aaaaaaa bıde kızlar gözbebekelrı ısık karanlık farketmıyor hep buyuk oluyor benıde arkadaslarım ısıgın altına gosturuyorlarda normalde kuculmesılazım ya ısıkta bırde yanıma hamıle olmayan bırını koyuyorlardı walla buyuk dıyorlardı
neyse ole anlamıslardı
gecen hafta ben 62.2-60.8=1.4 kg verdımmm:dance::dance::dance::dance:
tebrk ederiimmmmm
mafoldumben mafoldumben
yani şöyle birkaç kirpiki uçkısımlarından birleşiyor eğer hamileyse bu şekilde anlayabiliriz eskiden böyle anlarlarmış hamile oldukllarını ne garip dimi
baktım canım ikiz kaydirigubbakcemile5dosbam bak bakalım
günaydın kızlarrrr meliscim teşekkürler Şeniz a.s. ancak sadece suyla değil bu diyet sağlık orucuna başladık gerideki sayfalarımızda detayları var her türlü meyvenin ve sebzenin suyuyla fakat başlamadan önce vucud arındırması yaptık 7. günden sonra yağlar gidiyor 10 gün bu diyet için iyi sonundada 2 kiloyu geri alıyorsun ben 60 la başladım 56 ya düştüm ancak gecen hafta 59.4 olduğum için tam yansımadı sağlık orucunu araştırısan bizim geri sayfalarda detaylar var okadarda sağlıksız değil ama bırakıncada direk yemeğe geçmiyorsun canım vucudu alıştıra alıştıra uyarsan çok sorun olmuyor geri almıyorsun benim gibi değilde daha fazla kilolular için daha iyi sonuç alabiliyorlar a.s.
kızlar merhaba hemen yazayım bu hafta tam 100gr vermişim 61.9 ne çok değil mi neyse çok işim var gitmem lazım
[
bende olmadım canıım henüz ama sankim senin bebişin olcak gibi
ayna varsa bakarısın canım ya kirpikleirnin ucu çift çiftmi yani uc kısımları birleişkmi :CüvCüv:
5
]
besi bir yerdeyse beşiz demketir belki. Hayırlı haberler alırız inşallah acelemiz yok önümüzdeki aylar da olur
canım aman beşiz olmasın tabii takdiri ilahi ama çok zor olsa gerek
insanlar bir tane ile zor yapıyo.. ama ben ikiz olmasını çok istiyorum
kızlar biz de bu hafta listelerimizi yapalım güzel bir şekilde uygulayalım olurmu dediğim gibi dikkatle olmuyor kaçamak yapıyoruz gözümüze bile görünmüyor. Hadi bakalım bu hafta herkesten en az 500 gr bekliyorum kendimden en az 1 kilo
bi de emirelden, dosbadan, nereusdan
dosba şimdi ciddi çiftmi şimdii bebikinmi olcak
kızlar biz de bu hafta listelerimizi yapalım güzel bir şekilde uygulayalım olurmu dediğim gibi dikkatle olmuyor kaçamak yapıyoruz gözümüze bile görünmüyor. Hadi bakalım bu hafta herkesten en az 500 gr bekliyorum kendimden en az 1 kilo
bi de emirelden, dosbadan, nereusdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?