canım belki de verecek kilon yoktur insanlar ideal kiolarının altına inemezlermiş.
bu ne böyle veda gibi buralarda olman sadece listede olmaman şartıyla kabul ettikkaydirigubbakcemile
belki uzunca bir süregelmem oyüzden yaazdım böyle
kendinize çok iyi bakıın
hepinizi tek tek öptüüümmmmm opuyorumnanaktan Şeniz
bilmem anaokulda bbile karne veriyorlar gibi geldi bana da.
kendi çapında konuşuyot taklit ediyor bvizim söylediklerimizi. net söyledikleri: anne (çok güzel söylüyor bayılıyorum), baba, dede, anneanne, eda (tayzesi), gel, tedi (kedi), ku (kuş), mama, meme aklıma gelenler
ad merhaba canim nasilsin oglusun nasil
yok canim burda yok
ay yerim ben onuilk konutuklarinda cok tatli oluyorlar kelimelri tam cikaramiyorlar yarim yarim
iyiyim karamanlım sağolsın oğluşta iyi çok şükür.yavaş yavaş asabi olmaya başladı.artık herşeyi daha iyi anlıyor.birtek anne demiyor.oyuna dönüştürdü biz anne dedikçe oda baba diye bağırıyor.beni deli ediyor zibidi.meliscim ne güzel maşallah hayatım bak senin kız neler söylüyor bizim zibidi bab ve dedden başka birşey dememekte inat ediyor.biz öğretmek istedikçe baba demeye devam ediyor.ne yapalım artık öğrenesiye kadar yapacak birşey yok sanırım.erkek çocuklar geç konuşurmuş diyorlar ne kadarı doğru bilmiyorum ama benimkinin geç konuşacağı kesin sanırım. Şeniz
iyiyim karamanlım sağolsın oğluşta iyi çok şükür.yavaş yavaş asabi olmaya başladı.artık herşeyi daha iyi anlıyor.birtek anne demiyor.oyuna dönüştürdü biz anne dedikçe oda baba diye bağırıyor.beni deli ediyor zibidi.meliscim ne güzel maşallah hayatım bak senin kız neler söylüyor bizim zibidi bab ve dedden başka birşey dememekte inat ediyor.biz öğretmek istedikçe baba demeye devam ediyor.ne yapalım artık öğrenesiye kadar yapacak birşey yok sanırım.erkek çocuklar geç konuşurmuş diyorlar ne kadarı doğru bilmiyorum ama benimkinin geç konuşacağı kesin sanırım. Şeniz
kızlar maaşllah tebrik ederim hepinizi sizi çok özleyeceğim alıştım size 10 gün sonra görüşürüz belki nete girebilirsem yazarım yok giremezsem acibiberden alırım haberlerinizi hepinizi öpüyorum hoşçakalınzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?