Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tebrk ederiimmmmm

mafoldumben mafoldumben

kızlar merhaba hemen yazayım bu hafta tam 100gr vermişim 61.9 ne çok değil mi neyse çok işim var gitmem lazım

[

bende olmadım canıım henüz ama sankim senin bebişin olcak gibi
ayna varsa bakarısın canım ya kirpikleirnin ucu çift çiftmi yani uc kısımları birleişkmi
:CüvCüv:[/QUOTE]

canım baktım çift falan değil sanki üçü beşi bi araya gelmiş kafamçokkarıştı kesin ikiz olacak
:sm_cool:

yani şöyle birkaç kirpiki uçkısımlarından birleşiyor eğer hamileyse bu şekilde anlayabiliriz eskiden böyle anlarlarmış hamile oldukllarını ne garip dimi

bende duymuştum ama testler öle demiyor

dosbam bak bakalım
baktım canım ikiz kaydirigubbakcemile5

bu şekilde bi diyet kesinlikle doktor gözetiminde yapılmalı !!!

maşallah bu hafta çok güzel vermişsiniz....
anladığım kadarıyla 1.olamayız ama belki 2. veya 3. oluruz

5
kızlar merhaba hemen yazayım bu hafta tam 100gr vermişim 61.9 ne çok değil mi neyse çok işim var gitmem lazım

olsun canım 100 grda 100 grdır damlayta damlaya göl olur.

[

bende olmadım canıım henüz ama sankim senin bebişin olcak gibi
ayna varsa bakarısın canım ya kirpikleirnin ucu çift çiftmi yani uc kısımları birleişkmi
:CüvCüv:

canım baktım çift falan değil sanki üçü beşi bi araya gelmiş kafamçokkarıştı kesin ikiz olacak
:sm_cool:[/QUOTE]
besi bir yerdeyse beşiz demketir belki. Hayırlı haberler alırız inşallah acelemiz yok önümüzdeki aylar da olur

5

]
besi bir yerdeyse beşiz demketir belki. Hayırlı haberler alırız inşallah acelemiz yok önümüzdeki aylar da olur

canım aman beşiz olmasın tabii takdiri ilahi ama çok zor olsa gerek
insanlar bir tane ile zor yapıyo.. ama ben ikiz olmasını çok istiyorum

kızlar biz de bu hafta listelerimizi yapalım güzel bir şekilde uygulayalım olurmu dediğim gibi dikkatle olmuyor kaçamak yapıyoruz gözümüze bile görünmüyor. Hadi bakalım bu hafta herkesten en az 500 gr bekliyorum kendimden en az 1 kilo
bi de emirelden, dosbadan, nereusdan

ben gerçekten en az 1 kilo bekliyorum kendimden ... adette olsam bunu bahane olarak sunmayacağım

dosbam yok dereceye giremeyiz. Jojel vermiş ama burada olmadığı dönemde almış olduğundan almış görünüyor.
Ayrıca 7ç. takım ve 5. takım var.

dosba şimdi ciddi çiftmi şimdii bebikinmi olcak

valla canım sen diyene kadar fark etmemiştim ama benim kipriklerim çok sık zaten :)) anlamadım desem... belki önceden de böle idi :)) ama dediğin gibi üçü beşi bi arada uçları...
ama testler negatif (

benden bişey beklemeyinn bişey yapamıyorum olmuyorr
burdaki en saçma üyeyiimm ve herkes kilo vermişken ben eksiye düşürmek istemiyorum
meliscim sen direk mezun ettir benii
ben her seferinde söylüyprum belki yeter artık diceksiniz ama
piskolojimi bilemezsiniz
çok ağırıma gdiyor olmyınca işe yaramaz hissediyorum kendimi
lütfen mezun edin bitsen artık bu işkencemm yada atın diskalifiye edi bişeyler yapın mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…