Kimse kalmamış.Bende çıkıyorum.Uğrayan olurs İYİ GECELER.
Ayyy bugun fena yoruldum mutfak dolaplarini silip yerlestirdim oturma odasinin camlarini silip perdelerini yikattim kagit kurek islerini
sectim yerlestirdim, bulasik, supurme derleme toplama derken pestilim cikti
yarin hem 1O da hem 12 de dis randevum var :18::18:
sonra ev islerine biraktigim yerden devam giremeyince aklim burda kaliyor ozluyorum burayi ..
Ins su islerimi duzene bindirince daha cok girebilcem ...
Kızlar bende kaçıyorum herkese iyi geceler kocamannnnn öpüldünüz
Mesaj sayıları Reyhan ablaya atılıyor unutmayın bebişler
Mikrobik turta senuuucok hosuma gitti bu tespit sana detayli cevabim olurdu emmeee fena uykum var
sonra doncem ama hadi operim seni
merhaba ben geldimmm hilalle konuştuk bende burda olucam artık yediklerimi kontrol altında tutmak amacıylaaan
merhaba ben geldimmm hilalle konuştuk bende burda olucam artık yediklerimi kontrol altında tutmak amacıylaaan
herkeseeeeeeeeeeeeee gööööööööööööööönayyyyyyyyyyydıııııııııınnnnn
ama kimse yok
Kolay gelsin canım.Benimde birsürü ev işim var ama hep erteliyorumAyyy bugun fena yoruldum mutfak dolaplarini silip yerlestirdim oturma odasinin camlarini silip perdelerini yikattim kagit kurek islerini
sonra ev islerine biraktigim yerden devam giremeyince aklim burda kaliyor ozluyorum burayi ..
Afiyet olsun.Çok güzel olmuş.Menum:
Kahwalti
Haslanmis yumurta
2 zeytin
Yarim simit
bol yesillik
ara
kuru incir
kuru kayisi
oGlen
soslu tavuk
2 kasik yogurt
bol salata
Aksam
sutlu nesfit
Su 2 lt
Spor olarak ev temizligi ..
Hoşgeldin.merhaba ben geldimmm hilalle konuştuk bende burda olucam artık yediklerimi kontrol altında tutmak amacıylaaan
Günaydın turtamherkeseeeeeeeeeeeeee gööööööööööööööönayyyyyyyyyyydıııııııııınnnnn
ama kimse yok
Gunaydiiiin guuuunaaayyydiiiiiinnnn bekarrrlara koca, evlilerin evine huzurrr neseeee sadakkaaaattt diliyoooruum
gonlumuzden gecen her guzellik gerceklessin insaaalllaaaaaaaahhhhhhh
Benden de HERKESE GÜNAYDINLARRRR.GÜNÜNÜZ AYDIN ,İÇİNİZ KIPIR KIPIR,GÖZLERİNİZ PIRIL PIRIL OLSUN
:18::18: Birazdan disciye gidicem ins ayni dolguyu ucuncu kez bosaltip iskence cektirmezler :18::18: hele o kocaman igneyi alip
agzima sokma kismi yok mu gozumun onunnden gitmiyooorrr
Turtaciùm sormussun hani demistim yaaa koreli bi dsci var disci mi kasap mi adini ben koyamadim ama..
curuk disime dolgu yapmisti tabii ben sancisindan duramadim
ikinci kez gitmistm buda bosaltip ikinci kez doldurdu,
o tarafla haaala bisey yiyemiorm ve oyle agrisi var ki gece bile uykumdan ediyor beni,
agri kesicilerle duruyorum !
iste ayni doktor bugun o dolguya islem yapacakti ve bu ucuncu gidisim olacakti
bende baska bir doktoru arayip
acil gelmem lazm boyle boyle sorunum var dedim
ondanda randevu almis oldum bugun icin 12 de ...
12 deki disciye gidip tedavi olcam oncelikle film cektircem
curuk kokten mi dibi iltihapli mi kime sorsam normal deil diorlar ilk gittigim doktor film bile cekmemisti oyle iste, simdi kalkip dusumu arayim
bidaha buralara donemezsem beni merak etmeyin muhtemelen katil olurum doktoru oldururum
dualarinizi eksik etmeyin benden, hadi operim
hosgeldin..merhaba ben geldimmm hilalle konuştuk bende burda olucam artık yediklerimi kontrol altında tutmak amacıylaaan
herkeseeeeeeeeeeeeee gööööööööööööööönayyyyyyyyyyydıııııııııınnnnn
ama kimse yok
Benden de HERKESE GÜNAYDINLARRRR.GÜNÜNÜZ AYDIN ,İÇİNİZ KIPIR KIPIR,GÖZLERİNİZ PIRIL PIRIL OLSUN
günaydin kizlar..Gunaydiiiin guuuunaaayyydiiiiiinnnn bekarrrlara koca, evlilerin evine huzurrr neseeee sadakkaaaattt diliyoooruum
canim gecmis olsun,ayni sorun bendede var dolgulu disin tarafina bisey yerken agri yapiyor soguk degdimi cok kötü sizliyor benimde 15 imde öteki disim icn randevum vardi bende ekstadan randevu almiyim dedim ozaman gittimmi söyliycem pöff:18::18: Birazdan disciye gidicem ins ayni dolguyu ucuncu kez bosaltip iskence cektirmezler :18::18: hele o kocaman igneyi alip
Turtaciùm sormussun hani demistim yaaa koreli bi dsci var disci mi kasap mi adini ben koyamadim ama..
o tarafla haaala bisey yiyemiorm ve oyle agrisi var ki gece bile uykumdan ediyor beni,
curuk kokten mi dibi iltihapli mi kime sorsam normal deil diorlar ilk gittigim doktor film bile cekmemisti oyle iste, simdi kalkip dusumu arayim
bidaha buralara donemezsem beni merak etmeyin muhtemelen katil olurum doktoru oldururum
:18::18: Birazdan disciye gidicem ins ayni dolguyu ucuncu kez bosaltip iskence cektirmezler :18::18: hele o kocaman igneyi alip
günaydın kızlar
daha yeni kendime geldim valla dün ne olmuş bana öyle ya.bide ben çok nazar oluyorum yıldızım düşük sanırım,dün elim ayağım kalkmadı,başım çatladı.dünkü msj sayım da 4
hoşgeldin cnmmmmmmmm ne yaptın görmeyeliiiiiiii
Merhaba canım hoşgeldin. Tanışmıyoruz sanırım ben Ebru.
merhabalarrr bende gizeeeemmm
Günaydın turticimmmmmmmm ben varım
Kolay gelsin canım.Benimde birsürü ev işim var ama hep erteliyorum((
Afiyet olsun.Çok güzel olmuş.
Hoşgeldin.
Günaydın turtam
hosgeldin..
günaydin kizlar..
canim gecmis olsun,ayni sorun bendede var dolgulu disin tarafina bisey yerken agri yapiyor soguk degdimi cok kötü sizliyor benimde 15 imde öteki disim icn randevum vardi bende ekstadan randevu almiyim dedim ozaman gittimmi söyliycem pöff
çok kötü şeler yaptım turtam yaaa
boyna yedimmm yediiimmmm ilkbaşlarda iyiydim gene kilom aynıydı ama sonraaa 92.8 oldumm yaaaa
hoşbuldummm
merhabaaa
ya kızlar öyle acaip rüyalar gördüm ki sabah dehşete düşmüş bir şekilde uyandım rüyamda annemin arkadası yanında bir kızla bizimeve geliyor çiçek gibi hediye getiriyor ondan sonra annem birkaç arkadasım evdeyiz herkesin içine cin giriyor ve gözleri simsiyah oluyor ben de durmadan ayetel kursi okuyorum ben okudukca cin işte annemin içinden çıkıp arkadasımın içine giriyor tekrar okuyorum falan ama bu kesintisiz 10 kez oldu aynı rüyada uyandıgımda hala ayetel kursü okuyordum kendi kendime çok korktum yaa ne anlamı olabilir acaba ben hep dua okuyup yatan insanım birde böyle şeyler hiç görmezdim ben hala tüylerim diken diken o yüzden sabahın köründe uyandım ya yoksa saat 9 larda buraya nerde gelip yazı yazıcam ben pireler ucusur o saatte bende
demeeeeneyse burayı bir daha bırakma bari cnm hepimiz burayı bırakınca kilo alıyoruz yaww
canım içmessem problem yaşıyorum.poşeti çok az tutuyorum suda.yeşilçayda içiyorum ama sadece böbreklerimi çalıştırıyor.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]MENÜM
SABAH
Kaşarlı dukan krep
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
1 avuç leblebi üzüm
ÖĞLEN
Kayısılı yoğurt
AKŞAM
3parça pirzola
Yoğurt
SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels 30 days
[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL[/TD]
[TD="align: center"]CEZAM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk
[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]100 MEKİK[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ayyy bugun fena yoruldum mutfak dolaplarini silip yerlestirdim oturma odasinin camlarini silip perdelerini yikattim kagit kurek islerini
Menum:
Kahwalti
Haslanmis yumurta
2 zeytin
Yarim simit
bol yesillik
ara
kuru incir
kuru kayisi
oGlen
soslu tavuk
2 kasik yogurt
bol salata
Aksam
sutlu nesfit
Su 2 lt
Spor olarak ev temizligi ..
Gunaydiiiin guuuunaaayyydiiiiiinnnn bekarrrlara koca, evlilerin evine huzurrr neseeee sadakkaaaattt diliyoooruum
ya kızlar öyle acaip rüyalar gördüm ki sabah dehşete düşmüş bir şekilde uyandım rüyamda annemin arkadası yanında bir kızla bizimeve geliyor çiçek gibi hediye getiriyor ondan sonra annem birkaç arkadasım evdeyiz herkesin içine cin giriyor ve gözleri simsiyah oluyor ben de durmadan ayetel kursi okuyorum ben okudukca cin işte annemin içinden çıkıp arkadasımın içine giriyor tekrar okuyorum falan ama bu kesintisiz 10 kez oldu aynı rüyada uyandıgımda hala ayetel kursü okuyordum kendi kendime çok korktum yaa ne anlamı olabilir acaba ben hep dua okuyup yatan insanım birde böyle şeyler hiç görmezdim ben hala tüylerim diken diken o yüzden sabahın köründe uyandım ya yoksa saat 9 larda buraya nerde gelip yazı yazıcam ben pireler ucusur o saatte bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?