Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. takım **108.etap**

ad1 ( 55.7 / 55.4 / 0.3 / 0.54&#37
nereus (64.1 / 64.5 / -0.4 / -0.62%)
melis08 (60.0 / 60.1 / -0.1 / -0.17%)
dosba (70.4 / 70.5 / -0.1 / -0.14%)
melzeyit (78.8 / 78.0 / 0.8 / 1.02%)
patbori (71.8 /
şişgo (57.0 / 56.6 / 0.4 / 0.70%)
acıbiber2053 (66.5 / 65.1 / 1.4 / 2.11%)
emirel (62.0 / 61.9 / 0.1 / 0.16%)
jojel (65.0 / 67.2 / -2.2 / -3.38%) (interneti olmadığı için kendi isteiği ile ayrılmıştı, şimdi interneti var ve yeniden aramızda, ayrıldığı kilo: 65)
tırtıl kelebek (62.2 / 60.8 / 1.4 / 2.25%) (yeni üye)

patbori kaldı

Son düzenleme:
valla canım sen diyene kadar fark etmemiştim ama benim kipriklerim çok sık zaten :)) anlamadım desem... belki önceden de böle idi :)) ama dediğin gibi üçü beşi bi arada uçları...
ama testler negatif (

hayırlısı olsun tatlım.

canım bak senin çabanı görüyoruz bence sen de bir problem olabilir troid falan vs.
doktora görünmeli testler yaptırmalısın bence daha önce de söylemiştim.
Bizim için senin varlığın yeterli 6 aydır birlikteyiz alıştık be sana gülüm. Ama psikolojim çok kötü etkileniyor diyorsan seni mehalim kallistem gibi mezun ederiz ama buralarda olursun listede görünmezsin diyete devam edersin.
Canın isterse tekrar alırız takıma ne dersin hayatım?

patbori dün böle yazmıştı ama gelir sanırım

öyle yapın meliscim
ya belki anlatamıyorum yapamıyorumm ama çok canım sıkkınn
listeye bakınca birkez daha sıkıldım

patbori dün böle yazmıştı ama gelir sanırım

evet canım sağol şimdi hatırladım ama aldığı 1 kilo falan vardı onun üzerinden verdim diyordu. Gelkşr herhalde tam sonucu ondan öğrenebiliriz.

öyle yapın meliscim
ya belki anlatamıyorum yapamıyorumm ama çok canım sıkkınn
listeye bakınca birkez daha sıkıldım

tamam tatlım sen sıkılma yeter. Takım baskısı azalsın üzerinden rahatla psikolojik olarak.
Son kararınsa püsküüte yazacağım.

merhaba kizlar nasilsiniz ben bugün evdeyim kizimin okulu kapali bugün ama ögleden sonra gidecem ise nereus kuzum ne oldu yine bencede melisin dedigi gibi biraz ara ver ama buralarda ol biraz rahatla kendinin cok sktn galiba kilolar onun icin gitmiyor ama bi dr git ihmal etme
meliscim sen nasilsin minik kuzun nasil cok tatli masallah
tirtil sen nasilsin canim

canım kilo çizelgen göstermiyo mu ben mi göremiyorum
valla hayatım sanırım bir problem var.daha önceleride gelip gidiyordu çizelgem düzelir dedim ama sanırım el atsam iyi olacak.
sağol canımcım bende iyiyim.ama görüşemiyoruz.az kaldı da bakalım o azı getirebilecekmiyim.sona yaklaştıkça yavaşlıyor insan.

ad1 canımm olur sanda mantı yapam
neyse mantıda kararlı yedım ama az once malesef cilekli 165 kalorılık cornetto yedım çok pişmanım bunun cezasını yarın cekecegım
afiyetolsun hayatım.sen kendine cezayı veriyorsun zaten.pişmanlık. kaydirigubbakcemile3
canım bende yazdım ama sağolsun eşim pc yi kapattı sonrada diziye dalmışım unuttum valla.tamam hayatım hayırlı yolculuklar sana.öpüldün. a.s.

kızlar yarın ben memlekete gidiyorum paylaşım yapamam söyleyeyim dedim
:gitme:

annem dolmalardan falan söz ediyordu bilmiyorum işim zor 5 kilo alıp geliyor muşum
aman hayatım işin zor biliyorum ama birazcık tutman gerek kendini.az az ama sık ye.nede olsa yemekler senin elinde.istediğin zaman yiyebilirsin.her yemek yiyişindede en az yarım litre su iç.böylelikle çok yemeği engellemiş olursun. cokacimcoook
günaydın
1.400 vermeme rağmen geçen haftaya göre 100 gr almış bulunuyorum
kızlar inanın elimden gelenin en iisini yaptım kusura bakmayın
kilom 70.500
hala adet olmadım (
canım senin durum sanırım psikolojik oldu. dr a görünmüşmüydün. inşallah bebiş vardır da aksi bir durum yoktur ama yoksa bile sıcaklandan kaynaklanmıştır diye düşünüyorum hala. ayrıca harika kilo vermişsin.olsun sende bir dahaki haftaya 1400 daha verirsin sıkma kendini canım. :teselli:

ben sadece marketten aldığım şu abur cuburları kestim işte sonuç emzirmek çok faydalı.oğluşta iyi kilo alıyo sütümde var çok şükür
maşallah hayatım nazar değmesin inşallah.

7 gündür sadece suyla duruyoruz diyorlar çok sağlıksız tabi haftaya bir kısmını geri alırlar ama ne motivasyon
asla yemek yemeden duramam.o nasıl bir diyet anlamadım valla.Allah verede sağlıklarından olmasalar inşallah.
maşallah bu hafta çok güzel vermişsiniz....
anladığım kadarıyla 1.olamayız ama belki 2. veya 3. oluruz
yok hayatım 6.takımın intahara meyilli diyetleriyle 2.yada 3.de olamayız gibi görünüyor.baksana sadece su içerek diyetmi yapılır.

:gitme:

kendinde rahatsız edici durumlar hissediyorsa bencede dr a gitmeli ama bir diyetisyene gitse o bile söyler sorunun ne olduğunu sanırım.ama bence vücudu verecek yağım yok diye haykırıyor. delikafadulden

kızlar akşam dondurma yedıgım ıçın bugun kahvaltı ypmadım
sımdı oglen yemegı yerıne 3 yk dolu yogurt 2 yemek kasıgı galeta unu(kendım bayat ekmeklerden yaptım)
vede her ogun oncesı 2 su bardagı su vede yesıl cay

melisim bende mehalimde geldik canım bizim listeyi toparlıyoruz seninki hazır olunca bırakırsın bize yada profilden dürtersin :))..

canım iyisin umarım.
Ben de iyiyim, kuzum çok yaramaz insan 1 sn. durmazmı yerinde durmuyor, oyuncakları kaldırdım hep oynamıyor. Teşekkür ederim canım çok tatlı ama bir o kadar da cadı, tatlı cadı işte.
Kızının karnesi iyidir herhalde tebrik et bizim için canım.Z

sağol canımcım bende iyiyim.ama görüşemiyoruz.az kaldı da bakalım o azı getirebilecekmiyim.sona yaklaştıkça yavaşlıyor insan.

biter canım hepsi gider. oğluş nasıl

afiyet olsun canım. keten tohumu da yiyebilirsin yoğurtla.

canım kusura bakma geç yazıyıorum
son kararımm teşekkürler yardımların içinn

tamam talım ama hep buralardasın unutma

melisim bende mehalimde geldik canım bizim listeyi toparlıyoruz seninki hazır olunca bırakırsın bize yada profilden dürtersin :))..

hoşgeldiniz canım patbori kaldı iyi de kilo bvermişti aslında dün yazmış ama kesin olsun diye. Ben haber veririm sizlere.

karamanlı ablacım belki çok taktım belki yapamadım
belki rahatsılzık bilemicem ama ben ciddi anlamda yıprandım
kelebek 2 kilo verirken ben veremiyorum olmuyor
bakınca üzülüyorum sterese giriyorum
önce şakasına ben enson burdan giderim diyordum ama böyle giderse
13. takımın 3. nesilinde bile olurum heralde
ciddi anlamda sorun yapıyorum geçen çok yemiştim yemeseydin verirdin dieksiniz
bu hafta okadar yemedim kebap bile yarımdı
akşam yemekleri hep hafiifti lahmacunlara hayır dediğim halde olmadı
büyük ihtimalle sağlık sorunum var yardımlarınız için teşekkürler
hepinizn hedefinize ulaşcağınıza eminimm görüşmek üzere hepinizi tanıdığımada çok sevindim
Şeniz

canim kizim anaokuluna gidiyor daha ilk senesi dah kapanmiyor burda okullar temmuz sonun da insallah ama onun simdi tam tatli oldugu dönemler konusuyormu melis

canım belki de verecek kilon yoktur insanlar ideal kiolarının altına inemezlermiş.
bu ne böyle veda gibi buralarda olman sadece listede olmaman şartıyla kabul ettikkaydirigubbakcemile

canim kizim anaokuluna gidiyor daha ilk senesi dah kapanmiyor burda okullar temmuz sonun da insallah ama onun simdi tam tatli oldugu dönemler konusuyormu melis

bilmem anaokulda bbile karne veriyorlar gibi geldi bana da.
kendi çapında konuşuyot taklit ediyor bvizim söylediklerimizi. net söyledikleri: anne (çok güzel söylüyor bayılıyorum), baba, dede, anneanne, eda (tayzesi), gel, tedi (kedi), ku (kuş), mama, meme aklıma gelenler

teşekkürler canım..o zaman şimdilik sadece 1 kilo vermiş sayılıyorum mafoldumben

patborinin bu sözüne ithafen düzenliyorum listeyi 2200 vermiş ama almıştı 1 kilo vermiş kaydediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…