canlarim tesekür ederim..benim diyetisyene gitme amacim zaten ne yeyip yemem gerektigini ögrenmek degil ben zaten herseyi biliyorum benim problemim uygulamada :) kendime hakim olamiyorum bi türlü,kendine bazi seyleri yasakladigim zaman bi kac gün sonra patlama yasiyorum yok hic biseyi yasaklamayim diyorum canimin cektigin azcik yiyeyim bu seferde olmuyor cünkü bi parca aldimmi dibini görene kadar birakamiyorum,benim kendime hakim olmayi ,bir parcayla nefsimi doyurmayi ögrenmem gerek,bendeki belirtiler insülin direncine benziyor ailede seker hastaligi var zaten ben bunlara baktirmak icin gidiyorum ( tabi bunlari almana ne kadar anlatacagim maul :) artik teüeden bacadan anlaticaz biseyler)
laydline evet haklisin keske dikkat etseydim ama su siralar ne azim ne irade diyceksin ozaman ne isin var burda onuda düsündüm ama burda olmasam kontrolümü hepten kaybedip 100e yaklasmaktan korkuyorum sizin hakkiniza girmeye hakkim yok biliyorum ve o yüzden söz verdim haftaya toparlamis olarak gelicem araniza ,bahanelri bitirmis olucam ve pazartesi jiliana basliyorum ins
Afiyet olsun Ebrucum güzel olmuş.MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba
2 tane köfte
Ara
1 tane elma
Yarım dilim tam buğday ekmeği
3 tane yeşil zeytin
Akşam
1 kase sütlü nesfit
3 litre su + 2 fincan yeşilçay
canim zaten listeye girer girmez böyle oldugu icin cok üzgünüm gercekten,hepinizdende özür dilerim..
8 yil eriksiz gecti evet ama Allaha sükür son yillarda buraada gelmeye basladi trdekiler gibi olmasada ama yine bu zaman icinde trde bi iki kez mevsimine denk gelmistim,ins bu senede biz gelince bitmis olmaz erikler :) 6 ayin 15 de ins
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Öğle
1 kase çorba
2 tane köfte
Ara
1 tane elma
3 tane yeşil zeytin
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Yaaaa sen fazlalıkları bana gönder olmaz mı
Afiyet olsun canım. Keşke cuma öncesi turşu yemeseydin. Miktarı az ama yinede etkilemesin yarınki kilonu.
Çok ilginç ya hiç hayal edemiyorum eriksiz bir yeri, genelde meyveler o şekilde mi ?
afiyet olsun cnm.
turşu dukanda serbest abartmadığın sürece zaten 2 minik kornişon ve tuzlu değil hazır turşu canım
selam kizlar nasilsiniz,neler yaptiniz varmi kacirdigim önemli bisey..
ben kosturmaya devam ediyorum ne düzen var ne bisey ama pazar günü sehir idi seyahatimizle son buluyor ve ben pazartesi ,sporum ve menülerimle araniza dönüyor olacagim Allahin izniyle ins..
kiloma gelince bu sabah artidaydim bugün bol su ve aksam 18 den sonra birsey yemeyerek yarina en azina sabit cikmayi ümit ediyorum ,takima girer girmez bu sekilde olsun istemezdim ama malesef bu yogunlukta düzen müzen hak getire,yarin yine disarda olucam mesela ,ama sabahtan girer kilomu bildirirm umarim artida cikipta takimi etkilemem ama öyle olsa bile sözüm söz haftaya telafi edicem elimden geldigince ins...
kizlar aklima gelmisken sorayim untuyorum sonra,balik hafizaliyim zaten..
simdi ben ayin 30 unda diyetisyene gidecem ya,diyetisyen bana dediki ayin 23 den itibaren ne yedip ictigini saatleriyle birlikte yaz.bende düsünüyorumki ben o hafta diyet yapmazken nasil besleniyorsam o sekilde yazayimki gercekler ortaya ciksinsizce haklimiyim?
bide zaten gidince diycem doktora be zaten herseyi biliyorum buraya gelmemin sebebide kendimi kontrol edemiyorum biliyorum ama uygulayamiyorum agzima bi lokma aldimmi kendime dur diyemiyorum bu problemi cözmek icin geldim diycem
yok canim,hersey var burda ama mesela türkiye mandalinasi türkiye erigi filan bunlar son bi kac senedir gelmeye basladi buralara yoksa hertürlü meyve var ama genelde ispanyadan geliyor can erikde bi bizim memlekette var galiba :)
tesekür ederim canimhoşgeldin canım
Neyse meyve konusuna girmeyelim hiç aşereceğim yoksa burada sonra da bir yerlerim şişecek
Canım serbest olmasına serbest ben de arada yiyorum hatta ben de hazır turşu yiyorum ama ödem olarak 200-300 gram da olsa etkiliyor ..
02/05/2012 msj sayimi
Ladyline 17
Eski bir masal 28
Tadli 0
Uzayim 27
Chika 0
aysecig 0
muti 0
turta 10
Reyhan abla 0
ucukmavi izinli
Yemeğimi yedim geldim
MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep(1 kaşık yulaf kepeği,1 yumurta,2 kaşık yoğurt)
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
2 dilim çavdar ekmeği
Domates,salatalık,salça,peynir,az yumurta
ARA
1 kase erik
1 avuç leblebi ile karışık üzüm
AKŞAM
Patlıcan salatası
1 kase yoğurt
tesekür ederim canim
ay canim kusura bakma unuttum ben senin yiyemedigini
hilalcim en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum turşuyu çok zaman oldu dolap görünce bugün çeşit olsun diye yedim.ben tuzu çok fazla kesmedim zaten normal şekilde kullanıyorum çok etkileceğini sanmam gör bak en az 500 gr vermiş olacağım yarına
benimde menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
kaşar
ceviz
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
2 tane hurma
akşam
1 kase ayranaşı çorbası
1 tabak türlü
1 bardak zero
spor: 1 saat
benimde menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
kaşar
ceviz
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
2 tane hurma
akşam
1 kase ayranaşı çorbası
1 tabak türlü
1 bardak zero
Görürsün Hilalcim.Sen bide geçen hafta dukan tatlılardan da çok yaptın ona rağmen çok verdin bu hafta onu da yapmadın.
Hadi bakalım görelim seni Ayşe ..
Ay ben hiç 57nin altını görmedim acaba yarın görecek miyimm :26:
Görürsün Hilalcim.Sen bide geçen hafta dukan tatlılardan da çok yaptın bu hafta onu da yapmadın.
Zero dışında afiyet şeker olsun canım.benimde menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
kaşar
ceviz
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
2 tane hurma
akşam
1 kase ayranaşı çorbası
1 tabak türlü
1 bardak zero
selam kizlar nasilsiniz,neler yaptiniz varmi kacirdigim önemli bisey..
ben kosturmaya devam ediyorum ne düzen var ne bisey ama pazar günü sehir idi seyahatimizle son buluyor ve ben pazartesi ,sporum ve menülerimle araniza dönüyor olacagim Allahin izniyle ins..
kiloma gelince bu sabah artidaydim bugün bol su ve aksam 18 den sonra birsey yemeyerek yarina en azina sabit cikmayi ümit ediyorum ,takima girer girmez bu sekilde olsun istemezdim ama malesef bu yogunlukta düzen müzen hak getire,yarin yine disarda olucam mesela ,ama sabahtan girer kilomu bildirirm umarim artida cikipta takimi etkilemem ama öyle olsa bile sözüm söz haftaya telafi edicem elimden geldigince ins...
kizlar aklima gelmisken sorayim untuyorum sonra,balik hafizaliyim zaten..
simdi ben ayin 30 unda diyetisyene gidecem ya,diyetisyen bana dediki ayin 23 den itibaren ne yedip ictigini saatleriyle birlikte yaz.bende düsünüyorumki ben o hafta diyet yapmazken nasil besleniyorsam o sekilde yazayimki gercekler ortaya ciksinsizce haklimiyim?
bide zaten gidince diycem doktora be zaten herseyi biliyorum buraya gelmemin sebebide kendimi kontrol edemiyorum biliyorum ama uygulayamiyorum agzima bi lokma aldimmi kendime dur diyemiyorum bu problemi cözmek icin geldim diycem
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Öğle
1 kase çorba
2 tane köfte
Ara
1 tane elma
3 tane yeşil zeytin
Akşam
1 kase sütlü nesfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?