Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Melemen
Peynir
Yeşilçay

ARA
Klasik kahvem

ÖĞLEN
2 dilim ekmek
Domates,salatalık
Peynir,salça

ARA
4 kayısılı bir kase yoğurt

AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
yaz yaz bitmedi.Biraz fazla olmuş sanırım ((

hello bebeklerrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiim napıyorsunuz ben sinirim bozuldu ya bir ay içinde ikinci kez regl oluyorum bugun regl oldum daha dogrusu regl baslangıcı az az geliyor mevsimden olabilirmiş halbuki daha 15nde regl olmustum ben

menümü yazayım geçmişe bakıcam

sabah
1 dilim ekmek
peynirli omlet

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az kaşar
az kuru meyve

akşam
özel soslu davuk
bulgur pilavı yogurt

ara
1 barak süt
az kuru meyve

spor: 2 saat

2. kez regle mi :44:Alıştığın bir durumsa ve sorun yoksa birşey olmaz.Benim çok problemlidir.
Bu arada afiyet olsun.Bulgur pilavı dışında gayet güzel.

yo menün gayet güzel olmsu bence cnm

evet öyle oluyor ebrucum zayıfladıkça daha da zayıflayası geliyor insanın bana da yeter artık iyisin böyle diyolar amma ben en az 58 olmak istiyorum bana hala şişmanmışım gibi geliyor.

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm. Hepinizi çoook özledim. Nasılsın kızlar?
Hilal, Melek, Ebru, Hatice, Funda, ismini hatırlayamadıklarım ve yeni gelen tüm arkadaşlara merhaba diyorum.

hoşgeldiiiiiiiiiiiiin cnmmmmmmmm okudum götürmüşsün annenin yemeklerini artık baslarsın deli gibi diyet yapmaya

01/05/2012 msj sayimi

Ladyline 26
Eski bir masal 25
Tadli 13
Uzayim 11
Chika 2

aysecig 0
muti 0
turta 0
Reyhan abla 0
Ayse 0

hilalim benim mesaj sayım 8 di dün ya sen nor edermisin

Teşekkür ederim canım da zayıf falan değilim.Resimlerin biri 23 nisan,bowling 25 nisan.

boyum 170cm.Ya arkadaşlar böyle demeyin 66,6 kg olduğumu unutmayın.zayıf falan değilim .

bence de gayet zayıfsın yani senin spor yapman lazım kilo vermeye degil sıkılaşmaya ihtiyacı var senin vücudunun canumm spor salonuna falan yazıl 2 ayda 5 kilo vermiş kadar farkedecektir vücudun çünkü sıkı degilsin yani yoksa kilo olarak cok iyisin bencede

Afiuyet olsun gayet guzel ..

afiyet olsun turtisim guzel bir menu ..

tek izlediğim dizi muhteşem yüzyıl..bi yandan ona bakarken bi yandan da menümü yazayım arkadaşlar..sonra geriye dönüp okuyacağım.
sabah 1 saat yürüyüş(bugün sp günüm)
kahvaltı

1 haşl.yumurta
biraz lor
1 kaşık kepekli dukan ekmek

öğle
1 kase yoğurt
tavuk götürdüm yanımda ama yiyemedim..iştahım kaçtı iyice.

ara
yeşil çay
maden suyu

akşam
fırında balık
yağsız salata

ara
bir kaşık sütle türk kahvesi

menün güzel olmuş ablacım sütle türk kahveside cok güzel oluyor

Afiyet olsun .Güzel olmuş.

SPORUM
1 mayısta da belirtmemiştim.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Jillihan Michaels 30days[/TD]
[TD="align: center"]Yürüyüş+koşu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dün yapmadım ama arkadaşlarla bowling oynadık+çarşıda çok gezdik.

BUGÜN
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Jillihan Michaels 30days[/TD]
[TD]Sopalı hareket[/TD]
[TD]Yan bel[/TD]
[TD]Mekik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30 dk[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

..

ilk defa oluyor normalde düzenlidir bakalım sorun çıkarırsa doktora gidicem zaten ben de anlamadım :26::26:
Geçen okuldan bir arkadaşta bu durumdan şikayetçiydi ama onun daha önce de bir kaç kez olmuş.Oda doktora gidiyordu. Mevsimsel diyelim ciddi birşey olmasında.Sen yine bir doktora git.Benim de hep bir ayı geçer zamanında olmam hiç.Olsak problem olmasak problem ama Allah sağlık versin.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Çokta fazla olmamış. Sanırım çeşitlilikten öyle geldi sana.

Pilav ve akşamdan sonraki aran olmamış bence. Afiyet olsun.

Afiyet olsun Reyhan ablacım güzel olmuş menün. Ben senin bu haftaki kilonuda çok merak ediyorum. Umarım güzel bir derece yapacaksın.

Çok teşekkürler ablacım.

Ohhh maşallah ne güzel yapılmış sporlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…