oh mis gibi kahvaltımı yaptım
nemi yedim şöyle misssssss gibi 4 dilim salam yedim mi yedim
1 dilim etimek yedimmi hım 1ekmek yemiş gibi oldum mu oldum oh
mide mis gibi ikisi bir arada nescafemide içtim bütün dünyayı yemiş kadar oldum mu oldum hadi bana afiye tolsun
günaydın sexy layd ler. umarım herkesler iyidir. bakıyorum herkes hedefine yaklaşıyor ne güzel alkisalkisalkis bu haftanın kendim açısından güzel geçeceğini umuyorum,sizler içinde öyle olmasını isterim tabi. bol su,bol yeşil çay ve az yemek. bugün midem bir tuhaf sanki ama öğleye kadar düzelirim diye tahmin ediyorum. bu sabah kahvaltıda 2 fincan çay şekersiz,yarım domates,4ad zeytin ve 2 çatal peynir yedim.birazdan bir fincan yeşil çay içmeyi düşünüyorum.
bu arada deniz sezonunu açan varmı kızlar.çok güzel ısındığını duydum.nasip olursa bu hafta içi yada hafta sonu sezonumu açmayı planlıyorum. :lepi: yüzerek kaslarımızı dahada sıkılaştırabilirmişiz ya bende sıkılaştırmayı denicem. aranızda iyi yüzücüler varmı kızlar :jeyyar: haydi denize
sabahleyin parkta 2 saat 15 dk yürüdüm. eve gelince 1 yumurta 1 dilim ekmek biraz reçel yedim
günaydınlar kızlarr çok mutulyum bu sabah tartı 56,0 gösterdi ve sadece 1 kilo kaldı hedefime ağzımı sıkı tutup bu cuma 55 görmek istiyom nasipse mezuniyetimi isteyebilirim bu cuma belkiii
2 saat 15 dk valla tebrikler ben 1 saat yürüyorumda pestilim çıkıyor.valla bugidişle beklediğinin altında bir kiloya düşeceksin sanırım. alkisalkisalkissabahleyin parkta 2 saat 15 dk yürüdüm. eve gelince 1 yumurta 1 dilim ekmek biraz reçel yedim
olursun hayatım merak etme baksana bu hafta herkes çok azimli birşeyler yapıcaz sanırım. :Saruboceq: midemi herhalde üşüttüm sağol hayatım. canım ank.olduğunu unuttum hayatım.inşallah izmirde bol bol keyfini çıkarırsın. bende çok iyi yüzücü değilim.ama eşim sayesinde belki bu sene birşeyler yapabilirim hersene tamam diyorum daha iyi olacam öğret bana diyorum ama sonra vazgeçiyorum çünkü biraz korku var bende. ama umarım bu sene olur. hihoyyytcanım sanda gunaydın sekerım
daha sexi lady olamadım hele bı 54 kg ınemmmm ozaman
hayrola mıden nıye tuhaf gecmıs olsun dıkat et
denız sezonunu ank acamadım ama ızmırde olsamm ooooo coktan gırmıstım hergun 1 saat yuzuyordum (çok ıyı yuzucu degılım) acaıp oluor ınsan eylulde bır gram selulut kalmıyor 2 ayda tass gıbı oluyorda ank nerdeeeeeeee
neyse ızmıre gıdecegım gırebılırmıyım bılmıyorum ama hihoyyyt
şişgocum süpersinnn
ya mezun ol ama bizi bırakma tamam mı??
canım bi hayırlısı ile muzn olayım bırakmam sizleri arada gelirim bakarım neler yapmışsınız ama sanırım en çok 2 hafta daha burdayım bi aksilik çıkmaz ise çünkü sabah tam 56 gösterdi tartı
bu gün yediklerim
sabah sıradan kahvaltı
öğlen patlıcan yemeği+2 dilim haşlama patates yedim
akşam henüz belli değil ama hafif atlatmayı düşünüyorum bakalımmm
ayrıca süper bir hafta sonu geçirdim boca yürüdüm ve hiç kaçamak yapmadım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?