Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet menün güzel olmuss canım

Gunaayydddduiiinnnn milleeeet yarin cumaaaa buyuk gunnn bugun ekstrsaaa ozen gostereliiiiiiimmmmm

ben gene regl şişkinliğim var yaaaaa hilalim acaba yarın beni almasanmı listeye eksilere düşürmesem bilmeorum yani :26::26::26::26::26::26:

Yine kimse yokkk..
Ben müsait olduğumda kimse olmuyo, sonra da ben giremiyorum sabah bi bakıyom 10 sayfa konuşmuşunuz

galiba öyle oluyo hilal ama inan eşime de desen ne olsa da onu çok farklı ve ayrı seviyorum

tebrik ediyorum ebrucum kendini tutmuşsun

afiyet olsun gayet güzel

Ben de bugünkü menümü yazayım ...

Sabah :

- 1 yumurta
- Lor peyniri

Öğle :

- Maden suyu

Akşam :

- Tavuk ızgara
- 1 kase yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su

klasik hilal menüsü

ay ebru ağzım açık kaldı kız ne kaar zayıflamışsın harika olmuşsun

Kızlar mesaj sayılarını unutmayın bu hafta sorun olabilir bakın ..
Bu arada meleklerin bilgisayarı olmuştu ne oldu ki ?
hilal ayın 30 u geç attım mesajı gönüle 1 i de yolladım fakat gitmemiş mi bilmiyorum beni eklememiş ayın 1 inde mesaj sayım 9 du
dün ve bugün kime mesaj atıyoruz?

afiyet olsun gönül

çok olmamış hatice gayet güzel olmuş

akşam dan sonraki ara olmamış bence ama sporun harika

ablacım süper olmuş

tebrikler hatice sporun çok hoş

Afiyet olsun Reyhan ablacım güzel olmuş menün. Ben senin bu haftaki kilonuda çok merak ediyorum. Umarım güzel bir derece yapacaksın.

Çok teşekkürler ablacım.

ebrucum(yanlış söylediysem kusuruma bakma canım) baştan öyle süratli verdim şimdi durdu.çok dikkat ediyorum ama katiyen kaçamak falan yok tek yudum bile.76.200 düm başladığımda .1 hafta bitti bu sabah tam 72 kg.bakalım yavaşlıcak tabi doğal olarak.sular gitti yağlar ericek artık dimi..yaa bu sefer olacak heralde.artık kendime inanmaya güvenmeye başladım..sizin sayenizde oldu bu.saolun hepiniz canım..[/QUOTE]oooooo neredeyse 4 kilo vermişsin reyhan abla bravo

afiyet olsun betüş

herkese merhaba gözlerim bahar alerjisi olmuş kaşınıp duruyo dün yatamadım kitap okuyamıyorum güneşe bakamıyorum bugün sağlık ocağına gittim damla verdi.
ben buralardayım kızlar ders çalışıyorum görüşürüz

ben geldim kızlar pc sonunda oldu.sabahtan beri de elektirik yoktu
ebrucum o nasıl br fark öyle hay maşallahhhh
msj lar bana atılıyor sanırım 3 kişi atmış

Ne yapsam artık sebze ağırlıklı mı yesem??

Bence aynen devam et Hatice'cim kaslardan falan kaybetmeye çalışma erimesin zaten kasların ..

Yok yok gayet güzel olmuş afiyet olsun ..

TUrtam mevsşm geçişiyle de alakalı olabilir durum.

Menüne gelince regl olduğundan biraz daha dikkat etsen iyi olurdu çarşamba günü pilav yememek akşam kuru meyve yememek gibi ..

hoşgeldiiiiiiiiiiiiin cnmmmmmmmm okudum götürmüşsün annenin yemeklerini artık baslarsın deli gibi diyet yapmaya

hilalim benim mesaj sayım 8 di dün ya sen nor edermisin

Not aldım ama kızlar en azından geç attığınızda bana özel mesajla atın ki arada kaynamasın.

Çok iyi olmuş reyhan abla yalnız sp günlerinde yeşillikleri falan bol tüketirsen bağırsakların açısından iyi olur.
Protein kabızlık yapabiliyor.

Ataktan sonra biraz azalması normal ama yine de çok güzel vermişsin, çünkü seyirin ilk günlerinde artı çıkılabiliyormuş sen de olmamış böyle bir durum.

Haklısın canım ya insanın aklında bulunması gerekiyor her an bunun ..

Afiyet olsun Betül ..

ben gene regl şişkinliğim var yaaaaa hilalim acaba yarın beni almasanmı listeye eksilere düşürmesem bilmeorum yani :26::26::26::26::26::26:

Turtam bir hafta için izinli yazmayalım eğer regl haftayı da etkiler derse 2 hafta izinli yazalım veya bildirimde bulunma bildirimde bulunmadı olarak geçeriz.

Nazar değmesin Gülçin ..

Ayşe'ye atıyoruz mesajalrı ..

Ayy çok zor o göz alerjisi, göz gribi vs ..
Benim bir ara 15 gün falan sürmüştü mecburen çıkmam gerekiyor dışarıda.
Yolda insanlar vahh vahh gibisinden bakıyordu resmen niye ağlamış ki kızcağız diye ..
Etrafımdakiler ilk günlerde sürekli ne oldu iyi misin diye sorarlardı
Sonra bir de bulaştırdım herkesee ..

ben geldim kızlar pc sonunda oldu.sabahtan beri de elektirik yoktu
ebrucum o nasıl br fark öyle hay maşallahhhh
msj lar bana atılıyor sanırım 3 kişi atmış

Attım ben de biraz önce Ayşe'cim.
Haber yok dimi tayinlerden ?

Oyyyy kızma turtimuuuuuuu...
O an kimse konuşmuyodu,sayfayı yenileyip duruyodum,sıkıldımmm napiyim.

Aman nasıl kızdın öyle hemen duydum geldim

Oyyyy kızma turtimuuuuuuu...
O an kimse konuşmuyodu,sayfayı yenileyip duruyodum,sıkıldımmm napiyim.

ayy anladım cnm

o zaman hilalim bakayım yarın sabah takımı cok eksiye düşürecek bişi çıkarsa bildirimde bulunmadı diye gecersin aksi olursa zaten devam ederim

Son düzenleme:
02/05/2012 msj sayimi

Ladyline 17
Eski bir masal 28
Tadli 0
Uzayim 27
Chika 0

aysecig 0
muti 0
turta 10
Reyhan abla 0
ucukmavi izinli

02/05/2012 msj sayimi

Ladyline 17
Eski bir masal 28
Tadli 0
Uzayim 27
Chika 0

aysecig 0
muti 0
turta 10
Reyhan abla 0
ucukmavi izinli
Eline sağlık Ayşe.

Tüh ya Hilalcim 1 mesajla beni geçmişsin.Günün birincisi olamamışım (ilk olacaktı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…