valla ne deyim muti sen daha iyi bilirsin ama bence 70lira çok şahsen ben çocuğumun bir ihtiyacını alırım
ne neseli bir günaydın gönül
kırcam bacım akşam muhabbetleri iyi oluyoda eşimin muhabbetini kıramıyorum
kız öyle değil mi 2 çocuk ev işi ne bekliyorsun oturduğum ev4 oda bir salon koca koca 3 balkonu var yıka yıka temizle temizle bitmiyo çocuklara da çok titizlenirim yemeleri içmeleri eğitimleri temizlikleri düzenleri derken böyle işte bacım
yoksa ben bu kaar yemeye 65 den aşşa olamak
öğlen yemeğe tavık ve düğün çorbası yaptım da
çorbadan içsem dukanı bozmuş olurmuyum ki kızlar
muti asker yada polis eşi tanıdığın varsa o arkadaşınla git oraların kuaförüne çok ama çok ucuza halledersin
çok tabi.. ama bi kerelik gitmem lazım.. istedigim rengi tutturmak için.. bakayım daha ucuza bulurum inş.
yoğurt biraz un köfte
ne var corbanın içinde?
bencede paylaşım sayısı koymalısın ece yoksa koy verebiliyo insanPaylaşım açısından sıkıntılıyız canlar yaa. Bu haftadan itibaren paylaşım sayısı koyucam.bakalım ınş. Toparlycaz ...
yulaf ezmesi olmuyor... yulaf kepeği lazım...cevap istiyorum sabırsızlıkla bekliyorum
birde bu günlük 1.5 yk yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi kullansam olurmu ki
çorbalara kavurarak,sütün ve yoğurdun içinde mutim cevap istiyim
inş. toparlanır.. zira cok can sıkıcı bir durum oluyor,paylasımın olmaması...Paylaşım açısından sıkıntılıyız canlar yaa. Bu haftadan itibaren paylaşım sayısı koyucam.bakalım ınş. Toparlycaz ...
yok malesefmuti asker yada polis eşi tanıdığın varsa o arkadaşınla git oraların kuaförüne çok ama çok ucuza halledersin
bal köpüğü...gel benseni şurdan gazinoya götürüyüm fatma abla 2 dak boyasın kız
şaka bir yana muti bal rengi mi ne yazmışsın çok beğendim rengini
yoğurt biraz un köfte
Öyle valla ama uymayanı da ilk hafta uyarıcam 2 hafta duruma göre değişir 3. Hafta diskalifiye edecem başka çarem yok duygusal yaklaşınca olmuyor...
Aynen yolu açık valla herkese özel mesaj atıcam duymadım bilmiyorum diyemesinler.ortak koyduğumuz kurallar da uygulanmadı...
MELEK bugün hangi sporları yapıyoruz??
Ruh halini sevsinler
ay valla ben yine zumba ve mekik yaparım.. birde o yan bel hareketleri var ya,ondan işte...
belki bisiklette cevirebilirim
ruh halime baglı
oh oh ne güzel. Bana da gönderir misinkreplerim pişiyor..
olsunda,arasına tavuk,peynir doldurup yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?