tesekür ederim canim,evet kendime iyilik yaptim ve sonunda jiliana basladim,suan heryerim titriyorİnşallah canım bizde hep yanındayız unutma lütfen ve artık kendine iyilik yapmaya başla
Ne demek canım benim elimden geldiğince halletmeye çalıştım. İlk başlarda hemen gelirsin diye bekledim ama baktım dün görmemişsin olayı. Bugün püsküütün anlattığı gibi yapmaya çalıştım. Becerebildiysem ne mutlu bana. Benim için hiç bir sakıncası yok kaptan yardımcılığının. Eğer sen bu işin üstesinden gelebileceğimi düşünüyorsan seve seve kabul ederim.
Sen düzeltirsen bence takma kafana. Afiyet bal şeker olsun.
Sağol masalcım.. Valla geçen haftaki 700 gr.dan sonra artık sıkmamın vaktinin geldiğini anladım.
70lerde olsam 700 gr çok iyi bi rakam, ama 90larda normalde daha hızlı gitmesi lazım, demek ki bi yerlerde yanlış yapıyorum diye düşündüm.
Bu günden itibaren geçen yaz yaptığım Muzaffer Kuşhan diyetine başladım ve günde en az 1 saat de spor zorunluluğu koydum kendime.
Bakalım inşallah bu hafta daha iyi bi sonuç olur.
Bugün sabah;
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
yeşilçay
birazdan da öğle yemeği olarak,
2 katı haşlanmış yumurta, ve bolca domates salatalık yiyeceğim.
Sağol masalcım.. Valla geçen haftaki 700 gr.dan sonra artık sıkmamın vaktinin geldiğini anladım.
70lerde olsam 700 gr çok iyi bi rakam, ama 90larda normalde daha hızlı gitmesi lazım, demek ki bi yerlerde yanlış yapıyorum diye düşündüm.
Bu günden itibaren geçen yaz yaptığım Muzaffer Kuşhan diyetine başladım ve günde en az 1 saat de spor zorunluluğu koydum kendime.
Bugün sabah;
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
yeşilçay
tesekür ederim canim,evet kendime iyilik yaptim ve sonunda jiliana basladim,suan heryerim titriyortitrerkende kalori yakilirmi acep
hilalcim birazda olsa toparlanmana sevindim canim
tesekür ederim canim,evet kendime iyilik yaptim ve sonunda jiliana basladim,suan heryerim titriyortitrerkende kalori yakilirmi acep
hilalcim birazda olsa toparlanmana sevindim canim
afiyet olsun canim,güzel bir diyete baslamissin eger sürdürebilrisen güzel kilo verecegine inaniyorum cünkü gercekten güzel verdiriyor
Bugün sabah;
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
yeşilçay
Diyetin de başlarında olduğundan haklısın daha hızlı gitmeli Eda'cım ama geçen hafta zaten üstünde bir stres vardı ondan da az olduğunu düşünüyorum ben bu hafta çok güzel sonuçlar alacağına inanıyorum.
Kilo verme konusunda haklısın Eda'cım. Bence senin sorunun bebişinden arta kalanları bitirmen
Menün güzel görünüyor. Umarım istediğin sonuca ulaşırsın. Ayrıca sporunu ilk başlarda bu kadar yüksek tutma yavaştan yavaştan artır. Ben öyle yapıyorum şuan. Hilal bilir ilk başlarda spor yapmadım hiç sadece hayatımı daha hareketli hale getirdim. Bu hafta tam anlamıyla spora başladım ve çok iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum, Şimdiden 400 gr eksideyim.
Jilian ne ki acep:26: titreten herşeyi merak ediyorum bu aralar
Sağol canım, geçen yaz harfi harfine uyamamama rağmen bu diyetle 5-6 günde 4,5 kilo vermiştim. Gerçekten güzel bi diyet, 3 öğün, ara öğün yok biliyosun ama aç kalmıyosun. Bi de 2 hafta sonra bi düğünümüz var o zamana kadar bi 5 versem süper olur, eski elbiselerimden birine girerim diye düşündüm.
Başım çok dönüyor bugün neden anlamadım ama ..
Çok şiddetli değil dönmesi ama sürekli dönüyor resmen kalkamıyorum ayağa :26:
Başım çok dönüyor bugün neden anlamadım ama ..
Doğru diyosun vala, annemin bi lafı vardı "Analar taş yer, yarımşar'dan 5 yer" diye,hakkaten doğru, aman kalmasın aman atılmasın diye kalan 2-3 kaşığı atıyorum ağzıma, bu defa da onu yedim diye kahvaltı etmiyorum sonra açlık bastırıyo tabi, gereksizce yiyorum. ama bugünden sonra yok
Hilal'cim bence tamamen stresle alakalı. Hatırlarsan geçen haftalarda bende de vardı. Bu aralar azaldı. Arada bir oluyor. Sen bence kafanı rahatlat biran önce. Strese devam edersen daha kötü olur. Bol bol dinlen. Seni mutlu edecek şeyleri yap.
Masalcım eğer yapabilirsen, çok sıcak olmayan, bi duş al. soğuğa yakın ılık suyla, başım döndüğünde bana iyi gelio serin suyu başıma tutmak
Bugün sabah;
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
yeşilçay
canim jilianinlinki burda http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.htmlJilian ne ki acep:26: titreten herşeyi merak ediyorum bu aralar
Sağol canım, geçen yaz harfi harfine uyamamama rağmen bu diyetle 5-6 günde 4,5 kilo vermiştim. Gerçekten güzel bi diyet, 3 öğün, ara öğün yok biliyosun ama aç kalmıyosun. Bi de 2 hafta sonra bi düğünümüz var o zamana kadar bi 5 versem süper olur, eski elbiselerimden birine girerim diye düşündüm.
tensiyonuna baktinmi canimBaşım çok dönüyor bugün neden anlamadım ama ..
canim jilianinlinki burda http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
evet 3 ögün kushan ama dedigin gibi 2 gün sonra alisiyo insan ,ins hedefledigin kiloya ulasir elbisenin icine girebilrisin
Teşekkür ederim link içinn
tensiyonuna baktinmi canim
Hilal cim daha iyi olmana sevindim, bas donmelerin muhtemelen stres ve kendini sikmandan kaynaklaniyordur arada bana da oluyor ..
Kendini rahatlatacak seylerle mesgul olmaya calis, bol bol dinlen canim ..
kızlar ben geldim.sabah kahvaltıya davetliydim açık havada daha yeni geldim eve ama feci yorgunum anlamadım neden
hilalcim geçmiş olsun cnm inş. düzelecek herşey
Bol oksijen bazen yorgunluk da yapabiliyor Ayşe'cim ondandır inşallah ..
Bugün tayin daire arayıp evraklarını istemiş umarım bu tayininin olacağı anlamına geliyordur.
Bana öyle gibi geliyor ama öyledir dimi ?
Tayinin olmama durumu için de olası çözümler ürettik o da iyi oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?