Leslie ile 5 mil yürüdümmm
Tamam canım not aldım. Ellerine sağlık.
Ohh ne güzel. Yarında ben bol spor yapacağım. Biliyorsunuz bu yıl 23 Nisan TRT şenlikleri Konya'da. Çocuk ülkesi açmışlar. Yarın oraya kızımı götüreceğim. Ve 23 özel program galasına davetiye ayarladım oraya arkasından pinhani konseri var. Anlayacağınız sabah çıkıp gün boyu gezeceğiz. Güzel spor olacak.
Canlarım ben şimdi çıkıyorum. Malum misafirim var ilgileneyim biraz. Herkese iyi geceler. Kocaman öpüyorum hepinizi
Ohh ne güzel. Yarında ben bol spor yapacağım. Biliyorsunuz bu yıl 23 Nisan TRT şenlikleri Konya'da. Çocuk ülkesi açmışlar. Yarın oraya kızımı götüreceğim. Ve 23 özel program galasına davetiye ayarladım oraya arkasından pinhani konseri var. Anlayacağınız sabah çıkıp gün boyu gezeceğiz. Güzel spor olacak.
Canlarım ben şimdi çıkıyorum. Malum misafirim var ilgileneyim biraz. Herkese iyi geceler. Kocaman öpüyorum hepinizi
vay vay vaay tebrikler
Bende cikayim artik arkadastan kitap almistim "Dusuncenin gucu" James Allen in okumaya baslayim,
iyi geceler herkese
Gelelim zurnanin zurt dedigi yere
Hilal: Bu hafta menulerin hosuma gitti, onceden kus kadar yerdin simdi gene iyi terfi ettin
bu sekilde devam et masallah kacamak krizlerinde olmadi bu hafta, farkinda misn kacamak yonunden bu hafta ikimizde dizgindik
gelecek hafta nasil olur bilemem
Muti: menulerin guzel yalniz bazen cok az geliyor bana
wc sorunun varsa benim onerim ogunlerine cig sebze eklemenden yana olur, protein agirlikli beslenebilirsin ama saf pro yapma
vucudunu o kadar kasma, hem alinan kalorilerin enerjiye donusmesi icin bir miktarda karbonhidrat almak gerekli
bunlarida sebzelerden edinebilirsin ...
Turta: kiz bu hafta sporunu azalticaktin sen naptin bakiyim, gene gittin demi,
kilonda fark gormek istersen bana gore yuruyus gibi hafif sporlari dene, bu arada benim regl im bitti seninki bitmedi mi hala ?
Ebru: masallah sen gayet istikrarli gidiyorsun vucudun isin sirrini cozdu bildigin gibi yola aynen devam :13:
Ayse: yeni oldugun icin net yorum yapamicam ama bana gore gayet iyi menulerin ..
Hatice: Kilo vermen sekteye ugrasada masallah sen istikrarli gidiyorsun sporunla menulerinle kacamaksiz haftalarinla tam nnazarliksin bana gore
Kendime gelecek olursam ins bu haftaki performansimi haftayada sergilerim, spor konusunda iyice tembellestim birazda
spor eklesem cok guzel olacak
Var mi unuttugum biri ??:44:
Hadi bakalim sizin de bireysel yorumlarinizi bekliyoruz kizceler
Tebrik ediyorum canım harikasın.
Harikayız takım olarak yaaaaaaaaa
Ellerine sağlık canım.
Teşekkürler Hilal'cim.
Hilal'deki karışıklık sana geçmiş
Afiyet olsun Melek'cim. Çok güzel olmuş.
Senin menülerde harika turticim. Ama neden kilo veremiyorsun anlamadım gitti?
Bende cikayim artik arkadastan kitap almistim "Dusuncenin gucu" James Allen in okumaya baslayim,
iyi geceler herkese
MENÜM
Sabah
1 kase kısır
Domates
Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon et yemeği
2 dilim kepek ekmeği
Ara
1 tane kuru incir
2 tane kuru kayısı
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 lt su + 1 fincan yeşil çay
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar
ebrucum evet karıştırmışım isimleri
yarın sevgilim geliyor ve önümüzdeki 4 gün geç saate de olsa eve gelebilecek
HERKESE GÜNAYDINLAR
Arkadaşlar dün eve geç geldik giremedim. şimdide öğrencilerimizi sinemaya götürmeye gideceğiz.akşam kaçta gelirim bilmem. gelemezsem haberiniz olsun.
günaydınnnn kızlarrr
mende bakem dedim Hilal seni buldum ..nasılsın?
ooo Afiyet olsun.Akşamı birazdan yiyeceğim ama yazayım şimdiden menümü ..
Sabah :
- 1 dukan krep
- Yarım domates
- 1 yumurta
- Bir parça peynir
( Dürüm yaptım bunlardan )
Ara :
- Maden suyu
Akşam :
- HArdal soslu tavuk
- Yoğurtlu lahana salatası
- Dukan tiramisuu
Sıvı :
- 2 litre kadar su
Spor :
- Akşam yapacağım bunu ama leslie ile 3-4 mil düşünüyorum.
Afiyet olsun Ayşe.benim menüm
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
öğlen sonu
dukan ıslak hamburger
1 bardak ayran
akşama yemem bişey bu yulaf kepeği ok tutuyor gerçekten
Gözünaydın canım.Kızlar ben otobüs terminaline kayınvalidemi almaya gidiyorum. Akşam yine uğramaya çalışırım ama sanırım biraz yoğun olacağım. Öpüyorum hepinizi.
Tebrikler canım. çok iradeli olduk ya. Sadece yemekte de değil normal yaşantımızda da iradeli olmaya başladık gibi geliyor.Bugun kahwaltiya gidecektik, 11 de gidicektik ne olur ne olmaz diye hafif kahwaltimi yaptim ben
erken kalktigim icin acikmistimda zaten
Gittigim yerde masayi oyle bi donatmislar ki
kiymali pidelerden patates kizartmalarina kadar
Hadi ye ye ye diyorlar kizlar kusura bakmayin diyetteyim yiyemem dedim
pideyi cok sewerim uzatiyorlar nuh dedim peygamber demedim yani onuda yemedim
Sonra nescafe ikraminin yaninda kekler cikulatali biskuviler sekerlemeler valla agzima zirnik koymadim
valla gurur duyyorum bu halimden
Afiyet olsun Gönül. güzel olmuş.Menum:
Kahwalti
2 siyah zeytin
sahanda bir dilim pastirmali ve azcik peynirli yumurta
Maydonoz
1 bardak portakal suyu
Ara:
1 kuru incir
Aksam
Eki Görüntüle 396342
Su 3 lt
3 fincan yesil cay
1 maden suyu
2 bardak nescafe
Tebrikler arkadaşlar.İnşallah böyle devam ederiz.Kızlar 2. olmuşuz tebrik ederim hepinizi ..
1. olan takım 8. takım yeni açıldı ve üyeler yeni olduğundan normal olarak kilo ortalamaları çok yüksek o yüzden bizim 2. liğimiz gayet iyi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?