İnşallah düzelir canım.Merak etme dua ediyoruz.Sen iyi olmaya çalış,üzülme.
Gerçekten o kadar heyecanlanmıştık ki anlatamam ..
Şimdi biraz daha iyiyim ama yarın büyük ihtimalle kesin bir sonuç öğrenilecek o kötü olursa nasıl toplarım bilmiyorum gerçekten .
Tamamen başkasından kaynaklanan hata, zaten tayin olmadığı durumda mahkemeye vereceğiz kesinlikle kazanılırmış.
Hatice'cim umarım son anda da olsa düzelir halledilir bir şekilde.
İmzaya verildiğinden dolayı olmaz denmiş ama cuma mesai bitimindeb sonraydı o yüzden pazartesiyi bekliyoruz bakalım.
Dua edin bize olur mu
Kızlar kusura bakmayın cumadan beri giremedim.
Merak ettirmişim sizi de.
Ağla ağla öldüm.
Cuma günü biliyorsunuz tayinler açıklanacak.
Bir haber geliyor evrakların eksik gönderilmiş bu sene tayinci değilsin.
Ee biz herşeyimizi ona göre plandık.
Neyse canım çok sıkıldı işte ağlayıp duruyorum.
Dün de moral olur diye bir sürü tatlı yollamış sevdiğim onlar da midemi bozdu o da ayrı bir sinir etti işte.
Bakalım halledilecek mi ne olacak bilmiyorum ama cumaya kadar bana rahat yok.
Bu hafta pek fazla giremem muhtemelen gelip mesaj sayımlarını falan almaya çalışacağım.
Haberdar ederim yani durumlardan ..
İnşallah düzelir canım.Merak etme dua ediyoruz.Sen iyi olmaya çalış,üzülme.
Girer grmez asagida nickini gorunce cok heyecanlandim Hilal hepimiz cok endiselendik ..
Ve daha sonra yorumunu okudum gercekten cok moral bozucu bir durum yasamissiniz umarim
hatalarini telafi ederler ve hersey yoluna girer..
Kendini ve sevgilini uzmemeye calis Hilal cim o senden daha cok endiseleniyordur erkekler her ne kadar belli etmek istemesede ..
Biliyorum cok zor ama pozitif olmaya calis iyi dusun iyi olsun canim benim ..
Ağla ağla öldüm.
Dün de moral olur diye bir sürü tatlı yollamış sevdiğim onlar da midemi bozdu o da ayrı bir sinir etti işte.
Bu hafta pek fazla giremem muhtemelen gelip mesaj sayımlarını falan almaya çalışacağım.
Cidden canım çok sıkıldı insanların sorumsuzluklarının, işlerini düzgün bir şekilde yapmamasının sonucunu neden biz yaşıyoruz ..
Birileri araya girip evraklarını göndermeyi falan deneyecek bu hafta ama son anda kabul etme ihtimalleri de çok düşük.
Moral verecek durumda hiç değilim bu sefer çünkü gerçekten ben ondan daha çok zorlanıyorum her adımımda onun oradaki durumunu düşünüyorum kendimi tamamen bir kenara atmış durumdayım nasıl olsa az kaldı ha gayret diye ama sabrım zaten tükenmişti bu hafta da olmazsa düşüenmiyorum olacakları ..
Gerçekten o kadar heyecanlanmıştık ki anlatamam ..
Şimdi biraz daha iyiyim ama yarın büyük ihtimalle kesin bir sonuç öğrenilecek o kötü olursa nasıl toplarım bilmiyorum gerçekten .
Tamamen başkasından kaynaklanan hata, zaten tayin olmadığı durumda mahkemeye vereceğiz kesinlikle kazanılırmış.
Hatice'cim umarım son anda da olsa düzelir halledilir bir şekilde.
İmzaya verildiğinden dolayı olmaz denmiş ama cuma mesai bitimindeb sonraydı o yüzden pazartesiyi bekliyoruz bakalım.
Dua edin bize olur mu
hilalcim evraklık durumu anlayamadım.tercih yapılırken evrak falan gönderilmiyorki.eşime de sordum yazını okuyunca oda dedi evraklık bir durum yok diye tercihler kendilerine ait olan netten yapılıyor,evrak gönderilmiyor.inş. bir sorun çıkmayacak bence rahat ol canım
güzel haberler alırsınız inş.bide madem böyle bişey var neden bu kadar geç bildiriyorlarbu adam doğuda ve belli bir görev süresi var doldurduysa bu süreyi orada tutatmazlar zaten,anlayamadım valla
Hepimiz dua edicez canım sizin için, sen yeter ki daha fazla harap etme kendini
Canım şöyle sevdiceğim 4. bölgeden 5. bölgeye görevlendirme ile gitti orada yaptı görevini.
O yüzden 3 yıl yerine 2 yıl kalması gerekiyor.
Görevlendirme yazısı da tugaya kadar gitmiş oradan tayin daireye gönderilmemiş, bunu da tutup son hafta söylüyorlar tayin olacaklarda adı olmayınca ..
Çok teşekkür ederim Eda'cım ..
TAyin daire demiş zaten sorumlu olanlar hazırlansın adam haklı mahkemeye verirse diye gerçekten çok sinir edici durum.
Nereden bilecek ki tayin daire canım karakolda çalıştığını süresi dolmadan tayin tercihi yaptı diye ciddiye bile almamış adamlar ama inşallah halledilir bir şekilde bu hafta yoksa gerçekten kötü olacak ..
Ağla ağla öldüm.
DÜZELTME
04/05/2012 CUMA MESAJ SAYIMI
UcukMavi : 13.
Tadli : 6
Uzayim : 16
betüld: 3
Ladyline: 26
elmalıturta :13
angelic2 :3
Chika:?
aysecig :?
05/05/2012 CUMARTESİ MESAJ SAYIMI
UcukMavi : 17
Tadli : 4
Uzayim : 26
Ladyline: 20
angelic2 :12
betüld: ?
elmalıturta :?
Maşallah ne güzel olmuş böyle.Sporda çok çok güzel.Menü yazmayı valla bende unuttum.Hemen yazıyorum.MENÜM
Sabah
1 kase sütlü nesfit
Ara
Yarım dilim k.tahıllı ekmek
3-4 parça sucuk
Öğle
1 tabak patlıcan yemeği
2 dilim k. tahıllı ekmek
2 yemek kaşığı yoğurt
Salatalık
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2 fincan yeşil çay, suyu sayamadım
SPOR : Yaklaşık 2 saat bisiklet + yürüyüş (1500 mt)
04/05/2012 CUMA MESAJ SAYIMI
UcukMavi : 13.
Tadli : 6
Uzayim : 16
betüld: 3
Ladyline: 26
elmalıturta :13
Eski bir masal:?
angelic2 :?
05/05/2012 CUMA MESAJ SAYIMI
UcukMavi : 17
Tadli : 4
Uzayim : 26
Ladyline: 20
angelic2 :3
betüld: ?:44:
elmalıturta :?:44:
Eski bir masal:?
Chika:?:44:
aysecig :?:44:
Ağla ağla öldüm.
Kızlar ben bugün kimsenin menüsünü görmedim mi banamı öyle geldi. Bugün sadece mesaj sayılarını saymıyoruz onun haricinde menü yazıyoruz diye biliyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?