Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Leslie ile 5 mil yürüdümmm

vay vay vaay tebrikler

Tabii ilgilen sen misafirinle biz buralardayiz, yarin icin simdiden iyi eglenceler, geceniz iyi olsun ..

Bende cikayim artik arkadastan kitap almistim "Dusuncenin gucu" James Allen in okumaya baslayim,
iyi geceler herkese

Ohh ne güzel eğlen bol bol Ebru'cum görüşürüzz ..

vay vay vaay tebrikler

Aştım kendimi dimi

ay baby benimki o zaman baslama asamasındaydı daha baslamamıstı yani yarın biter anca. spor olayına da gelince tamam kilo vermek istiyorum ama benim için önemli olan vücudumun sıkılaşması o zaman zaten kilo vermiş gibi gözükecegüüm ondan sporumu cok da hafifletmek istemiyorum eninde sonunda gene 60lara düşücem sonucta ben ki bu hafta eminim güzel sonuc alacagım kas da bir yere kadar sonucta ben bodyciler gibi 20 30 kilo agırlıkla calısmıyorum en fazla 4 kilo yani yapacagı max kas nedir ki vücudumun

durmadan kilo al ver al ver vücudumun dengesi şaştı bence ebrum yaw çünkü bundan 3 ay önce 61 kiloydum sonra sıkıntıdan yiyince 69 lara cıktım simdi son bir aydır toparlamaya ugrasıyorum metabolizmam anca kendine geliyor sanırım bu hafta umutluyum amma kendimden akşam ara ögünlerini en gec 8 de yiyorum artık ki bugün yapmadım onu da

ii geceler iyi eglenceler canımm

Bende cikayim artik arkadastan kitap almistim "Dusuncenin gucu" James Allen in okumaya baslayim,
iyi geceler herkese

sanada iyi gecelerrrr tadluum

Afiyet olsun canım güzel olmuş.

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar

ebrucum evet karıştırmışım isimleri

yarın sevgilim geliyor ve önümüzdeki 4 gün geç saate de olsa eve gelebilecek

Son düzenleme:
HERKESE GÜNAYDINLAR
Arkadaşlar dün eve geç geldik giremedim. şimdide öğrencilerimizi sinemaya götürmeye gideceğiz. akşam kaçta gelirim bilmem. gelemezsem haberiniz olsun.

Canlarım bugün anlaşılan kimsenin geleceği yok. Bende çıkıyorum artık. Çocuk ülkesine gideceğiz dün söylediğim gibi. Bugün konyada hava kapalı inşallah bir sorun olmaz. Akşam büyük ihtimal uğrarım. Öpüyorum hepinizi

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 yumurta
- Minicik peynir

Öğle :

- 1 kase dukan irmik tatlısı

Ara :

- 1 kase dukan meyve çaylı jöle

Akşam :

- 7-8 köfte
- 2-3 parça dünden kalan tavuk

Sıvı :

- 2 litre su
- Bitki çaylarını gece içerim bir de maden suyu içerim

Spor :

- O da gece 5 mil yaparım heralde ama yapınca yazarım tekrar.

ooo Afiyet olsun.

benim menüm

sabah
2 yumurtadan peynirli omlet

öğlen sonu

dukan ıslak hamburger
1 bardak ayran

akşama yemem bişey bu yulaf kepeği ok tutuyor gerçekten
Afiyet olsun Ayşe.

Kızlar ben otobüs terminaline kayınvalidemi almaya gidiyorum. Akşam yine uğramaya çalışırım ama sanırım biraz yoğun olacağım. Öpüyorum hepinizi.
Gözünaydın canım.

Tebrikler canım. çok iradeli olduk ya. Sadece yemekte de değil normal yaşantımızda da iradeli olmaya başladık gibi geliyor.

Menum:

Kahwalti

2 siyah zeytin
sahanda bir dilim pastirmali ve azcik peynirli yumurta
Maydonoz
1 bardak portakal suyu

Ara:
1 kuru incir

Aksam
Eki Görüntüle 396342
Su 3 lt
3 fincan yesil cay
1 maden suyu
2 bardak nescafe
Afiyet olsun Gönül. güzel olmuş.

Kızlar 2. olmuşuz tebrik ederim hepinizi ..
1. olan takım 8. takım yeni açıldı ve üyeler yeni olduğundan normal olarak kilo ortalamaları çok yüksek o yüzden bizim 2. liğimiz gayet iyi ..
Tebrikler arkadaşlar.İnşallah böyle devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…