Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah düzelir canım.Merak etme dua ediyoruz.Sen iyi olmaya çalış,üzülme.

Girer grmez asagida nickini gorunce cok heyecanlandim Hilal hepimiz cok endiselendik ..
Ve daha sonra yorumunu okudum gercekten cok moral bozucu bir durum yasamissiniz umarim
hatalarini telafi ederler ve hersey yoluna girer..
Kendini ve sevgilini uzmemeye calis Hilal cim o senden daha cok endiseleniyordur erkekler her ne kadar belli etmek istemesede ..
Biliyorum cok zor ama pozitif olmaya calis iyi dusun iyi olsun canim benim ..

İnşallah düzelir canım.Merak etme dua ediyoruz.Sen iyi olmaya çalış,üzülme.

Çok teşekkür ederim kızlar ben şimdilik çıkayım, sığamıyorum hiç bir yere ..

Kendinize dikkat edin olur mu ?
Bu arada geçmişte gördüm ceza olayı çopk güzel olmuş, size güveniyorum kimseye kaçamak yaptırmazsınız

Canım benim sen üzüldüğün için dayanamıyorum, düşünemiyorum bile sen böyle olunca diyor, haklı biliyorum çok üzülüyor.
Düşünsene bu moral bozukluğunda bile ne yapabilirim diye düşünüp tatlılar yollamış iyi gelir diye saolsun o bu şekilde davranmasa çok daha zor olurdu ama ben de şimdi daha iyiyim sizinle konuşmak da çok iyi geldi.
Umarım bir şeyler düzelir ve cuma günü güzel haberler veririm size de ..

hilalcim evraklık durumu anlayamadım.tercih yapılırken evrak falan gönderilmiyorki.eşime de sordum yazını okuyunca oda dedi evraklık bir durum yok diye tercihler kendilerine ait olan netten yapılıyor,evrak gönderilmiyor.inş. bir sorun çıkmayacak bence rahat ol canım
güzel haberler alırsınız inş.bide madem böyle bişey var neden bu kadar geç bildiriyorlar bu adam doğuda ve belli bir görev süresi var doldurduysa bu süreyi orada tutatmazlar zaten,anlayamadım valla

Hepimiz dua edicez canım sizin için, sen yeter ki daha fazla harap etme kendini

Canım şöyle sevdiceğim 4. bölgeden 5. bölgeye görevlendirme ile gitti orada yaptı görevini.
O yüzden 3 yıl yerine 2 yıl kalması gerekiyor.
Görevlendirme yazısı da tugaya kadar gitmiş oradan tayin daireye gönderilmemiş, bunu da tutup son hafta söylüyorlar tayin olacaklarda adı olmayınca ..

Hepimiz dua edicez canım sizin için, sen yeter ki daha fazla harap etme kendini

Çok teşekkür ederim Eda'cım ..

yuhhhhhh diyorum o zaman bu ne sorumsuzluk.bu sorumsuzluğu yapanların devreye girip tutuşması lazım şuan.inş. düzelir canım ki mutlaka da düzeltilmesi gereken bir durum.seni çok iyi anlıyorum.tercihleri doldurmuştu değil mi ve mart ın 1 yeniden tercihleri düzeltme yenileme oluyor ya, o zaman madem neden söylememiş tayin daire sen doldurmuşsun formu ama görevlendirme yazın yok diye bu kadar da olmaz ki

TAyin daire demiş zaten sorumlu olanlar hazırlansın adam haklı mahkemeye verirse diye gerçekten çok sinir edici durum.
Nereden bilecek ki tayin daire canım karakolda çalıştığını süresi dolmadan tayin tercihi yaptı diye ciddiye bile almamış adamlar ama inşallah halledilir bir şekilde bu hafta yoksa gerçekten kötü olacak ..

mutlaka halledileceğini düşünüyorum hilalcim çok ciddi bir durum var ortada.rahat ol inş.

DÜZELTME
04/05/2012 CUMA MESAJ SAYIMI
UcukMavi : 13.
Tadli
: 6

Uzayim
: 16
betüld
: 3
Ladyline: 26
elmalıturta :13
angelic2 :3

Chika:?
aysecig
:?
05/05/2012 CUMARTESİ MESAJ SAYIMI
UcukMavi : 17
Tadli
: 4

Uzayim
: 26
Ladyline: 20
angelic2 :12
betüld: ?
elmalıturta :?
Chika:?
aysecig
:?

Kendini bu kadar üzme canım. Unutmaki bu iştede mutlaka bir hayır vardır. Umarım biran önce düzelir herşey. Mutlaka iyi haberlerini bekliyoruz. Bizleride merakta bırakma arada bir yaz.

Ellerine sağlık Canım.

Kızlar ben bugün kimsenin menüsünü görmedim mi banamı öyle geldi. Bugün sadece mesaj sayılarını saymıyoruz onun haricinde menü yazıyoruz diye biliyorum :26:

MENÜM

Sabah

1 kase sütlü nesfit

Ara

Yarım dilim k.tahıllı ekmek
3-4 parça sucuk

Öğle

1 tabak patlıcan yemeği
2 dilim k. tahıllı ekmek
2 yemek kaşığı yoğurt
Salatalık

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2 fincan yeşil çay, suyu sayamadım

SPOR : Yaklaşık 2 saat bisiklet + yürüyüş (1500 mt)

Maşallah ne güzel olmuş böyle.Sporda çok çok güzel.Menü yazmayı valla bende unuttum.Hemen yazıyorum.

MENÜM
SABAH
2 küçük dukan ekmek
Domates,salatalık
Soğanlı lor peyniri kavurması
Eşimin böreğinin ucundan tadına baktım

ÖĞLEN
Sütlü kahve
4 kayısı
1 elma

AKŞAM
Az ızgara tavuk
Nesfit

ellerine sağlıkcnm anca girdim benim de mesaj sayım 14

üzülme hilalim ya sonucta sizden kaynaklanan bir durum değil evrakları yollamış sevdicegin gerisi evrakları kaybedenlerin suçu ki oda hallolur bence

selam hanımlar...aklıma birşey takıldı da onu sormak için bir uğrayayım dedim.Bir arkadaşınız 1. olmuştu.Ama sanırım paylaşım alanında bir yanlışlık sözü geçti.Bu konuda son durum nedir :26:

Kızlar ben bugün kimsenin menüsünü görmedim mi banamı öyle geldi. Bugün sadece mesaj sayılarını saymıyoruz onun haricinde menü yazıyoruz diye biliyorum :26:

hemen yazıyorum ebrucum
sabah 1 saat yürüdüm
kahvaltı
1 yumurta,peynir,1 dukam ekmek ,çay

öğle
fırında tavuk
ayran

ara
light gazoz,bir dukan ıslak kek
yeşil çay(soğuk,sıcak)

akşam
kağıtta balık

ara
form ve bögürtlenli çay
gojy berry2-3 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…