nedir bu özel soslu tavuk bende tarif istiyom :)))
ayrica hilalcim beni bu hafta listeye alirsan cok sevinirim listede olunca daha sorumlu davranacagimi düsünüyorum
merhaba canım sen de hoşgeldin inş.hayırlı uğurlu gelir bu 13 bizehosgeldin reyhan,bende yeni katildim 13.takima
ayyyyyy bence ne dukan ne karatay falan yapma onları yapıp sıkılmayan devamını getiren cok görmedim o zaman da vücudun daha beter oluyor bence gir internetten arastır cnm diyet listeleri var ama şok diyet olmasın yada buradaki diyetisyene giden arkadaslarımız listelerini paylassın sen de onlar gibi yap bence
ayy ben bu hafta kilo vermedim yiyemiyorum ya bana cok gözüküyor hersey
tesekür ederim canimcanım 1 yemek kaşığı yoğurt sulu tarafından
biraz köri,tuz
1 çay kaşığı kadar salça
sarımsak
harmanlayıp yağsız tavaya atıyorsun.afiyetle yiyorsun canım
merhaba canım sen de hoşgeldin inş.hayırlı uğurlu gelir bu 13 bize
üff evet :44:afiyet olsun melekcim dukanı bırakmışsın
yani vurda öldürme bizi turticim yaayyyyyy bence ne dukan ne karatay falan yapma onları yapıp sıkılmayan devamını getiren cok görmedim o zaman da vücudun daha beter oluyor bence gir internetten arastır cnm diyet listeleri var ama şok diyet olmasın yada buradaki diyetisyene giden arkadaslarımız listelerini paylassın sen de onlar gibi yap bence
ayy ben bu hafta kilo vermedim yiyemiyorum ya bana cok gözüküyor hersey
merhaba melekcim.biz de aslen bursalıyız ve babası da ben de bursada okuduk üniversiteyi.ne bileyim bulamadı kafasına göre arkadaş.görükle sıktı onu.çok çabuk pes ediyo şimdikiler dicem siz de o yaşlardasınız olmucak ..ne desem bilmem ki ehehe
çok merak ettim kızlar dukan ekmek ,dukan browni de neyyy? satılıyomu artık.yoksa kendiniz mi yapıyosunuz?
ya canım bu liste biraz fazla bence ya senin kilon bu kadın kadar cok mu ki yani cok fazla kilosu olanlar 100'ün üstünde vs 2 3 ayda 30 kilo verir bu gayet normal ki onların yeme düzenine göre de bu liste tabiki az ama bu listeden kaçamak bölümlerini çıkartıp, akşamdan sonraki ara ögünleri kaldırıp uygulayabilirsin bence o zaman olur
üff evet :44:
yani vurda öldürme bizi turticim ya
bizde cabuk pes ediyoruz dermişim
yok kendimiz yapıyoruz...
ben yaziyi hic okumamisim :) bu adamin buna benzer bi listesi vardi ama onda ilk gün kacamak yoktu sadece persembe ve ctesi günleri öglende vardi haha o sanmisim :)
msj sayımı kimde kızlar
gardınızıııııııııııııı alın ey pis kaçamakçı faniiiiiiiiiiiler
yaa canum sen bildigin yollardan yapsana illa bir listeye baglı kalman şart degil burda herkes kendi kafasına göre yapıyor zaten yani nedir önemli olan ekmegi kesceksen sabah yiyeceksin sadece kaçamak tabiki yok belki haftada bir olur yani kilo verdigin zaman ödül için kaçamakla neleri kastettigimi zaten hepimiz biliyorukkonun dışında da bol protein alacaksın karbpnhidratı azaltıcaksın sebze meyve yiyceksin böyle yanii :26::26:
canim dogru diyosunda benim bildigim yollar cok karistiherseyi okudum okudum okudum herseyi biliyorum ama uygulayamiyorum :) ben bu hafta bu ayca kayanin listesini deniycem lütfen sahip cikin banaaaaa :))))
dene dene biz de yardımcı oluruk zaten hepimiz prof olduk hep beraber bir klinik açsak bu işten iyi para kaldırırız valla
benim de bugün kü menüm
sabah
1 dilim ekmek
4 parça sucuk
1 yumurta
peynir
salatalık
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az badem
akşam
uçukmavinin özel soslu davugundan
1 dilim ekmek
1 bardak zero
spor da : 2 saat
Ohh ne güzel olmuş Ayşe'cim yiyip yiyip kilo aldırmıyorlar ya çok harika bir duygu.
dukanella da çok güzel oluyor ımmm
Gerçekten hemen hemen oğlunla aynı yaşlardaymışız Abla diyeyim ben o zaman ..
Etraftakilerle paylaşmak zor oluyor gerçekten bazen, sanki zayıfladıkça zorla yedirmeye çalışıyorlar.
Ben başlangıç kilonu 76 hedef kilonu şu an için 60 olarak kaydettim o zaman ..
Reklamını izlemedim hiç benim halimi görüp çektiler kesin
Aaa dimi turtam kesin öyle, başta sevdiceğim kızıp duruyor zaten
Kendisi de çaktırmadan diyet yapıyor ama o çok hoş oluyor yaparken
[table="class: Grid, width: 500, align: Center"]
[tr]
[td="align: Center"][/td]
[td="align: Center"]Zumba[/td]
[td="align: Center"]Zıplama[/td]
[td="align: Center"]Mekik[/td]
[td="align: Center"]Yan Bel[/td]
[td="align: Center"]Bacak
Hareketi[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"]PAZAR[/td]
[td="align: Center"]30dk[/td]
[td="align: Center"]200[/td]
[td="align: Center"]100[/td]
[/tr]
[/table]
MENÜM:
Sabah:
2 dilim kepek ekmek
Az menemen
2 közlenmiş kırmızı biber
Biraz peynir ve çay
Öğle:
Yarım kase patates salatası
Yarım lorlu gül böreği ve çay
Akşam:
Tavuklu salata
2 lt.su + 1 lt. ballı yeşilçay
evet bencede başla menüleri yazmaya... iyi oluyor buraya yazınca...
o zaman sorun yok.. eferin..
annemede misafir gelcekti yine akşama...
cigköfte yapacaktı,cok ısrar etti kaçtım ama
2 gün üst üste olmaz çiğköfte
ne yapyim ozaman hilal bi akil verin bana diyetisyeni beklemye kalksam cok zamam gecicek izine 1.5 ay kaldi en zaindan bi 5 kilo verebilseydim,diyetisyene gidene kadar ne yapayim ben,karatayi yapiyodum ne güzel ama iste sabahlari ekmeksiz olmuyo devam ettiremedim ne yapicam ben ya :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?