Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tesekür ederim canim,evet kendime iyilik yaptim ve sonunda jiliana basladim,suan heryerim titriyor titrerkende kalori yakilirmi acep

hilalcim birazda olsa toparlanmana sevindim canim

afiyet olsun canim,güzel bir diyete baslamissin eger sürdürebilrisen güzel kilo verecegine inaniyorum cünkü gercekten güzel verdiriyor

Diyetin de başlarında olduğundan haklısın daha hızlı gitmeli Eda'cım ama geçen hafta zaten üstünde bir stres vardı ondan da az olduğunu düşünüyorum ben bu hafta çok güzel sonuçlar alacağına inanıyorum.

tesekür ederim canim,evet kendime iyilik yaptim ve sonunda jiliana basladim,suan heryerim titriyor titrerkende kalori yakilirmi acep

Spordan sonra zaten vücut spor yaptığın için enerji harcamaya devam ediyorum ..

Teşekkür ederim

Jilian ne ki acep:26: titreten herşeyi merak ediyorum bu aralar

afiyet olsun canim,güzel bir diyete baslamissin eger sürdürebilrisen güzel kilo verecegine inaniyorum cünkü gercekten güzel verdiriyor

Sağol canım, geçen yaz harfi harfine uyamamama rağmen bu diyetle 5-6 günde 4,5 kilo vermiştim. Gerçekten güzel bi diyet, 3 öğün, ara öğün yok biliyosun ama aç kalmıyosun. Bi de 2 hafta sonra bi düğünümüz var o zamana kadar bi 5 versem süper olur, eski elbiselerimden birine girerim diye düşündüm.

Kilo verme konusunda haklısın Eda'cım. Bence senin sorunun bebişinden arta kalanları bitirmen

Menün güzel görünüyor. Umarım istediğin sonuca ulaşırsın. Ayrıca sporunu ilk başlarda bu kadar yüksek tutma yavaştan yavaştan artır. Ben öyle yapıyorum şuan. Hilal bilir ilk başlarda spor yapmadım hiç sadece hayatımı daha hareketli hale getirdim. Bu hafta tam anlamıyla spora başladım ve çok iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum, Şimdiden 400 gr eksideyim.

İnşallah canım.. Bende öyle düşündüm, strestendi belki, bu hafta daha iyi olur diye düşünüyorum.

Başım çok dönüyor bugün neden anlamadım ama ..
Çok şiddetli değil dönmesi ama sürekli dönüyor resmen kalkamıyorum ayağa :26:

Doğru diyosun vala, annemin bi lafı vardı "Analar taş yer, yarımşar'dan 5 yer" diye, hakkaten doğru, aman kalmasın aman atılmasın diye kalan 2-3 kaşığı atıyorum ağzıma, bu defa da onu yedim diye kahvaltı etmiyorum sonra açlık bastırıyo tabi, gereksizce yiyorum. ama bugünden sonra yok

Bence iki haftada 5 kiloyu rahatlıkla verebilirsin. Yeterki iste.

Hilal'cim bence tamamen stresle alakalı. Hatırlarsan geçen haftalarda bende de vardı. Bu aralar azaldı. Arada bir oluyor. Sen bence kafanı rahatlat biran önce. Strese devam edersen daha kötü olur. Bol bol dinlen. Seni mutlu edecek şeyleri yap.

Masalcım eğer yapabilirsen, çok sıcak olmayan, bi duş al. soğuğa yakın ılık suyla, başım döndüğünde bana iyi gelio serin suyu başıma tutmak

Bencede canım boşver sen kalanları. Zaten öyle yapa yapa kilo alıyoruz farkında değiliz.

Olabilir Ebru'cum şu stresi atsam iyi olacak sanırım ..

Masalcım eğer yapabilirsen, çok sıcak olmayan, bi duş al. soğuğa yakın ılık suyla, başım döndüğünde bana iyi gelio serin suyu başıma tutmak

Gideyim Eda'cım o zaman bir duş alayım biraz dinleneyim iyi gelir umarım ..
Teşekkür ederimm

canim jilianinlinki burda http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
evet 3 ögün kushan ama dedigin gibi 2 gün sonra alisiyo insan ,ins hedefledigin kiloya ulasir elbisenin icine girebilrisin

tensiyonuna baktinmi canim

Hilal cim daha iyi olmana sevindim, bas donmelerin muhtemelen stres ve kendini sikmandan kaynaklaniyordur arada bana da oluyor ..
Kendini rahatlatacak seylerle mesgul olmaya calis, bol bol dinlen canim ..

tensiyonuna baktinmi canim

Aslında benim tansiyonum çabuk düşer canım geçen sene doktor şaşırmıştı hatta sen nasıl ayakta duruyorsun bı kilo ile diye, belki olabililir ama hiç baktırmadım tansiyona ..

Hilal cim daha iyi olmana sevindim, bas donmelerin muhtemelen stres ve kendini sikmandan kaynaklaniyordur arada bana da oluyor ..
Kendini rahatlatacak seylerle mesgul olmaya calis, bol bol dinlen canim ..

Biraz daha iyiyim bakalın Gönül'cüm ama normaldir ya o kadarı da değil mi tepetaklak oldum ..

kızlar ben geldim.sabah kahvaltıya davetliydim açık havada daha yeni geldim eve ama feci yorgunum anlamadım neden

hilalcim geçmiş olsun cnm inş. düzelecek herşey

kızlar ben geldim.sabah kahvaltıya davetliydim açık havada daha yeni geldim eve ama feci yorgunum anlamadım neden

hilalcim geçmiş olsun cnm inş. düzelecek herşey

Bol oksijen bazen yorgunluk da yapabiliyor Ayşe'cim ondandır inşallah ..

Bugün tayin daire arayıp evraklarını istemiş umarım bu tayininin olacağı anlamına geliyordur.
Bana öyle gibi geliyor ama öyledir dimi ?
Tayinin olmama durumu için de olası çözümler ürettik o da iyi oldu ..

Hadi bakalım hayırlısı eğer öyle bir durum varsa tayin başvurusu onaylandı demektir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…