Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[

hoşgeldin reyhan..
Bende Melek 23 yasındayım. 2.5 yasında bi oğlum var. Bursadayım,aslen urfalıyım
Kuran kursu öğreticiliği için canım cıkarcasına ugrasıyorum falan filan

aa neden sevmemiş bursayı?

merhaba melekcim.biz de aslen bursalıyız ve babası da ben de bursada okuduk üniversiteyi.ne bileyim bulamadı kafasına göre arkadaş.görükle sıktı onu.çok çabuk pes ediyo şimdikiler dicem siz de o yaşlardasınız olmucak ..ne desem bilmem ki ehehe

nedir bu özel soslu tavuk bende tarif istiyom :)))

ayrica hilalcim beni bu hafta listeye alirsan cok sevinirim listede olunca daha sorumlu davranacagimi düsünüyorum

canım 1 yemek kaşığı yoğurt sulu tarafından
biraz köri,tuz
1 çay kaşığı kadar salça
sarımsak
harmanlayıp yağsız tavaya atıyorsun.afiyetle yiyorsun canım

bu liste nasil sizce

DR. GÜRKAN KUBİLAY 3 AYDA 30 KİLO VERDİREN DİYET LİSTESİ | www.zeynkafe.com

canım 1 yemek kaşığı yoğurt sulu tarafından
biraz köri,tuz
1 çay kaşığı kadar salça
sarımsak
harmanlayıp yağsız tavaya atıyorsun.afiyetle yiyorsun canım
tesekür ederim canim
merhaba canım sen de hoşgeldin inş.hayırlı uğurlu gelir bu 13 bize

ins canim,burdaki kizlar süper diyet yapiyor,körle yatan sasi kalkarmis bizede bulasir ins :)

ya canım bu liste biraz fazla bence ya senin kilon bu kadın kadar cok mu ki yani cok fazla kilosu olanlar 100'ün üstünde vs 2 3 ayda 30 kilo verir bu gayet normal ki onların yeme düzenine göre de bu liste tabiki az ama bu listeden kaçamak bölümlerini çıkartıp, akşamdan sonraki ara ögünleri kaldırıp uygulayabilirsin bence o zaman olur

afiyet olsun melekcim dukanı bırakmışsın
üff evet :44:
yani vurda öldürme bizi turticim ya
bizde cabuk pes ediyoruz dermişim
çok merak ettim kızlar dukan ekmek ,dukan browni de neyyy? satılıyomu artık.yoksa kendiniz mi yapıyosunuz?

yok kendimiz yapıyoruz...

tadli tadluuuuuuum bak bu hareketleri ben hergün salonda yapıyorum yan yag ve göbenk içüün çok etkililer sopa cevirme olayını ayakta bir sag yana eğilerek bir de sol yana egilerek yaparsan daha etkili

YAN KARIN YAGLARI ERITME - YouTube

Karnın yan bölgesi için ne tür egzersizler yapılabilir? - UZMANTV

bu videoda da tümü var hem göbek hem de yan yağlar ve acaip çalıştırıyor ben yapıyorum bunları akşam ama cok yapamıyorum cok yanıyor yeni basladım içüün

8 Min Abs - YouTube

ben yaziyi hic okumamisim :) bu adamin buna benzer bi listesi vardi ama onda ilk gün kacamak yoktu sadece persembe ve ctesi günleri öglende vardi haha o sanmisim :)

üff evet :44:

yani vurda öldürme bizi turticim ya

bizde cabuk pes ediyoruz dermişim

yok kendimiz yapıyoruz...

gardınızıııııııııııııı alın ey pis kaçamakçı faniiiiiiiiiiiler

ben yaziyi hic okumamisim :) bu adamin buna benzer bi listesi vardi ama onda ilk gün kacamak yoktu sadece persembe ve ctesi günleri öglende vardi haha o sanmisim :)

yaa canum sen bildigin yollardan yapsana illa bir listeye baglı kalman şart degil burda herkes kendi kafasına göre yapıyor zaten yani nedir önemli olan ekmegi kesceksen sabah yiyeceksin sadece kaçamak tabiki yok belki haftada bir olur yani kilo verdigin zaman ödül için kaçamakla neleri kastettigimi zaten hepimiz biliyorukk onun dışında da bol protein alacaksın karbpnhidratı azaltıcaksın sebze meyve yiyceksin böyle yanii :26::26:

canim dogru diyosunda benim bildigim yollar cok karisti herseyi okudum okudum okudum herseyi biliyorum ama uygulayamiyorum :) ben bu hafta bu ayca kayanin listesini deniycem lütfen sahip cikin banaaaaa :))))

canim dogru diyosunda benim bildigim yollar cok karisti herseyi okudum okudum okudum herseyi biliyorum ama uygulayamiyorum :) ben bu hafta bu ayca kayanin listesini deniycem lütfen sahip cikin banaaaaa :))))

dene dene biz de yardımcı oluruk zaten hepimiz prof olduk hep beraber bir klinik açsak bu işten iyi para kaldırırız valla

masalalh ya bu kiz tam nazarlik oldu
haala birini bulamadin mi turtaaaaa bi yerlerden anlarsin ya asansorcudende ses yok :44:

Evet iste hilalcim kimisi diyette oldugumuzu bildigi halde ozel caba sarfediyor yedirmek icin bende bunu anlayamiom iste

Afiyet olsun melek ..

AYYYY annen cig kofteci mi neee ne bu kiz hergun hergun cig kofte

mOTIVASyonun cok eksik mujgan ..

Bunlari at bir kenara kendine bunyene en yakin hissettigin diyeti yap, ekmeksiz yapamiyorsan benim onerim
iki dilim cavdar ekmegi yiyerek basla kahvaltiya, yumurta kesinlikle olsun
hem tok tutar hem protein, yesillik koy

oglen gene protein al tavuk et falan yaninda salata
aksam hafif ye yogurt yada bir bardak sut arasiz yapamazsan sekeri dusuk meyveler ye bir donem sonra vucudun uyum saglar zaten
suyu ve yesil cayini ihmal etme ama istikrarli ol ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…