Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın sexy layd ler. umarım herkesler iyidir. bakıyorum herkes hedefine yaklaşıyor ne güzel alkisalkisalkis bu haftanın kendim açısından güzel geçeceğini umuyorum,sizler içinde öyle olmasını isterim tabi. bol su,bol yeşil çay ve az yemek. bugün midem bir tuhaf sanki ama öğleye kadar düzelirim diye tahmin ediyorum. bu sabah kahvaltıda 2 fincan çay şekersiz,yarım domates,4ad zeytin ve 2 çatal peynir yedim.birazdan bir fincan yeşil çay içmeyi düşünüyorum.
bu arada deniz sezonunu açan varmı kızlar.çok güzel ısındığını duydum.nasip olursa bu hafta içi yada hafta sonu sezonumu açmayı planlıyorum. :lepi: yüzerek kaslarımızı dahada sıkılaştırabilirmişiz ya bende sıkılaştırmayı denicem. aranızda iyi yüzücüler varmı kızlar :jeyyar: haydi denize

bencede afiyet olsun sabah ıcın hafıf bır monu

selam kızlar nasılsınızz bakalımmmm

bu sabah yine dayanamadım tartıldım 65.9 olmuşum

inşlh cumaya kadar 64 üdü de görürüüm

sabahleyin parkta 2 saat 15 dk yürüdüm. eve gelince 1 yumurta 1 dilim ekmek biraz reçel yedim

canım sanda gunaydın sekerım
daha sexi lady olamadım hele bı 54 kg ınemmmm ozaman

hayrola mıden nıye tuhaf gecmıs olsun dıkat et
denız sezonunu ank acamadım ama ızmırde olsamm ooooo coktan gırmıstım hergun 1 saat yuzuyordum (çok ıyı yuzucu degılım) acaıp oluor ınsan eylulde bır gram selulut kalmıyor 2 ayda tass gıbı oluyorda ank nerdeeeeeeee
neyse ızmıre gıdecegım gırebılırmıyım bılmıyorum ama hihoyyyt

sabahleyin parkta 2 saat 15 dk yürüdüm. eve gelince 1 yumurta 1 dilim ekmek biraz reçel yedim

jolel çok ıddalısın yaa masallah dıyelım
sabah 06.30 da uyandım ben 65 dk yurudum eve geldım :1shok:
akşam esımlede belkı 1 saat yururum (bıızm yurumelrde zarralı cıkıyorum esım her zaman döner alıyor :bbo: ben yıyemıom )
senın kahvaltında cok hafif
bendaha kahvaltı etmedım saat 10.15 gıbı arkadasım gelecek beraber kahvaltı edecegız (arkadasımda dıyette) :dance:

tırtıl kelebek kaçla başladın sen diyet e suan kaç kilosun canım

kilo çizelgen yok ondan dolayı sordum.

canım kahvaltını geç yapma kalktıktan en az 1 en çok 2 saat içinde yemelisin metabolizma için ben hatta biraz sonra ara öğünümü de yapıcağım 8 erikle

ara öğün yapmyan arkadaşlar fazla geç kalmadan yapsın bence ben acıkmaay başladım öğlen yemeği olarak salatalık ve 1 kase yoğur t 1 dilim ekmek yeme planı içindeyim inşallahh

2 saat 15 dk valla tebrikler ben 1 saat yürüyorumda pestilim çıkıyor.valla bugidişle beklediğinin altında bir kiloya düşeceksin sanırım. alkisalkisalkis

olursun hayatım merak etme baksana bu hafta herkes çok azimli birşeyler yapıcaz sanırım. :Saruboceq: midemi herhalde üşüttüm sağol hayatım. canım ank.olduğunu unuttum hayatım.inşallah izmirde bol bol keyfini çıkarırsın. bende çok iyi yüzücü değilim.ama eşim sayesinde belki bu sene birşeyler yapabilirim hersene tamam diyorum daha iyi olacam öğret bana diyorum ama sonra vazgeçiyorum çünkü biraz korku var bende. ama umarım bu sene olur. hihoyyyt

günaydıııınnnn
güzel bi kahvaltı ile güne başladımmm
peynir zeytin bol bol yeşillik 2 dilim ekmek
öğlen karpuz veya yoğurt yiyeceğim
şimdiden 1 lt suyumu içtim
akşam üzeri dışarı çıkmayaı planlıyorum çıkamazsam evde yürürüm
akşam menüm yine sebze :)) eşim ne zaman delirecek çok merak ediyorum laelaelaelaelae

tırtıl canım etlikte değil misin yakında antaresin yanındaki olimpik havuz açılacak valla balgattan oraya gelmeyi düşünüyorum... çok şanslısın bu konuda... hem bazı otellerin havuzları hizmet veriyo bu konuda düşünürsen ??tabii deniz gibi olmaz ama idare edersin artık

şişgocum süpersinnn
ya mezun ol ama bizi bırakma tamam mı??

canım bi hayırlısı ile muzn olayım bırakmam sizleri arada gelirim bakarım neler yapmışsınız ama sanırım en çok 2 hafta daha burdayım bi aksilik çıkmaz ise çünkü sabah tam 56 gösterdi tartı
bu gün yediklerim
sabah sıradan kahvaltı
öğlen patlıcan yemeği+2 dilim haşlama patates yedim
akşam henüz belli değil ama hafif atlatmayı düşünüyorum bakalımmm
ayrıca süper bir hafta sonu geçirdim boca yürüdüm ve hiç kaçamak yapmadım:lepi:

tebrik ederim canım darısı bizim başımıza...
bende artık karar verdim hiç kaçamak yok... masum bi kaçamak diye kendimi kandırıyom(

Başarılı Adam karısının harcayabileceğinden fazla kazanandır.
- Başarılı kadın ise böyle bir adam bulandır.
Bir kadın, oğlunu aklı başında biri yapabilmek için 20 yıl uğraşır.
- Bir başka kadın gelir, 20 dakikada aklını başından alır.
Sigara içme torununu gör.
- Sigara iç dedeni gör.
Bir leoparın kuyruğunu sakın tutma !
- Tutarsan da sakın bırakma
Haydi, keselim su ağacı yaşına bakalım.

1965 'da içilen kahvelerin hatırı doldu, duyurulur.

Kadın hakkı yoktur, çünkü Hakkı erkek ismidir

Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR.

Nuriyi Çin e gömelim, Nuriçinde yatsın...

Bebeğinizin altına yapmasını istemiyorsanız, çevirin üstüne yapsın..

çok güldüm ne yapayım paylaşayım istedim. kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:

"Sana güzel bir yaz günü gelmişim. Karlı bir sabahta gidiyorum. Beş mevsim yaşamışız beraber. Beş mevsim bir 'iç denizi' kurutmaya yetti.
ışte böyle sevgili...
Biz artık seninle
haritada iki küçük su lekesi.
Hiçbir nehir kavuşturamaz bizi."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…