ben geldim kızlar pc sonunda oldu.sabahtan beri de elektirik yoktu
ebrucum o nasıl br fark öyle hay maşallahhhh
msj lar bana atılıyor sanırım 3 kişi atmış
tebrik ediyorum ebrucum kendini tutmuşsun
ay ebru ağzım açık kaldı kız ne kaar zayıflamışsın harika olmuşsun
02/05/2012 msj sayimi
Ladyline 17
Eski bir masal 28
Tadli 0
Uzayim 27
Chika 0
aysecig 0
muti 0
turta 10
Reyhan abla 0
ucukmavi izinli
Menümü yazayım kızlar ..
sabah :
- 2 yumurta
- Lor peynir
- Ayran
Akşam :
- dukan lahmacun
- 1 bardak zero
sıvı :
- 2 litre su
Ben normalde kolayı pek sevmem Hatice ama bir şey içme isteğim oluyor meyve suyu tarzında o da yasak mecburen içiyorum ..
merhabalar nasılsınız arkdaşlar..cuma geldi bakalım yarın kaç kg çıkıcaz..
güzel menüde çok az yiyorsun kız ..bu sabah doktorumda doktor vardı diyet sözüne çok kızıyorum böyle söylenince insanlar bir sonu olduğunu düşünüp bitince yeme düzenlerine geri dönüyorlar ve hop kilolar geri geliyor oysa bu yaşam tarzı olmalı dedi..yani bu şekil..hayat boyu böylemi beslenicen..kuş doymaz bunlarla..
ve bana müsade yarın sabah görüşürz inşallah..kendinize iyi bakın.sabah incecik ve hafif kalkın..
Yemeğimi yedim geldim
MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep(1 kaşık yulaf kepeği,1 yumurta,2 kaşık yoğurt)
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
2 dilim çavdar ekmeği
Domates,salatalık,salça,peynir,az yumurta
ARA
1 kase erik
1 avuç leblebi ile karışık üzüm
AKŞAM
Patlıcan salatası
1 kase yoğurt
Sizlerden özendim valla.Tarifleri sırayla denemeye başlayacağımafiyet olsun güzel olmuş canım sen başlamışsın kreplere
Ayşecim dondurmaları götürmüşsün oh afiyet şeker olsun .benim menüm kızlar
öğlen
soslu tavuk
2 dilim dukan ekmek
1 tane kornişon turşu
ara
dukan dondurma
akşam
soslu tavuk
1 tane korbişon tursu
Disari islerim vardi bugun yine bir adet parfumle dondum eve parfum sapigi mi oldum bilemedim ki
benim menüm kızlar
öğlen
soslu tavuk
2 dilim dukan ekmek
1 tane kornişon turşu
ara
dukan dondurma
akşam
soslu tavuk
1 tane korbişon tursu
Canım erikler burda da tam olmadı aslında biz manavdan aldık.Ama mayıs sonu gibi iyice olurlar.Ayrıca burda çilek bahçeleride var heryer bembeyaz çiçek açmış.Yakında çilekler olur.Olsunlar sen dukana 1 hafta ara ver ben sana bir sandık çilek ve erik göndereyim.Son sayfayı göremiyorum da cevaplama kısmının altındaki mesajlardan bakıyorum ..
Hatice'cim yasak ki dukan da uff erik ve çilek ne zamana kadar oluyordu ?
Valla Ebrucum okulda sürekli çay içiyoruz boğazım kuruyor.Ara da değişiklik olsun diye kahve içiyorum ancak kahvemi görsen kahve demezsin az kahve bol süt :)))Evet canım sana atılıyordu. Hoşgeldin
Afiyet olsun Hatice'cim. Güzel olmuş menün. Bence sende kahveyi bırak. Bi süre içmediğin zaman bidaha canın istemiyor.
Ebru'cum ayran içiyorum ama bir yere kadar başka içecek arıyor insan ..
Canım erikler burda da tam olmadı aslında biz manavdan aldık.Ama mayıs sonu gibi iyice olurlar.Ayrıca burda çilek bahçeleride var heryer bembeyaz çiçek açmış.Yakında çilekler olur.Olsunlar sen dukana 1 hafta ara ver ben sana bir sandık çilek ve erik göndereyim.
Valla Ebrucum okulda sürekli çay içiyoruz boğazım kuruyor.Ara da değişiklik olsun diye kahve içiyorum ancak kahvemi görsen kahve demezsin az kahve bol süt :)))
Canım benim ya o kadar çok severim ki oturur bütün kasayı yerim inan ..
Mayıs sonunda ara vermeme de gerek kalmaz inşallah rahat rahat yerimm
selam kizlar nasilsiniz,neler yaptiniz varmi kacirdigim önemli bisey..
ben kosturmaya devam ediyorum ne düzen var ne bisey ama pazar günü sehir idi seyahatimizle son buluyor ve ben pazartesi ,sporum ve menülerimle araniza dönüyor olacagim Allahin izniyle ins..
kiloma gelince bu sabah artidaydim bugün bol su ve aksam 18 den sonra birsey yemeyerek yarina en azina sabit cikmayi ümit ediyorum ,takima girer girmez bu sekilde olsun istemezdim ama malesef bu yogunlukta düzen müzen hak getire,yarin yine disarda olucam mesela ,ama sabahtan girer kilomu bildirirm umarim artida cikipta takimi etkilemem ama öyle olsa bile sözüm söz haftaya telafi edicem elimden geldigince ins...
kizlar aklima gelmisken sorayim untuyorum sonra,balik hafizaliyim zaten..
simdi ben ayin 30 unda diyetisyene gidecem ya,diyetisyen bana dediki ayin 23 den itibaren ne yedip ictigini saatleriyle birlikte yaz.bende düsünüyorumki ben o hafta diyet yapmazken nasil besleniyorsam o sekilde yazayimki gercekler ortaya ciksinsizce haklimiyim?
bide zaten gidince diycem doktora be zaten herseyi biliyorum buraya gelmemin sebebide kendimi kontrol edemiyorum biliyorum ama uygulayamiyorum agzima bi lokma aldimmi kendime dur diyemiyorum bu problemi cözmek icin geldim diycem
Hoşgeldin canım.Sen diyetisyene gidene kadar çok zaman var.(30 u demişsin)Sen o zamana kadar hem çok kilo verirsin hemde sabit bir yeme düzenine girersin zaten.O zaman ne yediysen onu yazarsın.Bende diyetisyene gittim ama nedense pek yararını görmedim,belkide çok sık gidemediğimdendir.Bence en iyi kontrol burada günü gününe oluyor.Burası diyetisyenlerden çok daha motive edici ve kontrolcü . Bir git bakalım senin ki nasıl olacak??selam kizlar nasilsiniz,neler yaptiniz varmi kacirdigim önemli bisey..
ben kosturmaya devam ediyorum ne düzen var ne bisey ama pazar günü sehir idi seyahatimizle son buluyor ve ben pazartesi ,sporum ve menülerimle araniza dönüyor olacagim Allahin izniyle ins..
kiloma gelince bu sabah artidaydim bugün bol su ve aksam 18 den sonra birsey yemeyerek yarina en azina sabit cikmayi ümit ediyorum ,takima girer girmez bu sekilde olsun istemezdim ama malesef bu yogunlukta düzen müzen hak getire,yarin yine disarda olucam mesela ,ama sabahtan girer kilomu bildirirm umarim artida cikipta takimi etkilemem ama öyle olsa bile sözüm söz haftaya telafi edicem elimden geldigince ins...
simdi ben ayin 30 unda diyetisyene gidecem ya,diyetisyen bana dediki ayin 23 den itibaren ne yedip ictigini saatleriyle birlikte yaz.bende düsünüyorumki ben o hafta diyet yapmazken nasil besleniyorsam o sekilde yazayimki gercekler ortaya ciksinsizce haklimiyim?
bide zaten gidince diycem doktora be zaten herseyi biliyorum buraya gelmemin sebebide kendimi kontrol edemiyorum biliyorum ama uygulayamiyorum agzima bi lokma aldimmi kendime dur diyemiyorum bu problemi cözmek icin geldim diycem
Ben ayranı çok severim nedense bıkmadım ayrandan. Farkettiysen ayrandan başka içecek yok menülerimde. Şalgam suyunuda seviyorum ama o etkiliyor kiloyu. Ödem yapıyor.
selam kizlar nasilsiniz,neler yaptiniz varmi kacirdigim önemli bisey..
ahh ahhhhhhhhh senin bi kac aydir özlemini cektigini ben 8 yildir cekiyorum :) erikk ah eriiikkkkkkkk
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba
2 tane köfte
Ara
1 tane elma
Yarım dilim tam buğday ekmeği
3 tane yeşil zeytin
Akşam
1 kase sütlü nesfit
3 litre su + 2 fincan yeşilçay
Keşke dikkat etseydin canım. Çünki ben artık farkettimki düzen felan önemli değil. Önemli olan düşüncelerin ve iradelerin. Umarım artı çıkmazsın. Diyetisyen meselesine gelincede sakın normalde yediklerini yiyip yazma. Şuan yani diyette nasıl besleniyorsan onları yaz. Bir hafta bile seni çok geriye götürür. Ayrıca ortalamamızı çok etkiler. Dikkat et lütfen. Sorarsa zaten anlatırsın nasıl dikkat ettiğini.
Hoşgeldin canım.Sen diyetisyene gidene kadar çok zaman var.(30 u demişsin)Sen o zamana kadar hem çok kilo verirsin hemde sabit bir yeme düzenine girersin zaten.O zaman ne yediysen onu yazarsın.Bende diyetisyene gittim ama nedense pek yararını görmedim,belkide çok sık gidemediğimdendir.Bence en iyi kontrol burada günü gününe oluyor.Burası diyetisyenlerden çok daha motive edici ve kontrolcü . Bir git bakalım senin ki nasıl olacak??
Hoşgeldin canım.Sen diyetisyene gidene kadar çok zaman var.(30 u demişsin)Sen o zamana kadar hem çok kilo verirsin hemde sabit bir yeme düzenine girersin zaten.O zaman ne yediysen onu yazarsın.Bende diyetisyene gittim ama nedense pek yararını görmedim,belkide çok sık gidemediğimdendir.Bence en iyi kontrol burada günü gününe oluyor.Burası diyetisyenlerden çok daha motive edici ve kontrolcü . Bir git bakalım senin ki nasıl olacak??
Afiyet olsun Ebru'cum ..
Köfteyi görünce çiğköfte mi diye bir gözlerim açıldı
Ayrandan bıkmıyorum aslında Ebru'cum sürekli içebilirim ama başka içecekler de arıyorum.
Ayran benim hararetimi almıyor ..
Şalgam suyunu da hiç sevmem ..
Bence de telafi etmelisin Mumu'cum listeye girmeyi çok istiyordun ama girmenle bu şekilde oldu umarım artı çıkmazsın yarın.
Bence doktora giderken bu hafta ne yediysen o şekilde yaz diyete başladım ama bu akdar dikkat edebildim diye de söylersin.
Ayy 8 yıl eriksiz cidden zor ..
Yok canım merak etme normal köfte.
Normal öğlen menüsünde
1 kase çorba , pilav üstü köfte ve baklava vardı. Yemeğe Aslı'yla (zeyca) birlikte gittik. Hatta kepek ekmek bulamadığımdan iki köfte aldım adamlarla pazarlık yapıp sadece çorba ve köfte yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?