşekkürler canım

Mesela bende kendimden şöyle bir örnek vereyim. Spor yapmadan kilo veriyorum ve vücudumda bunun eksilerini görmeye başladım. Benimde spor yapıp sıkılaşmam lazım ama ben yine kızımdan dolayı çıkamıyorum dışarıya. Kızımı bırakacak kimse olmadığı için istediğim gibi çıkamıyorum dışarıya. Ama havalarda biraz düzeldi. İnşallah bundan sonra başlayacağım yavaş yavaş spora.

Cadi seniiii

Agrisi boynuma kafama wuruyor ya agri kesici alip uzaniyim biraz, gorusuruz

geçmiş olsun canım

harika menü canım afiyet olsun

ohh mis gibi olmuştur canım eline sağlık. çiğ köfteyi fazla kaçırma akşam :)

O zaman hem özeleştiri yapalım hemde bir hafta içindeki durumu herkes kendince değerlendirsin. Bence çok güzel olur. Özellikle özeleştiri konusu.

takımda paylaşım çok iyi gerçekten kızlar herkes birbirine değer veriyor bu çok belli gerçek bir samimiyet var.paylaşım kendimize hakim olmamızdaki en büyük etken gerçekten.bu tek tek eleştirme fikri hoşuma gitti çok iyi olur bence de.

Ben de sporu çok ihmal ettim ama hiç içimden gelmiyor son zamanlarda ve biliyorum başlasam devamı gelecek, başlamak lazım ..

Teşekkür ederim uslandım artıkk

Cuma gününden itibaren başlayalım o zaman buna herkes kendini genel olarak görmüş olsun ..

MENÜM

Sabah

1 kase sütlü nesfit

Öğle

1 tabak pırasa yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Bol su

yarın eşim gelecek akşamda misafirimiz var yarın yoğun bir gün beni bekliyor kızlar

bugün menüm

sabah öğlen bir oldu
3 dilim ekmek
peynir
zeytin
akşam
2 kase tarhana çorbası salata

Ben de sporu çok ihmal ettim ama hiç içimden gelmiyor son zamanlarda ve biliyorum başlasam devamı gelecek, başlamak lazım ..

Benim imkanım yok Hilal'cim. Ben zaten şuan senin yerinde olsam kimse durduramaz beni. Şuan kendimi düşündümde ben senin yaşlarındayken 50 kiloydum. Ama hiç duramazdım yerimde. Sonradan ne hale gelmişim yaaaa

yarın eşim gelecek akşamda misafirimiz var yarın yoğun bir gün beni bekliyor kızlar

bugün menüm

sabah öğlen bir oldu
3 dilim ekmek
peynir
zeytin
akşam

Senin menüde çok güzel Ayşe'cim. Afiyet olsun. (Ekmeğin çok olmuş diyomuşum )

afiyet olsun canım çok güzel menün

Teşekkürler canım.

Teşekkür ederim uslandım artıkk

Cuma gününden itibaren başlayalım o zaman buna herkes kendini genel olarak görmüş olsun ..

Tamam canım hem yenilik olur bizim içinde. Cuma başlıyoruz

Sen hep usluydun ama bazen içine başka bişeyler kaçıyordu

Senin menüde çok güzel Ayşe'cim. Afiyet olsun. (Ekmeğin çok olmuş diyomuşum )

Teşekkürler canım.

ahh o ekmek var ya o ekmek

bu arada dünkü msj sayısını kime atıyorduk 12 benimki

kızımın yemeğini yedireyim,evi tekrar süpüreyim geliyorum kızlar.günde 2 kere süpürmem gerekiyor nerdeyse çok dağıtıp döken bir kızım var

MENÜM

Sabah

1 kase sütlü nesfit

Öğle

1 tabak pırasa yemeği

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Bol su

Çok güzel olmuş Ebru'cum ..

bugün menüm

sabah öğlen bir oldu
3 dilim ekmek
peynir
zeytin
akşam

Menün güzel olmuş canım ama biraz protein açısından zenginleştirsen daha iyi olabilir.
Yoğurt süt falan eklesen ..

Benim imkanım yok Hilal'cim. Ben zaten şuan senin yerinde olsam kimse durduramaz beni. Şuan kendimi düşündümde ben senin yaşlarındayken 50 kiloydum. Ama hiç duramazdım yerimde. Sonradan ne hale gelmişim yaaaa

Ne güzel canım ya ben de öyle olurum inşallah ..

spora ara verdiğin zaman hemen soğukluk giriyor araya malesef.

cuma günü başlayalım

Sizinle paylaşamam ama ben de sevdiceğim gelince bol bol yürütürüm gelince de düzenli spor için beni de kandırınn ..

Tamam canım hem yenilik olur bizim içinde. Cuma başlıyoruz

Sen hep usluydun ama bazen içine başka bişeyler kaçıyordu

Dimi ya şeytan mı öküz mü bir şeyler kaçıyordu içime eski halimi buluyorum şimdicikkk ..

Elmaliturtaya atıyoruz AYşe'cim ..

Amanın senin kız baya cadı desene 2 kez Allah kolaylık versin

6 - 7 Nisan : Elmaliturta

9 - 10 Nisan : File 76

11 -12 Nisan : Laydline

13 - 14 Nisan : Mutedeyyin

16 - 17 Nisan : TadLi

18 - 19 Nisan : UZAYIM

Listemiz bu şekilde Ayşe'cim. İstersen not alabilirsin.

Hilal'cim bende şu epilasyon konusunda Aycangül'ü takip ediyordum. Bu ay tarihleri değiştirmiş yeniden haberin varmı. Ben 8 i diye biliyordum ilk tarihi. Aralığıda uzamış.

Çok güzel menü. Afiyet olsun Hilal'cim...
MENÜM

Sabah

1 kase sütlü nesfit

Öğle

1 tabak pırasa yemeği

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Bol su
Nesfit diyeti var ya Ebru'cum, 2 öğün nesfit yiyorsun ona benzemiş... Afiyet olsun...

bugün menüm

sabah öğlen bir oldu
3 dilim ekmek
peynir
zeytin
akşam

Afiyet olsun Ayşe'cim. Ben de çok severim tarhana çorbasını...

Nesfit diyeti var ya Ebru'cum, 2 öğün nesfit yiyorsun ona benzemiş... Afiyet olsun...

Teşekkürler canım. Yazarken benimde aklıma geldi. Acaba diyorum bir süre denesem mi o nesfit diyetini. Gerçi bugün kahvaltıda peynir yiyemediğim için canım peynir istedi nedense. Ben en iyisi aynı düzen gideyim.

Hilal'cim bende şu epilasyon konusunda Aycangül'ü takip ediyordum. Bu ay tarihleri değiştirmiş yeniden haberin varmı. Ben 8 i diye biliyordum ilk tarihi. Aralığıda uzamış.

Canım eski tarihi görmemiştim ama başından beri 12si yazdı diye biliyorum.
8 marttaydı onunla karıştırmış olabilir misin ?

Teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…