Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inş öyledir canım ya seninde diyetin hayırlı olsun. bebiş olmasa bende denerdim ama ş,md,ilik bu hızda gitmem gerek galiba.bu hafta iyi bir moyivsyna ihtiyacım var...

emirelim hoşgeldin. ver tabi hayatım kiloları kurtulalım artık şunlardan. kaydirigubbakcemile5
acıbiberim kesin öyledir hayatım takma kafanı. sadece az ama sık ye hayatım bol suda iç yoluna girer herşey :teselli: canım benim. opuyorumnanaktan

saolasın canım ban iyi moral verdin:)

meraba herkese,ben kahvaltı yeni yaptım,çok geç biliyorum ama misafir vardı,gece uyuyamadık

oy oy oy melzeyit hayırdır o nerden çıktı şimdi.dikkat et hayatım dr.gittinmi. inşallah canım değildir. :Saruboceq:

acıbiberim önemli olan sensin canım benim. biraz azimle herşey oluverir. valla bugün kayınvalidem misafiri gelecek diye mamalar yaptı,benide çağırdı ayıp olmasın diye gittim.zaten misafirlere hoşgeldine çıkacaktım ama biliyor benim diyette olduğumu,sanki nispet olsun gibi davranıyor.böyle davrandığı zaman beni çok kırıyor, mafoldumben takmamaya çalışıyorum tabiki ama insan ister istemez bozuluyor. bana destek olmasını beklerdim ama pek düşünceli insanlar değillerdir ailecek.ama onlara inat vereceğim bu kiloları yemicem görecekler. :umursamaz: birazda kendimi sınamış oldum millet yanımda hapur hupur yedi ben sadece yeşil çay içtim. :sinifsinif:

hoşbuldum cnm,teşekkür ederim,iyiyim ben,sen nasılsın??

umrumdışı hoşgeldin hayatım. anlaşılan bol muhabbet vardı akşam.geç kahvaltı ama en azından daha hafiftir hayatım. çok acıkmayı beklemeden saat 6 gibi az beslenirsen kendini şişirmezsin canım benim.
bol suyuda unutma bir tanem. opuyorumnanaktan

oooo cnm süpersin sen,azminden dolayı tebrik ediyorum seni,valla çok büyük irade sahibisin opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim cnm bnm,tmm öyle yapıcam,evet akşam muhabbet çok koyuydu,yatamadım bir türlü Şeniz

acıbiber cnm hoşbuldum,1 kilo almışsın demişsin,takma cnm arada olur öyle,verirsin merak etme,cannı sıkma yerimsenibenŞeniz

oooo cnm süpersin sen,azminden dolayı tebrik ediyorum seni,valla çok büyük irade sahibisin opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
çok sağol canımcım. aslında ne yalan söyliyim iradem birazcık zayıftır. :roflol: o yüzden bu kiloları veremedim hemen. :CüvCüv: aralık ayından beri burdayım 62 ile başladım şimdi 55 im.7 ayda 7 kilo. daha iyi olabilirdi. :kedi:

ben yürüyüşe gidiyorum öpüyorum hepinizi görüşürüz opuyorumnanaktan

tamam canım iyi yürüyüşler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…