Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet ya sev,yoz hepimiz yeöeği ama olsun emin adınlarla ilerliyoruz işte.boşver sen şimdi 7. takımı falan haftay biz neler yapacağız onu düşün.zaten kalmış şurada mezun olmana 1.5 kilo

teşekkürler canım..o zaman şimdilik sadece 1 kilo vermiş sayılıyorum mafoldumben

patborinin bu sözüne ithafen düzenliyorum listeyi 2200 vermiş ama almıştı 1 kilo vermiş kaydediyorum.

[canım çok özürdiliyorum...ya ben dün aşam melzeyitle konuştum..ama bu gün giremeyeceğimi söyleyemeden çıkmışımbu gün karne günüydü..koştur koştur gittim okula...vedalar ağlaşmalar(benim de tayinim çıktı ya)..ancak düştüm eve...

kilomu doğru kaydetmişsin canım.70.8 dim..sabah adet olmuşum...belki daha fazla da verirdim..neyse kalanı haftaya olsun..
teşekkürler melisim..derse hep geç kalan tembel öğrenci gibiyim yaaaaaaa :sinifsinif:

bizde seni özleyeceğiz canım kendine dikkat et oralarda az az ama sık ye olurmu hayatım. lmaz: :gitme:
yerim ben onun dodo deyişini. çok sevimliler ya.ne yapıcaz biz bunlarla bilmiyorum. canları sağolsunda gerçi gerisi önemli değil zaten. Şeniz

adcım geç konuşan çocukları sonradan susturmak mümkün olmuyor çokı konuşuyorlar emirel demişti dersin
tamam emirelcim aklımda tutacam hayatım. yerimseniben

allah kolaylık versin hayatım.güzel güzel atlatırsın inşallah.

bende ilkokul öğretmenimden ayrılırken çok ağlamıştım.o günlerim geldi gözümün önüne. :çok üzgünüm: güzel bir tatil yaşarsın inşallah hayatım.
bu arada meliscim sende tatildesin şimdi değilmi.yoksa yazın çalışan öğretmenlerden misiniz?

kızlar ben şimdilik gidiyorum yemek yapıp yavrumla ilgilenmem lazım bızıklanıyor.hepinizi öpüyorum akşam ailem gelmezse zong.tan büyük ihtimalle gelirim tekrar.

canım bence bütün takımlar yemeyi seviyor ondan herkes bu halde.
Bu hafta listeyi bırakıp akşamları dikkat edeceğim denemeler yapmak istiyorum.

olsun canım bak doğru tahmin etmişim.
son gün zordur senin için şimdi yeni bir dönem başlıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım burada çok mutlu olursunuz.

:) dodo dodo diye bağıroyır :)
yok hayatım bizde ne tatili 20 gün iznşim var o kadar.
şimdi finaller başladı onlar bitecek bütünlemelr onlar bitecek tek ders, yüksek lisans tez öğrencimin sunumu olacak sonra, işte temmuz sonuna doğru izne ayrılırım.

melankolicim kolay gelsin. Allah mesut etsin.

kızlar şubede internet yok eşimin şubesinden giriyorum 7.takımın yaptığı diyetin sağlıkla bir alakası olmadığını düşünüyorum bugün ben nerdeyse bayılaaktım ya yediğim halde yemesem onlar gibi yapsam büyük ihtimal kalp krizi falan hepsinigeçiririm aman yavaş yavaş vereyim gerisi önemli değil ben onların birakç hafta sonraki hallerini merak ediyorum

teşekkür ederim had1 melis08 a.s inş aksilik olmadan güzelce geçer,bu arada ara öğün yemeğimi yedim yeşil mercimek salatası,çok kolay ve bir o kadarda besleyici ve lezzetli,kaloriside az hem hekeze tavsiye ederima.s

Son düzenleme:
yeşil mercimeğin sağlığa çok faydalı olduğunu duymuştum bende.ebru şallı bile evinde haftada 2 kez yemeğini yapıyormuş. bende çok severim ama eşim pek beğenmez.ama ben yinede oğlum için pişiriyorum.salatanın içine başka neler koydun hayatım.

melzeyit işin aslı o değilmiş.ordan bir bayan yazdı buraya bazı meyve sularıda var geçmişe bir bakarsan bulabilirsin.hatta meliste yazdı sadece suyla beslenmiyorlarmış.ayrıntılara bakın diye yazmışlardı.

melzeyit sanırım bu yazıyı kaçırdın. yasakkelime

aslında tarifi çok kolay,doğrusu yemeden önce bende nasıl olurki diye düşünmedim değil hiç bu kadar lezzetli olabileceğini düşünmemiştim,göz kararı yeşil mercimeği bikaç saat öncesinden ılık suyla ıslattım,zaten o zaman zarfında şişiyolar sonra haşladım kaynamış suya tuz da koyarak ve karıştırma kabıma aldım arpa şehriye içine ne kadar koymak istiyorsan onuda makarna haşlar gibi haşladım,yine kaynamış suya tuz ve az sıvı yağ koyarak haşladım,haşlanan arpa şehriyeleride yeşil mercimeğin üzerine döktüm.sonrasında kuru soğan ama beyaz olanından bolva ince ince kıydım daha sonra kimyon çok yakıştığı için biraz fazlaca koydum pulbiber karabiber sıvı yağ limon ve tuz koydum,yeşillik olarakta maydonoz ve dereotu doğrdım,arzuya göre konulabilir yinede ama bence çok yakışıyo,hepsini harmanladım,işte hepsi bu kadara.shem bu kadar basit bir o kadar lezzetli ve besleyici vede kalorisi az(AFıYET OLSUN)kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar aranızda su orucunun sağlılı olduğunu düşünen varsa denesin bakalım ben ıNANMMMMMMIIIIIIYYORUM su ve kas kaybettikten sonra ne olacak bu kilolar yağ olarak sönecek benim diyetimin 2 günü kaldı zayıfladımmı evet istediğim kadarmı hayır ama haftaya caloriyi arttırmayı planlıyorum vücudumuzu şaşırtalım ama her kilo verme yöntemini de sağlılı olduğuna inanmıyorum misal SAĞLIK ORUCU bir haftadır takip ediyorm domates hariç hiç bir sebzenin suyunu yapmadılar hazı 100*100 meyve suları alıp içtiler şimdi nerdecalsiyum soruyorum protein karbonhidrat vallahi günde nerdeyse 3 bardak ayran içiyorum bana yetmiyor 1 haftada 6 kilo bu nasıl bir haksızlıktır vücuda ya

ben de bu su diyetine,sağlık orucuna inanmıyorum...yeryüzü kuralları ve kanunları var sen tersini yaparsan vücudun bugün değilse yarın bi sorun çıkarır...
adet düzensizliğinde yada hormanal değişikliklerde doktorun ilk sorduğu soru sağlıksız diyet yaptın mı??
yada işitme kaybında bana ilk sorulan soru kansızlık varmıydı!!! yemezsen bi yerden bişeyler gider diğer bi soru düşük tansiyonlu musun ???
ya önemli olan sağlık bunlarla uğraşmak istemiyorlarsa (ki bi çok hastalığa sebep) bence bi an önce sağlıklı beslenmeyi öğrensinler!!!
çok aç kalmak önemli değil bu diyeti bırakınca ne olacak sanki tekrar almayacaklar mı??
bence diyet değil sağlıklı yaşamayı öğrenmemiz lazım

dosbacığım kesinlikle haklısın 6 öğün ye azye herşeyden mutlaka al ve spor yap arkadaşım evet biz zor zayıflıyorum çünki spor yapmıyorum ve bazen kaçırıyorum ama eğer doğru yaparsan bu işi vücut isyan etmiyor 1-1 2 yani

insa sağlığını unutmamalı... ben eğer sağlığımı kaybetmemiş olsaydım bu kiloyu almazdım ve o vücudumdan atamadığım ilaçları kullanmamış olurdum
sonuç... şimdi vermek için çok gayret ediyorum ama çok şükür sağlığım yerinde yavaş yavaş veririm

bugün yediklerimi yazayım....
sabah 1 dilim ekmekle hafif kahvaltı
öğlen büyük bi bardak süt
akşam (çok az yiyeceğim ) et kavurma +karpuz

canım iyi dileklerin için sağol..ben de çok ağladım içim arçalandı..ama biri gidecek biri gelecek...

canım kesinlikle katılıyorum..ablamın arkadaşı su orucunu yaptı ve çok kötü bir hastalık nüksetti..günlerce hastanede yattı ve ölümün eşiğinden döndü...
biz sağlıklı verelim kiloları

meliscim,istanbul güzel olacak bizim için.tayinimiz pendiğe çıktı...sen nerdeydim

sağolasın bacım.emine beder gibisin valla.
ad sağol aydınlandımkötükedihüso
kötükedihüso :uhm: lmaz:

haklısın hayatım.ama şimdi daha da bir unutulmaz olursunuz sanırım. :gitme:

yaptıklarının adı sağlık orucuymuş ve sende zayıfla sitesinden bulmuşlar.ben bunda başka şeylerin olduğuna inanıyorum. başka niyetlerle yaılmış ve tabi kilo vermek isteyen bayanların zıplayacağı bir diyet.o kadar diyetisyenin aklı yokmuda sanki.diyemiyorlarmı sana sağlık orucu yapalım diye.yok böyle birşey.yazmışlar oraya yok bir adam yapmış memnun kalmış bişeyler bişeyler.....

lmaz: lmaz: Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…