iste bende onu soruyorum turtam cocuktan yana bi sinyal falan yok mu ne biliyim bir kivilcim falan
fistik gibi kzsin cocukta tik yoksa artik ben bisey diyemiyorum ona
Afiyet olsun turtisim son zamanlarda canim fena bakliyat yemeklri cekiyor, mercimek yemegi yanina tursu kuru sogan ayran falan,
tursuyu bulamamda gerci kalanlarla idare ederiz artik ..
aa ne kadar az bi menu neyse afiyet olsun diyelim ..
baktim resmlerine masallah, bu arada koyu sac bomba duruyor sende bu tonlarda kalmani oneririm
Şuan kaç kilo olduğunu tam hatırlamıyorum canım ama boylarımız aşağı yukarı aynı. Benimde 172 cm. Demek ki ben 63 olduğumda çok bir sorunum kalmayacak. Ben ikinci çocuğu düşündüğüm için çok kasmak istemiyorum. İnşallah ikinciden sonra bende daha aşağıları düşünüyorum nede olsa kalıcı olacak.
Zevkler ve renkler tartışılamıyor biliyorsun. Açık renk uzun saçta yakışır sana. Aslında kısalık uzunluk önemli değil sanırım açık rengi ben sana daha çok yakıştırdım. Bide sarı saç kolay kolay kimseye yakışmaz ama seni çok açmış.
sağol cnm üniversite yıllarında hep sarı röfle kullandım.bakalım yine eskiye dönüş yapacağım.63,7 şuan kg canım.evet 63 kg ile gayet iyi olursun artık 2.den sonra kalanda
yavrum ben mesaj sayı mı göndericem de gönderilecek kişiyi sorunca ismini sölüyosunuz.nickler ayrı isimler ayrı .ben daha ezberleyemedim adları karıştırıyorum.isimle birlikte nickte söylense.yazayım diyorum mesaj sayımı bunun için iismi sormak sonra cevap beklemek gerekiyo.olmuyo o ara bişi çıkıyo falan..annadınız siz onu30/04 msj sayimi
Ucukmavi:42
TadLi: 21
Turta: 15
Uzayim: 7
Eski_bir_masal: 70
Ladyline: 27
Mutedeyyin: 0
Chika: 0
Reyhan abla: 0
Menumu yazayim:
Kahwalti
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut
cok az b.peynir 2 s. zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
Bol yesillik
Ara
3 cilek
Yarim muz
1 kivi
Aksam
Ozel soslu tavuk
1 kase yulafli corba
bol yesllik
Krep
Aksami henuz yapmadim fikrim degisebilir
Sivi herzamanki gibi ..
yavrum ben mesaj sayı mı göndericem de gönderilecek kişiyi sorunca ismini sölüyosunuz.nickler ayrı isimler ayrı .ben daha ezberleyemedim adları karıştırıyorum.isimle birlikte nickte söylense.yazayım diyorum mesaj sayımı bunun için iismi sormak sonra cevap beklemek gerekiyo.olmuyo o ara bişi çıkıyo falan..annadınız siz onu
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
1,5 haşlanmış yumurta
6 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol domates
Ara
2 tane kepekli grissini
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2 litre su + 2 fincan yeşil çay
20 dk basket oynadım
(Bu arada ben bugün hiç bişey yememişim:26:Yazınca farkettim)
yavrum ben mesaj sayı mı göndericem de gönderilecek kişiyi sorunca ismini sölüyosunuz.nickler ayrı isimler ayrı .ben daha ezberleyemedim adları karıştırıyorum.isimle birlikte nickte söylense.yazayım diyorum mesaj sayımı bunun için iismi sormak sonra cevap beklemek gerekiyo.olmuyo o ara bişi çıkıyo falan..annadınız siz onu
Gerçekten az olmuş Ebru'cum afiyet oslun ..
kızlar bugün bi hamaratım bi hamaratım sormayın..dukan sucuk yaptım attım dondurucuya.dukan kakaolu ve vanilyalı dondurma yaptım onu da attım buzluğa.ama daha kek ,muffin falan yapmadım.kendimi dinliyorum öle fazla canım istemiyo .istemezken ben de yemiyorum.
bugünkü menüme gelince
sabah kalkınca gene 1 saat yürüyüş
kahvaltı
1 haş.yumurta,
1 parça yağsz peynir
1 dukan poğaça
arada ayran,ve yarım bardak light süt,yeşil çay,1 bardak zero içtim.
öğle akşam bi arada oldu dışardaydım..saat 6.30 gibi yedik.
1 tabak dukan usulu terbiyeli ekşili köfte
cola zero
Kızlar ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar ..
Selam kızlar eve ancak gelebildik.nasılsınız bakalımGeçmişe bakayım geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?