Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi bakalım görelim seni Ayşe ..
Ay ben hiç 57nin altını görmedim acaba yarın görecek miyimm :26:

inş. cnm 1 gün kaçamak günüm oldu ve reglim yaklaştı ama bunlara rağmen verdiğimi hissediyorum,sabit yada + gelmeceğim inş.
hilalcim hadi inş. yarın 57 nin altını görürsün

inş. cnm 1 gün kaçamak günüm oldu ve reglim yaklaştı ama bunlara rağmen verdiğimi hissediyorum,sabit yada + gelmeceğim inş.
hilalcim hadi inş. yarın 57 nin altını görürsün

Küçük kaçamaklar bile etkiliyor dukan da ama çok da çabuk telafi ediliyor bu yönü çok iyi bence.
İnşallah bakalım umarım güzel sonuçlar görürüz.
Bu hafta tartım kilitli olmasa kesin tartılmıştım.

haftada 1 gün mutlaka bozuyorum hilalcim daha hiç takılmadı kg dukana başladığımdan beri o yüzden o kadar rahatım ki, ne zorlanıyorum yaparken, ne de yavan yaşıyorum diyet diyet diye. hem de kg veriyorum... senin sayende tanıştım dukanla sağol valla canım
kim kitledi tartını,benimkinin de kitlemek lazım

Çok sevindim Ayşe'cim işe yaramasına ben de şimdiye kadar başlamadığıma üzülüyorum hiç zorlanmazdım ne güzel ..

Oda arkadaşıma kilitlettim perşembe akşamına kadar verme bana dedim bir kaç kez istedim ama vermedi

Canlarım ben birazdan hasta ziyaretine gideceğim. Ne zaman döneceğim bilmiyorum ama gelince mutlaka uğrarım. Bol sohbetler size. Öpüyorum kocaman

Hasta : Dün akşam eşimin iş arkadaşlarıyla halı saha maçı vardı. Maçta mağaza müdürü düştü kolunu kırdı. Oraya gidiyorum.

Geçmiş olsun Ebru'cum görüşürüz gelincee ..

Görüşürüz canım.

Mrrhaba kizlar
Nasil keyiflerr

Yeni eve geldim yemek yiycem

Yaaaa sen fazlalıkları bana gönder olmaz mı

Afiyet olsun canım. Keşke cuma öncesi turşu yemeseydin. Miktarı az ama yinede etkilemesin yarınki kilonu.

Gozden cikarabilsem hemen gonderirim ebru'cum

benim menüm kızlar

öğlen
soslu tavuk
2 dilim dukan ekmek
1 tane kornişon turşu

ara
dukan dondurma

akşam
soslu tavuk
1 tane korbişon tursu

Afiyet olsun Ayse cim ..

Afiyet olsun ebru cum ..

aa izne gitmene ne kalmis mumu cum, sen dikkat et toparlanmaya calis birde diyetisyene gidene kadar sakin normal besleneyim falan deme
bildiklerini uygulayamiyorsan motivasyonun eksiktir onuda burada bizimle edinmeye calis canim hem burda oldugun sure icinde
buranin etkisi nasildi faydasini goremedin mi ?

benimde menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
kaşar
ceviz

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
2 tane hurma

akşam
1 kase ayranaşı çorbası
1 tabak türlü
1 bardak zero

spor: 1 saat

Afiyet olsun turtam ..
zerolari nerdeyse hergun iciyosun yanlis hatirlamiyorsam dunde vardi menunde bence dikkat artirma haftada bir falan ic cok zorlaniyosan ..

Menum:

Kahwalti
1 dukan peynirli pogaca
Bol yesillik
1 bardak sut

Aksam
Mantar soslu tavuk
Yesil salata
Soda

Yesil cay: 2 bardak
Soda: 1 sise
Kaysi cay:1 bardak
Su 3 lt

Menum:

Kahwalti
1 dukan peynirli pogaca
Bol yesillik
1 bardak sut

Aksam
Mantar soslu tavuk
Yesil salata
Soda

Yesil cay: 2 bardak
Soda: 1 sise
Kaysi cay:1 bardak
Su 3 lt
2 öğün yapmışsın canım.Gayette hafif olmuş.Afiyet olsun.

yok cnm iki gündür içmiyordum bugun cok tatlı isteyince canım içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…