bende iyiyim sağol hayatım.bugün hava epey yağışlı burda onun rehavetini yaşıyorum sadece.ama uyumakda istemiyorum.
bu arada çok iyi gidiyorsun böyle giderse bu hafta çok iyi sonuç alabilirsin.
canlarım kimsecikler kalmamış..herkes haftasonu telaşında sanırım..sabah nesfit yedim..biraz önce de biraz kavun karpuz...iyi gidiyor şimdilik..bu hafta da 1 kilo verseydim 60 lı kiloları görecektim valla
en son 5 yıl önce 60 lı kilolardaydım..
kızlar gunaydın sabah kahvaltım ac karnına
2 su bardagı su
1 dılım ekmek
1 dılım peynır
1 domates
1salatalık
1 catal bıberlıomlet
2 dılım karpuz
öğlen 15 gıbı 3 yk yogurt ve 2 yk galeta unu(1 dılım ekmekge muadıl)
akşama salata ve 2 tane buftek
yazıyorumkı haftasonu pek nete gıremıyorum esımın bılg ısı oluyor
herkese ıyı hafta sonları ıyı eglenceler opuldunuz
canım ben geçen sene 61-62 idim(
en son geçen ay 69u gördüm ama bende kararlıyım bu hafta tekrar 69u görcem
bak yaklaştın bana ... belki gaza gelirim beraber veririz şeker ne dersin...
bende artık suyumu düzenli içiyorum... bugün sporumu da yapcam inş.
senin taşınma işlerin nezaman başlayacak???
evet nesfit iyi geldi..değişiklik herzaman için iyi oluyor valla...nesfit sana ii geldi şeker...
bende bugün tartıda az da olsa bi değişim gördüm sevindim valla ... yemeyince hemen belli oluyor... ama en önemlisi su sanırım !!!
ah canım bu kilo ne illet bişey.alması kolay vermesi zor..
canım kendi aramızda da yarışalım..tatlı bir çekişme olur...belki daha hızlı veririz kiloları
canım ben eşyaları kolilemeye başladım..temmuzda tatile çıkıp ağustosta taşınacağız inşallah..
taşınmak zor kolay gelsin canım ... sen taşınırken kesin kilo verirsin sıcaklardan :))
evet nesfit iyi geldi..değişiklik herzaman için iyi oluyor valla...
tartıdaki sayıların geriye gitmesi müthiş bişey değil mi..hadi bakalım son gaz devam
afiyet olsun şeker...
gayet güzel görünen bi menü uygulaman dileğiyle
merhaba kizlar ben geldim ama kimsecikler yok bugün o kadar moralim bozuldu ki anlatamam kendime kiyafet almaya gittim ama hicbirsey olmadi birse y almadan geri geldim ufffffffff ne yapacam ben ya
meliscim,istanbul güzel olacak bizim için.tayinimiz pendiğe çıktı...sen nerdeydim
kızlar aksam yemegım 2 dolam 2 yemek kasıgı yogut 1 dılım penır 1 dılım ekmek ve 4 dılım karpuz abarttım kendımı odullendırdım amaaaa
sımdık ew gezmesınden geldık 8 cesıt vardı hıç bırısıne elımı surmedım salatalık ve domates aldım mıllet çok zayıflamıssın nasıl falan dedıler onlar gordugunden 3 kg verdım
seekrsız cay meuyvede yemedım bole gıdersem super
günaydıııınnnnn
ii başlangıç yaptım .... sabah normal kahvaltı yaptım bol yeşillikli patlıcan piyaz yedim
şimdi suyuma başlayacağım... bu hafta çok iddialı geliyorummmm
bende iyiyim sağol hayatım.bugün hava epey yağışlı burda onun rehavetini yaşıyorum sadece.ama uyumakda istemiyorum.
bu arada çok iyi gidiyorsun böyle giderse bu hafta çok iyi sonuç alabilirsin.
ben burdayken beni neden sarı gösteriyor ben anlamadım belirli bir dk mı var yazı yazmam için.kaptanım sen biliyormusun acaba. opuyorumnanaktan dosbam senide sarı gösteriyor. ama yoksa sen çıktın mı gerçekten. :gitme:
canlarım kimsecikler kalmamış..herkes haftasonu telaşında sanırım..sabah nesfit yedim..biraz önce de biraz kavun karpuz...iyi gidiyor şimdilik..bu hafta da 1 kilo verseydim 60 lı kiloları görecektim valla
en son 5 yıl önce 60 lı kilolardaydım..
kızlar gunaydın sabah kahvaltım ac karnına
2 su bardagı su
1 dılım ekmek
1 dılım peynır
1 domates
1salatalık
1 catal bıberlıomlet
2 dılım karpuz
öğlen 15 gıbı 3 yk yogurt ve 2 yk galeta unu(1 dılım ekmekge muadıl)
akşama salata ve 2 tane buftek
yazıyorumkı haftasonu pek nete gıremıyorum esımın bılg ısı oluyor
herkese ıyı hafta sonları ıyı eglenceler opuldunuz
merhaba kizlar ben geldim ama kimsecikler yok bugün o kadar moralim bozuldu ki anlatamam kendime kiyafet almaya gittim ama hicbirsey olmadi birse y almadan geri geldim ufffffffff ne yapacam ben ya
selam kızlar çok yoğunum vallaaa
pilates kursunaa yazildim
bugun kursa gittim ayriyetten sabahta 1 saatlik yolda yurudummm
bugun yediklerim sabah meyve salatası
ögle haşlanmış tavuk yogurtt
bir dee çok guzelll haberim warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
KIZLAR 600 GRAM VERMİŞİM DAHA ŞİMDİDDEN BU SABAH TARTILDIM
oh oh yandan gitsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?