Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 tane tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 tabak salata
4 tane sulu köfte
2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay

Hadi yaaaa eskiden dönersermaye merkezi bütçe ayrımı yoktu alt bölge tayininde. İnşallah hayırlısı olur. Sendikadan mı geldi haber? Bende döner sermaye kadrosundayım.

Süpersin Ebru ne güzel reddetmişsin öyle.

Aslı'cım 23 nisanda ne var?

Çok güzel olmuş süpersin canım.

slm kızlar bilgisayar geldi sonunda kaç gündür tamirdeydi.biraz sesi var ama şimdilik idare ediyor.

sendikadan geldi haber bende döner sermayeyim hayırlısı bakalım ,hilalcim23ünde memlekete gidiyorum herseferinde arkamdan hep kilo almış derler sonradan kulağıma gelir.üzülürdüm

iyi aksamlar kizlar,bugünkü menümü yazayim

sabah-ögle

2 ince idlim kabakli börek,yarim dilim 3 renkli,
ksiir ( kac kasik bilmiyom) zeytin,peynir

aksam
3 kase cacik
biraz findik ceviz

Hilal,ailesi anlayacak giibi degil.. hepsi asalak ya...
alışmışlar para olmadan harcamaya... bizde burda sıkıntı cekiyoruz...
malesef erkeklerin genelinde var bu durum,bildiginden sasmiyolar gün geliyo senin dedigine geliyolar ama is isten gecmis oluyo,Allah yardimciniz olsun tez zamanda esinin aklini basina getirsin ins
inş. ama sanmıyorum

ebru bak,senin ekonomik özgürlüğün var,istedigin zaman posta koyarsın...

ama öyle olmuyor..bak az önce konustum, beni anla dedim.. "sen sana bişey dendimi,banane deyip gececeksin" diyor.ve dün ablalarıyla konsutum diye,"bu ay sana para vermeyecegim" diyor...

sinirden üzüntüden kafam bozuldu.. sürekli aglıyorum...

onlara bişi desem,yine ben suclu oluyorum.
"bundan sonra sizinkilerede bişi almayacksın" diyor bu sefer.
halbuki benim ailemle ne alaksı var?

bıktım valla... gidecek bi yerim olsa,anında bırakıp gidicem..o duruma geldim...

sendikadan geldi haber bende döner sermayeyim hayırlısı bakalım ,hilalcim23ünde memlekete gidiyorum herseferinde arkamdan hep kilo almış derler sonradan kulağıma gelir.üzülürdüm

Bu sefer çok güzel tepkiler alacaksın canım 23 nisana reglinde bitmiş olacak daha da incelirsin.

iyi aksamlar kizlar,bugünkü menümü yazayim

sabah-ögle

2 ince idlim kabakli börek,yarim dilim 3 renkli,
ksiir ( kac kasik bilmiyom) zeytin,peynir

aksam
3 kase cacik
biraz findik ceviz

Kuzum sabah-öğle olmamış ama bugünlük böyle olsun.

Ahh canım benim ya ..
Onlara mı vermeyecekmiş bu hafta ?
Ailene ne alıyorsun ki giderken aldığın 2-3 şeyden mi bahsediyor.
Çok kızıyorum bu durumlara Melek'cim inşallah haziranda şu ataman olur da bu konularda daha rahat olursun.

canim Allah`tan umut kesilmez ,seninde sinavin bu demekki anliyorum cok zor ama ümitsizlide düstügün zamanlarda su sözü hatira.

``birgün dünyaya ait bir derdin olursa,Rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme,
derdine dönüp ,benim büyük bir Rabbim var de ``

Allahim sana ya sabir ismiyle tecelli etsin ins

evet canim malesef öyle oldu,aksamina dengelemye calistim iste ne yapalim :)

takiminizi cok sevdim ben,masallah herkes cok dikkatli bu durumda benimde toparlanamam büyük destek olacaginiz kesin,kacamak yapmaya utanirim ben bu takimin icinde :)

ben sifayi kapiyorum galiba,

bas agrisinin yanina hapsirma ve burun tikanikligida eklendi yandi gülüm keten helva ,kolay kolay toparlanamiyorumda ben,göya spora basliycaktim

Ne kadar güzel bir sözmüş bu benim gibi sık sık karamsar olan bir insan için çok etkileyici.

TAbi sen kaçamak yapınca hemen çökeriz üstüne
Şaka bir yana gerçekten buranın etkisi bir başka ben burası olmasa böyle bir kiloyu mümkün değil veremezdim.
Bir de şöyle bir durum birileri çok kaçırdığında bu takıma dağılıyor ben de biraz yiyeyimd erken kaçamaklar artıyor o yüzden hepimizin çok dikkatli olması gerekiyor.

melek sanırım eşinle ailesi yüzünden tartışmışsınız üzme kendini canım zaten o 3. kişilere deli oluyorum benimde huzurumu hep onlar kaçırır.ama elimden bir şey gelmiyor hep kazanan onlar oluyor.
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…