Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizde seni motive etmek istiyoruz canım. Zaten biliyorsun burdaki en önemli olayımız motivasyon. Hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz. Hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var. Umarım haftaya herşey daha güzel olur ama bence haftayı bekleme şuandan itibaren başla. Geçmiş geçmişte kaldı. Bize ve grubumuza karşı olan sorumluluğunuda unutma lütfen. Biz bir takımız ve aynı şey için savaşıyoruz.

Afiyet olsun Ebrucum güzel olmuş.

Çok ilginç ya hiç hayal edemiyorum eriksiz bir yeri, genelde meyveler o şekilde mi ?

Yaaaa sen fazlalıkları bana gönder olmaz mı

Afiyet olsun canım. Keşke cuma öncesi turşu yemeseydin. Miktarı az ama yinede etkilemesin yarınki kilonu.

afiyet olsun cnm.

turşu dukanda serbest abartmadığın sürece zaten 2 minik kornişon ve tuzlu değil hazır turşu canım

Çok ilginç ya hiç hayal edemiyorum eriksiz bir yeri, genelde meyveler o şekilde mi ?

yok canim,hersey var burda ama mesela türkiye mandalinasi türkiye erigi filan bunlar son bi kac senedir gelmeye basladi buralara yoksa hertürlü meyve var ama genelde ispanyadan geliyor can erikde bi bizim memlekette var galiba :)

Son düzenleme:

hoşgeldin canım

yok canim,hersey var burda ama mesela türkiye mandalinasi türkiye erigi filan bunlar son bi kac senedir gelmeye basladi buralara yoksa hertürlü meyve var ama genelde ispanyadan geliyor can erikde bi bizim memlekette var galiba :)

Neyse meyve konusuna girmeyelim hiç aşereceğim yoksa burada sonra da bir yerlerim şişecek

Canım serbest olmasına serbest ben de arada yiyorum hatta ben de hazır turşu yiyorum ama ödem olarak 200-300 gram da olsa etkiliyor ..

hilalcim en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum turşuyu çok zaman oldu dolap görünce bugün çeşit olsun diye yedim.ben tuzu çok fazla kesmedim zaten normal şekilde kullanıyorum çok etkileceğini sanmam gör bak en az 500 gr vermiş olacağım yarına

02/05/2012 msj sayimi

Ladyline 17
Eski bir masal 28
Tadli 0
Uzayim 27
Chika 0

aysecig 0
muti 0
turta 10
Reyhan abla 0
ucukmavi izinli

eline sağlık cnmm

menün güzel olmuss cnmm

tesekür ederim canim

ay canim kusura bakma unuttum ben senin yiyemedigini

Yok canım alıştım sayılır zaten oda arkadaşımın meyve bari ye diye getirmelerinden, markette öyle bakışıp bakışıp ayrılmalarımızdan ama az kaldı yetişeceğim ikisine de hem de hedef kilomlaa

Hadi bakalım görelim seni Ayşe ..
Ay ben hiç 57nin altını görmedim acaba yarın görecek miyimm :26:

benimde menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
kaşar
ceviz

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
2 tane hurma

akşam
1 kase ayranaşı çorbası
1 tabak türlü
1 bardak zero

spor: 1 saat

bence hiç normal yeme düzenine geri dönme canım bu zaten en az 1 kilo alman demek. ayrıca kendini durduramama sorunuda bence tamamen duygusal açlıktan yada benzeri şeylerden kaynaklanıyor o yüzden diyetisyene değil psikologa gitmek daha mantıklı zaten diyetisyenler öyle durumlarda piskolojik destek alın diyorlar bende kaç sene önce gitmiştim öyle demişti bırakmıstım diyetisyeni ben zaten ne yiyip yemicegimi biliyorum sonucta.

menün güzel olmuş cnmm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…