Geçmiş olsun Gülçin.Dikkat et kendine.günaydın kızlar
midem çok kötü ağrıyo bugün üşütmedim de bu aralar sıklaştı ağrısı hep kusacak gibiyim
Afiyet olsun güzel olmuş.dünkü menümü de yazıyım işlerim var kaçacağım kızlar
kaç gündür ekmek yemiyordum canım istemeye başladı saldırmayım diye ekmek bulundurdum
-sabah-
-sucuklu yumurta
-2 zeytin
-1.5 dilim ekmek
çok geç kalktık öğlen kahvaltı yapmıştık o yüzden 2 öğün oldu
-akşam-
-3 yk kıymalı patates
-1 kase kremalı tavuk çorbası hazırdı
-2 dilim ekmek
-salata
eşim çağlayla erik getirmiş 1 avuçta arada atıştırdım
Şimiden afiyet olsun menün iyi görünüyor.canım hiç birsey yemek istemiyo bu aralar dün sebze meyve vardı menümde diye bugün saf protein yapacağım
menümü de ekleyim belki giremem
sabah
-1 yumurta
-1 bardak süt
-biraz peynir
öğle yada ara gibi bişey
-1 bardak ayran
-akşam-
-tavuk
-yoğurt
-üstüne az acılı salça sosu
spor dün yarım saat yürüdüm
-bugün de yarım saat yürürüm
bide biraz karın kalça hareketi yapmayı düşünüyorum yapınca yazarım
arkadaşlar hilal kusura bakma canım dün 5 mesaj hakkımı dolduramadım
tam pc nin karşısına geçtim 1 mesaj yazdım oğlum düştü kafasını betona vurdu kapatmak zorun da kaldın sonra eşim bilgisayar da ders çalıştı bi hafta sonu evde oluyo karışmak istemedim
tekrardan kusura bakmayın arkadaşlar
günaydın kızlar
midem çok kötü ağrıyo bugün üşütmedim de bu aralar sıklaştı ağrısı hep kusacak gibiyim
dünkü menümü de yazıyım işlerim var kaçacağım kızlar
kaç gündür ekmek yemiyordum canım istemeye başladı saldırmayım diye ekmek bulundurdum
-sabah-
-sucuklu yumurta
-2 zeytin
-1.5 dilim ekmek
-akşam-
-3 yk kıymalı patates
-2 dilim ekmek
-salata
canım hiç birsey yemek istemiyo bu aralar dün sebze meyve vardı menümde diye bugün saf protein yapacağım
sabah
-1 yumurta
-1 bardak süt
-biraz peynir
öğle yada ara gibi bişey
-1 bardak ayran
-akşam-
-tavuk
-yoğurt
herkese güzel pazarlar.
geçmiş olsun..bana özelden bilgilerini yolla gülçin..arkadaşlar hilal kusura bakma canım dün 5 mesaj hakkımı dolduramadım
tam pc nin karşısına geçtim 1 mesaj yazdım oğlum düştü kafasını betona vurdu kapatmak zorun da kaldın sonra eşim bilgisayar da ders çalıştı bi hafta sonu evde oluyo karışmak istemedim
karşına ne çıkacak derken kendinle yüzleşme adına dedim..bazen dışardaki şeylere öyle çok odaklanıyoruzki kendimizi iç sesimiz duyamaz oluyoruz..Tamam canım. Denerim ama tam olarak anlayamadım. Karşıma ne çıkacağı konusunda :26:
Biraz daha durayım eğer düzelmezse şifa konusunu seninle konuşmak isterim. Gerçekten kötü bir durum. Tüm dünyan dönüyor. Otursanda yatsanda her an dönüyor. Bu dönemde de aman başım dönecek diye korkuyla geçiriyor. Şuan öyleyim mesela. İnşallah biran önce düzelir.
Maşallah sende iyi koruyosun kilonu. Hadi bu hafta takıl bizede 57 ol sende.
Evet canım maalesef içiyor ama sözü var bırakacak (Ben unutmadım sözü)
Derya'cım ediyorum artık etmem mi camdayken gülmek yok
Sigaraya da az kaldı inşallah, sen de çok güzel koruyorsun kilonu maşallah sana ..
Ben de unutmadım o yüzden hatta 55.2 de kalayım diyorum[/I][/B]
yok ebrucum gayet iyi bası kızardı biraz otururken sırt üstü düştüGeçmiş olsun canım. Umarım önemli bişeyi yoktur.
Bence yediklerinden kaynaklanıyor. Bazen çok az yiyorsun. Dikkat et canım önemli bişey çıkmasın.
Afiyet olsun Gülçin'cim. Güzel olmuş menülerin. Ekmeğin normal ekmek mi?
Günaydın Hatice'cim.
bende dün temizlik yaptım bugünde eşimle yemek yaptık çiğ köfte yoğurdu çok güzel görünüyordu ama yemedim kızlar bu kadar sabrettim bakalım cuma sonuç ne olacak tartılmayacağım da ben de merak ediyorumPazar tatil diye hiçkimse yok.:44::44:
Eşimle evi temizledik.koltukların yerini değiştirdik.perdelerii yıkadım.çok yoruldum.Burda da kimse yok.
günaydın ebru yarın öğlene 3 sıkım çiğ köfte yesem cumaya kilomu etkilermi ki? bir soruyum dedim sen bilirsinGünaydın Kızlar
Herkese mutlu pazarlar
sanada canım
herkese güzel pazarlar.
Geçmiş olsun Gülçin.Dikkat et kendine.
Afiyet olsun güzel olmuş.
Şimiden afiyet olsun menün iyi görünüyor.
geçmiş olsun..bana özelden bilgilerini yolla gülçin..
karşına ne çıkacak derken kendinle yüzleşme adına dedim..bazen dışardaki şeylere öyle çok odaklanıyoruzki kendimizi iç sesimiz duyamaz oluyoruz..
şifa konusunuda konuşalım inşallah sanada hayr ve sifa olur çünkü çok sıkıntılı bir durum yaşadığın zor hayatını baya baya etkilyor..
bu hafta szinle olmaya çalışayım 57 yi göreyim artık..:))
evet koruma işini kıvırdım sanırım..
hem de nasıl ses geçiriyordu sorma
en güzeli kır düğünü zaten hilalim yaww ben anlamıyorum yazın ortasında salonda düğün yapan insanları gerçi bütçede önemli tabide ama ben düşünmüyorum şahsen salonda düğün olayını kır hatta kumsal bile olur zengin koca bulmam lazım benim çoooooook zengin
ayyyy insan söyler demü dogum günüsü gelmiş hiç söylemiyor cık cıkiyi eglenceler cnmm sana
görüşrüzz cnm
aynı teşhis abime kondu ama şifa çalışmasıyla şükür bitti..normal yattığı yerde bile dönüyordu..şükür geçti..
geçmiş doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık huzur bolluk mutluluk getirsin her daim sevdiklerin yanında olsun..
delü dikkat et kendineeeeeşu sigarayıda bıraksan artık..
gece gece bak ele terbiyesizlere..eğlen eğlen kuzu ama saatide şaşırmayın ya..
alemsin bahtı güzel kendi güzel turtim..
ahhhhhhahahaaa
misafirin gidince bri yere uzan ve kendinle baş başa kal bakalım bi..ne çıkacak karşına..bırak düşüncelerin aksın durdurma sıkma kendini..
*** 13. Takım 255. Etap ***
Chika ( 95.5 / 92.7 / 0.08 / 0.08 ) 220.etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 35'e bölündü.
Elmaliturta: ( 66.8 / 65.9 / 0.9 / 1.35 %)VİRÜS
Eski_bir_masal : ( 57.8 / 57.0 / 0.8 / 1.38 % )
LaydLiNe: ( 70.4 / 70.2 / 0.2 / 0.28 % )
Mumu85: ( 74.2 / 72.5 / 1.7 / 2.30 % ) Yeni üye hedef : 57
Mutedeyyin: ( 68.1 / 67.5 / 0.6 / 0.88 % )
TadLi : ( 57.4 / 57.1 / 0.3 / 0.52 % )
UcukMavi ( 64.3 / 63.7 / 0.6 / 0.93 %)VİRÜS
UZAYIM ( 67.1 / 66.6 / 0.5 / 0.75 % )VİRÜS
13. Takım Ortalaması : 0.94 %
tebrikler ve maşallah çok güzel kilolar verilmiş..
ve ben hala 58.6 yım ..57 nerede:44:diyet yapmıyorum gerçi
arkadaşlar hilal kusura bakma canım dün 5 mesaj hakkımı dolduramadım
dünkü menümü de yazıyım işlerim var kaçacağım kızlar
-sabah-
-sucuklu yumurta
-2 zeytin
-1.5 dilim ekmek
-akşam-
-3 yk kıymalı patates
-2 dilim ekmek
-salata
canım hiç birsey yemek istemiyo bu aralar dün sebze meyve vardı menümde diye bugün saf protein yapacağım
sabah
-1 yumurta
-1 bardak süt
-biraz peynir
öğle yada ara gibi bişey
-1 bardak ayran
-akşam-
-tavuk
-yoğurt
Selam kızlar,
Kusura bakmayın dün hiç giremedim. Cuma akşamından yazlığa gittik. Orda kaynımın pc'den girerim nasılsa diye düşünüyodum ama bu defa getirmemiş. Şimdi anneme geldim de hemen haber vereyim dedim size.
Umarım sorun olmamıştır.
Pazar tatil diye hiçkimse yok.:44::44:
Eşimle evi temizledik.koltukların yerini değiştirdik.perdelerii yıkadım.çok yoruldum.Burda da kimse yok.
Ayyy yerim ben siziiiii, tesekkur ederim canlarim boga burcuyum 26 si dogum gunumdu ..
Kutlamayi planlamamistim yogunluktan dolayi, saolsun arkadaslarim supriz yapmislar, disari islerini hallettim aksam ustu eve geliyordum
hepsi yollara dizilmis, arabadan indiler sokakta iyi ki dogduuun diye bagiriyolarsonra opustuk koklastik falan
eve ciktik kendi elleriyle hazirlik yaptilar, allah tan ufakta olsa bi pasta almistim
pastami kestik hediyelerini verdiler ufak capta bir kutlama oldu ..
Oyle iste
Kimsecikler yok, menumu yazayim bari ..
Kahwalti:
yArim simit
yesillik
1 haslanmis yumurta
bir parca beyaz peynir
Oglen:
1 kase yulafli yogurt corbasi
Aksam
Yulafli yogurt corbasi
tavuk kofte
salata
Yesil cay 2 bardak
Su 3 lt
1 dogadan kayisi cayi
Nice güzel yıllara Gönülcüm.Allah sağlıklı mutlu nice yıllar nasip etsin.(Bende boğa burcuyum.
Ayyy yerim ben siziiiii, tesekkur ederim canlarim boga burcuyum 26 si dogum gunumdu ..
Kutlamayi planlamamistim yogunluktan dolayi, saolsun arkadaslarim supriz yapmislar, disari islerini hallettim aksam ustu eve geliyordum
hepsi yollara dizilmis, arabadan indiler sokakta iyi ki dogduuun diye bagiriyolarsonra opustuk koklastik falan
eve ciktik kendi elleriyle hazirlik yaptilar, allah tan ufakta olsa bi pasta almistim
pastami kestik hediyelerini verdiler ufak capta bir kutlama oldu ..
Oyle iste
Afiyet olsun Gönül güzel olmuş.Kimsecikler yok, menumu yazayim bari ..
Kahwalti:
yArim simit
yesillik
1 haslanmis yumurta
bir parca beyaz peynir
Oglen:
1 kase yulafli yogurt corbasi
Aksam
Yulafli yogurt corbasi
tavuk kofte
salata
Yesil cay 2 bardak
Su 3 lt
1 dogadan kayisi cayi
Afiyet olsun Hilalcim de siz böyle az yiyince ben hep kendimi kötü hissediyorumMenümü yazayım ..
Sabah :
- 1 bardak süt ( Akşam ayran içmiştim tok tutmuş sabah yiyesim gelmedi.)
Ara :
- 1 fincan sade türk kahvesi
Ara:
- 1 limonlu maden suyu
Akşam :
- Fırında tavuk
- Hardal sosu
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- Yarım saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?