Nice güzel yıllara Gönülcüm.Allah sağlıklı mutlu nice yıllar nasip etsin.(Bende boğa burcuyum.)
Afiyet olsun Gönül güzel olmuş.
Afiyet olsun Hilalcim de siz böyle az yiyince ben hep kendimi kötü hissediyorumGeceden yarın ben şunları yiyeceğim diye mi paylaşsak.veya beni uyarın Hatice ben az yiyeceğim ona göre gibi :44:
MENÜM
SABAH
Kaşarlı omlet
Domates,salatalık
Yeşil çay
Salça
2 dilim ekmek
ARA
Süt
ceviz
AKŞAM
Kayısılı,müslili yoğurt
4 lokma eşimin yemeğinden kaçamak
SPOR:Jillian Michaels 30day programının level 1i ve 40 dk koşu bandında yürüyüş,100 twester yaptım.Gece de yan bel ve mekik yapacağım.
Canım ben sabah çok yiyorum nedense
Hatice'cim benim yediklerim tamamen o anki açlık duyguma veya ne istediğime bağlı olarak değişiyor.
Bir gün önceden aklımda bir şey olunca çoğu zaman yazıyorum zaten ama yine de değişiyor.
Mesela bu sabah peynirli poğaça veya kıymalı yumurta düşünüyordum kalktım ama mümkün değil yiyemeyeceğim soğuk süt iyi geldi akşam da böyle tuzlu bir şeyler istedim hardal sosum da kalmıştı cumadan hazırlanmış dedim normal tavuk yapıp sosla yiyeyim. Genelde 2 öğün yiyorum ama bazı günler çok aç hissediyorum 3 öğün dolu dolu yiyorum yani tamamen vücudumu dinlediğimden dolayı son anda belli oluyor hep.
Afiyet olsun HAtice'cim ayrıca senin menünde de hiç bir şey yok tabi eşinin yemeğini de öğrenmek lazım.
Sporun da bir harika ..
Canım ben sabah çok yiyorum nedenseBu arada eşim tavuk sote yedi. Dayanamadım ondan kaçamak yaptım.
Bu arada ben özellikle belimi zayıflatmak için Jillian Michaels 30 gün programına başladım.Aranızda yapan var mıydı-?.Ne kadar etkile di merak ediyorum.Ben o kadar spor yapıyordum level 1 de bazı hareketler zorlandım.
Hilalcim geçen ay belim 5cm civarında inceldi.Bu ayda mekik ve yanbel hareketleri yaptım ama değişiklik yok bende incelme olması için hareket ararken bunu buldum.Bende 1 hafta yapayım bakalım kilomu çok etkileyecek mi biraz denerim çok sorun olmazssa 1 ay yapayım diyorum.
Bence tamamen psikolojik sana öyle geliyor, hele bugünkü menün bence gayet güzel hatta hafif bile ..
Ben çok uzun süre yapmadım ama denemiştim, yapanlar da inceltme olarak çok memnun ama benim takıldığım nokta genelde kas yapacak hareketler düzenli de yapılınca kas oranını arttırıp tartıda fazla eksi görmememize sebep olabilir, bu benim moralimi bozacağından devam etmedim hatta ama denemeden de bilemezsin.
2-3 gün sonra o zorlanmadan eser kalmıyor gayet rahat yapıyorsun.
Hilalcim geçen ay belim 5cm civarında inceldi.Bu ayda mekik ve yanbel hareketleri yaptım ama değişiklik yok bende incelme olması için hareket ararken bunu buldum.Bende 1 hafta yapayım bakalım kilomu çok etkileyecek mi biraz denerim çok sorun olmazssa 1 ay yapayım diyorum.
Şimdi nasıl Gülçin iyi mi bir şeyi yok değil mi ?
Güzel olmuş menün afiyet olsun ..
Afiyet olsun Gülçin ..
Sorun yok Eda'cım böyle durumlarda önceden haber vermemiz iyi oluyor ama dediğin gibi elinde olmayan bir durum sonuçta.
İnşallah kaçamaksız dönmüşsündür.
Ohh ne güzel olmuştur tertemizz ..
O pastadan yendi mi acaba ?
Maşallah menüler ne güzel ..
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 bardak süt ( Akşam ayran içmiştim tok tutmuş sabah yiyesim gelmedi.)
Ara :
- 1 fincan sade türk kahvesi
Ara:
- 1 limonlu maden suyu
Akşam :
- Fırında tavuk
- Hardal sosu
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- Yarım saat yürüyüş
Kızlar bugünlerde sürekli tartılma isteğim vardı hatta 2 gündür tartılıyorum ben de oda arkadaşımın dolabına tartıyı kilitlettim anahtarı da saklattım cumaya kadar vermeyecek ..
MENÜM
SABAH
Kaşarlı omlet
Domates,salatalık
Yeşil çay
Salça
2 dilim ekmek
ARA
Süt
ceviz
AKŞAM
Kayısılı,müslili yoğurt
4 lokma eşimin yemeğinden kaçamak
SPOR: Jillian Michaels 30day programının level 1i ve 40 dk koşu bandında yürüyüş,100 twester yaptım.Gece de yan bel ve mekik yapacağım.
Teşekkür ederim canım benim.Bu arada 5 cm incelme mart ayında spora yeni başladığımda oldu.Nisan bitiyor değişiklik yok.sıkıntım ondan.
Ben ciddi bir incelme olacağına inanıyorum bunu yaparsan ve en çok etki de bel kısmında gözüküyormuş zaten ..
Ama ayda 5 cm incelmen de gayet güzel bence az değil ki verdiğin kilodan çok daha fazla incelme bu da moral verecek bir şey çok güzel gidiyorsun gerçekten bence takımda en azından benim gördüğüm kadarıyla spor ve diyetini en güzel uygulayan kişisin.
Bu arada kızlar genellikle gece yaptığım şeyleri yazmayı unutuyorum, 3-4 gecedir yarım saat civarı bacak ve basen hareketleri yapıyorum.
Faydası olduğunu düşünüyorum ciddi bir ağrı yapıyor çünkü.
Yenmez mi yendi tabiki ama cok ince bir dilim
Afiyet olsun bir günlük olsun ama telafi etmeyi unutma olur mu ?
Teşekkür ederim canım benim.Bu arada 5 cm incelme mart ayında spora yeni başladığımda oldu.Nisan bitiyor değişiklik yok.sıkıntım ondan.
oo süpersin.Zaten o kadar yürüyoruz spor yapıyoruz ancak bacak hareketi yapınca terler boşalmaya başlıyor demek ki etkili.Ağrıyorsa eriyor derler ne güzel ne güzel
Hadi sende başla beraber yapalım.Birbirimizi motive ederiz.Beraber yapacağımız içinde kaytaramayızYenmez mi yendi tabiki ama cok ince bir dilim
Afiyet olsun hatice cim ..
ayrica dogum gunu tebrigin icin tesekkur ederim
Shred in faydasini gorecegine inaniyorum aslinda bende baslamak istiyorum karar veremedim ..
canim ayin 26 sinda yenmisti o pasta, telafisi yapildi
Hadi yaAman ya millet nasıl kilo veriyor böyle ..
oda arkadaşımı biliyorsunuz nasıl yiyordu bir süredir geceleri eskisi kadar yemiyor.
58 kg idi 55 olmuş ..
Ben o 3 kg için kaç takla atıyorum ..
Hadi sende başla beraber yapalım.Birbirimizi motive ederiz.Beraber yapacağımız içinde kaytaramayız
Tamamdır o zaman, yaz geliyor artık hızlandıralım kilo verişlerimizi ..
Aman ya millet nasıl kilo veriyor böyle ..
oda arkadaşımı biliyorsunuz nasıl yiyordu bir süredir geceleri eskisi kadar yemiyor.
58 kg idi 55 olmuş ..
Ben o 3 kg için kaç takla atıyorum ..
Hadi ya.Bide sadece yaptığı gece az yemek.Bazılarının metebolizması çok hızlı.Eşimde aynı 2 gün akşam yemeğinde ekmek yemesin 1kg gidiyor.offf.Neyse biz bunları dikkate almaalım yoksa morelimiz bozuluyor.
Arkadasin ne sansliymis oyle Hilal cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?