inşallah canım haftaya cumaya 83ü bari görsem dikkat etmeye devam ,ebrum senin sayende 13.takımı da unutmuyorum tabi.23 nisandan sonra da devam inşallah .bugün tayinden haber geldiben döner sermaye olarak atandımya o yüzden benim evrak beklemedeymiş canım ne demek anlamadım
Aferin Hilal'ime. Tam boncukluksun bu hafta.
Aslı'cım sen unut canım bu günü. Yarın sabah kalkınca tartılmayı unutma olurmu. Bugün olan olmuş geriye dönüp bakma. Bidahakine daha dikkatli olursun.
Bu arada bugün bizim bölümde lahmacun vardı öğle yemeğinde ben yemedim. Bide üzerine baklava söylediler onuda reddettim.
inşallah canım haftaya cumaya 83ü bari görsem dikkat etmeye devam ,ebrum senin sayende 13.takımı da unutmuyorum tabi.23 nisandan sonra da devam inşallah .bugün tayinden haber geldiben döner sermaye olarak atandımya o yüzden benim evrak beklemedeymiş canım ne demek anlamadım
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 tane tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 tabak salata
4 tane sulu köfte
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay
Süpersin Ebru ne güzel reddetmişsin öyle.
Aslı'cım 23 nisanda ne var?
Çok güzel olmuş süpersin canım.
Teşekkürler Hilal'cim. İnşallah yarın tartıda iyi sonuçlar göreceğiz hep birlikte.
slm kızlar bilgisayar geldi sonunda kaç gündür tamirdeydi.biraz sesi var ama şimdilik idare ediyor.
Ben de bu hafta takımdan çok güzel sonuçlar bekliyorum.
Kaçamak yok denilecek düzeydeydi.
slm kızlar bilgisayar geldi sonunda kaç gündür tamirdeydi.biraz sesi var ama şimdilik idare ediyor.
Hilal,ailesi anlayacak giibi degil.. hepsi asalak ya...
Ahh Melek'im ya kıyamam sana.
Eşler arasında en üzüldüğüm problem aile ile ilgili şeyler olması.
İki kişi o kadar iyi anlaşırken 3. kişiler.
Ailesi tabi çok zorda kalınca yapılır ama anladığım kadarıyla sürekli size güvenip hareket ediyorlar.
Umarım ailesi fark eder bu durumu da problemler ortadan kalkar.
inş. ama sanmıyorummalesef erkeklerin genelinde var bu durum,bildiginden sasmiyolar gün geliyo senin dedigine geliyolar ama is isten gecmis oluyo,Allah yardimciniz olsun tez zamanda esinin aklini basina getirsin ins
Canım benim çok zor bir durum bu durum. İlk evlendiğimiz dönemlerde bir defada bizim başımıza geldi. Eşimin ailesi bişey için para istedi. Ben biraz çıngar çıkarttım bu son olsun bidaha imkanı yok olmaz dedim. Önceleri eşim yok diyemiyordu. Ben bir şekilde ona yok dedirttirdim. Sonuçta biz cebimizde ne kadar varsa ona göre harcama yapıyoruz. Herkesinde böyle yapması lazım. Paran yoksa harcamazsın. Ama parası olmadan harcama yapanlara gıcık oluyorum. Ben sıkıyorum bir yerlerden başkaları rahat rahat yiyor. Sonucuda bana dokunuyor. Yok öyle yağma. Ben izin vermem öyle şeylere. Ve sonuçta benim dediğim oldu. Bir iki defa yok dedi. Daha sonrada onlar istemez oldular. Ama eğer hep evet deseydik sonu hiç gelmeyecekti.
Hoşgeldin Elif'cim çok şükür özledik ya.
Nasılsın iyi misin ?
İnşallah canım benim.
Hoşgeldin Elif'cim. Özledik seni.
sendikadan geldi haber bende döner sermayeyim hayırlısı bakalım ,hilalcim23ünde memlekete gidiyorum herseferinde arkamdan hep kilo almış derler sonradan kulağıma gelir.üzülürdüm
iyi aksamlar kizlar,bugünkü menümü yazayim
sabah-ögle
2 ince idlim kabakli börek,yarim dilim 3 renkli,
ksiir ( kac kasik bilmiyom) zeytin,peynir
aksam
3 kase cacik
biraz findik ceviz
alışmışlar para olmadan harcamaya... bizde burda sıkıntı cekiyoruz...
inş. ama sanmıyorum
ebru bak,senin ekonomik özgürlüğün var,istedigin zaman posta koyarsın...
ama öyle olmuyor..bak az önce konustum, beni anla dedim.. "sen sana bişey dendimi,banane deyip gececeksin" diyor.ve dün ablalarıyla konsutum diye,"bu ay sana para vermeyecegim" diyor...
sinirden üzüntüden kafam bozuldu.. sürekli aglıyorum...
onlara bişi desem,yine ben suclu oluyorum.
"bundan sonra sizinkilerede bişi almayacksın" diyor bu sefer.
halbuki benim ailemle ne alaksı var?
bıktım valla... gidecek bi yerim olsa,anında bırakıp gidicem..o duruma geldim...
iyiyim kızlar siz nasılsınız.
hilalcim sen izne çıkmadınmı
canim Allah`tan umut kesilmez ,seninde sinavin bu demekki anliyorum cok zor ama ümitsizlide düstügün zamanlarda su sözü hatira.
alışmışlar para olmadan harcamaya... bizde burda sıkıntı cekiyoruz...
inş. ama sanmıyorum
ebru bak,senin ekonomik özgürlüğün var,istedigin zaman posta koyarsın...
ama öyle olmuyor..bak az önce konustum, beni anla dedim.. "sen sana bişey dendimi,banane deyip gececeksin" diyor.ve dün ablalarıyla konsutum diye,"bu ay sana para vermeyecegim" diyor...
sinirden üzüntüden kafam bozuldu.. sürekli aglıyorum...
onlara bişi desem,yine ben suclu oluyorum.
"bundan sonra sizinkilerede bişi almayacksın" diyor bu sefer.
halbuki benim ailemle ne alaksı var?
bıktım valla... gidecek bi yerim olsa,anında bırakıp gidicem..o duruma geldim...
Bu sefer çok güzel tepkiler alacaksın canım 23 nisana reglinde bitmiş olacak daha da incelirsin.
Kuzum sabah-öğle olmamış ama bugünlük böyle olsun.
Ahh canım benim ya ..
Onlara mı vermeyecekmiş bu hafta ?
Ailene ne alıyorsun ki giderken aldığın 2-3 şeyden mi bahsediyor.
Çok kızıyorum bu durumlara Melek'cim inşallah haziranda şu ataman olur da bu konularda daha rahat olursun.
canim Allah`tan umut kesilmez ,seninde sinavin bu demekki anliyorum cok zor ama ümitsizlide düstügün zamanlarda su sözü hatira.
``birgün dünyaya ait bir derdin olursa,Rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme,
derdine dönüp ,benim büyük bir Rabbim var de ``
Allahim sana ya sabir ismiyle tecelli etsin ins
evet canim malesef öyle oldu,aksamina dengelemye calistim iste ne yapalim :)
takiminizi cok sevdim ben,masallah herkes cok dikkatli bu durumda benimde toparlanamam büyük destek olacaginiz kesin,kacamak yapmaya utanirim ben bu takimin icinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?