tırtıl canım etlikte değil misin yakında antaresin yanındaki olimpik havuz açılacak valla balgattan oraya gelmeyi düşünüyorum... çok şanslısın bu konuda... hem bazı otellerin havuzları hizmet veriyo bu konuda düşünürsen ??tabii deniz gibi olmaz ama idare edersin artık
arkadaşlar öğlen yemeğimi yedim 1 kase yoğurt 1 domates 1 salatalık yarım dilim ekmek akşama allah büyüktür
kızlar ara öğün için meyve getirmedim evden şimdi bi çubuk kraker aldım onu yiycem 166 kaloriymiş biraz fazla ara öğün için ama mecburumm midem kazındı
canımcım yarısını yersın 83 kalorı eder o da yaklasık bır meyve eder
şişgocuğum bu işe ençok ben seviniiyorum nedenini biliyorsun zannımca hadi bakalım inşallah diyelim
günaydınlar kızlarr çok mutulyum bu sabah tartı 56,0 gösterdi ve sadece 1 kilo kaldı hedefime ağzımı sıkı tutup bu cuma 55 görmek istiyom nasipse mezuniyetimi isteyebilirim bu cuma belkiii
canım sen melisle aynı diyeti yaıyorsun değil mi?hadi bakalım sonuna kadar devam edin..kaç kilo gitcek..ben nesfit diyetimi bitireyim sizinkine başlayım..günaydın arkadaşlar hafta sonu giremedim cumartesi kızımın mezuniyet töreni vardı pazarda geç kallktık dışarı çıktık derken akşam oldu giremedim daha kahvaltı yapmadım ama haftas onu kaçırmamaya çalıştım bugün tartıda 77li rakamları gördüm hayırlısıyla bu hafta 76 lı rakamlarıgörecem inşallah tam söyleyim 77.500 olmuşum çok iyi bu diyet işe yarıyor galiba
kızlaaaaaarrrr regl olduuuuuummm
gitti benim beşizler :roflol:
cumaya kadar şişim iner umarım sabah tartı canımı sıkmıştı ama şimdi çok mutluyum
iştahım da yok zaten
adcım bize iyi gidiyor demişsin ama sen de çok iyi kilolar verdin canısı..hedefine de az kalmıştı sanırım..
sarı kırmızı diyetini görmüştüm bende..uygulayanlar 4-5 günde 2-3 kilo veriyorlarmış...ya ben metabolizmam bozulur diye korkuyom..eğer bu hafta istediğim gibi veremezsem haftaya yapacağım..çünkü 1 temmuzda tatile çıkıyorum..herkes çok zayıflamışsın demeli...:sinifsinif:
canım ya inşallah gönlün göre versin allahım...inş. bu yaz teyze olursunuz ama önce zayıflamak şartıyla...
sarı kırmızı çok yenilen bi diyet gibi geldi bana... kolay olabilir...
canım sen zaten çok zayıfladın... inan verdiğin kilolar çok farkediyordur hemen bi foto çek ve öncekilere bak veeee mutluuu ol.... sen benim gibi çok duraksamadın eylüle kadar istediğin kiloda olacağından eminim
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim sisgo kiz süpersin valla benim basim cok kötü agriyor yine kizim hasta kötü birgün gecirdik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?