ananenin durumuna çok sevindim. annene de kavuşacakmışsın az kaldı hadi gözün aydın
(sanırım bu yazıyı meliste yazmıştı) değilmi kaptanım. kaydirigubbakcemile3
günaydınlar kızlarr çok mutulyum bu sabah tartı 56,0 gösterdi ve sadece 1 kilo kaldı hedefime ağzımı sıkı tutup bu cuma 55 görmek istiyom nasipse mezuniyetimi isteyebilirim bu cuma belkiii
günaydın arkadaşlar hafta sonu giremedim cumartesi kızımın mezuniyet töreni vardı pazarda geç kallktık dışarı çıktık derken akşam oldu giremedim daha kahvaltı yapmadım ama haftas onu kaçırmamaya çalıştım bugün tartıda 77li rakamları gördüm hayırlısıyla bu hafta 76 lı rakamlarıgörecem inşallah tam söyleyim 77.500 olmuşum çok iyi bu diyet işe yarıyor galiba
günaydın sexy layd ler. umarım herkesler iyidir. bakıyorum herkes hedefine yaklaşıyor ne güzel alkisalkisalkis bu haftanın kendim açısından güzel geçeceğini umuyorum,sizler içinde öyle olmasını isterim tabi. bol su,bol yeşil çay ve az yemek. bugün midem bir tuhaf sanki ama öğleye kadar düzelirim diye tahmin ediyorum. bu sabah kahvaltıda 2 fincan çay şekersiz,yarım domates,4ad zeytin ve 2 çatal peynir yedim.birazdan bir fincan yeşil çay içmeyi düşünüyorum.
bu arada deniz sezonunu açan varmı kızlar.çok güzel ısındığını duydum.nasip olursa bu hafta içi yada hafta sonu sezonumu açmayı planlıyorum. :lepi: yüzerek kaslarımızı dahada sıkılaştırabilirmişiz ya bende sıkılaştırmayı denicem. aranızda iyi yüzücüler varmı kızlar :jeyyar: haydi denize
selam kızlar nasılsınızz bakalımmmm
bu sabah yine dayanamadım tartıldım 65.9 olmuşum
inşlh cumaya kadar 64 üdü de görürüüm
ben kendıme ceza verdım dun akşamın badem ve donerı erıtmenın cezası bugune kaldı oglen yemek memek yok bana !cezalıyım
az once komsum geldı sekersız turk kahvesı ıctım dayanamadım 1 tane kuru kayısı hanı hıç tadı yok (tahta gıbı oluyorya cok sert) ve bır dılım kuru muz yedım(kuru muzun tadı berbat) midemı bulandırdı
akşama :salata 3 yk bezelye(1 yk yag ıle pısmıs zeytınyaglı etsız)
yatmadan oncede sanırım sut ıcerım veya karpuz yerım askımı ıkna edebılırsem aksamda yuruyse cıkarım
kızlaaaaaarrrr regl olduuuuuummm
gitti benim beşizler :roflol:
cumaya kadar şişim iner umarım sabah tartı canımı sıkmıştı ama şimdi çok mutluyum
iştahım da yok zaten
canım sen melisle aynı diyeti yaıyorsun değil mi?hadi bakalım sonuna kadar devam edin..kaç kilo gitcek..ben nesfit diyetimi bitireyim sizinkine başlayım..
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim sisgo kiz süpersin valla benim basim cok kötü agriyor yine kizim hasta kötü birgün gecirdik yani
günaydınnnn
güzel bi kahvaltı yaptım geldim ama karnım çok ağrıyooo
kızlar günaydın,
pazar akşamı sünnet düğünündeydim. Dün de çok yoğun bir gün geçirdim işten geldim yemek hazırladım ablamlar ve annemler bize geldi yemek çay topla yıka, 11'i geçiyordu gittiklerinde hiç halim kalmadı hemen yattım.
şimdi de biraz çalışmam lazım işim var, arada uğrarım yine.
Dosbam aşağıdasın kusura bakma çıkmam lazım.
Geleceğim yine, görüşürüz.
canım geçmiş olsun .... son dönemi çok rahatsız geçirdin Allah şifa versin canım benim ...
az kaldı sanırım geleceksin??? gel de memleket havasında iyileş...
yok meliscim ya gecmedi haftaya romatizma dr unda randevum var bakalim ne diyecek ilaclardan degilse kafamda mr falan cekilmesini isteyecegim artik dayanilacak gibi degil agrilar
bu arada ananende iyiymis cok sevindim canim annecigine de kavusacaksin ne guzel benim deaz kaldi insallah
kızlar adın yazdığı şu domatesli diyeti yapmayı düşünen var mı..varsa birlikte başlaalım..
sabah nesfittt yedim
okulda poğaça ikram ettiler 1/3 ini yedim
öğlen 4-5 kaşık bulgur pilavı domates karpuz
kızlar bugün kimsecikler yok bende dahil sabah 1 dilim etimek 2-3 kb.ks kaşar peyniri
arada 15 e yakın kiraz
öğlen yarımdan biraz çok simit ve 3 bardak ayran içtim
patboricim ona bir dahaki hafta bende başlamak istiyorum.bu hafta böyle geçsin artık.ayrıca kilo veremiyorum.resmen durdum. 7.takımda bağırsakları boşaltması için müsil yada lavman demişlerdi.ondan memnun kalmamışlar.diğer bir arkadaşda bekunis diye bir ilaç adı yazmışlardı.ben o ilaçtan aldım önümüzdeki hafta sarı kırmızı diyetini yapıcam inşallah.
bugün saat 9.30 kalktım oğlumun karnını doyurdum.altını temizledim.sonra bezini atmaya dışarı çıktım.oğlum bizim yatağın üzerindeydi artık kendi inebiliyor heryerden.sonra salona geldim ama oğluşum gelmedi yanıma seslendim sonra yanına gittim.ayaktaydı ama tek bacağını yere basamıyordu.sanırım yataktan inerken artık nasıl bastıysa bacağında biryerinine bişey oldu.o kadar baktım dokundum sıktım acısı varmı diye hiç acısı yok.ama üzerine basamıyor. benim verdiğim tepkiye karşılık biranlık acısını sürdürüyor olabilir diyorum çünkü üzüldüğümü gördü.ama tabi dr göstericez.bakalım ne dicek şimdi uyuyor uyandığındada sürdürürse dr.getirecem. yavrum benim ayağını üzerine basamıyor.15 aylık bebek koltuğa tutnuyor tek ayak havada yada emekliyor.için acıyor valla onu öyle görünce. neyse sonra görüşürüz.öpüldünüz.
melısım dılım dılem sert cıtır cıtır bısı ığrenç saman gibi
kzılar dunun yorgunlugu bugun11.30 kadar uyumak oldu bıde gece yatmadan 2 kuru ıncir yemıstım bırde dogadan form çay bu bana ısal olarak yansıdı sabaha kadar uyumadım bu arda vucuttakı sanırım su kaybından tarılmayacaktım ama dayanamadım 59.9 kıloyum
neyse 12.00 da 1/2 dılım ekmek(salcalı ) 500ml su içtim el ıslerı sergısıne yuruyerek gıttım yokus asagı 25 dk donuste yavas ve uzun oldu yaklasık 1 saat yurudum
simdik ıyım temızlık yapacagım
aralarda bısı yok
aksam 2orta boy patates haslaması var
ad canım geçmiş olsun ... hemen panikleme bebekler korktukları zamanda böle tepkiler verebilir... ama çok geçmeden yinede bi dr götür...
öğle yemeği olarak sadece karpuz yedim
akşam eşimle pide yemeye gitcez az yiyeceğim ve saat 6 da yemiş olurum
görüşürüz
kızlar ubgün kendimi alışverişe attım vallahi çok güzel şeyler aldım gerçi biraz darlar ama indirim vardı nerdeyse %80 indirim ne bulduysam aldım dar olmuş falan dediler olsun haftaya tam olur diyetteyim dedim aldım diyetteyim dedim aldım kadın dalga geçti elbise giydim 30 lira elbise biraz dar ama siz bilirsiniz dedi olsun diyetteyim birkaç kilo sonra olur dedim yani 30 tl için diyet yapacaksanız alın diye dalga geçti ama bilmiyorki biz o bedenlerin içinegirebilmek iiçin çırpınıyoruz aylardır hiç umrumda değil yani kimse bugün moralimi bozamadı
bu arada sizin diyetleriniz nasıl gidiyo kuşlarım kuzularım
şişgocum dosbam tırtıl kelekim
ad1 geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur melissssss ösledim seni ve nereusum nerelerdesin kuzum başka unuttuğum patporim var tayinin çıkmış canım hayırlı uğurlu olur inşallah istanbul ne güzel acıbiber sen nerelerdesin
kızlar çok yoğunum sormayın gitsin akşama sohbete katılmaya çalışacağım öptüm
yok meliscim ya gecmedi haftaya romatizma dr unda randevum var bakalim ne diyecek ilaclardan degilse kafamda mr falan cekilmesini isteyecegim artik dayanilacak gibi degil agrilar
bu arada ananende iyiymis cok sevindim canim annecigine de kavusacaksin ne guzel benim deaz kaldi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?