sorma canım yaaa yaramadı ayrılık şimdi işte başladım gene hem eşimde yapıyor ikimiz birlikte olucak herhalde ...
senin şu rüyayıda okuyunca aklıma şey geldi sen bu yabancıların dizilerini izliyormusun kız
günaydın kızlar
daha yeni kendime geldim valla dün ne olmuş bana öyle ya.bide ben çok nazar oluyorum yıldızım düşük sanırım,dün elim ayağım kalkmadı,başım çatladı.dünkü msj sayım da 4
ya kızlar öyle acaip rüyalar gördüm ki sabah dehşete düşmüş bir şekilde uyandım rüyamda annemin arkadası yanında bir kızla bizimeve geliyor çiçek gibi hediye getiriyor ondan sonra annem birkaç arkadasım evdeyiz herkesin içine cin giriyor ve gözleri simsiyah oluyor ben de durmadan ayetel kursi okuyorum ben okudukca cin işte annemin içinden çıkıp arkadasımın içine giriyor tekrar okuyorum falan ama bu kesintisiz 10 kez oldu aynı rüyada uyandıgımda hala ayetel kursü okuyordum kendi kendime çok korktum yaa ne anlamı olabilir acaba ben hep dua okuyup yatan insanım birde böyle şeyler hiç görmezdim ben hala tüylerim diken diken o yüzden sabahın köründe uyandım ya yoksa saat 9 larda buraya nerde gelip yazı yazıcam ben pireler ucusur o saatte bende
Ayy turtam onları rüyada görmek çok kötü bir şey ben geçenlerde gördüm bir de çıplaktım, dıştaydım ama uyandığımda nasıl korkmuştum anlatamam.
BU gece de katili yakalamaya çalıştım .
kizlar benim moralim cok bozuldu
büyük oglum kresle birlikte dün geziye gitmisti cuma günü döneceklerdi 1 saat kadar önce bakicisi aradi ,hastalanmis yavrum mikrop kapmis atesi varmis,doktora götürmüsler ilac vermis esim biraz önce almaya gitti 85 km yol var..
hastalandigniada üzüldüm ama Allahin izniyle gecer ins ama en cokda yavrumun hevesi kursaginda kaldi ona üzlüyorum cokda hassastir kimbilir ne yapiyo simdi orda
diyete gelince sabah kahvaltimi yaptim
biraz öncede sporumu yaptim ( uzayima duyurulur :) )
simdide cilek ve haci bektasi üzmü yedim biraz ben ögleden sonra aksama kadar bisey aramiyorum ama sabahla ögle arasi migdem kaziniyo o yüzden ara yapiyorum aslinda istemiyorum ama en iyisi vücudu dinlemek zorlamaya gerek yok..
sagol canim,Allahin izniyle düzelir ins..Geçmiş olsun canım yaaaa. İnanırım banada çok oluyor. Hele şu kilo olayından sonra. Bol bol dua oku canım.
Resmen kabus olmuş seninkisi. Umarım hayırdır. Melek olsa belki anlardı rüya yorumundan. Ama önemli olan dua okumuşsun zaten.
Senin yine normal bu aralar böyle rüyalar görmen. Büyük ihtimal stres kökenlidir.
Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bişeyi yoktur. Biran önce düzelir.
hoşgeldin cnmben de öyleyim o yüzden durmadan dua okurum
ya kızlar öyle acaip rüyalar gördüm ki sabah dehşete düşmüş bir şekilde uyandım rüyamda annemin arkadası yanında bir kızla bizimeve geliyor çiçek gibi hediye getiriyor ondan sonra annem birkaç arkadasım evdeyiz herkesin içine cin giriyor ve gözleri simsiyah oluyor ben de durmadan ayetel kursi okuyorum ben okudukca cin işte annemin içinden çıkıp arkadasımın içine giriyor tekrar okuyorum falan ama bu kesintisiz 10 kez oldu aynı rüyada uyandıgımda hala ayetel kursü okuyordum kendi kendime çok korktum yaa ne anlamı olabilir acaba ben hep dua okuyup yatan insanım birde böyle şeyler hiç görmezdim ben hala tüylerim diken diken o yüzden sabahın köründe uyandım ya yoksa saat 9 larda buraya nerde gelip yazı yazıcam ben pireler ucusur o saatte bende
büyük oglum kresle birlikte dün geziye gitmisti cuma günü döneceklerdi 1 saat kadar önce bakicisi aradi ,hastalanmis yavrum mikrop kapmis atesi varmis,doktora götürmüsler ilac vermis esim biraz önce almaya gitti 85 km yol var..
hastalandigniada üzüldüm ama Allahin izniyle gecer ins ama en cokda yavrumun hevesi kursaginda kaldi ona üzlüyorum cokda hassastir kimbilir ne yapiyo simdi orda
simdide cilek ve haci bektasi üzmü yedim biraz ben ögleden sonra aksama kadar bisey aramiyorum ama sabahla ögle arasi migdem kaziniyo o yüzden ara yapiyorum aslinda istemiyorum ama en iyisi vücudu dinlemek zorlamaya gerek yok..
Senin yine normal bu aralar böyle rüyalar görmen. Büyük ihtimal stres kökenlidir.
tesekür ederim canimokuyorum cnm zor kendime geldim valla
çok korkmuşsundur cnm ya, arada olur öyle çok etkileniyor insan
çok geçmiş olsun canım
Üzüldüm Mumu'cum ya ..
Dediğin gibi hastalık geçer ama içinde kalmış oldu çocuğun.
İleride beraber gidersiniz artık ..
Cidden son zamanlardaki rüyalarım korku filmlerine ttaş çıkarır bir aralar ne güzel rüyalar görüyordum oysa ..
tesekür ederim canim
öyle canim yapacak bisey yok artik,arkadasalriyla olmasi baska tabi ama zaten ilkokuldada gidecekler..
hilalcim son olay mahvetti seni ondan karışık rüyalar görüyorsun inş. hayırlı haberler alırsın canım
Kaç yaşında şimdi Mumu'cum ?
Sorma Ayşe'cim ya ama öyle olmasını istediğim için mi bilmiyorum ama cuma güzel bir haber alacakmışız gibi hissediyorum.
Tayin belli olsun bakalım 1 hafta 10 gün sonra da sevdiceğim gelmeyi düşünüyor.
Ya canımız sıkkın olur moral olur ya da ev bakarız şimdiden ..
çok kötü şeler yaptım turtam yaaa
boyna yedimmm yediiimmmm ilkbaşlarda iyiydim gene kilom aynıydı ama sonraaa 92.8 oldumm yaaaa
hoşbuldummm
merhabaaa
hilalcim inş. gönlünüze göre olur herşey canım.son 2 gün bakalım ben hissiz bir durumdayım şuanda bakalım nereye gideceğiz
İnşallah en istediğiniz yere çıkar Ayşe'cim ..
Siz de bir nevi kavuşmuş olacaksınız tayin çıkınca ..
Kızlar merhabaaaa.. misafirim vardı, kızımı da uyuttum ancak gelebildimm..
ay sonunda düğün var demiştim ya, bugün davetiye getirmeye geldiler, ailecek diyet yapıyolar ya, kaç yaşında kadınlar 2 ayda 9 kilo falan vermişler kendimden utandım valla. İyi motivasyon oldu bana, inşallah en az 5 kesin vericem düğüne kadar gaza geldim
Birazdan hazır kızım uyuyoken move fitness yapıcam yine.. Her yerim çürük gibi agrıyo dünden beri ama acıdıkça spor yapmak lazım ki acılar çabuk geçsin.
aynen öyle olacak hilalcim 2 senenin sonunda yeniden bir arada olacağız inş.
sorma canım yaaa yaramadı ayrılık şimdi işte başladım gene hem eşimde yapıyor ikimiz birlikte olucak herhalde ...
senin şu rüyayıda okuyunca aklıma şey geldi sen bu yabancıların dizilerini izliyormusun kız
Reyhan abla bir süre içince bir daha o olmadan hiç çıkılmıyor wc'ye bir de zamanla sürekli miktarını arttırman gerekli ..
Hatice'cim afiyet olsun gayet güzel yalnız pirzola en yağlı etmiş ..
Ohh hamarat hatun maşallah ..
Afiyet olsun gayet güzel olsun ..
Hoşgeldin Gizem'cim ..
Aminnnnnnnnnn ..
Ben bile korkuyorum artık şu diş olayından dolayı ..
Ayy turtam onları rüyada görmek çok kötü bir şey ben geçenlerde gördüm bir de çıplaktım, dıştaydım ama uyandığımda nasıl korkmuştum anlatamam.
BU gece de katili yakalamaya çalıştım .
Geçmiş olsun canım yaaaa. İnanırım banada çok oluyor. Hele şu kilo olayından sonra. Bol bol dua oku canım.
Resmen kabus olmuş seninkisi. Umarım hayırdır. Melek olsa belki anlardı rüya yorumundan. Ama önemli olan dua okumuşsun zaten.
Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bişeyi yoktur. Biran önce düzelir.
Ne güzel Ayşe'cim ya sadece sana değil kızına da ne zor oluyordur kim bilir ..
Ama çok çok az bir zaman kaldı ..
olmaz mı canım geldiğinde nasıl seviniyor,sürekli benim babam gelecek diyor,giderken ağlıyor baba işe gitme diye
7 ayda 6 olucak canim
Kaç yaşında şimdi Mumu'cum ?
Sorma Ayşe'cim ya ama öyle olmasını istediğim için mi bilmiyorum ama cuma güzel bir haber alacakmışız gibi hissediyorum.
Tayin belli olsun bakalım 1 hafta 10 gün sonra da sevdiceğim gelmeyi düşünüyor.
Ya canımız sıkkın olur moral olur ya da ev bakarız şimdiden ..
hakkinizda hayirlisi olsun kizlar,rabbim gönlünüze göre versin inshilalcim inş. gönlünüze göre olur herşey canım.son 2 gün bakalım ben hissiz bir durumdayım şuanda bakalım nereye gideceğiz
tesekür ederim canim..izliyorum canım da son zamanlarda hiç öyle inli cinlisini izlemedim desperate housewifes sardım onda da öyle olaylar yok zaten
ayy işimiz gücümüz yok birde bunlarla ugrasıyoruz hilalim
geçmiş olsun canım yaa olur öyle şeyler cocuk onlar yapcak bişey yok
evet canum hayır olsun ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?