kızlar ya bu 7 ..takım neler yapmış öle anacım biz gene nal toplamışız ayy ne oalcak bizim bu halimiz bu takıma üye olmadan önce topiği okurken bi çekim hissettim 13 takıma demekki sebebi benim gib boğaza düşükünlükmüşşş
teşekkürler canım..o zaman şimdilik sadece 1 kilo vermiş sayılıyorum mafoldumben
patborinin bu sözüne ithafen düzenliyorum listeyi 2200 vermiş ama almıştı 1 kilo vermiş kaydediyorum.
bizde seni özleyeceğiz canım kendine dikkat et oralarda az az ama sık ye olurmu hayatım.kızlar maaşllah tebrik ederim hepinizi sizi çok özleyeceğim alıştım size 10 gün sonra görüşürüz belki nete girebilirsem yazarım yok giremezsem acibiberden alırım haberlerinizi hepinizi öpüyorum hoşçakalınzemuszemus
yerim ben onun dodo deyişini. çok sevimliler ya.ne yapıcaz biz bunlarla bilmiyorum. canları sağolsunda gerçi gerisi önemli değil zaten. Şenizcanım bizimki de babaya inat yapıyor. İlk söylediği kelime baba idi 2 ay falan oldu, 3 haftadır bıraktı biz baba dedikçe o dodo diyip gülüyor babası çıldırıyor tabi. Bu arada dodo da telefon alo yani. Bizim teller çalınca alo diyince oda elini kulağına götürüp dodo diye bağırıyor.
Benimkinde de asabiyet had safhada. Elinden bir şey alınca ya da bir şeye dokunmasın diye sakın hayır diye bağırınca bir söylenişi var inanamazsınız nasıl kızıyor.
Erkek çocuklar kızlara göre geç konuşur yürürlermiş canım seninki de yakında konuşur merak etme tatlım.
tamam emirelcim aklımda tutacam hayatım. yerimsenibenadcım geç konuşan çocukları sonradan susturmak mümkün olmuyor çokı konuşuyorlar emirel demişti dersin
allah kolaylık versin hayatım.güzel güzel atlatırsın inşallah.selam kızlar,aranızda değilim ama tartıldım bu sabah ne almışım ne vemişim,son gaz düğün hazırlıkları devam ediyo valla iş yap yap iflahım kesildi:bbo:ama az kaldı inş. son iki gün yarın kına gecemiz var sonraki gün de nikah ve bir ev dolusu misafir(ALLAH'ım bana yardım eta.s)bu arada yediklerime dikkat ediyorum ve bol su tüketmeye çalışıyorum,hepinizi yanaklarınızdan mıncırıyorumhihoyyyt
[canım çok özürdiliyorum...ya ben dün aşam melzeyitle konuştum..ama bu gün giremeyeceğimi söyleyemeden çıkmışımbu gün karne günüydü..koştur koştur gittim okula...vedalar ağlaşmalar(benim de tayinim çıktı ya)..ancak düştüm eve...
kızlar ya bu 7 ..takım neler yapmış öle anacım biz gene nal toplamışız ayy ne oalcak bizim bu halimiz bu takıma üye olmadan önce topiği okurken bi çekim hissettim 13 takıma demekki sebebi benim gib boğaza düşükünlükmüşşş
[canım çok özürdiliyorum...ya ben dün aşam melzeyitle konuştum..ama bu gün giremeyeceğimi söyleyemeden çıkmışımbu gün karne günüydü..koştur koştur gittim okula...vedalar ağlaşmalar(benim de tayinim çıktı ya)..ancak düştüm eve...
kilomu doğru kaydetmişsin canım.70.8 dim..sabah adet olmuşum...belki daha fazla da verirdim..neyse kalanı haftaya olsun..
teşekkürler melisim..derse hep geç kalan tembel öğrenci gibiyim yaaaaaaa :sinifsinif:
yerim ben onun dodo deyişini. çok sevimliler ya.ne yapıcaz biz bunlarla bilmiyorum. canları sağolsunda gerçi gerisi önemli değil zaten. Şeniz
bende ilkokul öğretmenimden ayrılırken çok ağlamıştım.o günlerim geldi gözümün önüne. :çok üzgünüm: güzel bir tatil yaşarsın inşallah hayatım.
bu arada meliscim sende tatildesin şimdi değilmi.yoksa yazın çalışan öğretmenlerden misiniz?
günaydın kızlarrrr meliscim teşekkürler Şeniz a.s. ancak sadece suyla değil bu diyet sağlık orucuna başladık gerideki sayfalarımızda detayları var her türlü meyvenin ve sebzenin suyuyla fakat başlamadan önce vucud arındırması yaptık 7. günden sonra yağlar gidiyor 10 gün bu diyet için iyi sonundada 2 kiloyu geri alıyorsun ben 60 la başladım 56 ya düştüm ancak gecen hafta 59.4 olduğum için tam yansımadı sağlık orucunu araştırısan bizim geri sayfalarda detaylar var okadarda sağlıksız değil ama bırakıncada direk yemeğe geçmiyorsun canım vucudu alıştıra alıştıra uyarsan çok sorun olmuyor geri almıyorsun benim gibi değilde daha fazla kilolular için daha iyi sonuç alabiliyorlar a.s.
yeşil mercimeğin sağlığa çok faydalı olduğunu duymuştum bende.ebru şallı bile evinde haftada 2 kez yemeğini yapıyormuş. bende çok severim ama eşim pek beğenmez.ama ben yinede oğlum için pişiriyorum.salatanın içine başka neler koydun hayatım.
dosbacığım kesinlikle haklısın 6 öğün ye azye herşeyden mutlaka al ve spor yap arkadaşım evet biz zor zayıflıyorum çünki spor yapmıyorum ve bazen kaçırıyorum ama eğer doğru yaparsan bu işi vücut isyan etmiyor 1-1 2 yani
canım iyi dileklerin için sağol..ben de çok ağladım içim arçalandı..ama biri gidecek biri gelecek...bende ilkokul öğretmenimden ayrılırken çok ağlamıştım.o günlerim geldi gözümün önüne. :çok üzgünüm: güzel bir tatil yaşarsın inşallah hayatım.
bu arada meliscim sende tatildesin şimdi değilmi.yoksa yazın çalışan öğretmenlerden misiniz?
arkadaşlar aranızda su orucunun sağlılı olduğunu düşünen varsa denesin bakalım ben İNANMMMMMMIIIIIIYYORUM su ve kas kaybettikten sonra ne olacak bu kilolar yağ olarak sönecek benim diyetimin 2 günü kaldı zayıfladımmı evet istediğim kadarmı hayır ama haftaya caloriyi arttırmayı planlıyorum vücudumuzu şaşırtalım ama her kilo verme yöntemini de sağlılı olduğuna inanmıyorum misal SAĞLIK ORUCU bir haftadır takip ediyorm domates hariç hiç bir sebzenin suyunu yapmadılar hazı 100*100 meyve suları alıp içtiler şimdi nerdecalsiyum soruyorum protein karbonhidrat vallahi günde nerdeyse 3 bardak ayran içiyorum bana yetmiyor 1 haftada 6 kilo bu nasıl bir haksızlıktır vücuda ya
sağolasın bacım.emine beder gibisin valla.aslında tarifi çok kolay,doğrusu yemeden önce bende nasıl olurki diye düşünmedim değil hiç bu kadar lezzetli olabileceğini düşünmemiştim,göz kararı yeşil mercimeği bikaç saat öncesinden ılık suyla ıslattım,zaten o zaman zarfında şişiyolar sonra haşladım kaynamış suya tuz da koyarak ve karıştırma kabıma aldım arpa şehriye içine ne kadar koymak istiyorsan onuda makarna haşlar gibi haşladım,yine kaynamış suya tuz ve az sıvı yağ koyarak haşladım,haşlanan arpa şehriyeleride yeşil mercimeğin üzerine döktüm.sonrasında kuru soğan ama beyaz olanından bolva ince ince kıydım daha sonra kimyon çok yakıştığı için biraz fazlaca koydum pulbiber karabiber sıvı yağ limon ve tuz koydum,yeşillik olarakta maydonoz ve dereotu doğrdım,arzuya göre konulabilir yinede ama bence çok yakışıyo,hepsini harmanladım,işte hepsi bu kadara.shem bu kadar basit bir o kadar lezzetli ve besleyici vede kalorisi az(AFİYET OLSUN)kaydirigubbakcemile3
kötükedihüso :uhm:ad sağol aydınlandımkötükedihüso
canım iyi dileklerin için sağol..ben de çok ağladım içim arçalandı..ama biri gidecek biri gelecek...
canım kesinlikle katılıyorum..ablamın arkadaşı su orucunu yaptı ve çok kötü bir hastalık nüksetti..günlerce hastanede yattı ve ölümün eşiğinden döndü...
biz sağlıklı verelim kiloları
meliscim,istanbul güzel olacak bizim için.tayinimiz pendiğe çıktı...sen nerdeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?