günaydın kızlar..dün akşam gelemedim fırtına yağmur derken karanlıkta kaldık..neyse sarı kırmızı diyetine bu gün başlıyorum
biraz önce 1bardak limonlu suyumu içtim..
1 saat sonra domates suyumu içeceğim ama öğlene kadar ne yaarım bilmiyorum..okulda toplantı var..umarım açlıktan bayılmam
"patbori toplantıya girer...türkçe öğretmeni olduğu için tutanakları yazacaktır...ama patborinin aklı fikri domates suyundadır..ilerleyen saatlerde müdür :yazdın mı hocam?patboriden ses çıkmaz...bi bakarlar açlıktan gebermiş..."
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrr
sabahleyin 6 da kalktım parkta 1 buçuk saat yürüdüm
eve gelince salata domotes yumurta yedim
pilates kursuna gidicem daha .
bu arada kızlar kilomda yine değişiklik war :)
65.8 kg olmuşum :))))
günaydın kızlar bakıyorum yeni bir diyete başlamışsın ız negüzel umarım vücudumuza zarar vermiyoruzdur
ben dün ikindide yine kiraz yedim akşam 3 köfta salata ve bir ikitane fırın patates ve
bir kase çorba içtim
bu sabah ise bir etimek ve 1-5 kbkutusu kaşar peyniri yedim ara yapmayacam tartıda yarım kilo fazla çıktı mbugün ama büyük ihtimal ödem oluştu zaten birkaç gündür iyi değilim sürekli başım dönüyor havalrdanmıdır nedir sabahları uyanamıyorum gece uyuyamıyorum neyse bugün kızımın doğum günününü yapacam aslında 14 temmuz ama arkadaşları yapıyor bide o dönemde öğretmeni izne ayrılacak bidaha olmaz diye bugün yapıyorum
birde arkadaşlar size birşey danışayım kızımı mezun oldu ilkokula başlayack
ama kreşte3 yıl boyunca tek bir öğrtemendeydi ve kızımın kişiliğinin gelişimnde çok etkisi oldu ve ben ona melikeyi unutmayacağı bir hediye almak istiyorum sizce ne alabilirim hepinizin fikrini bekliyorum
melisim aşağıda görünmüyorsun şeker vallahi iyi gidiyor dersem yalan olur idare ediyorum bu arada bu hafta kilo vremedim sen neyaptın sarı kırmızıya başlamışsın ben yapamam herhalde bilmiyorumda
bişeydaha benimde direnç noktam 78-79 du onu kırdım ama bugün tekrar 78i gördüm canım sıkıldı belki ödemdendir çünki kaçırmıyorum çok dikkat ediyorum
bi 75 i görseydim çok istiyorum
teşekkürler melisim evet genç ve kokoş olabilir şık bir bileklik alabilirim iyi fikir
diyetim güzel gidiyor hiç aç değilim henüz domates suyu içmiştim, şimdi de patates yedim biraz irice idi. Gayet tokum bakalım ilerleyen saatlerde. Acıkınca zeytinyağlı fasülye yiyeceğim.
Beni tek endişelendiren ekmek yememek onun dışında problem yok zaten çok yemek yiyen bir insan değilim. Aburcubur benim kilo kaynağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?