Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

normal kek gibi lezzetli olmasa da o hissi yaşatıyor canım içinde un yok, yağ yok,.
Hissi yaşatması da yeter Dün küçük bir muffin yedim hani yerken zaten kendimi suçlu hissettim doğru dürüst tat alamadım.Birde burda yorumlarda keşke yemeseyin dendi ah ah iyice pişman oldum.En azından siz gönül rahatlığıyla yiyorsunuz.Bende malzemeleri alıp kaçamaklarımı öyle yapacağım

al canım yap sende en azından için rahat olur yerken

Afiyet olsun dukancı Hial Senin menülere laf yok artık.

Eskisi gibi de tatlı istemiyor artık canım ya bugün yapasım geldi de yaptım yoksa hiç istememiştim.

KArnın galibiyetle dolmuş zaten şekerim

Hatırladım canım o yoğurtla yiyince gi indeksini düşürüyordu.

Tekrar tebrik ederim kızlar ..

Yağ oranları çok güzel Reyhan abla ben onlara dikkat edemiyorum ne yazık ki fazla, aslında kasmıyorum da sütümü de light kullanmıyorum ..
Peynirlerde sadece aşırı yağlı olmamasına dikkat ediyorum.

netimde problem var kızlar gidip duruyor sinir oldum

menüm

sabah
1 dilim dukan ekmek
2 haşlanmış yumurta

akşam

dukan beğendi

2 tane dukan kek

Afiyet olsun dukandaşım

Güzel olmuş Ayşe.Hilalin dukan tatlılarından sonra senin de dukan kekine lafım yok.Afiyet şeker olsun

Ben de aynen senin gibi diyordum Hatice dukan yapmazken yapanların menülerine bakınıyordum, sonra azıcık tarifleri denedim, sonra da dedim olmaz böyle ben dukancı olacağım ..

Senin bu hafta yaptığın dukan yiyeceklerine bayıldım.Yapmalıyım.o zaman görüyorum görüyorum ileride bana bir yol var.Bakimmmm yolun ismi dukan yolu

Senin bu hafta yaptığın dukan yiyeceklerine bayıldım.Yapmalıyım.o zaman görüyorum görüyorum ileride bana bir yol var.Bakimmmm yolun ismi dukan yolu

Cidden çok güzek ya çok rahat yapıyorum Hatice, ben ilk başta saf proteinlerde sorun yaşıyordum dukana başlamadan arada yapıyordum belki hatırlarsın o zaman çeşidim yokmuş ondan şimdi yapacak bir şeyler buluyorum mutluyum yani böyle ..

Evet valla haklısın.Hergün protein yiyince insan fazlasıyla sıkılıyor.Senin yaptığın Dukan yiyecekleri çok güzel.çeşit bol bende hepsinden yapmak istiyorum canım çekti.Aşeriyormuyum ne

Evet valla haklısın.Hergün protein yiyince insan fazlasıyla sıkılıyor.Senin yaptığın Dukan yiyecekleri çok güzel.çeşit bol bende hepsinden yapmak istiyorum canım çekti.Aşeriyormuyum ne

Ayy ben de aşerme sorunu yaşıyorum sürekli
Şİmdi hamile olsam ne güzel olurdu herkes koştururdu bulmak için
Ama yine çileklerde bakıştık kaldık bugünn

Ayy ben de aşerme sorunu yaşıyorum sürekli
Şİmdi hamile olsam ne güzel olurdu herkes koştururdu bulmak için
Ama yine çileklerde bakıştık kaldık bugünn
Güzel olurdu.çileklerle bakıştık deyince aklıma tiramisu ile bakıştığımız 5 gün geldi

Son düzenleme:

Hepimiz bir şeylerle bakışıyoruz demek ki
Canım bir şeyler istiyor şu an ama bu konuyu açmayayım burada hiç sonu hoş olmuyor ..
Hemen bir bardak su içebilirsin istersen içine limon sık veya yeşilçay yap.Sonra sor bakalım mideciğine birşey istiyormuymuş

Hemen bir bardak su içebilirsin istersen içine limon sık veya yeşilçay yap.Sonra sor bakalım mideciğine birşey istiyormuymuş

Yok canım karnım aç değil belki önümde olsa da zor yerim heralde sadece öyle bir can istemesi başediyorum yani iradem pek güçlendi maşallah ..

Bir taraftan da yeni birhayatı izliyorum ..

Yok canım karnım aç değil belki önümde olsa da zor yerim heralde sadece öyle bir can istemesi başediyorum yani iradem pek güçlendi maşallah ..

Bir taraftan da yeni birhayatı izliyorum ..
İyi seyirler canım.[/B]
HERKESE İYİ GECELER
GÖRÜŞÜRÜZZ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…