Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kaçıyorum artık kızlar. İyi geceler herkese. Yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

Afiyet olsun Reyhan ablacım güzel olmuş menün. Ben senin bu haftaki kilonuda çok merak ediyorum. Umarım güzel bir derece yapacaksın.

Çok teşekkürler ablacım.
[/QUOTE]

ebrucum(yanlış söylediysem kusuruma bakma canım) baştan öyle süratli verdim şimdi durdu.çok dikkat ediyorum ama katiyen kaçamak falan yok tek yudum bile.76.200 düm başladığımda .1 hafta bitti bu sabah tam 72 kg.bakalım yavaşlıcak tabi doğal olarak.sular gitti yağlar ericek artık dimi..yaa bu sefer olacak heralde.artık kendime inanmaya güvenmeye başladım..sizin sayenizde oldu bu.saolun hepiniz canım..

Tabi ki değiliz masalcım onu diyorum ya, o benden ben ondan şikayet ediyoruz bazen sonra unutup sarılıp uyuyoruz.
Ama sadece insanlar biraz daha dikkatli olmalı ağzından çıkan kelimeler bakımından, hele de eşine karşı, kadın yada erkek farketmez, çünkü "seni çok seviyorum" da desen, "Allah belanı versin" de desen, bu o insana söyleyeceğin son sözler olabilir.

Yatanlara iyi geceler diyelim, ben ütü yapıyorum şu an, gündüz kızım yüzünden yapamıyorum da..

kizlar bugun giremedim kusura bakmayiinn
gezmeye gittim yine
ozume dondum bir iki gun evde takildiktan sonra hihihi :))

ama tebrik edin beni
bugunku menumu yaziyorum

sabah
1 dilim peynir
roka, domates,maydonoz salatalikli salata

ogle
200 gr yogurt
1 muz
40 gr findik

aksam
tavuklu salata
turk kahvesi

Gunaayydddduiiinnnn milleeeet yarin cumaaaa buyuk gunnn bugun ekstrsaaa ozen gostereliiiiiiimmmmm

Afiyet olsun Betül'cüm güzel olmuş menün. Bakalım yarın kaç kilo çıkacaksın. Umarım çok almamışsındır.

Gunaayydddduiiinnnn milleeeet yarin cumaaaa buyuk gunnn bugun ekstrsaaa ozen gostereliiiiiiimmmmm

Günaydın Gönül'cüm

Günaydın Gönül.
HERKESE GÜNAYDINLAR.
Evet yarın büyük gün şimdiden heyecanlanmaya başladım.Hadi hayırlısı bakalım

Günaydın canım

Benden de günaydın herkeslere. Yine işteyim. Takipteyim. Öpüyorum hepinizi

Günaaaayydiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn kızlaaaaaarrrrrrr

Evet Betül'cüm tanışmadık. Bende Eda memnun oldumm.
Bende birkaç ay önce ara vermiştim, yine döndüm şimdi.

Ben de memnunnoldumm Eda

Ve digerlerine de gunaydiin
Gec kaldim yine, bir seyler atistirip cikicam evden:

Günaaaayydiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn kızlaaaaaarrrrrrr

Evet Betül'cüm tanışmadık. Bende Eda memnun oldumm.
Bende birkaç ay önce ara vermiştim, yine döndüm şimdi.

Ben de memnunnoldumm Eda

Ve digerlerine de gunaydiin
Gec kaldim yine, bir seyler atistirip cikicam evden:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…