tırtılcım çok tatlısın canım benim kafama takmıcam hayatım sağolasın. opuyorumnanaktan
ayrıca ben olsam bende dayanamaz yerdim.kadıncağız yapmış getirmiş.yiyesim olmasa bile yerdim.haliyle diyet bozuluyor.önemli olan adapte olup tekrar başlaman. inşallah olursun hayatım 59.8 :Saruboceq: benimde diyetimin ilk günü. sabah yazdıklarımı yedim şimdi 14.30 da domates suyu içecem ama kirazım yok o yüzden yiyemicem.çokda önemli olduğunu sanmıyorum. bende bu sefer tam gaz başladım. 1 lt su içtim şimdiye kadar.şuan 1 lt daha içmeye çalışıyorum.umarım başarırım. süprizzzzz
şişliktir canım şişlik. :teselli:
emirelim hoşgeldin. ver tabi hayatım kiloları kurtulalım artık şunlardan. kaydirigubbakcemile5
acıbiberim kesin öyledir hayatım takma kafanı. sadece az ama sık ye hayatım bol suda iç yoluna girer herşey :teselli: canım benim. opuyorumnanaktan
umrumdısı canım hosgeldın
bol bol kılo vermeler
herkese gunaydın
once bızım bılg arıza nedenı ıle nete gıremedım
bugunlerdede ınternet baglantımız bozuluyor
apt ortak ınternetını kullanıyoruz 2 gundur baglantı hıc yoktu
bu arda kızlar kıo vermem yavasladı nedennn buraya yazamadıgım ıcın
bu cumarteseı tatıle cıkyorum karadenız dogu anadolu gezısı sonra bur ufak ızmır /aydın sonraa, evıme donus
haftaya cuma ınsalalha kılo bıldırımı yapabılırım
dosbamm melısım jojelım karakoyunlum melzeyıtım acıbıberım emırelım umrumdısı ad1 nasılsınız
ınsalalh bugun net devem ederde yazabılırım
eger cumaya net olmazsa cafeye gıdeım artıkın
oooo cnm süpersin sen,azminden dolayı tebrik ediyorum seni,valla çok büyük irade sahibisin opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5oy oy oy melzeyit hayırdır o nerden çıktı şimdi.dikkat et hayatım dr.gittinmi. inşallah canım değildir. :Saruboceq:
acıbiberim önemli olan sensin canım benim. biraz azimle herşey oluverir. valla bugün kayınvalidem misafiri gelecek diye mamalar yaptı,benide çağırdı ayıp olmasın diye gittim.zaten misafirlere hoşgeldine çıkacaktım ama biliyor benim diyette olduğumu,sanki nispet olsun gibi davranıyor.böyle davrandığı zaman beni çok kırıyor, mafoldumben takmamaya çalışıyorum tabiki ama insan ister istemez bozuluyor. bana destek olmasını beklerdim ama pek düşünceli insanlar değillerdir ailecek.ama onlara inat vereceğim bu kiloları yemicem görecekler. :umursamaz: birazda kendimi sınamış oldum millet yanımda hapur hupur yedi ben sadece yeşil çay içtim. :sinifsinif:
çok teşekkür ederim cnm bnm,tmm öyle yapıcam,evet akşam muhabbet çok koyuydu,yatamadım bir türlü Şenizumrumdışı hoşgeldin hayatım. anlaşılan bol muhabbet vardı akşam.geç kahvaltı ama en azından daha hafiftir hayatım. çok acıkmayı beklemeden saat 6 gibi az beslenirsen kendini şişirmezsin canım benim.
bol suyuda unutma bir tanem. opuyorumnanaktan
geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine :çok üzgünüm:kızlar galiba kum döküyorum inşallah değildir ama çok sancım var gaz sancısıdır diye dua ediyorum şuan
umumdışı bloğuna baktım hoş şeyler yazmıştın senin eserlerinmi merak ettim
kızlar galiba kum döküyorum inşallah değildir ama çok sancım var gaz sancısıdır diye dua ediyorum şuan
yok cnmbiri can yücel in,biri can dündarın,çok sevdiğim yazarlar, beğenerek okuyorum,öylesine yazmıştım oraya da
çok sağol canımcım. aslında ne yalan söyliyim iradem birazcık zayıftır. :roflol: o yüzden bu kiloları veremedim hemen. :CüvCüv: aralık ayından beri burdayım 62 ile başladım şimdi 55 im.7 ayda 7 kilo. daha iyi olabilirdi. :kedi:oooo cnm süpersin sen,azminden dolayı tebrik ediyorum seni,valla çok büyük irade sahibisin opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
ben yürüyüşe gidiyorum öpüyorum hepinizi görüşürüz opuyorumnanaktan
ad1 güzelim demiştik sana detaylı topik açarsak link veririz diye ondan gedim ben,
slm hekese hatunlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...51-saglik-orucu-zayiflama-deneyimlerimiz.html
al tatlım detay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?