Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melisciğim denemek lazım pek anlamadım diyeti sen bugün yap bi yediklerine bakayım eğer yapabilirsem bende haftaya pazartesi başlarım şekerim

tamam canım akşama yazarım tüm yediklerim ve hissettiklerimi kaydirigubbakcemile3

ben de hiç şişlik olmamıştı canım, ne güzel o zaman sen tarihini biliyorsun.
Benim tarih de çok kaydı. Kızım 10.5 aylıkken ilk adetimi oldum, normalde 23üydü. 10unda oldum hiç ilgisi yoktu tarihin. Havalar da şişkinlik yapıyor bu aralar. Geçen sene bu zamanlar 8 aylık hamileydim, işe gidiyordum geliyordum 2-3 kilo farketmiş ayak bileklerim 2 ayak bileğim kadar oluyordu.

yeni bir diyete başlıyorsunuz herhalde. had bakalım hayırlı biliyorsunuz ben öyle diyetler yapamıyorum bebiş var. zaten emzirdikten sonra o kadar acıkıyorum ki anlatamam

yapma zaten canım sen, abıur cubur yeme yeter o kadar. Zaten verirsin ben de çok kolay verdim.

canım seni çıktın sandım,çok uykum var diye bende çıktım. iyiyim hayatım,sağol
adcım oğluşun iyi olmasına sevindim.
Ad ve dosba ben çıkmışım siz geşlmişsiniz, muhabbet ederdik mafoldumben

sağol melis.bencede iyi olurdu muhabbet.belki bu gece karşılaşırız. a.s

melzeyit melisin söylediği bileklik kulağa hoş geliyor.yada şirin bir küpe kolyesi ile beraber oda hoş olabilir.sanırım takı türü şeyler en ideali herhalde.buda benim nacizane fikrimdi. a.s

bu arada herkeslere güzel bir gün diliyorum.umarım iyisinizdir.melis sarı kırmızı diyete başladın anladığım kadarıyla.umarım başarılı olursun hayatım.bende başlıcam inşallah ama bu haftayı böyle geçsin dedim. herkese kolay gelsin.öpüldünüz.

canlarım hala yaşıyorum.o domates suyu ne menem birşeyse insanı süer tok tutuyor..patates yiyemedim..şimdi cacık içim..devam..ben süper hissediyorum.meliscim sen de sevmişsin anlaşılan diyeti..bakalım bize etkileri nasıl olacak

melzeyitim sanırım en güzel hediye arkadaşların dediği gibi takı olur..ilk aklıma gelen gümüş bileklik ldu..yada takım da alabilirsin..küpe kolye yüzük falan..süper olur..

acıbiberim sen adet olmadın mı daha.bir olsan keşke şişin hemen iner.çok rahat kilo verirsin sonrasında

selam kızlar.. bugün adetimin 3.günü
biraz rahatladım diye tartıldım moralim çok bozuldu...
nolcak benim bu halim ya...(
aç aç geziyorum bu kilolar yapıştı kaldı çözümü ne bilmiyorum..
denemediğim şey kalmadı!!!..... herbalife kullandım... 6 öğüm beslendim... 3 lt su içtim... spor yaptım...şimdi öğlenleri sadece karpuzla yada cacıkla geçiştiriyorum... akşamları ekmek yemeden sadece sebze yemeği yiyorum !!!
var mı daha sağlıklı bişey inanın bilmiyorum depresyona girmek üzereyim ((
yada böle yaşamayı kabul edeceğim sanırım zamanında büyük konuşmuşum kilonun insanın iradesinde olan bişey sanıyordum... inanın irademin peşinde ayılardır sürünüyorummmm

canım ya kimisi emzirdiği müddetçe adet olmuyormuiş kimisi 6-7 ay sonra adet görüyormuş bakalım benimkisi nasıl olcek

ya lütfen bende emzirmeden önce çok zor kilo verenlerdendim.yani ablam 1 ayda 5 kilo verirdi ben 1 ayda 1 kilo verirdim veremzdim ve çok uğraşırdım sonra şevkim kırılır vazgeçerdim ama hamile kalmadan önce vucudum direndi ben direndim ve inan ben kazandım sadece biraz sabır istersen bir müddet tartılma madem moral bozukluğu oluyo..

evet bende öyle düşünmeye başladım büyük ihtimal kolye künye otarz bişey alacam ah param olsada pırlanta alsam o kıza değer ya

bir süre tartılmamayı denemiştim.. olmuyo yaa (

evet evet bende sabah akşam tartılanlardanım

evet başladım canım ve tokum iyiyim. Haftaya beraber yaparız yine.

ben koca patates de yedim şimdi cacık yapacağım daha doğrusu yoğurt yiyeceğim salatalık bulamam. Bakalım ben de meraak ediyorum.

canım benim bittikten birkaç gün sonra şişlerim iniyor belki senşn de öyledir ne diye canını sıkıyorsun bu hafta herşeyin güzel olacağına eminim.

canım ya kimisi emzirdiği müddetçe adet olmuyormuiş kimisi 6-7 ay sonra adet görüyormuş bakalım benimkisi nasıl olcek

belki senin de ben gibi 10.5 ay sonra olur, ben 1 yıl sürenini de duydum.
Sütüm artık azaldı baya belki ondan olmuştur.

bir süre tartılmamayı denemiştim.. olmuyo yaa (

evet bende öyle düşünmeye başladım büyük ihtimal kolye künye otarz bişey alacam ah param olsada pırlanta alsam o kıza değer ya
evet evet bende sabah akşam tartılanlardanım

sabah akşam iyiyimiş ben her wc sonrası :) her kıyafetim kaç gr gelir bilirim soyunmama gerke kalmaz:kedi:

ya ben kırkım çıkmadet mens olmuştum 36.günüm falandı ya ay ikincisindede inşallah öyle olur

evet çok rahat oluyor valla. 2. sinde öyle olur inşallah. ben 9 ay + 10.5 ay=20.5ay çok rahat ettim.

ayy ben bu rejimi bir güne sığdıramadım 3 öğününü atlamışım her saat başı yiyemiyorum aç değildim.
Yetişmeyecek ne yapayım yiyebildiğim kadar artık.

patborim tok tutma özelliği şuymuş:
Domates ve limon suyu içindeki enzimlerin bir kısmı, mide siniri üzerinde etki yaparak mide kaslarının büzülmesine, buna bağlı olarak da açlık duygusunun ortadan kalkmasına neden oluyor. Ayrıca mideye gelen yağların kimyasal yapısını bozarak önemli bir kısmının bağırsaklardan sindirilmeden dışarı atılmasını sağlıyor.

dosbacım,güzel bacım,yol arkadaşım bence sen hiç üşenme hemen randevu al ve bir diyetisyene başvur.çok samimi söylüyorum.canım eğer sıkıntı etmeye devam edersen bu sefer ters tepip kilo alırsın bide. en azından vücudunu tanırsın neler yapman gerektiğini anlatır sana,kafan rahatlar tabi sonuç olarak kilo vermeyede başlarsın.belkide bir rahatsızlığın vardır bilmediğin.ne olur üşünmede hadi git bacım.inan bak diceksin keşke şimdiye kadar gitseydim diye.hem gebeliktede seni yönlendirebilir,sonuçta bir bakıma gıda teknikeri oluyorlar.bir sıkıntın olmadığı sürece gebeliktede doğum dr.nun onayıyla diyetisyenede devam edersin.valla bende gitmeyi düşünüyorum kilo vermem durdu bende az yiyorum.(bana göre öyle.)bakalım dr.ne dicek.sende ihmal etme bacııım. a.s.

valla bende evi domatesle doldurmayı planlıyorum şimdi.madem bu kadar tok tutuyor.ki inşallah benide tok tutar.sağolasın bacım gelişmeleri bekliyorum. opuyorumnanaktan

aldığın her hediye ona pırlanta gibi gelecektir. a.s. bu kadar sevdiğinize göre kesinlikle hakediyordur en iyisini. opuyorumnanaktan

bizim buralarda hemen regl olmayana süt koruyor derler yani tekrar gebe kalmazmışsın. :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3 ben 2.ayında olmuştum. ama tabi bünyeden bünyeye fark ediyor. şişkinlik bendede çok olmuştu.

melis tamam hayatım haftaya beraber yapalım yine veremezsem diyetisyene gitmeye karar verdim.
bende onu düşündüm her saat yiyememki diye,yaparsam her öğünün yarısını yerim diyorum en azından bir saat sonra tekrar yiyebilirim.

ayy ben bu rejimi bir güne sığdıramadım 3 öğününü atlamışım her saat başı yiyemiyorum aç değildim.
Yetişmeyecek ne yapayım yiyebildiğim kadar artık.
aynen canım yaa...ye ye bitmiyorrr...bence çok iyi bu yaaa..

anladım canım..ya umarım kilo veririz.insan heveslenip bişey yapıyor emeğinin karşılığını alamayınca yıkılıyor
dosbamda öyle olmuş...üzülme dosba yaa biraz sabret..geçen hafta ikimizde kilo vermiştik..sanırım onlar yerleşiyor..hücreler ancak toparlanıyor..ne olur kendini yıpratma

tamam o zaman, ben yarın da yapacağım ama cuma biraz zor.Biraz ara verip p.tesi tekrar başlarım olmazsa. Ya da bakalım sonuca göre belki ara vermem.

ben cacığı atladım patatese geçtim yoksa akşam çok geçe kalacak ben uyurum onları yiyemeden :)
1 br. domates suyum kaldı.
Dosbamın bence regl şişkinliği, geçecek.

ya bu diyeti yapanlar çok iyi kilo vermişler..darısı bize kızlar..hadi adcım..bence pazartesini bekleme hemen başla bizimle beraber..birlikte olunca daha iyi oluyor

canım çok şükür okul bitti ama seminer dönemineyiz..1 temmuza kadar sürecek..bu benim için iyi çünkü tatile çıkmadan biraz daha kilo vermek istiyorum..

ben de patatesimi yedim..ama aynen dediğin gibi yetiştiremeyeceğiz galiba bu gün..saatleri unutup geçiriyorum..yarına daha tecrübeli devam ederizbakalım
ben iki ileri bir geri bıktım artık..cuma 70.8 dim..bugün 71.9 kiloydum..şu an regl döneimdeyim ama..
tatile giderken baskülümü de valize atacağımm..kontrolü elden bırakmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…