Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım o dedıgın havuz mahkemelık 1 seneden once acılmazmıs:1no2:

ayrıyetten dr bana havuza gırmeyı yasakladı
denız olacakmıs
bende havuzu hıç sevmem memlekette herkes gıderdı bende gıdıp oturup gelırdım hıc gırmezdım ,artık sen gıdersın bı guzel yuzersın

arkadaşlar öğlen yemeğimi yedim 1 kase yoğurt 1 domates 1 salatalık yarım dilim ekmek akşama allah büyüktür

ben kendıme ceza verdım dun akşamın badem ve donerı erıtmenın cezası bugune kaldı oglen yemek memek yok bana !cezalıyım
az once komsum geldı sekersız turk kahvesı ıctım dayanamadım 1 tane kuru kayısı hanı hıç tadı yok (tahta gıbı oluyorya cok sert) ve bır dılım kuru muz yedım(kuru muzun tadı berbat) midemı bulandırdı

akşama :salata 3 yk bezelye(1 yk yag ıle pısmıs zeytınyaglı etsız)
yatmadan oncede sanırım sut ıcerım veya karpuz yerım askımı ıkna edebılırsem aksamda yuruyse cıkarım

kızlar ara öğün için meyve getirmedim evden şimdi bi çubuk kraker aldım onu yiycem 166 kaloriymiş biraz fazla ara öğün için ama mecburumm midem kazındı

canımcım yarısını yersın 83 kalorı eder o da yaklasık bır meyve eder

evet canımcım bende yarısını yedimmm hepsi fazla gelir diye düşündümm yarısınıda yarın yerim belkicokacimcoook
bu arada çok heyecanlıyım yıllar sonra kısmetse 55 görcem o yüzden akşama çok az yiyip yarın sabah tartıyı merak ediyommmhihoyyyt

şişgocuğum bu işe ençok ben seviniiyorum nedenini biliyorsun zannımca hadi bakalım inşallah diyelim

bilmez olurmuyum şeker adımı sana vercem sonra sende başkasına verirsinnn inşallah olur az kaldı zaten çok az hemde 1 kilo ne ki
her halükarda giderr diye düşünüyom bakalım CADIARZU bu cuma mezuniyetimi isteyeceğim bu arada nereus cadısı nerelerde gözükmüyo hiççbenneyaptımki

kızlaaaaaarrrr regl olduuuuuummm
gitti benim beşizler :roflol:
cumaya kadar şişim iner umarım sabah tartı canımı sıkmıştı ama şimdi çok mutluyum
iştahım da yok zaten

günaydınlar kızlarr çok mutulyum bu sabah tartı 56,0 gösterdi ve sadece 1 kilo kaldı hedefime ağzımı sıkı tutup bu cuma 55 görmek istiyom nasipse mezuniyetimi isteyebilirim bu cuma belkiii

yaaa inanmıyorum sana..süersin..ama gitme yeee..hedefini biraz daha geri çek..bizi çok motive ediyordun şişgom bee..

canım sen melisle aynı diyeti yaıyorsun değil mi?hadi bakalım sonuna kadar devam edin..kaç kilo gitcek..ben nesfit diyetimi bitireyim sizinkine başlayım..

kızlaaaaaarrrr regl olduuuuuummm
gitti benim beşizler :roflol:
cumaya kadar şişim iner umarım sabah tartı canımı sıkmıştı ama şimdi çok mutluyum
iştahım da yok zaten

gitttiiiiiii..gitti gitti..teyze olamadıkkk...neyse hayırlısı olsun da canım.sen önce ver kilocukları..sonra hamile kal...yoksa kocaman göbecik kalıyor

adcım bize iyi gidiyor demişsin ama sen de çok iyi kilolar verdin canısı..hedefine de az kalmıştı sanırım..

sarı kırmızı diyetini görmüştüm bende..uygulayanlar 4-5 günde 2-3 kilo veriyorlarmış...ya ben metabolizmam bozulur diye korkuyom..eğer bu hafta istediğim gibi veremezsem haftaya yapacağım..çünkü 1 temmuzda tatile çıkıyorum..herkes çok zayıflamışsın demeli...:sinifsinif:

inş. bu yaz teyze olursunuz ama önce zayıflamak şartıyla...
sarı kırmızı çok yenilen bi diyet gibi geldi bana... kolay olabilir...
canım sen zaten çok zayıfladın... inan verdiğin kilolar çok farkediyordur hemen bi foto çek ve öncekilere bak veeee mutluuu ol.... sen benim gibi çok duraksamadın eylüle kadar istediğin kiloda olacağından eminim

dosbacım gitti bizim teyzelik bak birdahaki aya bekliyorum ona göre hayırlısı ile inşallah hayatım. ama senin adına sevindim açıkçası epey strese girmiştin.
patboricim az kaldı hayatım ama ben az var diye biraz askıya alıyorum sanırım.eğer bu hafta sonuç alamazsam sarı kırmızı diyetini bende yapmayı düşünüyorum. inşallah hayatım temmuza kadar çıtırcık olursun herkes de şaşırsın ağzı açık kalsın.ay ne güzel olur.kendim için öyle isterdim de.yani beni görenler ne kadar zayıflamışsın desin ne güzel olur. alkisalkisalkis

canım ya inşallah gönlün göre versin allahım...
hepimizin....opuyorumnanaktan

kızlar akşam sanki biraz kaçırdı
1 kase çorba 5-6 kaşık sebze etsiz
2-3 çatal tavuk parçası ve 7-8 dilim karpuz
3-4 kaşıkta pilav yedim kaçırdım galiba of sporda yapamayacağım

akşam kabak yemeği yapmıştım 4 yemek kaşığı kadar yedim ama 1 dilim de ekmek yedim (
şimdi çay içiyorum su 3 lt oldu

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim sisgo kiz süpersin valla benim basim cok kötü agriyor yine kizim hasta kötü birgün gecirdik yani

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim sisgo kiz süpersin valla benim basim cok kötü agriyor yine kizim hasta kötü birgün gecirdik yani

canım geçmiş olsun .... son dönemi çok rahatsız geçirdin Allah şifa versin canım benim ...
az kaldı sanırım geleceksin??? gel de memleket havasında iyileş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…